Sandras

Härliga Grekland

Kategori: Tankar

Grekland kan man lita på. I alla väder. För alltid. Om man inte vet vart man vill resa så blir det grekland. Det här va 4 gången jag va i grekland. Jag har besökt Rohdos, Kreta, Zakynthos och nu Skiathos  + en dagstur till Skopoles.

Jag vill alltid resa till nya ställen när jag väl reser eftersom man inte gör det så ofta. Men till den här ön och det här sköna hotellet skulle jag kunna åka tillbaka till. Här kan man verkligen koppla av och ladda med energi. Jättefint hotel, fantastisk utsikt och och en rar familjär känsla bland gäster och personal.

välj skiathos nästa gång! det finns över 60 sandstränder så man kan välja en ny varje dag. bara en sån sak.

men en v går för fort, egentligen skulle vi ha vart iväg den här veckan men det blir inte alltid som man har tänkt sig så vi va tvugna att flytta fram. gjorde ingenting.

men nu då? nu har man ju redan vart borta, på ett sätt bra för nu kan man njuta av svensk sommar(regn) men ändåå.... hm bli inte förvånade om vi tar en sista minuten i slutet av augusti. jag fick mersmak. verkligen. hittar vi ngt bra kanske ja packar igen..

tänker på min elin som är i alanya nuuu. det är hennes tur att få sola sig o njuta massor <3







sådär ja, nu har jag även hunnit göra min to-do-list för morgondagens jobb. strukturerat och klart :D 
sov gott alltså.

Starka Tjejer

Kategori: Tankar

idag fick det bli ett medelpass med maria. åå så skönt. men hett, alltså varmt..men man ångrar sig aaaldig när man har vart o träna. så nu är vi helt enkelt lite starkare. får nog bli ett pass imorn med, Petras medel ska vara bra tydligen. borde hinna till 18.45.

på tal om träning, linda o ja funderar på att byta gym till hösten. varför inte? har tränat väldigt länge på f&s så dt kanske kan va en trevlig idé. sen tröttnar man lite på friskis klasser, ombyte förnöjjer.

nu ska dt ätas lite middag sen sova, blir en lång dag imorn med på jobbet. jag har hittat tillbaka till arbetsglädjen som försvann där ett tag...ibaland är det lite tufft. starka tjejer helt enkelt. puss.

Lighters....

Kategori: Tankar

sitter eller rättare sagt ligger i soffan o lyssnar sönder bruno mars lighters. wow alltså! så bra. ni kan ju inte ha missat den sången?!

sova snart oxå, måste vara på jobbet 9 för en snubbe ska komma o byta ett kretskort???? i våran dator.....jahaaa, ok. va ska jag göra då när han donar? jag får koka kaffe till honom. då blir han nog glad. 

lika glad som jag blev. 

Best Thing I Never Had

Kategori: Tankar

linda och jag lyckades igår oxå, en vinare, cider och shot på cd. värt. vi lyckades träffa en indian, äta en batman o titta på ett gäng insmorda tränade överkroppar... nöjd. vi instalerade hey tell och sjöng black eyed peas för åsa i london... en helt vanlig kväll. kramde maria i ungefär 5 min, så blir det när man inte setts på två veckor.

TACK Linda! <3

What Are Words

Kategori: Tankar

jamen va braaaa, nyklippt, nyfärgad och påtvingad att köpa värdeskydd till håret. nu mår håret bra igen. och om håret mår bra mår jag bra.

slutade tidigt idag, sprang lite på stan sen fick jag springa tillbaka till jobbet och rycka in hur man tar emot ett p kort. det är faktsikt inte lätt om man är ny tjej på ett jobb. det är på felen man lär sig :)

har kollat igenom kvällens outfit, blir nog jeanschorts och en vit liten spetsblus. sött! väntar på att linda ska dyka upp, blir lite piffande tillsammans och vin innan vi drar vidare. puss.

Mera Övertid

Kategori: Tankar

Jag är så dålig på att säga nej när nån frågar om jag vill jobba längre. jag kan inte säga nej. så mera överti idag.
inventeringen idag gick iaf hur bra som heslt, ja lovar att det här är den bästa vi har gjort på vm. framgång!

igår fick jag träffa våran nya dc, alexandra. jag fick ett bra först intryck så det är kul! hoppas på bra samarbete med henne. sen igår efter jobbet blev det en spontan tacokväll med linn och violeta. trevligt! som sagt spontan är alltid bäst. rara tjejer!

hade tänkt en pw nu ikväll men jag är för trött, så det blir soffanmys istället. det är jag värd.

vaknade sådär tidigt imorse, även om ja skulle upp 6 så vakna ja säkert 5. man gör det när man funderar på ngt. en vääääldigt nära person skulle göra en undersökning idag. usch alltså! sen sitter man o väntar på att telefonen ska ringa o att det är klart. hatar besked. besked är jobbigt. jag hatar o vänta på svar. telefonen ringde och allt såg jättebra ut. INGEN är lyckligre än jag <3 ja testade att inte ta ut dt värsta i förskott den här gången, dom som känner mig riktigt väl vet att jag kan göra det ibland... men man mår ju inte bättre av det, snarare sämre och se va bra det gick. det är värt ett till <3

Jag Kastas In...

Kategori: Tankar

Nu är jag hemma, saknat mig? :D jag är brun, inte lika som förra året när ja kom från cypern men då hant ja grunda lite här hemma innan vi drog, jag är gyllenbrun i år, inte bränd.

ja stängde av mitt internet när ja va borta,endast teelefon och sms, en v utan fb, mail, bloggar, whats app.. you name it och min mobil fick cpryck när jag landande i sverige. va sägs om 56 inlägg på whats ap ;) ja har lite att ta igen men det har vart skönt att inte vara tillgänglig. för det är ju de sem är. Icke nårbar tjej!

men sen, så fort man kommer hem kastas man in i det där som kallas vardag. upp tidigt o tvätta, gå o handla, jobba övertid fick jag göra igår med. för så här är det...min fina joline har slutat på vero moda buhuu. så ullis har haft fullt upp med två nya tjejer när ja va borta och igår krisade det så då fick vi ta in Olivia från skärholmen. Skön tjej :) men alltså joline, vad jag saknar dig. är så glad att fått lära känna dig, ja visste när vi anställde dig att dt skulle bli bra.

sen är det såhär va. rebecca och linda är hemma i sommar. eller linda kommer va hemma även i höst, lite pendling upp till stan men hon har köpt sig världens finaste lägenhet här i nyköping :D förstår ni vilken lycka det här är!!! jag vill oxå köpa lägenhet. har ja velat gjort länge.

sommaren är verkligen här nu, vi har myk o göra. rebecca, linda o ja började med att gå ut o äta middag igår. tres tapas va tanken, men det va fullt, indiskt funkar oxå.

nu ska jag snart gå o klippa mig. behövligt. puss

Jag Tycker Om Mig Själv Mer

Kategori: Tankar

sådär. jag har semester i en vecka nu. och vet ni det känns helt underbart :D nu ska vi ta dagrna som dom kommer och bara njuta. en drink här och en drink där. lite shopping här och där. sola mig lite. segla ut på havet och njuta av balkongutsikten(vi har bokat havsutsikt, så är man garanterad lixom) men att resa bort är även bra för att skaffa ny energi och göra planer. man får perspektiv. det är bra alltså.

 det man ger är det man får tillbaka. man kan inte bara ta. skärpning. verkligen. 
ja tycker om mig sj mer! 

vårat hotell. vi hörs här på bloggen om en vecka! kärlek.

En Dag

Kategori: Tankar

"skriv något vackert. Vårda dina vänskaper, stå fast för vid dina principer, lev passionerat och fullt ut och väl. Upplev nya saker. Älska och bli älskad. Ät nyttigt. Och sådär. Det va inte mycket till livsfilosofi men det var vad hon trodde på"

just nu läser jag En Dag. Såhär står det på baksidan - Emma och Dexter tillbringar en natt tillsammans efter examen på universitetet. dagen efter måste de gå skilda vägar. Men var kommer de att vara året därpå? och alla år som följer?



från det ena.. idag blir det lite av en egodag. fila och göra fötterna fina, måla tånaglar och fingrar, hårinpackning, ansiktsmask, kroppspeeling. bara sånt som gör kroppen fantastisk. sen ska jag läsa i solen. förstås. ikväll? kanske fest, ska fundera lite mera. spntana kvällar blir alltid bäst har jag märkt! <3

Grattis Alla!

Kategori: Tankar

Nu måste jag gratta en hel hög. Grattis världens bästa lillebror. Grattis underbara pappa. Grattis kusinen Dennis. Alla fyller samtidigt. Och seeen, Grattis min Linda till sin examen som civilekonom. Wow alltså! Du är så himla bra gumman. Vi har lite nedräkning till London nu. Tänk att alla har lyckats fixa att vara lediga samtidigt. Otroligt men helt fantastiskt.

Grattis Alla!

Idag va jag ledig, jobbade sen kväll på maxi igår efter vero moda. det gick bra men jour telefonen ringer hela tiden. jag fick typ inget gjort alls. och varmt vare oxå. sen dog jag lite oxå men det är en annan historia.

Nu ska jag packa min resväska, hinner inte det i helgen lixom. Räcker tre bikinisar? mjaa det får nog räcka :D