Sandras

2009 - Året Som Gått

Kategori:

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Haha ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? På sätt och vis
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? ja
4. Dog någon som stod dig nära? King Of Pop
5. Vilka länder besökte du? Turkiet i landväg. Sen massa småsvängar här i Sverige typ umeå(inrikesflyg) fjällen, gbg osv
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, jag vill lära mig saker. Bli ännu bättre på det jsg kan.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? jag och datum, men kan det varit i oktober? kommer iaf aldrig att glömma.
8. Vad var din största framgång 2009? ja blev erbjuden ett bra jobb.
9. Största misstaget? hemlis
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk efter turkiet. svininfluensan? Oklart.
11. Bästa köpet? min kamera.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Fråga Maida, det kan hon svara på :P men myk personalköp om man säger så.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina underbara vänner och familj som alltid <3 och alla nya människor jag har lärt känna.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? ojoj, hur många som helst. Musik är terapi men har inte hotel room servie spelats för myk
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? det där har gått upp och ner.
16. Vad önskar du att du gjort mer? tagit risker
17. Vad önskar du att du gjort mindre? brytt mig om fel saker
18. Hur tillbringade du julen? nära och kära. Massa mys och fest.
19. Blev du kär i år?  nej
20. Favoritprogram på TV? nyhetsmorgon.
21. Bästa boken du läste i år? Khaled Hosseini; Flyga drake, Tusen strålande solar
22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar
23. Något du önskade dig men inte fick? en bil
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? vet inte, eftersom jag är väldigt nöjd med allt.
25. Vilket ögonblick gav dig bäst känsla i magen under året? I sommras. Styra och ta beslut gillar jag.
26. Vad fick dig att må bra? Ja insåg att jag va tvungen att börja fokusera på mig själv och ja mådde bättre.
27. Vilken kändis var du mest sugen på? lätt! Kirby. I die :P
28. Vem saknade du? många fina och rara
29. De bästa nya människorna du träffade? en bunt 
30. Vilken va den bästa nyheten du fick under 2009? jobbet i göteborg
31. Ska du ha något nyårslöfte till 2010? små förändringar = bra förändringar. Och njuta på alla sätt och vis...
32. Vad vill du helst göra under 2010? Resa, utvecklas, träffa nya intressanta människor och fösöka hinna hälsa på alla kompisar överallt.


Året har gått fort och inte tal om den här hösten. Vart tog tiden vägen? I det stora hela har året varit ett lyckat år men jag är säker på att 2010 bara kan bli ännu bättre. Ha en jätterolig nyårsafton! Jag själv tänkte festa natten lång. Precis så länge som jag vill. Nu ska elin l och jag gå och grunda med ett svettigt medelpass. Skönt! Sen fram med skumpan vänner. Woooooo!

Ta hand om er! Puss

Min(a) Jul(ar)

Kategori:

All stress och hets för ett par timmar. Hela våran julafton går på rutin. Fast det är ju faktikst lite vad julen handlar om...det ska vara så som det alltid har varit. På självaste julafton firar vi med mina kusiner på pappas sida. Tänk er själva jag ensam tjej med marcus och två killkusiner. Men som tur är så är ju de dom snällaste och raraste. "sandra, får alltid mest julklappar" Och till mitt försvar - ja är ensam tjej (: Jag har fått en sodastreamer. Asbra ju! Jag behöver aldrig mera köpa loka i hela mitt liv. Ett litet tryck så äre klart. Ja gillart.
Dagen efter drar vi vidare med mammas sida. I år va vi hos mina kuisner dennis och sofie. Eller ja låssaskuisner, lång historia... dennis va inte hemma men sofie och ja hade desto trevligare. Vi är väldigt lika hon och jag, kan prata om allt och inget. Kul :) Det var det..nu får man vänta ett helt år till....juldagens bilder kommer imorgon..orkar inte nu. God natt! shit va kallt det är ute för övrigt...ok, god natt.

Kram

P.S

Kategori:

Imorgon kommer det bilder från juldagen. Håll till godo fina ni!

Här, Här, Här Och Där

Kategori:

Nu sitter jag här och lyssnar på Rise Against - Hero Of War. Lika fast som rebecca och min lillebror. På tal om annat så är jag är faktiskt trött + att ja inte ha hunnit träna på länge...fukc. En semester skulle ja inte tacka nej till heller. Allra mest kanske jag vill bli nerpackad i din resväska...du sa att ja fick hänga på (:

Igår va jag, elin L och elin S på fik@. Middag för tre. En liten hejdåmiddag med två fina tjejer. Det är mys att gå på restaurang en månkväll. Lyx. Myk folk och maten va jättegod - som vanligt och sällskapet topnoch. En annan lyxvariant maria b och jag har för oss sisodär varanann tisdagmorgon är att gå och äta frukostbuffe på hotellet innan jobbet. Inte illa... jag är svag för vardagslyx. Jag dricker till och med juice hemma på morgonen i vinglas bara för att jag vill och för att jag kan...

Nyår närmar sig. Hej och hå. Kommer bli kul (: men alltså det här med nyår...joline och jag har diskuterat att det är så dant alltihoppa. Huvudsaken vi har champangen och dyligt. Jag ser det lite som vilken kväll som helst fast med mig sj i en sjukt snygg svart klänning med tyll. Jag tar det som det kommer och det är då jag alltid har roligast. 2010 är nog sandys år, jag bara känner det i kroppen. Nåt kommer att ske...men vad?

Kram och natti

I Will Be

Kategori:

Godmorgon !

Har egentligen inget att skriva. Jag bara skriver. Ibland känner jag mig otillräcklig.
Ibland skulle det vara bra att kunna vara en bläckfisk men jag kan inte vara överallt samtidigt.
Men jag kan inte vara överallt då glömmer jag bort mig själv.
För egentligen här i mitt liv är just jag viktigast.
I ditt liv är du viktigast. 
Jag antar att saker och ting är som dom är men kanske inte som dom borde samtidgt som ngt helt annat är precis som det ska vara om inte bättre :)
Jag blir glad!

Ge mig kväll redan nu, det vankas middag på fik@ med två rara!

Borsta gadden och vidare mot klädhögarna. Det är ett jäkla riv och slit i kläderna nu, som om inte kläderna är värda ngt helt plötsligt och trängsel i kön. Bete er.

Kram

Tagga, Tagga, Taaaagga

Kategori:

Jag ser fram emot kvällen (:

God Jul

Kategori:

Det blev en vit jul. Har det nånsin hänt rent spontant! Jag blir lycklig :)
Jag antar att jag bara vill önska en riktigt god jul till all nära och kära.

Ta hand om varann för julafton kommer bara en gång om året...
Julafton är ett ända stort MYS och det är precis vad jag ska göra nu.
Vi börjar med tomtegröt och en skotersväng på landet. Bara en sån sak lixom (:


Julpussar från eran Sandy.

Hassssssle

Kategori:

Jag vet inte va det är men Erik Hassle och jag har den där kemin ni vet som man inte har med så många. Han och jag förstår varann sådär magiskt. Coolt tycker jag. Som ni kanske förstår så gillar jag hans skiva... hmmm lite grann. Nu ska ja höjja volymen ännu mera...hoppas grannarna har förståelse.

Kram

Hej

Kategori:

Vissa slutar jobba klockan 5. Andra 22.30...
Jag är trött och stel. Mest av allt skulle jag vilja ha massage exakt nu.
De skulle min lilla kropp behöva kan ja tala om.

Nu ska jag bara klä mamma och pappas julgran!
Imorn ska jag äntligen få träffa en efterlängtad Elin :) 

ps: ja har svårt för att bli uttråkad, men om det sker gör jag ngt annat för att inte bli uttråkad...

Kram

Mitt I Julstöket

Kategori:

Men gokväll mina fina :)
Om vi säger såhär. Alla vet att jag inte är född till kock direkt. Jag kan göra annat.. men idag har jag gjort julgodis. En sort får räcka. Har verkligen inte tid med mera. Rocky Road som dom så fint heter. Smält choklad över vattenbad, pistagenötter och så vidare. Lättare blire inte. OCH dessa ska jag bjuda vännerna på. Närmare bestämt på juldagen. Men jag bad Larsson komma förbi att provsmaka dessa fantastiska skapelser redan ikväll. Jag blev godkänd!

På tv ikväll vare för övrigt bara massa julprogram. Ni vet Ernst, Anna Anka. Som tydligen avskyr brunetter? Det vare värsta... Jenny och jag kom oxå fram till samma slutsats - Ernst är för pysslig för att vara karl. Lilla jenny är på jakt efter ett par klackar. Hon glömde sina i Oslan. Men alltså, nog för att det är mörkt då men dom jag kunde erbjuda är så fruktansvärt härjade. Snälla, kan nån hjälpa henne? Tack på förhand!

Träning ikväll gick bra trots mitt cpben. Det gör verkligen ont i benet. Tänk om ja måste amputera? Skivstång är ju iaf med fördel mest armstyrka.
Nää dags och duna, vi ska ha öppet till 21 imorn....låååång dag. Du får 10% hela dagen bara för att du är du helt enkelt. Ingen annan får. Bara du :)

Mot sängen och ingen annanstans....natti!

Puss och kram ses på stan.
Verkligen Jättekul!

Jag Anar En Bra Helg

Kategori:

Dagen har varit en smula speciell. But why? I will tell you. Jag har fått krama Jenny och Rebecca :D Kan det inte bli juldagen nununu! Vi har så myk att ta igen alltså.

Min helg har varit så trevlig. I fredags drog vi till Ett Ställe på söder. En stor företagsfest. Kul att träffa andra medarbetare från både vero moda och jack&jones. Julbordet va riktigt gott och drinkbiljetter är inte fyskam det heller. Tack och bock! Skulle gärna vilja bjussa på lite snygga bilder från kvällen men det är ju lite svårt utan kamera...

Igår firade vi lilla julafton med min minsta kusin. Myyys! Jag fick en väldigt annorlunda julklapp av henne. Ett gott skratt :) Det är banne mig inte lätt att köpa julklapp till ilze längre. Förut skulle hon ha allt som jag hade nu har hon helt plötsligt blivit en egen tjej...men hon gillar randigt. De har hon garanterat fått från mig.
Det tråkiga va att inte Marcus va med. Har inte sett lillbrosan på två veckor. Det är faktiskt väldigt länge. Marcus är bra punkt 

Och mellan allt trevligt så har jag jobbat asset av mig men det vet ni ju redan + att jag kanske har fått en ny kompis :) dock minus för att ja inte kunde träna ikväll pga av en jädra sträckning. Det får bli dubbelt imorn helt enkelt.

Summa summarum: Nykter, snöig, kramig och rolig helg!

Kram 

Allt Går Sönder!

Kategori:

Jag undrar bara vad som ska gå sönder härnäst... kaffebryggaren? tv? mobilen? sängen? inget skulle förvåna mig just nu. Än sålänge har 1. ipod och 2. kameran sagt tack och hej vad bli nr 3. ???

För övrigt: Har det nånsin vart så här myk snö här? Känns verkligen som fjällen. Man vill ju bara valla plankorna/brädan och dra ut och åka. Jaaa svenska fjällen är fint men alperna vinner med hästlägder. Låååångt och hööögt upp i bergen och sen bara glida ner. Det mina vänner är livet. Man känner sig så fri. Ja vill åka nu.. nån som vill hänga med till Österrike v12? Jaaaa :D Antar att man för nöjja sig med staka upp och staka ner i Ryssbergsbacken. Funkar ju det med...kul. Jättekul.

Vi hörs ikväll, då kommer min helguppdatering. Nu måste ja styra för jobb...

Kram



Hjälp!

Kategori:

Vad ska jag ha på mig då? Jag kan verkligen inte komma i nån Gina Tricot utstyrsel på en VM/JJ fest, då kommer jag garanterat bli utmobbad. Hmmm...tror jag kör på helsvart. Kavaj, läderbrallor och klackar såklart. Japp så fåre bli :) 

Det Snöar

Kategori:

Ïgen. En vit jul ligger nära till hands. Jag är uppe tidigt. Butikstidigt. Tänk om man börja 06.00 eller nåt. Herre...

Iaf ledig igår. Fanns inga bra pass så jag tog en prommenad i runt brandholmen. Sen gick jag och hämta ut "lön" för sålda kläder, alltså second hand. Väldigt bra idè om man vill tjäna lite extra. Jag håller på att storrensa och säljer av på så sätt. Man tjänar ganska bra. 40% av deras försäljningspris om dom säljer det såklart. Nu tänker ja tyvärr inte säga vilken butik ja lämnar till för då blir ju mina konkurrenter...:P

Vad gjorde jag mer? Ja fikade mest hela dagen. 2 fikadejtter va på schemat. Inte illa! Satt och prata i timmar och drack massa kaffe. Jättetrevligt.

På med finaste ringen och pulsa iväg mot jobbet. Inventering. Uschan! Nån som vill inventera istället för mig?

Kram

Stripes

Kategori:



Nya finfina toppar. Blir nog iaf köp på 3 st av 4 möjliga... :P

Look At Me Now - I Made It

Kategori:

Jag är direkt vidare till workshop. Wooo!!!
Självklart ska jag charma dom nu (:

Kram

Stämningsfullt

Kategori:

Myyyys!

Jag har fixat en julskiva till jobbet. Nu fåre vara nog med Hotel room service.
- "Har ni ingen julmusik?" låter det. 
Tyst!
Vill dom ha julsång så ska dom få det :)
Och ja erkänner man får massa skön stämning av att lyssna på
Wham - Last Christmas.

Ta hand om er!

Everything Changes

Kategori:

Vaknar 06.50 av att nån skottar snö så jädrans dåligt alltså. Hur svårt kan det va? Man kan ju tro att hela asfalten ska rycka med. Det skar i mina små öron. Men det är iaf mys att det har kommit lite snö som man kan skotta. Tänk om det blir den vit jul? Hoppas på det bästa.

Så nu är det dags att ta tag i den här dagen oxå. Och det gör jag med ett smile och en genomskön kännsla av positivitet. Jag har inget att klaga på. Det finns alltid dom som har det så myk värre. Därför ska man njuta av det lilla tycker jag. Så mina vänner - njut av allt :)

Ser framemot helgen redan nu. Trevlig tillställning på gång.

Hejhej!




"Vad nöjd med allt som livet ger".....typ.

Pass Out

Kategori:

Tsss. Besöksrekord på bloggen igår! but why? (:

En lång dag är klar. Check! Man lär sig ngt varje dag. Idag har jag löst situationer. Det gillar jag. Kalla mig problemlösaren. Eller nåt :P

Rätt vare va när jag tittar åt vänster så står Åsa där. Mitt i butiken. Ojoj. Har inte kramat henne sen i somras!!! Typ skandal, jag som gillar det här med att kramas. Så himla kul att se henne. Åsa är en del av Sandy. Om jag längtar till juldagen nu! Några mer som längar till dess kanske? Hi.

Raka vägen till skivstången efter jobbet. Va inte jättetaggad och såååå nära att strunta i det men ja gick dit med stora steg. Nöjd tjej, för att när man är väl är där så känns det som man är starkast i världen (: Inte så dålig kännsla kan jag lova. Dead by april hjälpte mig på vägen.

Kramar

Sing Like Me

Kategori:

Det va värst vad tiden går fort när man har roligt. 3 lediga dagar sprang iväg. Fredagen spenderades i Norrkpg med Elin L. Jag köpte tre julklappar och kanske 5 eller 6 stycken till mig själv :P Vi hant även med en god lunch och en fika. Hela dagen var ett ända stort mys i trevligt sällskap.

Sen mötte jag upp mamma utanför henns jobb och drog "hem" och jag vi åt typ hela kvällen. Mummma! En välförtjänad sovmorgon igår i flickrummet som har blivit gästrum. Kenzo kom faktiskt inte och väckte mig annars brukar det vara han som är först in på morgonen. Kenzo va i skogen och sprang med husse. Lyckligare hund får man leta efter.

Mamma och jag begav oss ut på en pw innan det va dags för bakning. Väldigt skönt. Jag har inte hunnit vara på ett ända pass den här veckan. F*n va jag dålig. Detta skare bli ändring på. Imorgon blir det skivstång och inge annat.

Föris hos sötan Therese. Och oj vilken trevlig kväll. Massa rara tjejer och en kortlek. Jag tror att ja fick mest klunkar...så äre alltid. "ja ger 5, 10, 12 klunkar till sandra..." fint! :)

Söndagen då. Sov länge och väl. Idag har det inte gjorts myk förutom att jag drog och hyrde Baksmällan. Skön film. En hel del skratt. Nu ska sängen blir nybäddad och jag duschad sen kommer jag sova som en....sessa (:

Hoppas eran helg har varit lika bra som min! Nu är det jobb igen som gäller.

Kram

The Element Of Freedom

Kategori:



Nytt!
Tänk den som hade en ipod nu...ja får nöjja mig med spotify.

Kram

The Winner Is...

Kategori:

E R I K!

Och nu med risk att låta som en 12 åring: Men jag blir faktiskt lite kär i min kropp när han tar ton. I´m flying.... Higher, higher, higher...

Killen är extremt bra. Jag brukar inte bli avundsjuk men jag är det på hans begåvning. Erik verkar inte ha några begränsningar alls. Väl värd första platsen :)

Jag vill oxå va en stjärna! En superstjärna. Skriva autografer. Bo på fancy hotell och äta chokladdoppade jordgubbar och champis till frukost osv. Då skulle jag trivas ganska bra. 

Agnes gjorde ett litet inhopp med en av sina dängor. Ja kunde inte sluta kolla på hennes korsett. Tycker att det va en så vacker skapelse. Snälla ge mig! Vilket jobb sen med alla dessa stenar i regnbågens alla färger. Den va riktigt fin i mina ögon! Wow!

Kram. Godnatt!

Bon Apetit

Kategori:

I våran familj äter man.
Mycket.
Och hela tiden.
Har precis svalt middag, efterrätt och fredagsvinet.
Kvar på schemat står nu fika och massa godis.
Pappa: " Lilla Fnöppa (aka jag) kommer hem, bäst jag köper godis"
Det är sannerligen en märklig historia att man inte rullar fram än..

Hejja Erik.
Då ska vinna.
Capisch!

Så nu ska jag mysa vidare (:
Ta hand om er ikväll, bästa ni!

Kram 

Lucky Me

Kategori:

Kollade på lönespecifikationen lite noggrannare och såg till min fördel att jag har en semesterdag kvar. Jo man tackar vero moda. Därför plockar jag ut den i samband med min lediga helg. Fredag, lördag, söndag. Kan inte bli så myk bättre. Imorgon kommer jag har betalt för att shoppa. Wooooo (: Ojoj helgen är fullplanerad med både det ena och det andra. Massa mysigt på gång. Joline håller försäljningsställningarna sålänge. Hööög index! Gör mig stolt sötan :D Skulle behöva sova men det har ja inte tid med. Nästa liv. Då ska jag sova. Och på söndag.


Kramar och sov gott alla prinsessorna

Please, Kill Me

Kategori:

Va fint att jag har haft äckel huvudvärk sen klockan 3. När klockan blev halv 8 på jobbet trodde ja att ja skulle avlida. Inte ok. Jag är trött som ett as och nu orkar inte sandy mera. Kroppen säger ifrån och ja måste laga mig sj. Bättre imorn. Nu äre mot duntäcket. Stackrs lilla lilla mig. Hej på´re.

20 %

Kategori:

Ikväll kan du får 20% och en skumtomte mellan 18 och 20 bara för att det är tomtenatta.
Om du är snäll förstås ;) Nu måste jag skynda mig...har saker jag måste styra upp.

Kram

Mamma Modellar

Kategori:

För mig alltså :) Svassar runt i sin nya julaftonsklänning. Hon är så fin hon. Min mamma. Gör små fina piruetter. Vi har diskuterat om man ska ha haldsband eller armband/örhängen till. Haldsband it is till den lilla svarta.
Enligt henne måste man ha skor på sig inomhus om man är finklädd??
Njaaa, det är ju tveksamt alltså. Låter lite konservativt. Eller?

Om det blir några överhuvudtaget får det bli mina absoluta favoriter i min lilla samling just nu(som dock inte passar alls till min "24:e klänning" tyvärr). Eller nej dom bästa är ju förresten mitt senast "fynd" -  dom lårhöga. Snälla, om pappsen skulle fråga nån av er vart dom kommer ifrån så har jag lånat dom av en kompis. Ok! Bra. Men men i allafall dom får helt enkelt dela på första platsen.
Stövlar till jobbet och high heels till kvällarna (: i vilket fall som helst så har dessa fenomen med nitar gjort succé!

Och man kan ju inget annat än att bli glad över hotellfrukost en tisdagsmorgon. Det ultimata vardagslyxet. Men smakar det så kostar det. Ja erkänner: Ja gillart!

Det har hänt ngt skittrist. Min ipod sa tack och hej idag. Min sanna vän har hängt med länge. Först vare hörlurarna som gav sig men i kväll gav han allltså upp min högblanka vita lilla underverk. På riktigt. Ett svårt farväl. Vad ska jag nu pyssla med tills ja somnar? Fläta flätor kanske. Jag M Å S T E köpa en ny.

Kram

DS_250245_A.tifDS_250245_B.tif

Pling

Kategori:

Men va rar då :P
Det rammlade ner ett sms och jag vart alldelles varm i hjärtat.
Tänk vad myk det lilla gör!
Och med det sagt säger jag godnatt.


Ps. Imorn måste ja fixa en tändare.
Det är ju inge annat än totalt värdelöst att vara utan om man ska tända ljus.

Kram

Pics

Kategori:

Love Love Love

Kategori:



Nu blir hennes "läsa-sandras-blogg-morgon-rutin" liiiite roligare när hon ser det här (:

Vad Är Godast?

Kategori:

Heeeej!

Jag har jobbat idag oxå. De här med att jobba söndagar är inte det allra roligaste men nästa söndag är jag sannerligen en ledig tjej. Då kan man göra vad man vill...

Igår vare fest för Ronja och Frida på Volym. Vi var där redan kl 18. Fint uppdukat med middag, presenter, tårta och lekar. Sen fylldes det på med random. Blev en, två eller tre cider? Oklart. Och en och annan shot av generösa människor..
Ronja va iaf sjukt söt som mimmi pigg. Tror att dom hade en väldigt bra födelsedag båda två :) Jag sa kram och hejdå vid halv två. Dt räckte för mig. Stapplade hem som en sessa i min fina hallonrosa monkiklänning.

Ja har parkerat mig sj upp och ner i sängen. Japp det stämmer. Flyttat på drepperierna runtom och vridit tvn så ja kan se från sängen. Myk bekvämt och mys kan ja lova. Men mitt störta ilandsproblem är att min tändare är slut så det blir inga doftljus ikväll. Men det blir glögg. Ja tack.

Dagens lilla fundering är iaf varför kännslan av förbjuden frukt är godare? Antar att det hör till världens oupplösta mysterier. Sscchhh.. mina mysterium.


Kramar


Kort Och Gott

Kategori:

Jag taggar för ikväll. Kommer minsann att bli en riktigt trevlig sådan!
Nöjd och glad tjej idag. Inga trötthetsteckan what so ever :)

Kram

Trött Tröttare Tröttast

Kategori:

Om det va gott med skumtomtar ikväll och Erik kommer att vinna hela Idol den saken är redan skriven.
Han kunde det där med Iron Maiden väldigt bra.

Ja säger natti natti redan nu. Sängen lockar mer än ngt annat.
Mange Schmidt kan glömma att ja dyker upp ikväll.
Dessutom har jag redan sett karln 3 ggr tidigare. Det räcker.

Ha en jätterolig fredagkväll och gör inget som inte jag skulle ha gjort...eller nåt..

Kram finaste

Väck Mig I Maj

Kategori:

Ja, jag bara sover och sover. Folk måste väcka mig för att jag överhuvudtaget ska ta mig upp.
Har lixom ingen energi att ta mig för saker. Ja borrar ner mig under duntäcket och där är jag tills ja måste göra ngt. Typ träna, äta, vika kläder. Jag bryr mig mest om mig själv och min prinsesskudde just nu. Är jag självisk då? Kanske lite men jag gillar det. Kom på ngt kul att göra så för vi se om ja säger ja. Ja vill skratta.

Nog för att jag älskar julen och så men jag längtar tillbaka till sommaren. Bara ben, klänningar och varma kvällar. Ett glas rosé tack!

Iof gillar jag myset med höst/vinter oxå för att man får med fördel välja att vara hemma med tända ljus utan att man får dåligt samvete att man sviker det fina vädret.

Hitta en bild från i sommras med min bästa klännning blommigt och randigt. Allt i ett paket. Me like. Den vill jag ha på mig idag.

Nu måste ja söta för jobb. Vad ska ja klä mig iiiii? har ingen inspiration idag förutom min klänning då...

Puss

Insnöad Diskussion

Kategori:

Maida: Sandra, vi skulle lätt klara oss själva.
Jag: Jaja. Utan problem. Kul det skulle vara...
Maida: Men då skulle ju jag va din chef
Jag: Glöm det Maida :)
Maida: Vi skulle vara delägare
Jag: Japp. Och två chefer.
Maida + jag: Deal :)

Det är viktigt att drömma. Vad är dina drömmar?

Kram


Hip Hop ElfYourself

Kategori:

Gå ut på min fb sida och kolla in juldansen som jenny har gjort på oss.
Om du inte har skrattat på länge kommer du garanterat att göra det när du ser det här.
Extremt kul ide :) Vårat officiella bidrag till årets dans 2009 haha Lägg gärna märke till Posies ansiktsuttryck. He.  Kolla! Kolla nu rå.

Tystnad....ja tvättar för övrigt. Det är därför ja är uppe så tidigt. För sist ja kolla fanns iaf 3 december i kalendern...f*n va fint.

Idag får vi besök av våran nya RC - "Gallerian Stina". Hoppas hon är en bra sådan. Det tror jag nog. Ska kamma till mig lite extra och klä mig finast i VM randigt och nytt svart rosettdiadem. Japp that´s me :)

Puss på er

Virriga Lilla Jag

Kategori:

Ja vill tacka Lars för denna dag. Winnerbäck alltså....han har förgyllt min onsdag. Han kan man lita på. Är evigt tacksam Lars.

Begav mig ut på en prommenad i det fina men kalla vädret mitt på dagen. När ja kom hem sa min kropp ifrån och de va bara och gå och vila. Frös och hade mig :/ dessutom ömmade armen för myk så jag ställde faktiskt in både core och styrketräningen idag. Skit då.  

Men det blev iaf en mysig eftrmiddagsfika med elin l på hellmans. Kladdkaka såklart(vad trodde ni) (: En vända på stan och spana lite julklappar slutade med att jag fota massa grejjer som jag önskar mig ist. Hi. Har verkligen kommit på att ja vill ha nintendo wii. Kanske skulle skaffa?

Men dock fortfarande frusen när ja kom hem så ett skönt bad med skum blev min tisdkväll och nymålade svarta naglar. Sen var ja uppvärmd igen. Tur det. Har ju inte tid med nån förkylning eller dyligt lagom till helgen. Det vankas ju maskerad ;) dock lite tveksamt om ja klär ut mig alltså...

Sen tänkte ja bara passa på att dokumentera solen idag rakt in i min lägenhet...man blir ju massa glad av den.

Natti natti

Alla Utom Sandra?

Kategori:

Har alla redan sett Stigs tredje film?
Jag hänger inte med. Vill verkligen se den!
Om du inte har sett den, som du troligvis har, men iaf kan tänka dig att se den igen :) Ring mig. Ok bra!


- high heels gives you a better view

Kram då

Träningsvärk?

Kategori:

Nej.
Det är bara så det känns efter vaccinationen som gjordes idag
Hoppas man inte får massa feber och börjar gå baklänges nu bara
Den som lever får se.
Har ni tagit sprutan? Passa på det kan ta slut juu...

Imorgon är jag L E D I G. Wooo :) Onsdagar är mina dagar.

Nu vet ja för övrigt varför det va så lätt att få tvättid idag
Det finns ju inte 31 dagar i november
Fint...trött man blir alltså.
Nää annat vore det om man hade en egen tvättmaskin i lgh.
Men vart skulle den stå? Ingen vet.

Kram 

Face Drop

Kategori:

December baby!
Nu ska jag sluta att vara trött.
Inte ok.
Det tillhörde ju november.
Kommer att bli en fin dag.

Kan Elin Sjöberg vara så snäll att komma hem nu.
Ja vill kramas <3

Nu ska jag - Carpe Diem
Som man säger

Karaaam