Sandras

Stockholm

Kategori: Tankar

Sådär ja, lite bloggning alltså.. i lördags packade ja weekendbagen och tog tåget till sthlm. sprang runt på stan en stund innan emma mötte upp mig. lika glad och lika fin som vanligt (: det är ett år sen vi träffades. lite dålig karaktär av oss där men det blir desto roligare när man lyckas pyssla ihop allas sheman och allt. och det är ju såhär att emma är alltid emma. det spelar faktikst ingen större roll hur ofta/sällan man får den där kramen. hon finns där i ur och skur ni vet ;)

hittade en jul-/nyårsaftonsklänning! wiee! myk bra. den går i svart och champange. nöjd.

sen vart det kväll i sthlm. vi drog till söder där marielle bor i världens mysigaste lgh. ge mig! om man fick en sån skulle ja flytta dirr.

sen taxin till östermalm. drink hos några karlar som emma kände och som va hur trevliga som helst! sen taxi igen men nu till Cafe Opera. skare va så skare. företräde i kö, gratis inträde bord och vin dess överflöd. grym musik och ja hade det allmännt fantastiskt hela kvällen i detta sällskap.

TACK tjejer för en väldigt lyckad kväll! <3

sen i söndgaskväll tog jag cykeln till marcus. filmkväll med lillebror är inte dumt. alls. Såg Red. Actionkomedi. kanske inte nån som kommer göra filmhistoria men helt ok. så; marcus, red, chokladmousse o poppis fick avsluta min helg.

NU: tvättstugan...

Kommentarer

  • Berlin säger:

    Ditt gull, det där värmde:) så mysigt att ha dig här!! Puss å kram

    2010-11-10 | 18:10:04

Kommentera inlägget här: