Sandras

Softarsöndag

Kategori: Tankar

jaaa med tanke på tempot under helgen så har jag vart rätt sliten tjej idag. men solen har vart framme och då blir man glaaaaad i kroppen ändå:)

så jag snörade på mig mina nya fräscha dojjer o studasde iväg. vikken skillnad från mina förra. nu kan jag springa hur långt som helst. idag blev det dock en pw. jag gick hela piren ut, det va så fint där. sommar, skönt med vindstilla o allt.

körde ungefär 2 låtar på repeat under hela rundan. jag lyssnar på det mest men jag har lite mer kärlek till house. och det har emma oxå hahaa asbra! det ska va house!

mat orkade jag verkligen inte laga idag, så jag gick o hämta thai. fick för mig att fråga en favvokompis o göra sällskap men det får bli en annan dag för kan man inte så kan man inte!



Lördkväll

Kategori: Tankar

Skål mina vänner!!! rosén va välkyld o go vill jag lova. då mår man. marielle va nere o hälsade på. så vi förfestade hos sophie o massa andra rara tjejer. emma dök upp oxå. åååå. sjukt kul hade jag iallafall. inga förväntningar på krogen och det är då det blir sådär askul. vi konstaterade att dj som körde är faktikst bra. tjockt med folk. nyköping kan om dom bara vill kan jag lova. braaa!

klockan blev myk innan elin o ja kom hem. säkert över 4 men va gör det om hundra år. puss.

Ikea

Kategori: Tankar

när sessorna, jag o elin, (såklart) hade vaknat i lörd drog vi till linda. linda har ju köpt en bil o dt är ju verkligen fantastiskt, då slipper man fråga nån vänlig själ om man får låna bil. iaf så åkte vi till ikea i kurvan i går. tog sin tid där uppe men här vart det shoppa av och köttbullar till lunch förstår. skulle inte ha ngt speciellt men man hittar alltid ngt, typ handdka, en lykta skålar o lite sånt. det är detaljerna som gör det. jättefint!

jag har ju tänkt åka utomlands i höst men har jag bestämt mig för att inte göra det, för nu ska jag köpa en dubbelsäng. jag vill verkligen ha en ny. nog för att min är jättefin o så men ändå nu har jag sett en stomme. och sen måste dt ju vara madresser och det är inte billigt, runda slängar räknar jag med att bet 8000-9000 kr. men då är det egentligen bra pris om man jämför med EM. mysigt.

Nike Lunarglide 2

Kategori: Tankar

jag har köpt nya assnygga löparskor, jag ger mig rätt vare är ut på en runda som ni vet och går lite läs: en heldel pws så då är det ju superviktigt med bra fotvänliga skor så vi inte blir skadade lr ngt knasigt. har tidigare tyckt att träningsskor är något onödigt ont att köpa men nu tycker jag det är svinkul att köpa sånt. varför ska man inte invenstera i sin hälsa?

här är dom iallafall. 650 kr på stadium outlet och på intersport kostar dom 1200. vilket bra köp alltså jag har gjort!



Kräftpremiär

Kategori: Tankar

emma har semester och har varit hemma över helgen. vi har inte setts sen i höstas :O ojjj! hon bor ändå bara i stockholm så det är ju inte långt dit men det är svårt att få ihop det. men den mest fantastiska är ett vi börjar alltid där vi avslutade lixom. barndomsvänner som vi är. fint ju. skulle bara titta förbi på lite kaffe i Pias nya superfina villa men det slutade med att jag fick middag. rart. det blev kräftpremiär. mums vi satt o garav ihjäl oss till vaska och traska syndromet som alla håller på med ;D

Ledig Helg - Fredag

Kategori: Tankar

jag har varit sååå ledig i helgen. shit va underbart det är. och vilket bra helg sen jag har haft. gäller att ta vara på tiden. i fredagskväll hade jag bokat bord på "skeppet" som man säger med elin, josse och malin. jättetrevligt. tiden går så fort, josse har varit här i drygt 5 veckor och nu ska hon åka hem till USA igen. men kvällen va lyckad, god mat och vitt vin. elin o ja va hemma halv 2. träffade en hel människor ute sen när klockan blev "nattclub" tack tjejer för i fredagas :D

Kalas!!

Kategori: Tankar

nyss hemkommen från kalas. storkals. farmor fyller 80 år idag. märks inte hon ser verkligen ut som vilken 70 åring som helst. braaa!!

Ella va där såklart, men sötare får man ju leta efter. jag fick mata henne, alltså med nappflaskan. rart. kenzo gillar oxå henne, tvättade hennes fötter. tänk när hon börjar gå, då blir dt full fart. men kenzo är ju världens snällaste hund. man kan göra vad som helst med honom, han är lika glad för dt.

jag åkte med marcus ut till landet, som äntligen går att köra, att lacka och fixa snygga fälger tar tydligen sin lilla tid....jahaa?? men jag älskar hans bil, man mår bra i den.

såååå, nu är räkningarna betalda oxå. skönt. pengar är insatta på fonder hit och sparkonton dit. fint. nu kan man spendera resten :)

den faktum är att jag har haft en halvbra dag, faktikst, jag är så van med att folk har så myk kärlek i sig men sen ibland träffar man männsikor som inte har den där genuina omtänksamma sidan. synd om dom. dt blir svårt då tycker jag. då kan inte jag ge kärlek heller om jag inte får den. enkel ekvation!

Life is simple don´t make it complicated!

En Perfekt Dag

Kategori: Tankar

jag har haft en riktigt braaa daaaag! den började med kaffe på sängen, standard när man sover hos mamma o pappa. sen kom nettan o ilze o hälsade på. så himla trevligt att träffa dom. så då vart det kaffe. igen.

sen var det dags för lite jobb o jag köpte med mig två vita blusar hem. väldigt jag. jag börjar se ett mönster förutom randigt, genomskinliga blusar, gärna vita. hur snyggt som helt tycker jag.

elin kom o shoppade lite hos mig oxå o efter jobbet blev de hellmasnfika i solen och underklädeshopping på hm. världigt fint.

kl blev 18, så vi mötte upp maria, angelica och linda för piknick på vallarna med grillat kött o allt. där njöt vi av den här sommarkvällen tills myggen kom.

en perfekt dag ehlt ekelt med massa underbara people. lycka.

Då Mår Man <3

Kategori: Tankar

Ikväll ska jag bli sådär ompysslad. Så ompysslad som jag är värd att bli ompysslad. Ungefär så.

Söndag

Kategori: Tankar

va skönt att det är så lätt att vara jag. faktikst. jag mår bra :D

jag va lite segstartad igår när ja kom till jobbet halv 10, ja visste lixom att jag hade så himla många timmar kvar... men allt handlar om inställning friends. kaffe och rara kunder fick mig att börja le. igen. när jag kom hem efter 22 kikade jag på film o somna sött.

och om jag inte hade jobbat kväll igår hade jag inte...
... hittat 150 kr. bingo!
... fått krama på linn och therese
... och lära känna en ny jättetrevlig arbetskamrat under lunchrasten. jag älskar att lära känna nya människor. kan man kanske inte tro om nyköping, känner jag inte alla redan kan man tänka?! men här finns dt faktikst fortfarande hur många som helst om man bara vill! 

summa: vi har allt att vinna! det är ju fantastikst. på riktigt.

sen har jga saker att se fram emot, oxå bra! elin kommer på tis <3 emma dyker upp under nästa vecka <3 josse är hemma från USA o s v <3

dresscode jobb 1: hel och ren!
dresscode jobb 2: visserligen hel men skitig, stålhettaskor!!!! och svettig.

summa: dt är ju underbart med kontaster här i livet, dt är nyttigt och lärorikt.

nu ska jag snart ge mig iväg igen, 11.30-16 vm och 17-22 maxi. gud vad jag har varit duktig alltså!

3

Kategori: Tankar

har nyss kollat klart på CSI XL. väldigt spännande men nu är jag bra trött..

alltså vad händer i världen. egentligen. terrordåd i Oslo. Det är sjukt. Oslo är ju så nära lixom. tycker att det är lite läskigt. Lika läskigt som alla blixtrar inatt. ja vakande flera gånger av rejäla smällar. hmm

den här helgen blir inte den roligaste jag har varit med om, lite för myk jobb. faktikst. jag vet att det är ja själv som väljer att tacka ja, jag har alldelles för hög arbetsmoral för att säga "nej tack" till jobb. så här ser det ut iaf imorgon.. 9.30-14 vero moda, snabblunch, 15-22 maxi. så det blir inga bravader direkt. det gör inge, regnar ju bara iaf...sommar....

nästa helg är jag ledig, lör OCH söndag, längtar redan :D
 
jag håller på att lyssna igenom Beyoncés nya skiva 4. jag gillar den, den ska jag somna till ikväll. I miss you är en liten favorit redan nu. Råkade hitta en annan låt, Save the hero, från hennes förra skiva. jag hade glömt men den drog upp minnen direkt o ja blev väldigt arg på mig själv när ja hörde den nu igen. ja lyssna inte klart. dt är ju lite cp att vissa låtar har sån inverkan i ens liv.

Vet ni va jag gillar med Beyoncé?! hennes förra skiva hette ju I´m Sacha Fierce. Det är hennes alterego. Hon blir den här personen när hon går upp på scenen. orädd, hon bara kör. Har ni ett alterego? det kanske är bra att ha?

nää jag måste gå o sova nu...ha en toppenhelg ni som är lediga och godnatt min finaste.

Nytt

Kategori: Tankar

vikken jäkla dag, tempo. minst sagt. men det har gått braaaa. skulle springa in o köpa en tröja på gina när ja kom ner på stan och då kunde jag lixom inte låta bli att gå in o krama lite på linn, det va det där med kramar. vi stog o garva i 20 min. hahaa jag är verkligen för rolig för mitt eget bästa :D fantastiskt!

nu ska ja äta äpple med keso o kanel. love it. bra kvällsmat. gå o duscha en sväng o kila över till linda. det ska bli ost och vinkväll där ikväll. ååååå mys! men det blir inte allt för sent för dom fråga om ja ville jobba imorn med....så 8-11 maxi 13-18 vero moda. hejja!

här har ni den stickade tröjan jag köpte, lite tidigt för höstkläder än men såhär är jag. billig var den oxå,199:-. den är fiiiin! älskar kabelstickat alltså.


Tvättid

Kategori: Tankar

Jag har haft en rikigt bra dag, känner mig så harmonisk på ngt sätt. på ett bra sätt. fin kännsla. idag efter jobbet va det bara o gå raka vägen hem o tvätta...wiee. drömmen. men jag va tvungen. mellan maskinerna passade jag på att gå pw runt brandholmen med playlist "det nyaste" undra hur många olika playlists man kan ha? det va riktigt skönt, tänkte dock inte på att va hamnenonsdag... varför tittar folk så myk när man är ute och går? herregud.

sen har jag lagat mat. spagetti och köttfärssås. mums. och massa matlådor. bra!!! imorgon är jag visserligen ledig från VM. oxå bra! men då är ju den som passar på att åka o jobba på maxi. antar att det har kommit massa nyheter där uppe nu, hoppas på massa barnkläder ;) så tiden lär ju springa iväg 10-17 tänkte jag iaf köra där. och med tanke på all kärlek man får där uppe av alla rara arbetskamrater på special så är det helt klart värt :D
och bara för att räta ut lite frågetecken. på ica maxi är det två företag under samma tak, vilket dom flesta kunderna inte förstår eller vet; livsmedel och special(fackhandel) och det är på special jag springer runt ibland.

nu tänkte ja mest mysa ner mig i soffan o bländra i hm höstkatalog som kom i brevlådan idag! fint. <3



London

Kategori: Tankar

för ca 2 veckor sen va ju jag i london. glömt att blogga om det. det va verkligen är topnoch helg. åsa mötte upp oss på stansted. linda ja o rebecca flög från skavsta o jenny kom från göteborg sen träffades vi alla på flygplatsen i london. vi hant med allt o lite till. shoppade sönder oss på Primark, middagar, sightseeingbuss, marknad o massa annat men det bästa va ändå lördagen!!

vi trodde i godan ro att vi skulle på en konsert med black eyed peas i hyde park. Konserten visade sig vara en helt fantastik festival, Wireless festivalBruno Mars, Tinie Tempha, David Housegrundaren Guetta. Med mera. Ja dör. 65 tusen människor dansade i parken. Ja jag trodde på riktigt att jag hade dött och hamnat i musikhimlen alltså. Ren lycka i min värld. Det va som ett ända härligt rus i hela min lilla kropp.












Om Sanningen Ska Fram

Kategori: Tankar

jag har nyss vaknat, jag ligger här i min UNDERBARA säng. den är verkligen underbar. ligger o kikar ut från den franska balkong dörren som står på vid gavel eftersom det är så hett här inne som ni vet.

solen skiner och ja borde gå ner på gården o sola mig. för sånt gör tjejer. men jag ORKAR inte smörja in mig med min 15 idag. fan va jag smörjer alltså. men idag är iallafall sol, det vare inte igår vill jag lova. så pass myk skugga och moln så jag fick höstfeelings. yes. deppresive. höstjackor, stickat you name it.

Men sen när maria och jag åkte hem från harg vid 00.00 fick jag kännslor av sommar igen, sommarregn och jag fick lust att göra ngt busigt..på sommaren allt tillåtet typ. men åter till hösten, funderar på om jag ska fråga mitt resekonto om jag får åka till cypern i höst. tror jag kan behöva det. vi får se.

vet ni vad jag mer borde göra. gå till gymmet. det har blivit så himla lite gym på sista tiden. ända sen världens bästa gymmare drog till oslo så blir det lixom inte av. jag behöver en ny gymmare.

men faktum är att jag är lite skeptisk. eller nä skyll inte på mig, min mage är skeptisk. visste ni att magkänslan talar 95 % sanning. skojja bara, det är inte sant, jag hitta bara på det där.... men därimot tror jag att man inte ska "vifta" bort magkänslan. den finns där av en anledning.

jag börjar inte förrän 1 idag och därför tänker jag ligga här i min fluffiga säng och äta ICAs havre kex med chokladöverdrag till frukost, bara för att jag kan äta ett kexpaket och 10 bullar om dagen och lyssna på spotify i min iphone. bara för att jag kan nu när man har blivit med premium o allt. <3

Måndag

Kategori: Tankar

Jobbat övertid idag. Vi har skyltat om i butiken, tog sin lilla tid men det vart snyggt alltså. jag är nöjd.
är nyss hemkommen från en pw med maria och nu ska jag bara duscha av mig o kila över till maria. vi tar bilen till harg och lagar middad o har filmmys i hennes föräldrars hus. bra måndag :) man ska njut av varje dag och det är vad vi gör, sommar o allt!

puss. 

Ella Hanna

Kategori: Tankar

Så är min kusin magnus dotter döpt till nu :) å vilket fint dop det va och ella va så snäll under hela cermonin, sa inte ett ord. hon somnade nästan när ett par sjöng och spelade guitarr.. söt

så fort en guitarr dyker upp så dör jag lite. bland det charmigaste jag vet.

...men iallafall det har varit en väldigt fin dag! sen när jag kom hem till stan igen blev det perfekt löparväder så jag gav mig ut på en vända, ett par kilometer bara. men skönt vare.







                                               <3

Höst

Kategori: Tankar

Den första höstjackan har landat i butiken nu. Lite likt en duffel med detaljerna. Jättefin, lite kortare modell. Finns i marinblå och beige och den blir din för 500:- behöver jag skriva att jag hängde undan en direkt... 

Efter jobbet blev det stadenmys med favvo Marcus. vi skulle fixa doppresent till Ella som ska döpas imorn. Lillsessan. <3

Fobier

Kategori: Tankar

för 2 saker. fåglar och tandläkaren. väldigt opålitliga båda två.
ska till tandis om en liten stund. döda mig hellre. det är då jag väljer den playlisten som gör mig lite tuffare på ordentlig volym sen blundar jag hela tiden. då får dom knacka mig på axeln OM det är ngt livsviktigt dom har att säga. anledningen till att ja går dit. överhuvudtaget. är för att är dt nån gång ja är stolt över mig sj så är det när ja kommer ut därifrån. hejja mig!

Scrub

Kategori: Tankar

vilken skön dag jag har haft idag. toppendag. jag har njutit av ledigheten. jag gick till second handbutiken o lämna kläder(igen) jag lovar att dom går runt pga mig o min överkonsumtion. fick lite lön och gick ner på stan...

köpte inte dom där tygskona men jag har inte riktigt glömt dom så ja vet inte. tycker dom är coola på ngt sätt. amen ni vet dom där palladiumskona (tror dom heter så) som är på g tillbaka, typ kopior av dom. men därimot blev det höstbootsen. finfin kommer jag bli. SEN såg jag ett par till men ordinare pris som kankse blir mina vid lön...ååå det är inte lätt att va jag alltså.

hm - där blev det undies och malangegrå mjukisshorts. jag älskar malange. finaste grå tycker jag.

sen har jag jagat #2 av egoboost magazine. kom ut idag, där måste man hänga lite på låset för dom tar slut fort. väldigt peppande och inspirerande tidning. "så länge du använder din egoism smart, trevligt och mänskligt kan du bara vinna på att bry dig lite mer om dig själv. Ego är numera inte bara ett fint, utan oxå ett ibland nödvändigt ord. Våga vara ego" - Josefin Knave, Redationschef

så dagen har mest bestått av sköna saker, kollat på dom där serierna, 2 1/2 män, how I met your mother osv. love it. men sen har jag vart på pw och fixade naglar och kroppspeeling. kan rekomendera apolivas. prisvärd för alla studenter lr för dom som har pluggat lr ska plugga :P hur som, 49 :- och doftar jättegott! det va dagens skönhetstips från moi.

nu ska jag lyssna på Lykke Li innan jag somnar. puss

Rökeriet

Kategori: Tankar

Det blev ju fint och soligt igårkvl trots lite oroliga moln där et tag. Elin L och jag va på rökeriet och åt rökta räkor och drack vitt vin. Supergott verkligen. Fick mersmak. På lör åker hon till Spanien och pluggar en mån. Wow vikken tjej alltså. Duktig! Tänk om man skulle få tiden att gå ihop o åka ner o hälsa på...! det är så myk man vill göra hela tiden så.



Shopoholic?

Kategori: Tankar

Om jag ska ha sovmorgon imorn. och Om jag är värd det. Leeedig!
Va o kika på dom där skona som jag nämde, satt bra...fan! och sen hitta jag ett par till. Höstskor faktiskt. Asasnygga. Basskor. Perfekt. Dom hade priset 700 o nu 349. Kap. La undan dom till imorn...och lite annat snyggt på hm.

chokladen är slut och nu ska ja mysa ner mig sessängen. rart.

Aktersnurran

Kategori: Tankar

Har nyss kommit hem från en väldigt mysig kväll med elin, det fick bli mjukglass i en våffla. och kaffe. såklart. jag älskar dig elin. om två v ses vi igen, hon ska bara åka till västkusten o yoga lite nu. jag älskar många förresten, dt är ju tur att ja har så myk kärlek o ge så att det räcker till alla :D 

imorgon slutar jag kl treeeee!! då mår man. <3

blir nog en vända på stan, våran sommartjej therese kom med ett par väldigt trevliga skor som hon hade fyndat på din sko. hoppas dom finns i min stl bara.


Champange Life

Kategori: Tankar

det fick bli en pw med linda i kvällssolen. va skönt. jaaa man älskar verkligen sommaren när det är sådär skönt när man kommer hem efter jobbet. nu blir det sängen, om man kan sova i min 800 graders lägenhet "/

imornkväll blir det mys med elin innan hon åker tillbaka till gbg på tor. man mår bra när hon är hemma alltså. vädret får avgöra vad vi hittar på.

Heeeej!!!!!

Kategori: Tankar

men hur rara är ni inte då?? läser o donar fast jag kankse är en utav dom dåligaste på att uppdatera. jag SKA skärpa mig. på riktigt. nu ska det bli ordning på bloggen igen(försöka iaf) men ni vet jag har helt enkelt inte haft tiden. workaholic? men håll till godo för här händer det grejjer och jag har massa o skriva om :)

kan ju nu driekt dra gårdagen. jobbade på dagen sen tog jag min strandyna och gick ner på innergården o filosofera i solen och skuggan samtidgt som jag tvätta. aka multi taskning. jag låg där nere i flera timmar o titta på fåglarna...typ.

sen skulle man göra sig söt och göra lägenehetn redo för tjejerna. Elin S, Linda, Maria E och Madde kom förbi och det dracks rosé i en redig fart. å vikka fina tjejer. vi vingla ner i hamnen och hade en sjukt kul ikväll. det va "lostendebut" för oss alla den här sommaren. succé. massvis med folk. hemleverans av pizza (mums) o lite resorb senare somna alla rart. 

jag passa på att dra till landet idag vid lunch, där har jag legat på solsängen, i hamoken, ätit smarrig middag och fikat. 

vi ses snart igen. puss