Sandras

Hmm?

Kategori:

Varför har jag en konstig känsla? Och varför brukar alltid en kostig känsla stämma? Hur blev det såhär?

Konstigt.

Och varför finns det ingen tvättid i mitt hus? Jo för att pensionärerna tvättar typ 2 plagg per maskin...

Kram

 

Host, Host, Host

Kategori:

Nää hörrni, imorn tänker jag vara hemma från jobbet. Inte så mysigt för kunderna om jag står och hostar varannan mening....kroppen säger ifrån, sandy måste vila. Det blir en mysdag rakt av.

Jag följde iaf med jobbet ut på middagen. Oj, så trevligt :) vilken gemenskap vi har. Toppentjejer.

Jag har för övrigt fått reda på två nyheter på två dagar. Tror att båda är bra i längden. Det gäller att hänga på. Den sista va lite trist, gav mig rysningar men jag förstår henne. Men samtidigt finns det INGEN bättre.

Godnatt!

Kram

Alanya!

Kategori:

Våran semester har varit mer än bra. Vi kunde inte klaga på nånting. "Vi hade det bra, tjejer"

* 40 grader
* ett stackmoln på hela veckan
* en dag på havet
* jättefint hotell
* nära till stranden och centrum
* billigt att leva
* artiga människor

ja listan kan göras hur lång som helst :) resan va värd varenda krona.

Kram

27 Augusti

Kategori:

Det är ingen vanlig dag för det är sandras födelsedag! Min dag. Vi firade med familjen i torsdags och md släkten i fredags. Tack för alla finfina grejjer. Det bästa va nog en cykel. Nu kan jag lämna tillbaka louise cykel:) Hoppas inget tar den här oxå...då blire gängspö.

Jaha, annars då? Fortfarande krallig, nästan ingen röst kvar nu tack vare hostfan. = ingen träning:(
Ikväll ska vi äta middag med jobbet. Vi har vunnit en basketsize tävling! Woooho. Värst va vi är bra.

Kram

Gårdagen

Kategori:

Först jobb. Lite shopping. Snälla, nån borde låsa in min plånbok. Jag har en budget, 1000 kronor på kläder varje mån efter avdragna rabatter givetvis. Jag får INTE sväva iväg. Köpte iaf en blommig kjol på HM och en svart blus på gina. Sweet! Har även kikat på ett par skor. På hm. JÄTTEfina. Svarta ankelboots med ett litet spänne. Ge mig!
Överallt annat vill jag införskaffa mig dom nya Pistol low men dom är liiite dyrarare, hms liknar dom... får nog nöjja mig med dom men ni som har lite skatter undanlagda kan gå till Rizzo o köpa dom för 3 eller 4 tusen.

Hem. Göra sig söt. Eller nåt. Drog till Fik@. Middag för 4. Jag, miranda, jessica och maria. Kvällens tips. Gottit :) Hem till maria och vidare till lotsen. Massvis med folk. Men sk ajg va ärlig kände jag mig malplacerad exakt samma visa när det va reagge på tellus. Det är inte jag lixom. Jag kanske va en utav dom få som hade en bikerskinnjacka. Men den är nice :) vi tog en stämpel och drog på bartömming på hamnmaggan.

Sen, hem och hostade hela natten. Inte ok! Det här förstör hela mitt träningsupplägg. Åhhhh...

Sandy saknar många nu!

Kram

Hallå Dagboken

Kategori:

Ja, jag vet att jag har varit lite kass på att uppdatera på sistone. Har visserligen haft grejjer att skriva om men det har inte blivt av lixom. Men, men...

I dag är det Tjejemilen på djurgården. 26 000 dktiga tjejer har sprungit den idag. Tror det eller ej men jag har srungit den en gång. Året jag fyllde 18. Rättare sagt, dagen efter jag fyllde krogen sprang jag. Bakis som få gick jag upp i ottan med mamma o hoppa på bussen. Men det gick faktsikt bra. sprang hela vägen på en tim. Nöjd för att vara en full tjej.

Jag är sjukling. Hosta, snuva och allmänt trött i kroppen. Borde inte ha jobbat idag. Man blir ju lite småsnål när det är 100 % ob. Nu ligger jag iaf i min fantastiska soffa. Jättefin och jättemysig! Jag längtar hem till min lgh bara för att få sitta i den. Men den kunde inte ha vart en cm större. Den står där den står om man säger så.

Förresten, det va lite drama i gallerian idag. En glasdörr från cubus gick assönder. Glas överallt. Sen blev en av dörrarna tvungna att stå mitt i ingången och av erfarenhet vet jag att det är en mindre bra ide. Varför? Ja kort och gott folk springer in i dom. Myk riktigt. Dunk sa det!

Kram


:)

Kategori:

Välkommen hem Sandy! Jag är brun o fräsch nu. Men inte lika brun som Bruno.

Kram

Semester

Kategori:

Och så fick jag oxå gå på lite semester. Sent om sido. Men det gör ju inte så myk, då har ju jag mitt lilla roliga kvar.
Väskan är färdigpackad. Skönt att inte altid stressa som ett as...tanken på att jag ska få betalt för att sola och dricka drinkar är inte så tokig.

När jag kommer hem känns det som ingenting kommer att vara som det brukar vara...får leva med det. Samtidigt har jag lite småprojekt och saker att se fram emot så ja är helt säker på att det här kommer att bli en fantastisk höst :)

Kram

Soffalös

Kategori:

Nu är den borta. Ringt hela morgonen. En ringde och väckte mig halv 8. Nu är den iaf såld. Soffalös i en vecka. Sen kommer min nya fina myssoffa.

Hej på en stund :)

Kram

Bästa, Bästa, Bästa....

Kategori:

....Lipstick Jungle!!! hade ett citat som fastna i min hjärna "va inte passagerare i ditt eget liv"

Jag packar resväskan för fullt. Jag har ett packstystem. Jag öppnar samtliga lådor och garderober och låssas att jag får ta med mig allt jag vill. Plagg för plagg går jag igenom och jag tar oxå typ Allt. Sen blir jag lite mera realistisk. Provar och dividerar med mig själv och just den dära toppen är nödvändig att ta med sig. Och oftast kommer jag fram till Ja, det är den...oxå... jag ångrar att jag lämnade tillbaka mina cykelbyxor. Hade behövt dom nu. Kanske springer till lindex vid öppning imorn...måste ändå köpa efter sol.

För övrigt har jag fått gett ett omdömme idag. Myk intressant. En arbetsgivare, som jag känner, frågade mig om ett omdömme. Hon litar nämligen helt på mig och givetvis gav jag högsta betyg :) hoppas, hoppas, hoppas...

.....hösten närmar sig....med elefantsteg. När jag gick till jobbet imorse kände jag av hösten. Visst lite mys med stickade koftor och stora sjalar men där kan vi stanna hela vintern tycker jag.

Tror jag lägger ner packningen för ikväll. Den här tjejen måste ha sin skönhetssömn. Undra om jag hinner med en prommednad imorgon? Återstår att se.

Natti natti mina bästa

Kram

Ord På Vägen

Kategori:

Modeller Sökes

Kategori:

I september. Kommer inte ihåg datum nu... ska vi vara med på "hösttrender". Så om nån känner sig manad, gillar glänsa lite extra och bära upp våra kläder så kan du höra av dig. Kanske blir det just DU ;)

Kram

Los Helgos

Kategori:

I helgen har jag varit hundvakt. Man måste ju ställa upp för laget när dom ställer upp för mig.

Jobbade lördag. Velade fram och tillbaka hur jag skulle göra igårkväll. Våran plan va en tjejmyskväll men bådaElin ville gå ut. Jag tvekade länge och väl. Ringde ett par samtal och slutade med att jag vart ganska peppad iaf. Varför ska ja sitta hemma för? det kan nån annan göra....men jag drack endast ett gals vin till maten och en drink. Räckte för mig. Vi gick vidare till Sara :) massa trevliga tjejer där hi sen tog vi taxin till lotsen. Regnade nästan hela kvällen så jag trode vi skulle bli själva men dt va helt ok. Bra dj. Jag som nykterist höll ordning på folket.. Träffade ett väldigt trevligt banydlag. Dom tyckte givetvis att jag skulle komma o kolla när dom spela. Dom kom från "stan". Bara en sån sak :)

Söndag: Elin sov hos mig. Ja sover så tryggt med henne brevid mig. Hon har flyttat när ja kommer hem från turkiet. Tungt för sandy :´( upp och jobba idag. Lite folk på stan och några trevliga säljkunder. Tackar! Slängde i mig en äckelburgare. Är så emot donken men jag hade dödsbrottom. Ut till moster på födelsedagsfika. Min moster ÄR bäst. Hon var helklädd i Vero Moda kläder. Så ska det se ut :)

Nu ska jag packa vidare. Ciao!

Kram

Soffa Säljes

Kategori:

Nån som är sugen på att köpa en vit Klippansoffa?  + svart överdrag får man på köpet som en trevlig bonus :) 500 kr, bra pris och den är din. Hör av dig!

Kram

4 Dagar Kvar

Kategori:

Ska börja skriva packningslista.
För ja ska till Turkiet, för jag ska till Turkiet.
Detta gär mig till en glad tjej :D

Kram

Twilight

Kategori:

Jag förstår ingenting. Sorgligt men samtidgt på ett konstigt bra sätt....tror jag. Jag har nog inte insett hur myk jag saknar och kommer att sakna.

Det ända jag förstår just nu och det ända jag vill förstå är att Twilight är en sjukt bra film. Magisk är det rätta ordet. Efter 10 min satt jag och 5 mockarutor förtollade genom resten av filmen. Vacker. Och snygg. Uppföljaren kommer tydligen i höst.

Någon som gjorde min fre kväll lite bättre förutom min "hunk" till hund Kenzo så är det Jenny. Hon ringde precis när jag behövde henne som mest. Ja blev så glad. Ja tackar gud för att Ryanair ska börja flyga till Oslo i vinter.

Dagens ord: Fokusera

Jag är en prinsessa

Kram

Just Nu

Kategori:

Är jag en svettig tjej. Louise och jag har haft The Powerwalk :) Äntligen fick vi ihop en tid som passade. Sköönt väder ute.

Jag hade svårt att sova inatt pga av överhettad lägenhet. Alltså, jag skojjar inte...800 grader. Vakande stup i kvarten. Hett va ordet!

Tvättmaskinen och torktummlaren är igång. Sjukt svårt att få tvättid så jag fick gå upp i ottan och köra igång en. Mina finaste klänningar måste ju med på semestern. Häromveckan gjorde jag en fuling haha man får bara tvätta till halv 10. Men jag smöööög ner runt nio och satte igång en maskin. Tänkte att de borde va ok. Men neeehedu, där fick jag. Maskinen hade stannat halv 10 med vatten och allt. Ena luckan kunde jag öppna och asvrida ur vattnet.  På den andra gikc det inet ens att öppna luckan så där låg mina kläder och bada hela natten....inte helt optimalt men nu vet jag det till nästa gång :)

Söt Linda ringde igår. Enligt henne måste jag ringa Forex och beställa lire för att typ alla reser till turkiet så att penagrna kan ta slut? Detta måsta jag fixa. Dessutom kanske vi blir en till med på resan :) men det är väldigt oklart än sålänge.

Kram

Du Är Vad Du Äter

Kategori:

Va fint att jag sitter och äter tårta samtidgt som jag kollar på Anna Skipper. Klychigt?! Inte heller... tjen ikväll är 21 och väger 145 panner. 6 chokladbollar om dagen :O Skapligt. Där ligger man lite i lä även om ja gillar chokladbollar...

Det regnar ute. Men kan inte låta bli att tycka att det är mysigt. Mysigt sommarregn. Det är ännu mysigare att sova i husvagn när det regnar. Det gillar jag. Nån som vill campa med mig?

Jag fick en akut "sakna-rebecca-attack" ikväll. Va tvungen att ringa henne och prata lite. Hon har fullt upp med att vara fadder för alla nya studenter. Hon ska tydligen sjunga solo?! Riktigt kul ide såklart men vem gör ngt sånt inför 350 per?!Rebecca gör det :) modigt. Kommer gå fiiint! Skulle vija vara där och se henne ta ton.

Kram


Alla Är Vi Olika

Kategori:

Det som är lycka för vissa kan vara olycka för andra
Min medgång skulle kunna kan bli din motgång
Någon känner glädje när någon annan känner sorg
En bra sak kan bli dåligt
Och en fördel för dig kan lika gärna bli en nackdel för mig
Olika

Kram

Solig Sensommardag

Kategori:

Tänkte inte bege mig ut på prommenade idag, sovmorgon va vad min lilla kropp vill ha igårkväll men idag vakna jag av att solen lyste och då vill jag bara gå ut. Nyss hemkommen och nu har det dags för grötfrukost sen jobba lite igen.

Helgen närmar sig med stormsteg, fredag imorn igen. Veckorna springer iväg. Men det blir en lugn sådan, har festat ganska myk hela våren, hela sommaren och känner efter förra helegn som va kul men som oxå sa att det är dags och tare lite lungt ett par veckor. Eller månader??? vet inte men just nu har jag ingen lust alls att gå ut och sen jobbar jag givetvis hela helgen.

Vad ska ni göra i helegn?

Kram

Heldag

Kategori:

med mamma. Vi har åkt runt och kollat soffor både här och där, Sagers, jysk, em....överallt.  Hittat några bra alternativ som skulle kunna passa damen gustavsson. Lite kräsen som vanligt och efetrsom jag har möblering kan soffan inte vara för stor och kumpig men det måste definitivt vara en som man kura upp sig i.

Blev en sväng till Lindex. Mamma skulle "bara" skriva av hennes schema och prova en skinnjacka. Vi var säkert där i tre kvart. Tiden sprang iväg. Vi skulle ju givetvis prata med alla och diskutera allt nytt som hade kommit in för hösten. Vi kom fram till att mamma inte är skinnjacka. Oj va ärlig jag va där mot henne, hon som jättegärna vill köpa den men även Alex sa att hon inte va det så det fick bli lite annat smått och gott.

Därimot hittade jag givetvis en sån vacker fuskpäls. Stod Sandy över hela jädra jackan. Slängde på mig den och i samma ögonblick hade vi köpt den. Jag är ju en sån som kan dö för ett klädesplagg. Kläder gör mig lycklig och då tänker jag shoppa på i samma regi. Jag som inte skulle köpa några jackor i år. Ajdå, reden skaffat en skinnpaj och en päls. Men va gör det om hundra år :) Iaf 799 kostar den om nån blir sugen. Fin?

Vidare till hemtex. Mamma Monica jobbade Jenny :) Jag köpte ett rosa badlakan för att jag ska ju tydligen åka till turkiet på onsdag. Läääängtar så att de knakar! Det typ brinner där nere, så varmt är det.

Fortsatte till Princess. Där hade dom en väldigt god bulle. Tackar!

Hem och möta upp sessan Elin. Handlade på hemköp, lagade middag och har pratat om allt i flera timmar. Perfekt kväll. Dags o sova nu tror jag. Trevlig dag!

Kram



 

Tillbaka

Kategori:

Va tvungen att lägga bloggandet lite på is. Sandy har varit helt ut och in men nu är hon tillbaka med pompa och ståt :)
Stannade upp och reflekterade på stort sätt det mesta. Nu har jag gjort det och nu får det faktikst vara nog. Hela förra veckan va bara en enda stor röra bortsett från vissa ljuspunkter förstås. Jag tror att man ibland kanske måste förlora för att kunna vinna.

A girl got to do, what a girl got to do. Det har jag anammat idag. Så just beat it.

En kär vän sa till mig för att tag sen att vi är prinsessor. Är du?

Kram till mina bästa


Bloggen Kommer Att Sova En Stund...

Kategori:

Hhhhhelt sjukt :)

Kategori:

Intervjun gick som en dans. Fy fasen vad jag är bra idag!
Det va lite annorlunda och söka jobb på jobbet lixom.

"Vilken dag passar det bäst för dig att åka ner till Gbg nästa vecka?"
Hej o hå, allt går fort....snabbbbbbt. Madde är ju helt underbar, dom anpassar intevjun efter mina tåg och bästa dag. Så ons em ska jag ha möte med madde och birgitte (dansk!!!! försäljningschef)

Butiken kommer att bli så stor och så fin med tanke på att det är både Ver Moda och Jack&Jones. Runt 20 anställda tillsammans. Håll i hatten, butiken öppnar i slutet av september!!!!

Nästa vecka måste jag ha en plan hur jag skulle lösa allt ev praktikst, dvs lägenhet. Jag har lite att göra. Nån som känner nån i göteborg? Ja känner absolut ingen där.....

Kram

Nu Börjar Det

Kategori:

Det kan bli en lång resa och det kan bli en kort sådan. Inte en aning...
Det ja därimot vet är att jag ska gå på intevju imorgon...gaahhhh!!!! Fick redo på det idag!
Jag är glad, nervös, överlycklig, likgiltig, rädd, förvantansfull, säker, osäker.....allt på en och samma gång.
Man kan säga att detta är etapp 1. Fråga mig inte hur många etapper det finns... vi får se hur morgondagen tar sig!
Nu ska jag äta machmallows, det gör mig lugn sen dra mig ner till cp städet...

Saken är den att ödet får avgöra.

Kram

Detta Går Inte

Kategori:

Jag måste gå ut. Ja måste gå ut och springa nu. Det är skönt och springa.
Nu kan jag bara hoppas, hoppas på att saker och ting blir till det allra bästa.

Kram

Attention

Kategori:

Ibland förstår man inte
svårförståligt
antar att de finns en mening med
just det oförståliga
annars skulle det inte vara
svårt, det förståliga.

Kram

Irorononicoc!!!!!!!!!

Kategori:

jojagog foforortotfofaroranondode inongogenontotinongog.....

inongogetottotycockoksosfoförorvovånonamomigogrorövovarorsospoproråkoketot.

Kram

Ny Vecka

Kategori:

En veckas semester går för fort och det är egentligen på tok för lite. Tur att jag har en resa kvar. Men det ska bli gansak kul att jobba idag, ja älskar ju mitt jobb så det känns inte så motigt att gå dit. Det händer gansak myk i butik på en vecka, massa höstnyheter trillar in hela tiden nu. Antar att jag får sätta igång att slatta direkt.  Maida kände inte igen sig efter en månad, allt va omgjort och nytt...

Och med vardagen kommer även träningen. Har legat lite på latsidan nu en månad...inte bra men idag va ju ute på en tänkt powerwalk som slutade med intervall träning. På gränsen för att det va för varmt för att springa men det gick bra:)
Planen är att jag ska varva motion varannan dag och för att hålla musklerna igång gå till gymmet varannan. Kommer köra gymmet på morgonen, inte så myk folk där då.

I dag ska ja även träffa elin l för en fika. Mysssigt! Jättelänge sen jag träffa henne. Catch up time!

Det känns som det kan hända grejjer den här veckan; förväntasfull, nervös och redo.

Nu äre dags för frukost.

Ha en jättebra dag!

Kram

Nytt

Kategori:

Jag va och köpte skinnjackan. Provade och kände efter länge och den sitter väldigt snyggt. Tog hem den lite på öppen köp men jag tror att jag kommer att behålla den :) är den godkänd?

Kram

Tänkta Tankar

Kategori:

Vissa har det
andra inte
många försöker för mycket
andra inte
vissa är någon annan
va dig själv
vissa ser inte
det andra ser
många är naiva
andra inte
ibland vill man vara någon annanstans
ibland inte
ibland vågar man
men inte alltid.

Idag Är En Sån Dag Som Jag...

Kategori:

... äter mörk choklad, bloggar och dricker loka päron i sängen.
... tar en ipren. (eller två)
... kollar på SATC boxen.
... INTE går och tränar.
... dricker kamomillte.
... är rikigt glad över att jag laga så pass myk mat igår så att jag slipper laga ngt idag och imorgon.
... lägger en ansiktsmask.
... hoppas på att få träffa finaste Therese ikväll och mysa.
... skriver listor. Älskar att skriva listor. Just nu har jag 5 st ; projekt/fixa, att handla, nya livet, till resan, önskelista.
... slökollar på youtubeklipp
... tar en dusch och peelar hela mig. Från topp till tå.
... går igenom gårdagen. Vikken kväll!
... funderar på om jag ska gå o köpa en undanhängd skinnjacka på HM. 499 kr. Riktigt snygg. Men är jag skinnjacka?
... läser "peppande" böcker. Spring o köp  "Bli chef över ditt eget liv" massa bra tips o ideér. Endast 98 kr på åhlens.
... men mest av allt är jag sååå tacksam över alla mina underbara vänner. Jag har dom bästa vännerna. Kärlek!

Kram

Vuxenpoäng

Kategori:

Idag har jag använt mitt ICA kundkort för första gången :)

Kram

Nedräkning: 18 Dagar Kvar

Kategori:

.......till Turkiet :) ååå så härligt underbart det ska bli! Vad sägs om 38 graders värme? och garanterat solsken från tidig morgon till kvällstimarna. Perfekt semester! Måste köpa solkräm..high!

Kram