Sandras

Jimmy Choo + HM

Kategori:


H&M lanserar Jimmy Choo for H&M imorgon 14 november. Eftersom kollektionen är väldigt eftertraktad räknar dom med att det kommer mycket folk. Nedan följer spelreglerna:

VAD GÖR JAG OM JAG ANLÄNDER INNAN BUTIKEN HAR ÖPPNAT?
Om det är kö, vänligen ställ dig längst bak och vänta på att H&M:s personal kommer och informerar dig om hur du shoppar.

HUR FUNGERAR KÖSYSTEMET?
De första 160 personerna i kön får ett armband. På armbandet finner du ett specifikt klockslag då du får shoppa på vår utvalda avdelning. Armbanden gäller för damskor, väskor och accessoarer. Kunder som vill handla ur herrkollektionen eller damkläderna behöver ej ett armband. När din tid kommer släpper vi in dig på den utvalda avdelningen. Vårt mål är att skapa en bättre shoppingupplevelse för alla våra kunder.

Alla kunder kan köpa hela kollektionen med en begränsning som innebär att man bara får köpa en produkt av varje sort. Det vill säga en storlek av kläder/skor och en styck av varje väska/accessoar per kund. Begränsningen gäller hela Jimmy Choo for H&M-kollektionen. Din plats i kön garanterar inte några produkter ur Jimmy Choo for H&M-kollektionen.

Man blir ju svettig bara av att läsa det här. Kön kommer att börja tidigt imorgon utanför dom utvalda butikerna.

källa: hm.se

Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: