Sandras

Umeå

Kategori:

 Jag drar till umeå en sväng. Ska bli sjukt kul :) behöver vara lite ledig nu. Kan inte bli bättre än att tillbringa flera dagar med mina fina. Skönt och slippa alla beppemössor och dyligt här hemma. Linda ska få visa oss allt vad staden har att erbjuda. Förväntansfull. Har fixat tåget till arlanda nu. Ska tydligen åka med mobilbiljett, herregud vilka modernigheter det finns Hi

Ha en trevlig valborg gott folk för det ska jag ha!

Klart

Kategori:

Smärtfritt. Bättre än vad jag trodde. Känns bra. Jag har gjort mitt nu helt och hållet och det känns bra. Klart. Tror du tycker samma?!

Uppe Tidigt

Kategori:

Kom på att jag är tvungen att packa idag, nu. Hinner ju inte annars. Stannar hos mamma ikväll. Måste boka tåg till Arn ikväll och ja måste verkligen deklarera oxå, när ja kommer hem från linda är det på tok försent. Kul att man fick restskatt...igen. Ganska van vid det här laget men ändå inte jättekul. Ett par år har ja haft olika butiksjobb samtidigt, det som rör till allt. Men det vare värt. Bäst att sätta påminnelse på mob annars har jag glömt det kväll.

Bra

Kategori:

Ja tyckte det va en bra idé. Du med. Vi tyckte att de va en bra idè. Funderade länge, först tyckte ja inte det men nu gör jag det, en bra idè. Kommer bli bra. En gång för alla. Likabra, en gång för alla. Sen är det klart en gång för alla.

Planering

Kategori:

Blir inget Valborg i NYK. Snart drar jag norr över. Till Umeå och underbara Linda. Hon tar emot oss med stora öppna armar på torsdag. Ja, larsson och becca är redo, eller hur? Guuud så kul det här ska bli :D Har aldrig varit där och jag har aldrig flygit inrikes förut, förväntansfull som få. Men vad ska man ha med sig egentligen? Damma av dunjackan / trenchen? Klackar/snowjoggers? hehe Tumvanat och värmeagrigat kanske...har snön smällt söting?  Iof om vi kunde tassa runt i nylonstrumpor och dyligt i ett 25 minus gradigt Åre ska vi nog klara av det här oxå. Hård som sten.

Gottit

Kategori:

Så här ser min kväll ut, nya Cosmo och saftig fresas. Kunde inte låta bli och plocka ner jordgubbarna idag på hemköp. "Köp mig, sandra". - Ok! Har ängnat timmen mellan 8-9 och kollat på färjan, det är inga konstigheter. Haha sköning.

Lör + Sön

Kategori:

Igår vart det middag hos Therese. Myk gott! Drack lite vin och hade det jättetrevligt. Tog det ganska lugnt, det är människorna som gör det. Och dom gör alltid min kväll fantastisk :) Utgång på det då, myk folk som vanligt nu för tiden. Iof kul. Dansade och njöt av livet. Gick hem, nöjd med kvälla.

Sön, vakande av klockan. Åkte ut till m&p, jag har varit hundvakt. Köpte med mig ett gäng blaskor och sen har jag suttit ute på verandndan all dag long. Bäst att passa på om när man är ledig. Farmor kom ner, fick rycka in och vara bärhjälp till hennes ruttna blommor som hon förvarar i våran källare, dom skulle hon bringa liv i igen...fråga inte hur? "å vikka fina farmor, de här kommer bli hur bra som helst ska du se..." sa jag! Josse tittade ner på kaffe, skvaller i flera tim.  Sen håll i er, lagde jag middag åt min familj. Det vart bra. Kramades lite med mamma innan jag drog till the city och träna och här är jag nu...

Gåtan

Kategori:

Sandy gör så gott hon kan. Nöjd med mig sj!

What?

Kategori:

Måste ta tag i grejjer nu.

Vallarna

Kategori:

Fredagskvällen ägnade jag åt Vallarna. Mötte en kompis på stan som sa att dom va på väg dit och jag var inte så svår att övertala :D Jättetrevligt och skönt i solnedgången med ett glas rosè. Så fort solen tittar fram går alla ner dit, fick sommarkännslor. Men dt blev en relativt tidig hemgång för min del, upp tidigt.

Hello Sunshine

Kategori:

Underbara dag. Sov hemma hos m&p inatt och vaknade till massa sol i "mitt" rum. Ja erkänner, tycker att det är mysigt att sova hemma hos dom. Det bästa är att kylen är välfylld, skafferiet likaså, morgontidningen är intagen....bekvämt! Satt och filosofera i godan ro vid köksbordet när jag kom på att bussf*n går om 3 min. Ni förstår mina föräldrar bor som bekant på landet så här är det buss som gäller. Skriker - HEJDÅ och kutar iväg i finaste trechen och mina små vita tennisskor. 

Idag äre fre, ska kila ner till jobbet snart. Idag ska ja sälja så att det ryker. Eller vi ska ja säga för att det kan bara bli hur bra som helst när jag jobbar med bästa Therese:D

Fick raraste sms imorse, blir så glad i kroppen! Det är dom där små sakerna som gör vardagen lite roligare.

Ordkunskap

Kategori:

Girighet innebär ett överdrivet begär att samla ägodelar förenat med överdriven sparsamhet, vinningslystnad och snikenhet.

Egoism = egenintresse. Det kräver inte att individer struntar i andras välbefinnande, inte heller kräver det att individen avstår från att ta andras välbefinnande i åtanke. Det tillåter möjligheten för bådadera så länge det som väljs är effektivt i att tillfredsställa egenintresset.   

källa: wikipedia

( -  som en liten påminnelse om vad dom betyder så att ingen tillämpar dom...)

Löning

Kategori:

Äntligen säger jag bara, snart kan man börja leva som folk igen. Imorgon när jag vaknar sitter dom där på kontot, som en lite trevlig belöning för jobbet man sliter för. Känns bra! Har verkligen gått på sparlåga i TVÅ veckor nu...nu blir inge mer. Let´s spend it :D Men det har ändå varit bra på sätt och vis för jag har inte slösat några pengar på onödiga saker, som jag annars är rätt så bra på(typ randiga tröjor). Nästan så att jag hoppas att den känslan, att inte slösa stitter kvar imorn oxå. Vi får se hur det blir med den saken hi Lika bra och föra över till sparkontot dirr...

Nytränad

Kategori:

Då har jag gjort mitt för dagen. Täningen satt fiiiint, gillar det här passet....bra musik, lite danssteg och styrkedelen är helt perfekt. Nackdelen är väl att jag inte är ensam om att tycka om passet så dt kan bli aningens trångt, jag kräver min plast helt enkelt, inte ok men men what to do?

Nu väntar sköööna duchen sen ska jag göra en smoothie. Höfta i lite frysta bär, vaniljyoughurt och en banan, tryck på knappen sen är det klárt och betárt. Så himmla gott alltså. Fick min mixer i julklapp, tog tre månader innan jag våga ta ur den från kartongen. Mina bästa vet att jag inte är nån direkt, vi kan kalla det för kock men nu vill den minsann samarbeta och det är jag glad för(: mumsigt!

Efter 10

Kategori:

Fasta framför Malou efter 10. Handlar om att man ska fira den japanska körsbärsblomman idag....alla knatar runt i kimonos, myk intressant! Skulle kunna vara ett av mina allra stööörsta intressen det här med körsbärsblomman. Nää dags och ta tag i dagen nu. Fixa lite ärenden och så, kl 18 väntar ett medelpass....jag är redo. Har nya fina dojjer, typ studsar fram. Kände dock lite i benhinnorna förra veckan. Kanske ska ta det lite piano men det är rätt svårt när man är där och kör. Går jag o tränar så tränar jag lixom.

H&M=Matthew Williamson

Kategori:


Nästa gästdesigner på H&M är Matthew Williamson. En designer som förknippas med färg, starka färger och det framgår tydligt i hans sortiment. Samarbetet inleds med en exklusiv modekollektion för kvinnor i utvalda butiker och på hm.com nu på torsdag den 23 april. Del 2, sommarkollektionen kommer tydligen finns i samtliga butiker f.o.m 14 maj. Jag kan tänka mig att köerna kommer att börja väldigt tidigt på torsdag morgon vid dom utvalda butikerna...vässa armbågarna för här är det först till kvar.



Jag Ska

Kategori:

Jag vill, jag vill, jag vill och jag SKA tatuera mig! Har velat haft det dära fina lilla hjärtat i nacken hur länge som helst nu ju.

Tisdag

Kategori:

Nyss hemkommen från sedvanlig prommenad med min elin. Vi har våra specialrunda runt brandholmen. Lagom lång. Tiden går så fort, när elin och jag kommer igång och prata så springer tiden iväg. Ingen kan få tyst på oss. Ja får massa energi från henne hi det diskuterades sommar, resor, framtiden...allt man kan tänka sig. Till sist vill jag ängna tanken åt emma som fyller år idag, ha en toppen dag!!

Helgen Som Var

Kategori:

Hur gick det då med min buget helg? Ganska bra faktikst. Nöjd. Fredagen ängnade jag åt att gå. Jag gick och jag gick längre och längre bort i min underbara i-pod värld. I lördags blev jag dock väldigt sugen på kladdkaka...sagt och gjort, jag drog med mig jenny till hellmans. Oh yes, it was gooood(: Sen blev det lite fönstershopping, man hittar så myk fiiiina grejjer men jag köpte ingenting föutom tonfisk. Applåder! Sen blev vi tyvärr bjudna på fest och man tackar lixom inte nej till en inbjudan. Tur var väl det för vilka trevliga tjejer vi festa med, så himmla kul och träffa nya sköna människor. Blir glad(: Krogen kommer jag inte ihåg så myk av tyvärr mer än att jag hade sjukt kul....igår vare därimot inte särskilt kul och heta sandy.

Där Satt Den

Kategori:

Mötet gick som det skulle, skönt..hade lite ont i magen innan. Varför? Man borde tro på sig sj mera... Man blir faktikst lite stolt över sig sj när dom säger att "vi är så glada för att ha dig här och du ska veta att vi satsar på dig dig sandra"  Ja blir taggad att göra lite till, ännu mera. Till och med försäljningschefen i danmark är helnöjd...wiieee! Det är bara o köra.

Godmorgon

Kategori:

Måndag igen och jag är snart startklar för att bege mig till jobbet. Känner mig väldigt bas idag så det får bli en vit top och stentvättade jeans leggings, och en pastellfärgad sjal såklart. Har tyvärr ingen bild men jag tror ni förstår (:

Larsson va här en sväng i gårkväll. Jag tror inte att jag var i mitt allra mest fantastiska jag när hon var här..sorry, men det beror på den spontana och roliga lördagskväll vi hade. Nehepp nu måste ja förberera mig inför mitt möte idag med min chefer. Min plan är att blinka lite extra, brukar funka för mig. Wish me luck!!

Why!

Kategori:

Jag är inte Sandy idag...

Weekend

Kategori:

Här vare helg, inte vilken helg som helst...budgetens, budgethelg om jag får be. Inga utsvävningar här inte. Spara slantarna! Jag har en summa mynt som jag ska klara mig på till nästa fre är min plan, inte nalla från nåt trevligt konto. De blir ju lite sport över det hela, som en tävling. Jag gillar tävlingar...jag kommer vinna. Så vad gör man då en helg som denna? Bifogar en liten utan-att-göra-av-med-för-myk-pengar-lista. Håll till godo(:

*Träna ihjäl sig + prommenera som aldrig förr
*Måla naglarna 10 ggr
*Äta mammas kanelbullar (tog med mig en påse hemifrån)
*Äta mammas mat
*Läsa en go bok. Läser för närvarande "Smuts". Myk bra bok!
*Bada badkar med badskum
*Kolla på gamla filmer
*Jobba
*Dricka kaffe
*Äta tonfisk i alla dess former
*Blogga
*Städa(ev)
*Lyssan på musik o dansa i lgh
*Zappa
*Berätta roliga historier
*umgås med UNDERBARA vänner <3

Det här kommer att bli min allra bästa helg på länge. Lika bra o vila upp sig för nästa och nästa och nästa.... blir långt ifrån lugna.

Räkna, Räkna, Räkna

Kategori:

Det här med inventering alltså. Var fjärde torsdagkväll underhåller jag mig med att just inventera. Av alla butiker jag har jobbat hittills på i mitt liv så har jag aldrig räknat så myk som vi gör på Vero Moda. Det vanliga är ju att man gör det här två ggr/år, vår och höst, men inte vi. Vi har visserligen stenkoll på våra varor, lager, svinn o så liknade vilket är otroligt bra men det är ju inte direkt så att man jublar av glädje just idag, just denna torsdag...

Denimjacka

Kategori:

Idag fick jag den som ett litet trevligt paket på posten, min fina jeansjacka! Kommer från H&M och kostar bara 298 kr. Jättefin färg och extra + för att den är av kortare modell. I like it.

Skratta Dig Lycklig

Kategori:

Av att just skratta får man massa energi och man blir fylld av vårkänslor. Läste i en tidning att "man måste blicka framåt, lätta på tankarna och få framåtandan igen" Skrattet stärker immunförsvaret, frigör dopaminer, endorfiner och löser även spänningar och såväl stress vilket leder till ett piggare och lyckligare du. Så gör som jag, säg till dig sj "Jag är skratterist, javisst" (:

läs mer på www.skrattaforlivet.se

Linda & Jag

Kategori:

Idag ska jag träffa Lusen a.k.a Linda (: här ska planeras livsviktiga grejjer....vi snackar om SEMESTER. Kommer bli hur bra som helst. Ta mig härifrån nu! Sol och värme tack.

Dagblind

Kategori:

Påsken är över, äre måndag/tisadag? I vilket fall så är det dags att börja jobba igen. Har varit ledig i inte mindre än två dagar, lyx! men jag vet inte, tror att jag är lite av en arbetsnarkoman för igår ville jag typ gå och jobba. Konstigt! Har ju varit otroligt skönt och vila upp sig efter helgens bravader men nu är det dags att komma igång igen. Ha en trevlig måndag....jusste tisadg vare(:

Sandalette

Kategori:

Dom här fin fina sandalerna så jag på på stan idag och dom ska bli mina. Gillar är det är lite klack på dom. Du hittar dom på din sko och kostar inte mera än 349 kr.


Skönhetsbibeln

Kategori:

För er som inte visste så älskar jag böcker om modets historia, ikoner och skönhet, dvs skönlitteratur i största allmänhet. Nu har Katarina Ericsson Wärn kommit ut med en ny bok, Skönhetsbibeln. Finns att köpa här http://www.bokia.se/ för 230 kr. På tal om henne som författare kan jag tipsa om hennes tidigare verk, Vardagslyx. Väldigt mysig bok, den livar upp vardagen så att säga. Trevlig läsning!


   

Påsken

Kategori:

Helgen har hadlat om middagar här och där, fester och mys med vänner och familjen. Lite jobb och godis, godis, godis....förstår inte att man äter så himmla myk godis?! Summan av allt blir en jättetrevlig helg. Idag blev det en lååång sovmorgon tills Larsson ringde. Blev en prommis till hamnen och en skön fika på smått&gått bodarna. Kom lagom hem till nästa möte med Michele. Han är den mest underbara killkompis man kan tänka sig. Är så glad för att jag har honom. Resten av söndagen blir framför tvn, SATC, Gossip girl och The City såklart. Tänkte passa på att ha en ta-hand-om-mig-sj-kväll med nagelvård, ansiktsmask och massa te. Perfekt efter en helhelg så är man snart på banan igen (:

Vita Kavajen

Kategori:

Man blir ju ganska glad när man hittar en vit, helt oanvänd kavaj i sina gamla garderober. En anledning till varför jag inte slänger mina kläder. Den åker med till stan idag, direkt. Det är precis en sån som man ska satsa på i vår. Nöjd!


Solsken

Kategori:

Långfredag. Vaknade upp med kaffe(ok, och en bulle) på sängen av underbara m&p, perfekt start på dagen! Sen var det dags för en långprommenad med Kenzo, han har blivit jätteduktig på att gå utan koppel iaf när pappa "flockledaren" är med. Jag älskar verkligen våren, det är så varmt och skönt ute nu...vi, läs bandet har valt bästa dagen o ha grillfest på. Jag har gjort en liten överaskning till dom, hoppas att den kommer att uppsakttas!  Förhoppningsvis hinner jag med ett medelpass i em innan det är dags och göra sig iordning inför ikväll.


Lackat Och Klart

Kategori:



Skynda fynda! Superfina lack från Depend, det bästa är att man kan köpa allihoppa för att dom kostar endast 25 kr/st. Nagellack kan man aldrig få för många utav om ni frågar mig och Rebecca...

Cityarkaden

Kategori:

Äntligen har  våran galleria fått "tillökning" av en butik. Cubus har skrivit på kontrakt och fler är på tapeten. Jag har haft det på känn en längre tid. Bra jobbat och val av hyresvärden tycker jag. Visserligen konkurenter till oss med bra priser, jobbat upp sig på marknaden och har ett relativt brett utbud. Vi har i stort sätt samma målgrupp och på ngt sätt så hjälper man varann i en galleria. Kommer att bli perfekt! Nu är ju frågan vad det blir för tjänster? Jag håller som alltid ögonen öppna, ska man vara med och kriga där kanske?

Go Saling

Kategori:

Jag kan lixom inte låta bli att leta efter och beundra rändiga kläder, tycker att det är det finaste.



Dessa hittar du på:
Monki
Topshop
Gina Tricot
Lindex

5 PRE VIE W

Kategori:

Så fin t-shirt! Ge mig nu tack. Den är så snygg i sin enkelhet. Ganska svåra att få tag på, slut överallt. Om det är nån som vill göra mig glad så kan du köpa en sånhär (:


"Den Som Har Vänner Är Rik Utan Att Veta Om Det"

Kategori:

Välkommna hem min rara!! Jag blir sådär lite extra glad under stora helger som påsken(: Påsken är lite som julen, hemvändarhelg! Det flygs, bilas, tågas in vänner från lite olika håll. Jag saknar dom så himmla myk när dom inte är här men jag har dom mest underbara vänner. Det spelar ingen roll hur ofta eller sällan i de här fallet vi ses, vi fortsätter alltid där vi avslutade. Vi vet precis vart vi har varann och det är det som är den sanna vänskapen. Snart får vi iaf kramas och jag längtar massor. 

Fri Dag

Kategori:

Onsdagar = ledigt. Från jobbet iaf, sen har man massor andra saker och ärenden man ska hinna med.
Började med att anmäla mig till a-kassan, de här har varit en het diskussion i våran familj väldigt länge om man ska vara med lr inte. Jag har haft hela min släkt emot mig men nu är det iaf överstökat. Pappa blev glad och väldigt nöjd över sin flicka likaså min kusiner, min farmor.....ja alla (:  lunchade med Rebecca, vi planerade hemmlisar över en laxbagel på hellmans såklart. Blev en vända på stan och jag sprang på sötaste kjolen, kanske tar den i helgen påsken till ära ( nu lät de som den är gul men de är den ju inte)  Planen va danspass men som tyvärr va inställt..plan b, prommenad med skön musik. Tänkte städa och dona lite nu för snart kommer Elin och då vankas de middag framför Grey´s.

Fast Anställd

Kategori:

Det har redan gått 6 mån sedan ja började på Vero Moda och nu har jag alltså blivit fast. Wiiee(: Jätteroligt och skönt att man har en grund att stå på. Men 6 mån, är det dags o röra på sig då? Inte för att jag inte trivs, har verkligen hamnat rätt och älskar mitt jobb men bara för att jag kan och för att mitt mål är utsatt. Jag ska bli BC, jag vill bli RC, ja vill bli inköpare på ett stort modeftg lr tänk o öppna eget då skulle jag få allt...sjukt kul! Våran DC är 86:a, jag erkänner, jag blir grön av avund men samtidgt inspirerar hon mig och jag lär mig massor, hon är verkligen sååå duktig. Kan hon så kan jag! Änsålänge får jag nöja mig med att vara ställföreträdande men många bäckar små.....

Vårgarderobsstädning

Kategori:

Jag har nu organiserat, strukturerat och rensat i samtliga garderober och det blev jättebra. Det här har ju varit lite av ett prioriterat mission från min sida. Nu är det iaf klart! Men jag har svårta att slänga, så ja packar fint ner allt kartonger och upp på vinden. Jag sammanfatta lite av allt såhär:

* ja är väldigt randig
* blir blommig på sommrarna
* skulle kunna öppna ett eget "Glitter"
* har väskor så att det finns möjlighet att byta en varje dag i en mån vilket leder mig in på.....
*....sjalar. Där jag totalt har spårat ur.
* tycker att beige är en fin färg
* gillar faktiskt chinos
* men mest jeans leggings
* + att jag har väldigt myk jackor.

Rebecca och jag diskuterade vad allt skulle vara värt!? Hur mycket pengar man (jag) lägger på kläder...vi gissade hej villt men jag vill nog egentligen inte veta. När jag ändå är igång tänkte jag bege mig ut till m&p och städa min största garderob. Nu blir det mys mamma resten av kvällen(:










Välkommen till min nya blogg!

Kategori:

Då var det dags för mig att börja blogga. Jag kan vara en utav dom allra sista på jorden att skaffa en blogg, men bättre sent... Nu ska jag bara lära mig alla funktioner, det är mycket med det här men riktigt kul!  Har då funderat om jag skulle rikta in mig på en speciell kategori att skriva om men sen kom jag på att jag känner mig själv väldigt bra och eftersom jag har så mycket att prata om skulle det aldrig att fungera iaf. Så i det stora hela kommer den att handla om Tiden I Mitt Liv.  Kul att du läser förresten (: