Sandras

Boys Don´t Cry

Kategori: Tankar

Antar att ni har hört Ulrik Munther?! Den är väldigt fin faktiskt fast man får såndär Justin Bieber feeling men vad gör det den är fortfarande bra ju.. lyssna på Boys dont cry nu.

dagen är slut, praktik, träning, pluggeliplugg, kaffe, CSI och lite sammadrag från Oscars galen. Inception alltså! Värd alla bemärkelser tycker jag.

Våren och solen är på väg. Ååå vad jag behöver våren och värmen.

Det finns en sak som jag ångrar lite... ja ångrar att jag inte köpte en liten, pytte, värdelös 1 rok på typ 20 kvm efter studenten, renoverat, gjort vinst, köpt en "finare" och större etta, sälja den, göra fina vinsten och köpa en fantastisk 2 rok... jag känner att ja vill invenstera i en lägenhet nu! jag vill inte fastna i hyreshjulet. är det värt att spara ihop handpenning och bli pank sen för att få en jättefin lgh? hmm. som sagt, tänk vad en lite ful 15 kvadrat skulle hjälpt mig nu.

ska lyssna på låten en gång till sen sova prinsessött!

I Will Make This

Kategori: Tankar

Sista allra sista praktikvecka börjar idag. Endast 4 dagar kvar.
Allt har gått bra men det ska bli soft att börja få lön igen för utfört arbete.
Nää jag kommer aldrig mer att praktisera i mitt liv. Den epoken är avslutad på torsdag.
Nu ska jag cykla iväg och ta tag i den här måndagen.

Wallander

Kategori: Tankar

å så skönt det va med lite medelträning. kände att jag behövde det, dt är det bästa med icke festande helger. Man får träna på söndagar då (:

jag har skrivit ganska myk på arbetet idag. Det är viktigt att man ser vad man faktiskt har gjort och inte bara "shit ja har hur myk som helst kvar" för om jag inte hade haft skrivit de här ens då hade dt vart ännu mera.. så jag är nöjd!

hoppa in i duschen nu, smörja in sig och fixa o trixa med maten och sen blir det wallander ikv tror jag. tack för den här helgen.

<3

Vårfint Från HM

Kategori: Tankar

 

jackan är inköpt och redo att användas!

Fik@

Kategori: Tankar

Igår va jag o elin på fika minsann. Det är ju bra trevligt där alltså. God mat och massa prat i goda vänners lag. Underbart för kropp och själ. elin är bra. Sen gick vi till mig, tände ljusen, åt lite choklad, vindruvor och forstatte allt prat i soffan.

Linn locade med spelkväll, maria lockade med att ta fram dansskona och marcus ringde desperat att vi skulle gå ut. " alltså, syrran..jag skickar nån som hämtar er o tar er till tellus o så bjuder jag på inträde" rara lillebror.

men vi hade bestämt oss. en lugn kväll. värt. för idag har jag tvättat, vart på pw och nu råååpluggar jag. jag ser ljuset i tunneln. ett ynka arbete kvar men ska jag v ärlig så står analyser mig upp i halsen alltså.

ser redan framemot nästa helg. ja packar återigen min svarta weekendbag. somliga drar utomlands, ja drar inrikes :) grym helg på ingång! ja återkommer med infon. puss

Fredag

Kategori: Tankar

Say no more. Underbara fredag :D idag tänker ja absolut inte laga nån mat. alls. det blir hämtmat och inge annat. ha en soft kväll allihoppa.

det finns bra kompisar, sen finns mina kompisar <3

Nice And Clean

Kategori: Tankar

Städningen tog över mig. Totalt. Nu är det skinande rent i mitt lilla slott.
Snart: Träning. ja, jag gillar att träna! ja gillar allt som går att träna.

kram

Polish

Kategori: Tankar

Sitter och försöker få ihop ngt till projektet. Går sådär alltså. Nulägesanalyser hit, utvärderingar här o där och förbättringsåtgärder dit. Myk analys blir det. Hjärnan går på högvarv. Kom igen nuu, sista projektet!

På tal om högvarv... Ni ska bara veta hur myk inlägg man skriver och som man aldrig publicerar. Ibland är det bara skönt o skriva av sig, för sig själv, och som så nära läggs upp på bloggen. men ja stoppar mig själv och raderar dom för man vet aldrig vem som läser. Hm.

Men! så här är det. jag har varit jättearg. på riktigt. och jag är inte arg ofta, mest glad. jag vart chockad och besviken. oxå. men allt börjar lägga sig nu. Men dt drar inte ner mig mer än att jag vart arggg. dt gör mig starkare. myk starkare. Det viktiga är att tänka positivt och se möjligheter när det blir så här. Det kommer komma glansdagar. Jag vet det. Dancing days.

det var det om det.

Så här kommer mina naglar se ut i vår. Gråa och fantastiska. Helt klart mitt nästa inköp. Ciao black nails.
Dior, Gris montaigne. 215 kr.

Haircut

Kategori: Tankar

det finns långt hår och så finns mitt hår. idag ska jag iaf klippa mig. inte för att det är särskilt slitet. det blir en klassisk uppfräschning ni vet. alla som känner mig vet att jag alltid klipper mig till brösten :P de är en bra längd helt enkelt. så säkert 1 decimeter ska av.

som vanligt, på onsdagar, när jag har pluggdag har jag ca 6548 olika saker på min lista som ska göras och bockas av. efter klippningen blir det fikamys med carina och lilla Ludvig. Har inte träffat honom än så det är blir spännande.

bäst jag sätter fart med allt nu alltså.

tack.

Din Sko

Kategori: Tankar

Såg dom här fina skona. Ett bra alternativ nu när vi är mitt emellan vinter och vår. Sen kan vi låtssas att det är Acne vi går runt i och ungefär 3000 kr dyrare, allt blir myk roligare då. 

Midcut boot

The Walking Dead

Kategori: Tankar

Ikväll börjar en ny serie på TV11. Det började med vampyrer och nu blir det zombies istället. Serien har fått braaa resentioner och bygger på serietidningen med samma lika namn. Enjoy!

så, nu börjar snart Solsidan igen.Helt klart det bästa på söndagar.

Sol I Sinne

Kategori: Tankar

det är så soooligt ute. har traskat runt en pw. sköönt, fast ändå längtar jag till pw utan snö och när man bara kan ha tröjja eller linne på sig. snart är det vår. det tror jag.

jag va på 50 års kalas igår. en av mina morbröder fyllde gubbe :P massa folk, god mat och väldigt lyckad kväll i allmänhet. vi hade gjort en liten grej med hattar, tutor, bergsprängare, potatis och plakat... ni förstå ju själva hur det kan ha sett ut. ilze, jag o sofie vek oss dubbla :)

det här va tredje helgen som jag inte besökte krogen. så himmla värt alltså. kommer inte bli ngt besök där heller den närmasta månaden heller. har massa andra roliga saker att se fram emot nämligen. ja kommer tillbaka i vår (:


Can You Have It All?

Kategori: Tankar

Ja kom hem i vanlig ordning halv 6. Slänger av mig kläderna (ytterkläderna) sen kommer jag in i köket. Slänger en blick på bordet. Ett paket! Raraste mamma har gått in med nyckel o allt o lagt världens finaste randiga tröja och finaste brevet till. Å va du är underbar. Helt enketl underbarast. Hon vet exakt när jag behöver sånt här.

Nu har jag inte tid att sitta vid datorn längre, ska ta mig till Robin och Louise nu. Fest!

Yes you can.

Sandra, Alexandra

Kategori: Tankar

Jag har namnsdag idag. Pappa sms halv 6 imors. "Grattis våran prinsessa" stod det. mysigt. Jag har fått myk gratulationer faktiskt. roligt. När jag va lite mindre la jag den 17 feb på minnet o att det va min namnsdag för dt va alltid v.8 och vi va alltid i fjällen då. Sportlov=skidor. I år blir det faktiskt inge fjällen, pappa börja prata om Alperna nästa år. Why not :) pappa älskar alperna.

Från det ena..

det gäller att hitta motivationen och meningen i det man gör. allt går myk lättare då. faktiskt.

jag är ganska bra på att peppa andra o så men sen ibland när jag ska helt plötsligt peppa mig sj blir dt vissa ggr tuffare på ngt sätt. hmm. ska ladda lite mera mentalt innan jag somnar. va tusan, ja vet ju att jag kan! ja kööör. akdwe den som ger sig alltså.

snart börjar CSI, dubbelavsnitt o allt. imorn är det fredag. Då blir det praktik o så ska fantastiska robin firas. wiee.

puss.
två

Dåliga Dag

Kategori: Tankar

ja försov mig i morse. det händer typ aldrig. vaknade 06.42 i panik. jag skulle vara på plats på lindex 55.
när dagen börjar dåligt brukar det ha en tendens att fortsätta så. myk riktigt. ja räknade fel. På skärpen. Ja vet att det är olika steckkoder för olika stl. det vet väll alla?! men ja drog in dom på en o samma, första bästa. irriterande. så här kommer det bli en fet ominventering.

jag är såå disträ idag, nästan så att det blir huvudvärk av allt. o sen snöar det. bara för att jag ska jobba från 17. underbara liv. vart är våren! seriöst! dessutom va min foundation helt slut. inte en droppe. så det har jag köpt ny. 250 spänn. kul. sen har ja inte haft tid att träna sen förra måndagen. dt mår man oxå dåligt av.

nää idag är ingen bra dag alltså. 

kan inte saker bara bli som dom ska vara och som jag vill att dom saka vara. därav att jag är så disträ o felräkning av skärp. men jag tror att det va bra att ja gjorde fel oxå, ja måste lära mig att ingen är felfri.

sen frågar alla vad jag ska göra när jag har pluggat klart. snälla fråga inte. fråga inte idag iaf. imorgon kanske. det är precis som när man tog studenten. kommer ni ihåg det? alla frågade. då vare typ som en skadeglädje känndes det som. "nu blir ungdommarna arbetslösa" så här kan jag säga, ja kommer inte bli arbetslös när jag tar min examen. ja kommer aldrig vara arbetslös, det är inte min grej.

nää, ja är inte bitter.

nu ska jag äta yoggi dröm, den onyttigaste, fetaste och godaste yoghurten på hela hemköp. imorn är det en bättre dag.

Wake Up. Pls.

Kategori: Tankar

på riktigt.

Kram på kramdagen. Idag är det ok, även om jag alltid tycker att det är mer än ok, att kramas men idag kan man ge en till bara för att. Happy Valentine.

så nu ger jag alla nära&kära som är både här&där alla världens kramar. sen skickar jag lite extra till vissa ställen medan andra ställen inte får några. alls. det är som att dom stannar upp på halva vägen. kramarna alltså.Inventering

Kategori: Tankar

Jag är lite överallt, har fötter lite här och där. Snart ska jag ta mig till Lindex och inventera idag och imorn. Isadoraskåpen är dom VÄRSTA. Streckoderna är usla så man får knappa in verje mascara ungefär.
Min 5 Lia börjar idag men jag fixa så jag bytte pluggdagar lixom. På onsdag blir det praktik, nu det ska det jobbas.

Det känns som det är en spännande vecka. Eventuellt kan vissa frågeteckan rätas ut.
Den som lever få se helt enkelt. Jag har iaf mitt entourage som hejjar på deras Sandy ;)
värst va ja va hemlighetsfull. Hemlighetsfull på ett bra sätt.

För överigt: VG på företagsekonomitentan! Underbart. nu väntar jag bara på ledarskapen oxå.

hjärtan.

Jobbaaaa!

Kategori: Tankar

jag var ordentligt frusen efter min sjukt halkiga o kalla cykeltur igår efter jobbet.
Va så trött men jag kände att 22.15 en lördag va alldelles för tidig sovtid.
så jag fixa en kopp te och festade med chilinötter inringald i mitt dunis framför ett par avsitt sex and the city.
mysigt.

Max, en kille som jobbar på livs, o ja kom fram till när vi hade rast vid 20 att: i normala fall börjar man festa nu;)
vi parta på vårat sätt med semlor och nya marabou mango. att jobba på en stormarknad är ingen bra diet om det nu är nån som tänker på sånt.

ja hade fått ett litet brav oxå igår, det stod att jag fick FRIA HÄNDER att göra undeklädesvägen med alla news. Yes! sånt är kul. ja gillar att dom litar på mitt omdömme och dom vet att ja älskar att vara kreativ o hänga om. och väggen vart såååå fin! helnöjd tjej!

snart är det dags att ge sig iväg igen, solen skiner. skönt. så ja drar lite tidgare så ja kan gå så jag får lite motion samtidiagt. bra idé.

men jag längtar lite tills ikv när jag får snurra in mig i duniset igen.

Lets Do This

Kategori: Tankar

London baby! Fick lust att nämna att jag ska på en weekend med mina underbara tjejer o hälsa på Åsa. Kommer att bli en grym helg. längtar hur myk som helst. Åsa har dessutom fixat biljetter till en festival som ska vara samma helg. Black Eyed Peas i Hyde Park! Vart i London en gång tidigare, jag gillar staden och shoppingen, ska bli nice o åka dit igen.

living on the edge och förgyll ditt liv.

den som har vänner är rik utan att veta om det. I love you.

Unstoppable

Kategori: Tankar

nu är tentorna klara. det känns mest helt underbart fast lite vemodigt. tror det gick bra på företagsekonomin imorse oxå. bra avslut. nu är det, BARA, ett projekt/redovisning kvar. Lia 5. soft. men tanken på att gå ut på praktik o inte tjäna pengar är osoft. men ja antar att man vinner annat.

nog för att tentorna är klara för den här gången, blir kanske lite distanskurser. Never say never...
Ledarskap är väldigt intressant och typ halva jobbet i en lönsam butik har jag lärt mig under året o dessutom är man aldrig fullärd. Mina anställda gör som jag gör, ja måste bland annat vara en förebild och myk, myk mera... sry ska inte tråka ut er med skolsnack men man måste ha många egenskaper.

hela jag har varit uppe i varv flera veckor känns det som, stress? så nu har jag kurat upp mig i soffan och tänker bara njuta av fredag. helgen blir annars väldigt lugn, ska nämligen jobba lör och sön 14-21.45. bra ob där alltså. ska jobba med susanne. hon är så rar. alla är rara där.

nu är det dags för ett glas vin. eller två. och en goood middag.

visste inte att jag skulle reagera så. men ja antar att man gör det när det är nån som betyder ngt i ens liv. du har ngn betydelse i sandys liv. ja gillar när folk har en betydelse hos mig. missförstå mig rätt, inget dåligt har hänt kära bloggläsare. alls. jag faktiskt glad för att jag reagerade så.

Snowing

Kategori: Tankar

meeeen cpsnöööö. sägs att det ska komma en decimeter. det ska hålla på så här tills imorn. tydligen. men åhhh, ja som kände av våren..bakslag I guess.

gick upp skapligt och städade lägis imorse. rent o snyggt är det nu samtidigt som jag tvättar och pluggar...
tog mig en välförtjat paus och gick ut på stan o fikade med m&p. semla vart det mums.
sen gick vi en vända på stan, jag vill ha en ny taklampa till rummet. ni vet ju min inredingsstil, den måste passa in på pricken. vi såg en tänkbar och nya lampor till fönstren i rummet. efetrsom jag har genomskinliga gardiner som hänger för så kan dom inte vara så "tjocka" lixom mer ovala. vi såg några tänkbara där oxå. tur att man tar examen snart ;)

sen fastna vi på Intersport. Skoprat. Ja måste köpa nya träningsskor. Jag sa att jag tränade 4 dagar/v och mina skor är mer än 1 år gamla + att ja känner lite smärta i mina benhinnor ibland.... expediten fick panik! "du måste köpa ny dojjor och vila så fort jag känner av hinnorna!" om man dessutom tassa runt i världens sämsta sko, Converse på dagarna och har världens dåligaste sko på träningen är inte ok....Ajjaj kapten!. jag kände mig som det lilla svarta fåret där i butiken. fkcu.

nu ska jag tag tag i plugget...igen! men snälla, stop snowing!
puss

SATC

Kategori: Tankar

inte så myk på tv ikv så det får bli ett par avsnitt av sex and the city boxen och te innan sängen. natti.

Likviditetsbudget

Kategori: Tankar

Skola först idag, det börjar dra ihop sig. kurser avslutas nu. vi avslutade en idag.
vi knyter ihop påsen på ngt sätt. det känns otroligt bra faktiskt!

Sen fick det bli ringvägen runt, pw style, med maria. Vi va båda rätt trötta men efteråt fick vi en massa ny frisk energi och random men dock så viktiga uppdateringar. Samtal av min elin oxå, ja vill åka till henne nu. Snälla ge mig mars o Gbg nununu. Mamma slog en jobbella oxå. Hårtoningsprat, "min" färg skulle sänkas så hon skulle fixa lite. taaack mamma.

Vi hade utvärdering av våra allaaaa projekt idag, alltså hur vi har fungerat i gruppen. Och så gav vi varann konstruktiv kritik. MYK lärorikt. Jag vet exakt vad jag behöver jobba med nu.

Sitter o njuter av Daniel Adams - Ray samtidigt som jag bankar in likviditetsbudgetar o annat grejjsemojjs i huvudet. D Adams - Ray o ja hör ihop på ngt sätt. fiiin musik.

I know, inre skönhet väger mest o det är det säkert fint. Oxå. Men det yttre får mig att le.

Den Hemliga Miljonären

Kategori: Tankar

nu har jag bestämt mig för att bli rik. Som Panos. Lika rik ska jag bli. Sen ska ja hjälpa svårt utsatta människor.

sen kommer jag köpa ett flygplan så ja kan hälsa på alla underbara vänner överallt. alternativet är att jag skaffar mig ungefär 20000 alter egon för det kan bli svårt att hinna med o krama om alla.

"a very small
degree of hope
is sufficinent to
cause the birth of
love"

Trött Tjej

Kategori: Tankar

känner mig helt apatisk. slutkörd. de ända ja orkar är att ligga här i sängen o mysa.
jag har tagit mig till level 7 i Bubbel puzzel. Level 7 är ett personligt rekord.
den banan där bollarna får ett litet x i sig o kan stanna upp
ett par sek för att hinna ikapp o döda... den banan är jag på.

skivstång är inte aktuellt för mig ikv. armarna får vila sig.
jag måste pluggaaaaa. men ja orkar inte alltså.

På fre flyttar en klasskompis, arif till sthlm. heeejdååhejdå!!! ja säger ju att alla far o flänger. vi har kommit varann väldigt nära o dt känns jättetråkigt att han ska flytta kom vi fram till men vi ska såklart hälsa på varann, det är ett måste (: vi ses på examensdagen igen. det roliga är att han har fått jobb på Jack&Jones. samma koncern som mig (:

här har ni toppen som jag fick vääääldigt fina ord för idag fast ja har den i marinblå.

Jag Vill Jag Vill Jag Vill

Kategori: Tankar

min kropp är full av känslor. inga direkta dåliga känslor med känslor lixom.

något kanske inte blir som ja verkligen hoppas.
samtidgt visualiserar jag att det blir som ja vill.
jag visualiserar målet. det där med postivt tänkande ni vet.
jag kommer kämpa. på riktigt. men om målet inte blir som
mitt visualiserande, vet ja vad det beror på, men dt får mig inte o sluta kämpa.
det ger mig styrkan o satsa lite mera.  

känslor är en konstig sak. 

nu ska jag sova så jag är utvilad o skriver vg på tentan imorn. för vg är målet.

gonatt.

Vecka 6

Kategori: Tankar

ny vecka nurå. har redan vart uppe i ett par timmar o pluggat. har mina allra sista tentor den här veckan, imorn - ledarskap o på fredag - ftgekonomi. sista rycket. sen efter det är det "bara" lia 5 projektet kvar. fast det är inte så bara, för det är en totalanalys av mitt liaftg. hela arbetet ska ungefär vara en anlys...ooh my.. men sen, är jag klar. på riktigt. wow. sen är det bara att ge sig ut o visa vad man går för ute i arbetslivet. jag ser ljust på framtiden. det måste man göra.

ska äta lite frukost nu. sen ta tag i alla kompendium igen. klockan 5 blir det medel med tjejerna (:

har börja fundera på vad jag ske ge mig själv i examenspresent? har ni ngt förslag?

hjärtan

Lindex

Kategori: Tankar

den här finaaa toppen kommer till butik väldigt snart.
ja måste ha den, mamma får lägga undan den dirr.
sen är det skinnlappar på armbågarna oxå.
Lindex Shop Online - Tröja

den här hitta jag häromdagen. ord pris 199:- tror jag.
fynd (:
 Lindex Shop Online - Tröja

On The Floor

Kategori: Tankar

Jennifer Lopez ft Pitbull. Yess. Väldigt bra.

Jag gör så gott jag kan med mitt pluggande.
Ja måste få några typ av poäng för att ja satt o plugga en lördagkväll.
herregud. är jag störd i huvudet lr? en lör? inge vinande här inte.
skönt faktiskt. inga baravader vart det..

snart kommer marcus. bäsat lillebror. tacos med hela familjen. rart.
sen ikväll ska jag föja med mamma på hennes träning.
hon sa att det var ett svettigt pass. vi får väl se ;)

nothing last forever.

Examen

Kategori: Tankar

kanske kan vara veckans bästa dag. det där med fredagar. veckan har vart fullspäckad. minst sagt. men så skönt det är då när det blir helg, man känner att man har uträttat något lixom.

efter alla redovisningar idag började vi o prata om ett intressant ämne. nämligen EXAMEN. den 18 mars tar jag studenten..nää examen heter det ju. nu ska saker börjas planers inför den dagen. sista natten med gänget lr nåt. vi har utsett en liten festkommité som ska planera ihop ngt nice. vissa kommer jag att sakna. på riktigt. känns som jag börja skolan igår. tiden går så fort. det har hänt så myk, myk som jag inte har skrivit om här i min kära blogg men jag kasnke nämner lite här framöver, håll utkik:P men iaf, på fredagen blir det festligheter med klassen o på lördagen med vänner o familj tänkte jag (: mamma sa "då ska vi ju dricka champange fnöppa" för övrigt drömde jag inatt att jag va chef över min mamma i en klädbutik, jättekonstigt verkligen...mamma kommer nämligen alltid vara chefen o förebilden för mig.

egentligen skulle jag behöva plugga lite nu till tentorna nästa vecka men o plugga en fredag tar ju emot lite grann.. senare ikväll ska iaf maria o jag hyra film o hämta mat på chili nam nam. Mums. sen ska jag hämta ett paket på från HM på posten. wiee.

tro mig, jag letar inte. ja letar aldrig. människor dyker bara upp. helt plötsligt, mitt i livet. dom dyker upp på ett bra sätt. "vart har du vart hela mitt liv, nu ska ju ja resa bort.."  nähää? konstigt fenomen det där med att resa bort. många nära o kära far o flänger här o där.

Annars då? Linda kommer hem över helgen, linda far o flänger hon oxå mellan hemma o umeå ;) <3 men vi kommer inte hinna kramas i helgen. alls. trist. svårt att få ihop alla planeringar ibland tyvärr.

nu ska jag boka tåg till örebro och göteborg. kan alla andra fara o flänga kan väl jag oxå det så det så (:
"det beror inte på hur du har det utan hur du tar det"
kram.

Tankar

Kategori: Tankar

kan man vara glad åt lite så har man myk att vara glad åt...true.
imorn är det fredag, det kan man vara glad åt.

nu måste jag göra mitt sista pluggryck, en redovsining till imorn. sista gruppprojektet. för alltid.

Sunshine

Kategori: Tankar

har nyss kommit hem för att äta lite lunch. vi har förberett 5 opponeringar till imorn. förstå va många opponeringar! sjukt. och nu ska jag köra igenom min redovisning som jag ska ha klockan 2. wish me luck. det kommer att gå hur bra som helst. ingen tvekan.

kvällens träningspass är bokat o klart oxå. fint.
solen skiner, 5 plus och snön smälter mer o mer nu och jag känner en gnutta vår i luften (:
underbart. puss till dig

All Or Nothing

Kategori: Tankar

när man är nöjd med nånting ska man belöna sig själv.
ja är SÅÅ nöjd efter diverse saker därför köpte ja en vårjacka idag.
andra vårjackan för i år...redan.
undra vart det slutar. ingen vet.

trodde allvarligt att ja skulle svettas sönder idag på stepen. herre.
men skönt efteråt. och jättebra musik.

det va verkligen inget på tv ikväll. fick bli wii och SATC istället. soft.
nu ska ja sätta igång min playlist "best of" ni vet dom där låtarna som betyder ngt som man en gång totalt har lyssnat sönder och som det finns massvis med minnen till. den listan ska ja somna ikv. rart.

- hejdå.

Sömn

Kategori: Tankar

det finns en anledning till varför man brukar säga "jag ska sova på saken"
ta aldrig några beslut på kvällen för dom bästa fattas nämligen när man är utvilad och har sovit på saken.

vi hade föreläsning om stresshantering förra veckan. vi prata en hel massa om sömn. såklart man vet att dt är viktigt med sömn men ja visste inte att det va så himla viktigt. intressant. ska man bli en bra chef måste man ha kontroll på stress o sömn. muy importante. tur att ja sover som en sessa för det mesta.

- ja sover på saken. helt enkelt.

I Look To You

Kategori: Tankar

ganska tråkigt när en bild av en vän förändras.
när en bild förändras till det sämre, det är då det blir tråkigt
men men kan ju inte jag göra så myk åt.
mest synd om den personen, inte om mig.
men det är ju fortfarande trist.

har gjort min Pp till LIA redovisning på tor. har ju inte gjort redovisningen för lia 4 än
för ja va jättejättejätte sjuk. verkligen. jättesjuk då..
man måste göra en rapport + muntligt redovisning för att få VG.
tänkte fixa det på tor alltså.

vart är min energi. snart är det vår. allt blir bra på våren.
det är myk roligare när solen skiner. och när man kan ha converse.
i går tog ja dom i protest. converseprotest?

jag vill resa bort så som alla andra.
sen vill ja komma hem. i vår vill ja komma hem.

nu ska ja äta vaniljglass men alldelles för myk chokladsås.

puss