Sandras

Summer Ends...

Kategori: Tankar

Förkylningen är bättre, faktiskt myk bättre. jättebra. kankse blir ett litet danspass imorgon :) hoppas kroppen vill det för jag vill.

Idag innan jobbet började jag o förbereda mina garderober för hösten. sånt här tar sin lilla tid. Sommargarderober ska bli höstgarderober. Vissa sommarplagg går ju fortfarande att använda ett tag till om man matchar dom på lite annat sätt bara.

Men vad ska rensas bort, vad ska sparas, säljas, slängas, vad saknas och vad ska köpas. sånna världsproblem pysslade jag med. men det blir fiint när man gör sånt här. ordning och reda.

StylebyTyra

Kategori: Tankar

sommaren är snart slut men jag vill gärna ha en senilkedja iallafall. letat i år efter en kedja men inte hittat någon snygg men nu hitta ja den här på StylebyTyra för 49:- kap! kanske blir en beställning snart så är man beredd nästa år. va bra. för övrigt älskar jag Tyras smycken. väldigt fina ringar bland annat och prisvärda oxå.

snart: jobb...

Nyinköppt

Kategori: Tankar

va på hm o inhandlade lite braiga saker idag! sen blev det pw. en lång. å så skönt. inte så snabbt dock. pratade med elin halva vägen och lyssnade på musik andra halvan. tiden sprang iväg hade kunnat gå myk längre kändes det som. amen ni vet den där känslan man kan få ibland när man åker bil " jag skulle kunna åka hur långt som helst" ungefär så fast gå... typ!?

kika breaking news snart, jag gillare. sen soooova. puss

 

Försyyyld

Kategori: Tankar

hade mina tendenser till halsont redan i lör men dt är ju lätt att ignorera sånt när man är sådär underbart glad. men nu så vart man asförkyld. dt sätter alltid i öronen på mig när ja får snuvan. usch jobbigt och hur trist som helst. varför just nu när jag skulle rååträna!! fukc oxå. för ingen idå o köra nu då får man väl hjärtproblem oxå. wieee.

blir inte roligare än såhär just nu. ska försöka ta mig till jobbet snart... kikade på Robinson igår dt får bli nöjjet ikv med, lagom ansträngade..

ja funderar på en sak...det här va verkligen en relation som dog. och ja kunde inte bry mig mindre. dt finns ju anledningar till varför dessa människor inte har ngr kompisar. ego på fel sätt och ordet ödmjuk vet dom inte ens vare är. dom passsar inte in i mitt fina liv.

puss då gänget

Gifts

Kategori: Tankar

Det här fick jag i lördags. jättefint alltihoppa alltså :)













27 Augusti

Kategori: Tankar

sa ju att den här hösten inte skulle bli som dom andra.

tror inte att min födelsedag kunde ha blvit så myk bättre. egentligen. är så otroligt tacksam för allt. den va en bra dag. ni ska få en titt på presenterna när jag har tagit kort på dom :)
när klackan vart runt 22 packade jag ihop och smet från mitt eget kalas till fanny. där festade redan massa fina tjejer o sen vidare till hamnen, nog för att spriten va slut när vi väl kom dit men äsch vad gör dt. vi gick in ändå.

Men..

ska jag va ärlig så va krogen igår sådär alltså. blev totalt förvirrad. träffa lite rart folk o så men tappa lusten i förvirringen o drog. det är jag som bestämmer. punkt och slut.

den här veckan som kommer börjar iaf träningen. ska bli så skönt o komma igång igen. är beredd på jordens träninsgvärk, armstyrkan är ungefär -0. när man tränar kan man inte dricka så myk. allt man bygger upp bryts ner till helgern. ovärt. ni vet vart ja finns så jag tackar krogen för ett tag.

I Face Fact

Kategori: Tankar

Kolla så rart av våran egna barista jenny skickad på appen igår. åhh.



av marcus fick jag en dvd. yeees! nu kan ja kolla på min underbara box hur myk som helst igen.
och sen dök det upp ett kuvert med det här... så nu ska det bli av det där med tatuering. ja är redo.
marcus lova att följa med mig, se va snäll brosa man har!!
för övrigt kolla kortet. stykt över ord, skrivit egna med pilar o grejjer. helcharmigt ju <3

:D

Kategori: Tankar

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det MIN födelsedag :D
wieee!!

Först ska det firas med hela tjocka släkten, kusiner, kusinbarn you name it.
alla vill fira! sen vin hos Fanny och Josefine och deras "en hejdundrandes tjejfest"

Bästa dagen! pussssar till hela världen. faktiskt.
fast kanske allra mest till mamma&pappa.. <3

Grattis!

Kategori: Tankar

..hela släkten fyller nu känns det som. Maja fyller 1 år idag och hennes mamma Sofia alltså min kusin fyller imorn. Så idag blev det tårta igen :D kom nyss hem därifrån, bara o gå o lägga sig eftersom vi ska inv kl 07:00 imorn....

puss.

Minnen

Kategori: Tankar

jag kommer verkligen ihåg sommaren 10. va den va bra. dt fanns inga bekymmer. alls. då. perfekt på alla sätt o vis. jobbade typ inget (av egen vilja) solen sken lite mer på mig den sommaren och ja drack typ rose till frukost.

sen kom hösten, ja va verkligen laddad, eftersom ja så utvilad, längtade faktikst tillbaka till skolan o bli ännu smartare och ännu bättre men... tja bakslag. nog för att skolan gick galant (såklart för ja plugga ju ngt ja kunde) men resten.. efter sol kommer regn?! dt typ spöregna.

så hösten blev inte riktigt som jag tänkte mig. men på ngt sätt med tiden så löser saker till det allra bästa så som dom ska vara även om man inte tro det när man är så där...ledssen. va till och me hemma från skolan en dag.

man lär sig ngt av allt. jag lärde mig saker.

men sen är det såhär, man kan inte vara glad jämt heller, man kan inte alltid ha flyt, ingen har alltid flyt men man kan ha glansdagar, för det kommer bakslag. så är det med livet. upp och ner. men då är det vårat ansvar att vara starka nog att klara det. o sen uppskattar man saker så myk mer när allt blir bra igen. å så glad jag blev sen :)

puss på er.

True Talent

Kategori: Tankar

har kollat på nya "idol" ikväll. fy f*n så bra den första tjejen sofia va med Grenade. jag rös i hela min lilla kropp. rösten va helt stört bra o jag fick väldigt myk flashbacks till festivalen i London. åh Bruno Mars! det va lycka.
kommer somna till Granade idag. på riktigt. å så bra hon va tycker jag. danny oxå fast på annat sätt.

Lettland

Kategori: Tankar

Hej Sovjet..nää skojja bara. men iaf spontan som man är så har jag bokat en resa till Riga 23 september med Elin L och Josefine B. Ska bli riktigt kul! jag har aldrig varit i någon öststat tidigare så varför inte. Så det blir en liten miniweekend dit :) kan man shoppa i Lettland? oklart.

sen efter det är det dags för göteborg i mitten av oktober igen. dit måste jag ta mig ett par ggr om året eftersom elin hänger där. braaaa!

vad gör du för att förgylla din tillvaro och vardag?

Jag Önskar mig...

Kategori: Tankar

Godmorgon rara! igår hade jag en riltigt skön ledig dag. För det första vaknade jag med två sessor här hemma. Emma o Elin S sov här, ALLA får sova hos mig. Det är bara mysigt. Tänk så många som kan sova här sen när jag får min nya säng :D Vi låg o asgarva till sånna där störda saker när vi vaknade.

När tjejerna åkt hem tog jag tag i mig själv o gick på pw. Va väldigt varmt o skönt väder igår. så ja ångrade mig inte att jag va ute en sväng :) efter de köpte jag tidningar o choklad. middag orkar man ju inte laga så jag gick o hämta mat. värt. Planen va att se Wallander men jag somna sött efter 20 min o vakna nån gång efter 00:00 i soffan. oxå värt. bra söndag.

Men nu är det måndag igen, jag har planerat min vecka. massor att göra. tex att förbereda ett till kalas till i helgen på min riktiga födelsedagsdag <3 kom gärna med förslag vad man kan bjuda på för mat och till kaffet?

...egentligen önskar jag mig bara en liten pytte grej.... och en dvd så ja kan kolla filmer i höst för min är paj...

Presenter

Kategori: Tankar

Men åhhh vilken bra kväll det blev igår!!! hur fantastiska vänner kan man ha? egentligen? så myk kärlek. man blir lycklig. jag bjöd tjejerna på jordgubbsfördrink, sen italiensk buffé och äppelkaka till efterätt. så himla kul att ta med dom hem o visa huset där ute, mamma o pappa va oxå helt underbara, fixa donade för mig o alla tjejerna. puss för det.

alla fick gå en liten tipsprommenad faktikst om mig :P hur väl känner dom mig! det va riktigt kul. vissa fick mindre än väntat, andra mer :D elin gick två varv o emma fick prestationsångest haha söta. louise och elin s tog hem vinsten med 9 rätt av 10. bra kämpat! sen blev det tellus. helt ok för att vara helgen innan löning.

sist men inte minst: jag har världens västa vänner och ja älskar er alla <3 och allt det här fick jag i present!



Armband av Emma Maria och Elin S.



Sidenblus av Joline, Sofie, Frida och Mathilda.





Doftljus och en tavla av Elin L



Tröjja från Louise.



Och en berlock av Rebecca Linda Åsa och Jenny

VARMASTE TACK och miljoner kramar till er!

Detaljer

Kategori: Tankar

Är jättetrött men sova kan man ju göra i nästa liv... vi ska ha ett liten p-möte idag på jobbet innan öppning sen jobbar jag till 18. så då måste man planera lite för dirr efter jobb ikv åker jag till mamma. tänkte sov där inatt. det är så rart. + att jag måste ha grejjer för jobb imorn och trevlighetrena imornkväll :) så de blir väll en resväska.

jobbade med Susanne igår. hon är så mysig. iaf hade det kommit in ntt porslin på hemavdelningen. jag köpte fyra nya muggar. och sen tidiagre har jag även köpt dom här turkosa glasen. att fixa o så i lägenheten är lite av terapi för mig. det är detaljerna som gör det. inredning är kul!

sen får ni en bild på min blus som jag ska köpa idag, fast i svart, som får bli morgondagens val. det kommer bli en toppenkväll, inga tvivel där <3

måste rusa nu. puss!





Lååång Dag...

Kategori: Tankar

det blir en lång dag idag, har hunnit vara på pw, ätit frukost, nu ska jag skriva en trivselundersökning.... och snart till vm och jobba, sen hem o vända i princip för att sen jobba kvällsjour på maxi. så man är ju hemma nån gång efter 22 ikv. det funkar det oxå :)

ja va upp o jaga djur inatt, vakna av nått surr vid mitt huvud. Panik. tänder lampan. största äckliga nattdjuret. så vad gör man om ingen raring kan hjälpa mig då? jo man tar fram damsugaren kl 2. så där stod ja o flaxa med slang o allt i sängen o försökte fånga djur. sorry grannarna på fruängsgatan 18 men va skulle ja gjort lixom.

 

Föreberedelser

Kategori: Tankar

man gör så gott man kan helt eneklt. efter lite googlande, för ja är inte född kock, så blir det faktikst en italiensk buffé på lör. för på lör blir dt fira av. en vecka tidigt men för att folk som pluggar ska ha lite chans att va med så va den här helgen det bästa alt. det kommer att saknas några <3 såklart men dt får gå ändå!


Tisdagsmys

Kategori: Tankar

Ja efter en dålig start på den här dagen så måste jag ändå säga att den blev bättre. myk bättre. först ett rejält peptalk med elin. min räddare. sen en bra dag med massa trevliga kunder och kvällen avslutades med middag med linda och åsa. det är rart o laga mat tillsammans. mera tillsammansmatlagning tycker jag.

vilken tur att jag har världens bästa vänner som får mig att må sådär bra o ja har inte ont i magen längre heller

slutet gott...<3

:(

Kategori: Tankar

har så jäkla ont i magen idag. nog för att det är myk bättre än tidigare år men ibland får jag jätteont. dessutom blir mitt humör en bergochdalbana då. ena stunden glad sen deppig sen ledsen sen glad igen. värdelöst.

jag vill bara ligga här under mitt gosiga täcke hela dagen och jag vill absolut inte jobba idag. väldigt omotiverad just nu. på ALLT! det är synd om mig. stackars sandy.

folk frågar hela tiden oxå. men jag har inga svar. fråga inte. få vet, få förstår. du vet, du förstår.
allt kom tillbaka. även om jag inte hade glömt. därför jag inte gjorde dt. magkänslan sa ifrån.

aha det här va ju ett vettigt inlägg...NOT. kul liv men men vi har ju vatten iaf...

Middag med Linda o Åsa ikväll. <3 <3 <3 <3 <3

godnatt.

Livet...

Kategori: Tankar

...alltså livet. hur ska det bli???

det va värst va alla fyller år. idag efter jobb blev det 55 årskalas. man tackar.

imorn skulle jag egentligen varit ledig tjej men vad gör sandra dåååå? jo hon passar på att jobba på nästa ställe. så maxi 14-22 får det bli. dumt o vila lixom. ska krypa ner i sängen nu, har lite o fixa med imorn fm. natti <3

Ny Termin

Kategori: Tankar

är uppe och tvättar en sönmorgon. nån ska göra det oxå... ska ju ändå iväg o jobba sen.

vi firade världens bästa moster som fyllde 40 igår. storkalas. god mat och jättegod chokladtårta. mums. sen körde vi lillsessan ilze till pappa o sen drog marcus o ja till stan. vi kom på att "fan vi kör en stekarrunda" haha inte min grej egentligen men sagt och gjort :D

jag erkänner jag är väldigt lat på somrarna. har inte vart o tränat sen i maj :O det är alldelles för varmt o va inne o träna tycker jag. visst det har blivit löpning o pw men nu är det dags. höstterminen börjar den 29 aug. och då börjar jag igen. tänkte byta gym till sunlight med linda men ja kör f&s igen. jag har printat ut schemat coh markerat passen ja gillar. nytt för i år är afro, flex och flex intervall.

ett minus att det va ganska lite skivstångspass och enbart aerobic 1 ingen 2 som är myk svårare och betydligt roligare. sen ska jag ta tag i yogan igen, väldigt bra för kropp o själ... nu ska jag bara lägga upp träningen så den blir varierad. som tidiagre är planen att köra 4 ggr i veckan mån-tor med undantag såklart.

jag astaggad o komma igång nu. med lite nya träningskläder blir livet ännu roligare!

det ska va värtränat hörrni då mår man bra ;)

Got 2 Luv U

Kategori: Tankar

jag är inget sean paul fan direkt men den här fastande så fort jag hörde den. Jättebra ju! somna så sött igår till den. vad vore livet utan musik. typ inget kanske. OCH varför är inte jag på way out west fööör?!

Jag hade verkligen en helrar dag igår. jag gjorde i stort sätt ingenting haha. sovmorgon. flera koppar kaffe. läste tidningar. pysslade lite inför nästa helg ;) ja fyller ju snart år....Augusti är min månad. Sen baklade mamma o ja äppelkaka. Vi har ju massa äppelträd så det va bara gå ut o plocka. Fick lite höstfeelings. men bara lite.

sen vare ju vattenläcka i stan men inte därute. så farmor och Tobbe kom o låna vatten. fan så van man är med vatten. ja tänkte fasktikst på Afrika då. Varför tar man så myk för givet? Ta inget för givet....det är faktikst lite farligt om ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag dra o jobba :D sålde faktiskt vinterjacka häromdagen. ironic.

Jag tror inte att den här hösten kommer bli som alla andra höstar.

Grillkväll!

Kategori: Tankar

vi va hos mange o mia o grilla igår. det är en sån där traditionskväll som vi har <3 så himla gott!!!! men det bästaaaaa är ändå den FÖR goda sommartårtan som vi alltid äter till efterätt. Els-Marie (min faster) gör alltid två för hon vet att Mange och jag äter typ en halv var hahaa sånna är vi!

sen spelde vi ett askul spel. Brainstorm. jag dör av garv. ännu roligare om man har full och kör för kontrollanten ska ha några jättefula brillor på sig.

Ella va trött liten tjej igår så hon somna rätt tidigt. det får man!

idag är jag ledig och njuter på landet hemma hos mamma som fortfarande har semester. det här är min lilla (eller stora)? fridfulla oas. härligt!

Torsdag

Kategori: Tankar

godmooorgon !! vaknade faktiskt inatt av att det va lite kallt i min lägenhet. jag fick faktiskt stänga dörren.

ja har gjort dagens att-göra-lista o ja kommer givetvis inte hinna allt på den. jag älskar listor. precis nu kom ja på en till sak. ja måste gå till skräddaren. ett måste. och när ja gör det smiter ja in o lämnar kläder på second hand o hämtar ut lite mera vinst därifrån. dt är min plan. om ni har massa kläder skrpandes där hemma, sälj dom second hand! bra sidoinkomst!

slutar 4 idag. wieee. sen kommer marcus o hämtar mig i snygg bilen, vi ska iväg på den årliga grillkvällen :)
njut av dagen friends. puss!

Våga Transparant

Kategori: Tankar

Så då va man hemma från jobb igen. Butiken är i mina ögon just nu katastof, man hinner inte få upp alla nyheter och jag hinner inte hänga om. För när man har gjort en sak så får man göra om igen eftersom det kommer nytt nästan varje dag. men men.

Vi har redan fått in vinterjackor?! japp, det är sjukt. men vi har gömt dom i ungefär 2 veckor på lagret för det har lixom varit 25 grader celcius ute. högsommar. och vinterjackaor. men nu fick mail "ni måste ha ut jackorna på golvet NU inget på lagret" ok! då fick ja göra om igen. eller håller på rättare sagt.

Jag har hängt undan en jacka änsålänge. Hur många jackor kan man ha? Tills nån köper en Boomerang till mig så tänker ja fortsätta att köpa många. Har en dålig bild längre ner men den är svart fluffig sandrajacka. svinbillig dessutom, 360 tror jag.

Sen har jag fått ca 10 komlpimanger för min blus som ja köpte imorse. Har säkert sålt 5 st och ännu fler har provat den. Jag gillar när min stil inspirerar kunder till köp. Egoboost Louise ;) Nåväl den kostar bara 199. Det är knapparna och att den är transparant som gör den så fin. Hade bara bh under för man ska vara stolt o nöjd över sin kropp.

för det är ni väll, stolta alltså? annars är det hög tid att bli det fina läsare!! För hörrni gör ingen knasig tabbe o jämför er med någon annans kropp/utseende för det finns alltid nån som är bättre. Så är det här i livet, utgå alltid ifrån er själva och vad ni har då blir allt jättebra. Säg hej till fantastisk självkänsla <3

 




Aaaargh

Kategori: Tankar

nån har snott min tvätttid :( men åhhhh, wyh? det är ju assvårt o få tid juuu.
det är nu ja hör dom där bra meningarna i mitt huvud "det beror inte på hur du hare, utan hur du tare"
luuugn nu sandra! ok. puss.

Festdagarna

Kategori: Tankar

Och fest blev det. kul! i fredags tog vi det rätt lugnt vart lite vin o drog mest ut för att hänga o träffa rart folk. mår lite dåligt(ok myk) att ja missa sahara hotnights"/ sen skulle det jobbas på lör, öppning....wieee!! efter det köpte ja inflyttningspresten till Linda. Ja gillar o köpa presenter till folk. sen hem o tog en powernap. det va ett måste. vidare till Lusen som sagt. Hela forbollslaget va där + Anna. Vissa människor klickar man med direkt. Det gjorde Anna och jag när Linda ja o hon skulle till Turkiet. Vi hade aldrig träffats tidigare men vi är samma lika lixom. skönt. det va en väldigt bra vecka.

iallafall...

sen tellus in the paaaaaark i lör. massa folk. träffa både den ena o den andra. hade jättekul från början till slut. lite myk vin kanske men va gör det om hundra år. elin tog en väldigt fascinerande bild på när jag sov. ser helt stört ut. sen ringde mamma. hon ringer alltid när marcus o ja har vart ute. "lever ni" sötmamma! ja va full och bakis på samma gång när ja vakna igår. inget att skryta om. alls. faktiskt. det va inte så kul att jobba igår...nää sen thai. thai är min grej på söndagar. och lite annat oxå.

ett roligt fenomen är förresten: när jag festar/hänger med marcus så tror alla att det är min pojkvän. så då får man dra den där historien igen. "nej dt här är min brorsa"

här har vi linda o anna i turkiet på kleopatrastranden - socialast i världen haha ja kände deras olja ända till mitt parasoll lite längre upp. det är som vanligt ;)



<3

Do It On My Own

Kategori: Tankar

elin sov hos mig inatt, fint! sen gick jag på pw på piren. bästa starten på dagen sen Ilze va hos mig en stund  innan jobbet. så mysigt när hon kommer. lillkusinen (på 14 år) hon är som en lillasyster som jag aldrig fick kan vi säga. vi prata om karneval, skola, sysslingar, killar!? såklart... spöregn och allt där emellan. det är rart <3

är lite trött nu men jag ska snart möta upp elin och syster jenny i hamnen. jag vill inte att hon ska åka till gbg på söndag. stannnna kvar häääär hos mig!

nu ska jag göra mig söt. du kan va söt. hmm.

Vart Är Mitt Pärlörhänge?

Kategori: Tankar

dt är ungefär nu man vill ha semester som många har. men jag är inte bitter, bara o kliva upp lite tidigare o glida ner på gården innan jobbet, börjar 13 mån tis ons.

igår träffade jag marielle på hellmans. gumman <3 blev en hel del prat o massa lyssna. rara marielle. så glad att jag har henne. fin tjej.

sen är jenny hemma o hälsar på :D jag har glömt att skriva en sak, vi har fått tillökning i bandet. en hund. bebishund. jenny har skaffat en Dallas. jätteliten. Dallas är cool! cool matte ska ha en cool hund alltså :D bra!
vi drog ner till hamnen, linda ja rebecca jenny + hund. bara åsa som saknades <3
rätt vare är så kommer det ut en stor bananasplit som den trevliga tjejen som jobbade på café krogen bjöd på. vi ganska mätta men hur snällt va inte det? underbara människor!

det fick väga upp för en annan väldigt otrevlig tjej som kom in o handlade av mig igår. varför är vissa såhär? bara förstör. avudsjuka? hoppas för henne att hon bara hade en väldigt dålig dag annars behöver du inte handla hos mig igen.

nu har jag tvättat, solat ringt elin. det är så bra med elin för hon vaknar så tidigt man kan ringa henne jättetidigt! och bloggat. dags för dusch, lunch och picnick ikväll. mysigt.

men på tor hoppas jag på soligt väder för då är jag ledig och tänker fly stan. jag vill oxå chilla på klipporna som alla snackar om.

<3 <3 <3