Sandras

Årshoroskop 2010

Kategori:

"Sensommaren blir passionerad"

Jungfrun 24/8-23/9

KÄRLEK
2010 blandar lek och allvar på ett trevligt sätt. Våren blir ganska romantisk, sensommaren blir passionerad och hösten flirtig. Har du en partner redan gäller det att denne klarar av att hänga med i svängarna – annars börjar du fundera på om inte gräset är grönare någon annan stans. Du har ganska ont om tålamod, du är nyfiken och sugen på förnyelse. Det här året har du riktigt roligt och kanske förbättrar du ditt kärleksliv på sikt. Du har nu chansen att lära dig mer om hur du vill att dina relationer ska se ut.

ÄVENTYR

Här går det undan. Du hinner nästan inte med någon vardag, och detta trots att du strävar efter lugn och ro hela första halvåret. Det är en kamp som du förlorar, för här blir det inte rofyllt, snarare blir du bombarderad med allting från festinbjudningar till resmöjligheter. Även din karriär kan ta ett kliv i en totalt oväntad riktning, och vill du ha omväxling kan du hjälpa ödet på traven genom att söka riktigt udda jobb. I år är du idérik, spontan, utåtriktad, tvärsäker, nyfiken och humoristisk. Gott om både framgång och bakslag.

PENGAR

På ekonomifronten ser det riktigt ljust ut redan från årets början. Visst blir det lite trassligt i kassan några gånger under året, men i stort sett går det framåt. Förmodligen höjer du dina inkomster en bra bit. Det är också sannolikt att det dyker upp sidoinkomster. En del beror på turen (det kan till exempel vara spelvinster) medan andra är en följd av att du är påhittig, kreativ och framåt. Sammantaget blir det ett riktigt bra år med de allra bästa nyheterna i augusti och september. Den här hösten blir minnesvärd på många sätt.


I det stora hela låter mitt år ganska bra :) Nu äre dags att söta för jobbet. Maida ringde klockan 10 och sa att det har kommit 11 katonger nyheter. Vår, vår, vår! Rätt vare är så är det sommar och sol igen, fram med ballerinaskona.

Puss på er

Kommentarer


Kommentera inlägget här: