Sandras

Grattis

Kategori: Tankar

Grattis mamma på 49-årsdagen <3 min mamma är inte som alla andra. hon är bäst. för mig iaf. skulle kunna bestiga berg för henne och pappa oxå förstås. ja älskar er.

skänker en tanke till min morfar oxå. såklart. som fyller (fyllde) på samma dag. idag alltså. + att han har (hade) namnsdag på min födelsedag. Grattis morfar. Ja kommer ihåg hans blick, ja kände att han såg ngt speciellt när han tittade sådär. han log med ögonen. en liten tjej log tillbaka. lilla tjejen va jag.

saknaden av mormor är oxå enorm. har bara ett ord om henne. Wow! hon gjorde alla rätt, inte ett fel. aldrig. om det finns änglar på jorden tror ja att hon va en sån. utan tvekan.

på tal om saknad.

kom hem nu! julen är rar, många kommer hem. många som står mig väldigt nära. 
sakanden är stor när man stannar upp o känner efter ni vet. åå det finns guldklimpar i mitt liv här hemma oxå men myk guld finns oxå ute i sverige, ute i världen. kom hem. ni som gör mig till sandy.

men de kommer mera sakand..redan. på ett bra sätt. 

puss o godnatt.

Vit Som Snön

Kategori: Tankar

va bra då...sitter o gråter till ensam mamma söker. moget sandra. men samtiigt kan ju imte ja rå för att ja är sådär svag för det där kramiga. nää jag går o lägger mig. natti. idag har det verkligen snöat, när slutar det att snöa och när blev det sånna här monstervintrar alltså ?

det är som sången. written in the stars.

1 Advent

Kategori: Tankar

Har haft en mysig först advent på landet idag. Ljus och tomtegröt. Snart juuul. Sen har jag studerat idag. klar med ett delmoment av prjektetet. duktigt. ledarskap. Blir bara mer och mer intressant det där med ledarskap. Finns myk att lära men ja kommer ta med mig allt när det är dags att jobba igen....på tal om jobb, hur blir det nu med jobb? ja är beredd att ge allt och lite till om det behövs. starkare än nånsin kanske?!

Igår jobbade jag iaf på....trummvirrvell..ICA special ;) dem tycker tydligen att jag ska jobba lite oxå o inte bara praktisera. 8-16 iaf. inte så soft att gå upp halv 7 en lör. va bara ja o två bilar ute kvart över 7 i ett -10 gradigt nyköping... :/ banne mig den som ger sig alltså. 
imorn ska det tränas men på tis em/kväll hoppar in o jobbar oxå..vi köör!

igår vart det vin, kramar till höger och vänster, hålla i världens finaste maja. maja är en vacker liten 6 månaders prinsessa. ja tror att ja är kär. i maja alltså. i april får ja en till bebis, kille lr tjej är oklart än men ja får en och det är huvudsaken :)

nu ska ja äta tårta...mums! <3

Prinsessömn

Kategori: Tankar

Idag fick ja ta sovis. Skööönt! Nu måste jag gå upp och fånga dagen. Massvis med grejjer och göra, så är småsaker ni vet. Tvätta, upp på vinden, fixa och dona, ut på stan o köpa present, leta efter att par nya vinterskor... mina tygisar är bra men inte så bra. Men framför allt måste ja plugga... ge mig jullov. allra först tänker ja göra kaffe o tända mysljusen sen ge mig ut på en powerwalk runt brandholmen.

och ni som undrar om ja överlevde att cykla fram och tllbaka till praktiken igår....svaret är: njaaa, knappt alltså. det är nu man ska ha en bil helt enkelt lr nån rar en som kan skjutsa och hämta mig iaf. snöstorm? nej tack!

dessutom ska ja adventsstdäda. finns ingen annan tid att pyssla med lägenheten innan söndag lixom. julfint ska det bli. lagom julfint, är inte myk för själva pyntet, men lite andra gardiner, ljusstakar, lykter. men mitt "pynt" behöver inte vara rött, mera silver och vitt. det gillar jag. En modern jul med andra ord. en sandy jul.

ha en braaa dag. puss.

The Time

Kategori: Tankar

...på ett bra sätt. såklart.

Praktik

Kategori: Tankar

Då vare dags . Ut i kylan och cykla igen....:/ idag börjar min näst sista LIAperiod. Nu kör vi. puss.

Ps: Linda! ja har lyckas få en ipodlåt som ringsignal he. :) ja ska lära dig allt ja kan!

En Tanke

Kategori: Tankar

en sann vän är någon som vet allt om en men ändå stannar kvar. puss.

For The First Time

Kategori: Tankar

ja är uppe tidigt. en lördag. heregud. ska nämligen jobba idag, spela guitar hero, bygga lego o köra radiostyrd bil i 7 timmar. lätta pengar. minst sagt. på köpet får ja gosa med en hel hög av barn. rara barnen.
ska trampa iväg nu. tänkte äta frukost där. det får dom faktikst bjuda mig på. tack.

vinet är på kylning. ikväll blir det festligheter minsann. men vad ska man ha på sig? inget att ha på mig.
under tiden som ja jobbar som dagisfröken kan ju ni lyssna på Far*east Movement - like a g6. så att man kommer i klassisk lördasstämning. bra idé!

puss

ja vet helt säker på att ja va bättre på att charma än så :D

Mums!

Kategori: Tankar

Kladdkaka. och bra musik. Mums. mer behöver jag inte. jo kanske pyssel med håret, egentligen kasnke ja behövder det varje dag, jag bara är sån men vi det tar det en annan dag.

ja ogillar en sak. om nån, vem som helst, hur som helst, pratar över huvudet på någon.
alltså, pratar på ett sätt som nån inte tror att man förstår men i själva verket förstår man allt.
om man inte har bott under en sten så är det faktikst glasklart. ogillas helt enkelt.
har ni vart med om det nån gång?
skärpning där va för själva grejjen är bara tröttsam.

mums!

Utvecklingssamtal

Kategori: Tankar

ok nu läser ni ju MIN blogg alltså så får ni stå ut med att den blir lite "egovänd" ibland. typ nu. haha. men ja är ju faktikst stolt över mig själv och vad ja presterar så det blir ju med andra ego på ett bra sätt ;)

då ska vi se

hade klassiskt utveckligssamtal idag. oj va bra det gick. faktikst. min handledare sa "du är en av dem som ja ser kan gå väldigt långt, du är duktig,smart och har en utstrålning som ja tror man behöver i den branschen som du ska och jobbar i. du får mer än gärna använda mig som referens i framtiden"

yeessss! tänk va bra saker o ting blir när man fokuserar på sig själv lite mer. sätter sig själv i förarsätet.

som sagt, lite egoinägg men ni läser faktikst min blogg. puss på er sötnosar.



Lyssna

Kategori: Tankar

Å va ja gillar Rihanna - love the way you lie part II. love!

PW

Kategori: Tankar

Kvällens sysselsättning blev en powerwalk med maria. jätteskönt. en dusch på det sen tar ja kväller. puss

övrigt: är det svårt att skaffa sig en e-legitimation frågetecken. känns som det underlättar med csn o grejjer.

Hej Tisdag

Kategori: Tankar

Jag har tänt tisdagsljus. älskar ljus. myyysigt.

satans projekt. hela tiden. redovisnig på torsdag..igen...massvis med redovisningar. ska ja va helt ärlig känns det inte som ja är helt med på noterna gällande det här projektet. det bara snurrar runt i mitt huvud lixom. och jag ska göra samma sak typ fast ändå inte på LIA 4...kan gå hur som helst. Men en sak vet jag, det måste gå punkt slut.

LIA 4 förresten. bara en praktikperiod kvar sen. sen är det klart, färdigt...vemodigt.

Bodycombat

Kategori: Tankar

I Göteborg drog elin med mig till Sats och en bodycobat klass. Extremt kul att träna en annan typ av träning. Cobat är väldigt lååångt ifrån mina små fina aerobic och danssteg. Här fick man helt enklt tuffa till sig lite. Kavla upp ärmarna. Attityd. Om man är arg på nån så är det här passet det ultimata, ut med allt bara.

ledarna hade sån energi, de va en kille o en tjej som teama, så jag blev oxå fulla av energi och sjuukt svettig.

men för att vara första gången klarade jag det väldigt bra måste jag säga..synd att inte sats finns här i stan.

men va inte beredd på den träningsvärken ja har haft i tre dagar i ryggen, skulderbladen, axlarna. det här va antagligen muskelpartier i min lilla kropp som jag inte hade utforskat än...å ja vill träna meeera sånt.



That´s Why You Are Beautiful

Kategori: Tankar

ehh, aaa precis....
håller ja på att tappa mig själv? nää ja har kontroll. sorry, ja kan inte tappa mig men om ja tappar mig sj så är det ju på ett bra sätt. alltid.

en annan tanke ja har funderat på är...hur kan det komma sig att jag, sandy, fick världens underbaraste kompisar? vad har ja gjort för att förtjäna alla dessa rara tjejer o killar? jag är ju bara jag lixom men ja fick er ändå.

Tack för att ni är ni alltså! tusentals kramar till er.

- you got me at hello...lallala.

Frukost, En Lyxig Sådan!

Kategori: Tankar

Ja tog sovmorgon. såå trött efter tåget och tidiga uppstigningar i flera veckor. så ja sov. till 10. när ja vakna hade elin hunnit besöka hemköp OCH bakat bakat scones till oss. LYX! fredagslyx. ja gillar weekendresor.

snart dags o besköka jenny på jobbet. ska se hur hon gör sina underbara kaffe med löv och hjärtan och grejjer. och så ska vi kramas. men det visste ni ju redan. ni känner ju mig. här sparar vi inte på kärleken.

sen bodycombat. boxning i en timme. ja kommer avlida. på ett bra sätt. såklart ;)
nu hinner ja int blogga mer. hörs!

Göteborg

Kategori: Tankar

Igår hade vi juridik. hej o hå. lagar & avtal. Detta är sjukt viktigt om man ska bli en bra BC tycker jag. det här och ledarskap kan jag verkligen tänka mig att plugga mera om dvs ta distanskurser i sen när ubt är färdig. finns massor att lära här. och saker som jag skulle vilja visa för vissa oxå...ja har rätt att få veta ALLT om ja vill och ja vill veta. det går under lagen, MBL, medbestämmandelagen.

iallafall

ska dra till skolan snart, men måste dra vid halv 3. för jaaaag. ska. till. Göteborg ikväll. kommer hem på söndag.
här ska ja givetvis kramas med rara elin och jenny. vi har en hel massa grejjer på planeringen. längtar. <3

så det blir nog inte så myk blogga av, kanske ngt inlägg, men desto mer när ja kommer hem. så håll till godo.

ha en fantastisk helg här hemma så ska ja oxå ha det på min weekendresa. GOA Göteborg.

MBL som sagt. puss!

Stockholm

Kategori: Tankar

Sådär ja, lite bloggning alltså.. i lördags packade ja weekendbagen och tog tåget till sthlm. sprang runt på stan en stund innan emma mötte upp mig. lika glad och lika fin som vanligt (: det är ett år sen vi träffades. lite dålig karaktär av oss där men det blir desto roligare när man lyckas pyssla ihop allas sheman och allt. och det är ju såhär att emma är alltid emma. det spelar faktikst ingen större roll hur ofta/sällan man får den där kramen. hon finns där i ur och skur ni vet ;)

hittade en jul-/nyårsaftonsklänning! wiee! myk bra. den går i svart och champange. nöjd.

sen vart det kväll i sthlm. vi drog till söder där marielle bor i världens mysigaste lgh. ge mig! om man fick en sån skulle ja flytta dirr.

sen taxin till östermalm. drink hos några karlar som emma kände och som va hur trevliga som helst! sen taxi igen men nu till Cafe Opera. skare va så skare. företräde i kö, gratis inträde bord och vin dess överflöd. grym musik och ja hade det allmännt fantastiskt hela kvällen i detta sällskap.

TACK tjejer för en väldigt lyckad kväll! <3

sen i söndgaskväll tog jag cykeln till marcus. filmkväll med lillebror är inte dumt. alls. Såg Red. Actionkomedi. kanske inte nån som kommer göra filmhistoria men helt ok. så; marcus, red, chokladmousse o poppis fick avsluta min helg.

NU: tvättstugan...

Tusen Gånger Om

Kategori: Tankar

tja. Det va värst va jag inte bloggar. hinner inte blogga nu heller. to baaaad. men ikväll, ikväll ska jag blogga. kika in då vet jag. då tänkte jag gå in på min stekar helg he och "ur-och-skur-vänskap" kan man säga så? ja det kan man. Ur och skur får det bli. <3

det snöar linda. i nyköping snöar dt. nu ska ja äta min kalkon med keso knäckis o dricka kaffet. sen skooooolan. booom!!

men alltså seriöööst? på riktigt?

Impossible

Kategori: Tankar

Lyssna och njut. väldigt fin.

Helgen Är Här

Kategori: Tankar

Hej fredag! Fina fredag.
Fick resultatet från LIA 3 igår. Yes! Dödsnöjd. kommmentaren lyder "du går framåt sandra, jättebra rapport och redovisning" ja som kännde att ja kunde ha gjort så myk bättre. det va det där med krav, ibland kanske man har för höga krav på sig själv för saker o ting blir ju bra ändå.

Ikväll är det fredagsmys. såklart. fredagamys med maria. seeeen stockholm. till storstan minsann. ja gillar stockholm.

Till Bandet

Kategori: Tankar

Detta inlägg tillängnas jenny, åsa, linda o rebecca.

jenny o ja diskutera i helgen om att försöka ta en sväng till london. allihoppa.
vi har ju hälsat på åsa än. det är lixom dags snart rent spontant kom vi fram till.
Jag har en ide. Jag tror och har på känn att....

Kings of leon spelar i hide park. tror jag. i maj. två flugor i en trevlig smäll kanske? vi kan ju prata om saken på juldagen lr nåt. kasnke skulle kunna bli ett lite Lotsen-Coldplay-fix you-moment  he <3

nu ska jag till skolan. nytt projekt. det är myk projekt nu alltså. Projekt personalfallet. nu kör vi. snaaaart helg!

Only Girl In The World

Kategori: Tankar

Jaa rätt vare är så blir man sådär kramig. iaf om man heter sandy. Kan va under en lektion.... det kan va närsomhelst faktikst. det måste va nånting i generna? kramgener? oklart. kram.

ja tänker inte förstå. det går inte att förstå. det är bara konsitigt och inte konstigt på ett bra sätt. när nån ger mig en topnoch förklaring så kommer ja att ändra mig men inte nu alltså.

snart mysfiiiikan på stan. sen skivstång/kondition. det måste vara det jobbigaste passet på friskis. man typ dör och svetten har aldrig svettats mer än under dessa 75 min. alla typer celluliter och oformade armar försvinner. fint.

gillar förresten Rihannas - Only Girl lite för myk. den är fantastisk i mina öron.

snaaaart....

Wonderful Life

Kategori: Tankar

Sluta aldrig att tro på din intution. För det är faktikst, hur djupt det här än må låta, din själ som pratar. Om du väljer att ignorera din magkänsla/intution är det ditt ego som pratar och som leder in dig på fel väg. Word!

Until One

Kategori: Tankar

Finns det någon bättre houseskiva just nu är den här?! neeej, ja tror inte det. lyssna om och om igen.

Redovisning

Kategori: Tankar

Idag ska jag ha en redovisning. bör gå bra.
åhhh ge mig bara stockholm och göteborg. exakt nu.

längtar till ikväll för då ska jag träna. ge mig det oxå.
nu ska ja traska till skolan.

God Morgon!

Kategori: Tankar

Är det en god morgon? ja har vaknat typ 4 ggr i natt. jag har nån typ av stress i min lilla kropp. Va är det för stress? ogillar stress. ska stressa ner mig lite nu med en kopp kaffe. mums! <3