Sandras

Vart Är Mitt Pärlörhänge?

Kategori: Tankar

dt är ungefär nu man vill ha semester som många har. men jag är inte bitter, bara o kliva upp lite tidigare o glida ner på gården innan jobbet, börjar 13 mån tis ons.

igår träffade jag marielle på hellmans. gumman <3 blev en hel del prat o massa lyssna. rara marielle. så glad att jag har henne. fin tjej.

sen är jenny hemma o hälsar på :D jag har glömt att skriva en sak, vi har fått tillökning i bandet. en hund. bebishund. jenny har skaffat en Dallas. jätteliten. Dallas är cool! cool matte ska ha en cool hund alltså :D bra!
vi drog ner till hamnen, linda ja rebecca jenny + hund. bara åsa som saknades <3
rätt vare är så kommer det ut en stor bananasplit som den trevliga tjejen som jobbade på café krogen bjöd på. vi ganska mätta men hur snällt va inte det? underbara människor!

det fick väga upp för en annan väldigt otrevlig tjej som kom in o handlade av mig igår. varför är vissa såhär? bara förstör. avudsjuka? hoppas för henne att hon bara hade en väldigt dålig dag annars behöver du inte handla hos mig igen.

nu har jag tvättat, solat ringt elin. det är så bra med elin för hon vaknar så tidigt man kan ringa henne jättetidigt! och bloggat. dags för dusch, lunch och picnick ikväll. mysigt.

men på tor hoppas jag på soligt väder för då är jag ledig och tänker fly stan. jag vill oxå chilla på klipporna som alla snackar om.

<3 <3 <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här: