Sandras

Norrköping

Kategori: Tankar

Nu är vi på väg hem från våran shoppingdag. Vart lite julklappar köpta både till familjen och till mig själv :)

Nu är det snart dags att byta om för inventering på maxi. Börjar 17 och slutar sent antar jag.. Funkar det oxå.

Övrigt

Jag har läst att det tar 21 dagar att bryta en vana. Det här kan bli tuffa dagar..

Grattis!

Kategori: Tankar

Hemma på lunch. Det är lyx att kunna gå hem 45 min o äta sin lunch tycker jag. Läget och själva lägenheten älskar jag men det saknas ett rum och det är därför jag nu på största allvar har lagt budget för att kunna köpa en 2 inom ett par år.. Det här ska jag fixa!

Grattis världens bästa mamma som fyller hela 49 år idag:D tack för att du finnas och för att du är du! Nästa år blir det storkalas! Vi firar mamma med tårta ikväll. Kusiner, kusinbarn osv trevligt.

Imorn har jag bytt dag. Kände för o va ledig berättar sen va vi tänkte göra:)

Dags att dra sig till butiken igen o sälja lite.

Måndag

Kategori: Tankar

"om vi inte har imorgon så har vi iallafall idag.."

Å filmen va så himla bra. Trodde faktiskt inte den skulle väga upp boken men jag tycker att den gjorde det. Fint budskap. Och ja en tankeställare fick man.

Det va inte så många på bion en mån kväll men det gör Inge för då kunde Louise o ja fälla en tår utan nån såg.

Har druckit upp mitt te - glöggte så nu kan jag gå i sova.

Tack för den här dagen.. Imorn är oxå en fin dag. Någon väldigt betydelsefull fyller år <3

Bio

Kategori: Tankar

Ja min lediga måndag blev inte så ledig. Fick hoppa in o jobba men det gör inget, bara roligt:)

Nu väntar jag bara på att favvo Louise ska sluta oxå så ska vi dra till gumsbacken o äta lyxig Mc Donaldsmat;) sen blir det En Dag på bio! Vilken bra måndag! <3

1:a advent

Kategori: Tankar

Hemma från jobbet. Är så himla trött så nu ska jag ägna resten av em/kväll i bara slökolla massa serier på tv. Skönt. Adventsljuset är oxå tänt. Såklart.

Igår vart det fest. Vilken Jädra resa Marielle har gjort i Tanzania alltså. Där har hon ett minne för livet. Tänk er safari, lejon o elefanter passerade precis utanför bilen. Jag är Avundsjuk tjej!

Vi va astaggad för krogen. På riktigt. Men vi kunde återigen konstatera att förfesten alltid vinner. Så nja man missar ju inget. Same same :S

Imorgon är jag LEDIG :D

Watch n learn

Kategori: Tankar

Julbordet va verkligen jättebra igår. Alltså man äter ju så myk så man får ont i magen. Vi diskutera va som är allra bäst på ett julbord. Jag tycker laxen, sillsallad och efterättsbordet (generellt)

Sen hade jag (tydligen) namnsdag igår. Ingen koll på sånt. Katarina-dagen! Så då fick jag en liten present oxå från Österrike eller flygplatsen är mer rätt :D rart ändå!

Nu får jag inte ligga här i min prinsessäng längre o lyssna på Rihanna. Ska hinns dra ut på stan innan jobbet o fixa o trixa lite. Skulle vilja hitta ngt supersnyggt till ikväll :) för ikväll ska jag dricka vin och kramas med Marielle! Puss.

Löningsfredag

Kategori: Tankar

Idag börjat jag klockan 1 så då hinner jag göra en massa ärenden nu på fm. Myk bra!

Marcus kommer o hämtar mig direkt efter stängning för då ska vi på åteta första julbord. Samma som förra året faktiskt. Wreta. Jag älskar julbord. Så det ska himla trevligt ikväll :) och framförallt en ta start på en bra helg. Puss

Talk that talk

Kategori: Tankar

"om du möter någon utan leende gr personen ditt"

-jag gillar de citatet.

Inventering

Kategori: Tankar

Man blir så glad i hela kroppen av ordet inventering.. Det är så kul. Inte. Sitter hemma i mammas kök o äter lite frulle. Ska ta bilen o dra snart. Ullis börja 7 och jag fick börja 8:) alltid nåt!

Ikväll ska jag träna. Intervall/flex. Hej träningsvärk. Sen ska jag sätta upp julgardiner. Eller jul och jul. Dom är röda iaf.

Sovmorgon <3

Kategori: Tankar

Jag älskar sovmorgon. Fin men inte riktigt lika fin.

Pappa åkte till Österrike tidigt imorse på mässa så jag ska åka hem efter jobbet och göra mamma sällis inatt. Gud vilken rar dotter jag är.

Snart är det julafton. Ska försöka köpa alla julklappar snart. Annars är ja lite av expert att kuta runt den 23 för man jobbar ju hela tiden. Men med bra planering slipper man ju julstress. I år ska jag njuta av allt som heter jul tänkte jag.

I helgen kommer Marielle hem till nyk<3 jag blir glad. Riktigt glad. Hon har vart i Afrika. Bara lite avis. På ett bra sätt ;)

Nu blir det superfrukost. Puss.

Klok som en bok

Kategori: Tankar

Jag går o lägger mig o läser. Ibland läser jag myk och ibland inget. Det går i perioder. Jag gillar skönlitteratur. Mest. Vissa böcker är väldigt djupa och smarta. Men ändå så enkelt. En sak är säker att jag har lärt mig väldigt myk om mig själv och andra oxå faktiskt.

Godnatt favvo<3

Tack för att ni lääääser!

Kategori: Tankar

NATTI! Eller ngt sånt. Ja är Helnöjd med dagen. Lite träning i form av core blev dt ikväll. Svettigt faktiskt. Bra för balansen och magmuskler om man gör rörelserna rätt. Allt ska gå sakta på core. Träffade Violeta på samma pass oxå. Trevligt :)

Kikat på ensam mamma sökerfinalen. Herregud. Visst är det rart men alltså undra hur länge det håller efter programmet?! Lite skeptisk där. Nog för att en victor va riktigt söt, måste vara hans armar. Det är alltid armar i mitt liv.

Som avslut. Tack för att du läser. På riktigt. Antalet ökar. Av nån anledning. den är egentligen till för mig själv som dagbok fast man kan ju inte skriva allt kul.. ;) vet ju inte exakt vem som läser.

Men den är oxå för alla friends som inte bor här hemma längre :S så att dom vet va som händer. Typ min Emma eller Elin eller någon annan av alla fina <3

funderar på att lägga ner bloggish efter nyår men det kanske är en dålig ide. Tydligen.

Nu tycker ja ni ska göra som mig o somna till LMFAO - one day
Puss puss

Dance

Kategori: Tankar

Idag när ja va på stan för att köpa mina små ljus till advent passa ja på att: 1 födelsedagspresent och 2 kika på och ta kort på julklappar till mig själv haha

Kanske låter knas men ja brukar göra så för att få lite inspiration för det är inte lätt o veta va man önskar sig tycker jag. Nu hitta ja lite bra grejjer så något kanske det bli ;)

Något jag faktiskt behöver är en skidjacka. Min har gjort sitt. Den kan nämligen kanske komma till användning i början av nästa år. Nämner inte nu för Inge är spikat :P men oj va nice det vore! vi är ju lite av en skidåkarfamilj. Drömde till och med om resan inatt. Bara en sån sak.

1,2,3,4...

Kategori: Tankar

Adventsförberedelser på fruängsgatan idag. Stjärnor och ljusstakar kommer upp i slutet av v tänkte jag.

:)

Kategori: Tankar

Tänk va bra bra det blev. När man är lite spontan. Då kan det bli hur bra som helst.

Jobbat idag som sagt. Tiden gick fort även om ja trodde att det skulle bli längsta 4 timmarna på länge då ja inte sovit mina 8 skönhetssömstimmar inatt..

Middag o fika hos farmor och nu har jag landat i mamma o pappas soffa. Blir nog lite glögg senare:)

Rihanna!!

Kategori: Tankar

Förresten.. Om man nu inte får se Rihanna i Sverige. Då får man helt göra det någonstans.

Vi kör en favvo i repris. London 2012. Wireless festival va bland det lyckligare ögonblicken i mitt liv o musikliv.

Rihanna är iallfall headline i sommar. Dt va alltså inte så myk o diskutera nära Åsa fråga om vi ville komma "över" då <3

Rebecca & Fiona

Kategori: Tankar

Behöver ja nämna att filmen va grym igår! Riktigt fan som man är. Det är så vackert. Fråga mig inte varför jag tycker vampyrer och varulvar är vackert?! Är jag konstig då? Det bara är så. Som med lite annat i mitt liv. Det bara är så.. Det behöver ingen förklaring.

Hemmkväll ikväll. Det är chill. Jobb imorn. Såklart. Mysfilten cosmopolitan och godis, massvis med godis. Mamma undrar alltid: det är konstigt att du inte är större än va du är Sandra..:p

Och Rebecca & fionas nya album ; I love you, man! Grymt bra tycker jag. Skön musik. Kanske somnar i soffan ikväll men va gör det om tusen år..

Godmorgon!

Kategori: Tankar

Har vart uppe flera timmar redan o tvättat. Är snart klar med det. Skönt. Nu på fm blir det fika/lunch med Carina i hennes bebis Ludwig. Det va alldeles för länge sen vi sågs men nu blir av och det är jag väldigt glad för :) Carina är väldigt rar tjej.

Går vidare och jobbar. Ska får träffa våran nya DC för första gången idag. Hoppas hon gillar våran butik:)

Träningen stryker jag ikväll. Har vart så duktig den här v så nu vill jag bara känna att det är fredag. Kör flex på sön istället. Bra plan.

Men allra mest kanske ja längtar till kvällen. Det blir syskonkväll. Jag, Marcus och systrarna Clasdotter ska gå på breaking dawn. Såklart! <3

Ha en fin fredag kompisar.

En ful värld

Kategori: Tankar

Läste nyss en sak.

"vi älskar dom som ignorerar oss. Ignorerar dom som älskar oss. Blir sårade av dom vi älskar och sårar dom som älskar oss"

Tror i och för sig att citatet är lite sanning... Eller? men så här kan vi inte ha det ju! Nä mera kramar,starkare självkänsla och respekt helt enkelt då blir allt myk vackrare:) en vacker värld.

Guetta

Kategori: Tankar

Tidigt. Ska upp till andra jobbet nu på fm tänkte jag. Sätter igång David guettas nya skiva så ska jag säkert ta mig upp för sthlmsbacken... Hörs sen.

Återhämtning

Kategori: Tankar

Finns dt ngt bättre än att sjunka ner i soffan med filt doftljus och en kopp te efter en dags jobb. Kilar gamla CSI avsnitt och BÄSTA 2 1/2 män.

One by One

Kategori: Tankar

Tisdag och jobbelijobb. Efter tre dagars lyxig ledighet känns det helt ok att gå till jobbet idag. För jag har haft en väldigt bra helg hunnit med i träffa dom som betyder alla mest för mig. Min familj. Dom backar upp mig. Både julmarknaden och öster malma va Supermysigt. Och så vart det lite fest i lörkväll. Oxå kul!

Snart...

Kategori: Tankar

Lite av sånt som kallas lycka i mitt liv. Är lite (läs:myk) kär i dom här filmerna.

Superträning

Kategori: Tankar

...och så helt plötsligt känner jag att jag behöver träna. Träning botar tankar. Så därför funderar jag på att köra både medel och afro idag. 2 timmar.

Annars då? Idag har jag:

Pumpat cykel på Marcus jobb
Besökt 3 butiken för få hjälp med IMessage vilket nu är avaktiverat
Bokat klipptid
Vart på Telia
Planerat glöggkväll :)
Städat o fixat
Kollat priser för massageklippkort; 3 ggr = 900. Min plan är att gå på rygg och nackmassage varannan månad från januari.
Osv

Så myk på en dag men ändå hinner man tänka. Tankar är...onödigt. Tycker inte ni dt?

Silverputs

Kategori: Tankar

Köpte ett silverputsmedel på Ullared i va tvungen i testa. Syns inte jättebra på bilden men mitt halsband skiner igen!

Farsdag

Kategori: Tankar

Hela familjen har firat underbara idag. Vi överraskade med paket i bilen och sen åkte vi till Öster malma och åt deras söndagsbuffé. Jättegott alltså! Pappa va så nöjd så nöjd :)

Ikväll hoppade jag över träningen inte aktuellt efter en flaska vin igår... Chillar i soffan istället framför Beck med lite glögg tänkte jag.

Bara ngt litet som saknas....

Jag döör. På riktigt.

Kategori: Tankar

Jag tror jag har dött i hamnat i kakriket. Världens dyraste fika , 500 kr. Men så värt måste jag säga :D

Julmarknad

Kategori: Tankar

Idag är vi på taxinge slott och deras julmarknad! Supermys! Nu ska vi snart in o äta kakbuffe:) wow.

11-11-11

Kategori: Tankar

Är det här ngn typ av lyckodag eller? Elfte november tjugohundraelva. Våran Londontjej fyller idag isf! Grattis Åsa Påsa<3

Känner mig mer död än levande. Har vart på två jobb idag. Slutade 22. Så nu är man bra trött. MEN nu är man långledig. Underbart. Och så ska man ut på krogen imorn. Inte besökt stället på 2 mån. Det här blir bra :D Ska bli riktigt kul!

Nu måste jag sova ska upp o iväg på lite äventyr imorn över dagen. Vad får ni veta imorn för ja vet ju att ni läser då oxå;) Tss. Puss

I min hall

Kategori: Tankar

Dt blev en pall över från skylten så då passa ja på att ta hem en redan nu. Bra avlastningsyta o plats för dom som inte orkar stå.

Flex/intervall

Kategori: Tankar

Intervall är tufft men jag gav allt på träningen. Jag hade myk o ge. Myk folk så rätt trångt pass men då är det bara att kliva fram i ta plats.

Måste va en utav dom längst fram. vill inte ha nån framför o skymmer. tappar fokus då. Gick hem med ett fint leende. Man gör dt när man har sett ngt fint ;)

Muffins

Kategori: Tankar

Bakade och bjussade på blåbärsmuffins igår. Dom vart jättegoda. Muffins är min nya grej. Man kan variera dom massor. Testa alltså om ni har tiden över :)

Två dagars jobb nu på två ställen..hejja mig. Sen är ja ledig otoliga fredag lördag och söndag. Har dt någonsin hänt? Men iallafall har en heldel inplanerat. Bra!

Så mycket bättre

Kategori: Tankar

Alltså dt är verkligen "SÅ myk bättre" den här serien. Kikar på 4play och när det va Evas dag. Sen jag såg första avsnittet i år med Tomas Ledin så blev han en förebild. Har verkligen inte ägnat tankar till honom tidigare mer är sommaren är kort...typ. Men han är sån himla genuint fin människa. Vilken insida.

Minneslunden

Kategori: Tankar

Hade inte möjlighet att ta mig hit förra helgen så gick hit idag. För att tända ljus o säga litet hej till farfar mormor o morfar. Dom sover sött här. Fridfullt.

På djungelbussen

Kategori: Tankar

Är ledig imorn så åker hem till Mamsen ikväll. Rart.

Har hittat en top till på lördag. För har man inte vart på krogen på 2 månader så ska jag glänsa ordentligt i helgen :D blir visserligen helsvart men väldigt fint ändå. Puss.

I skylten

Kategori: Tankar

Mitt finfina sminkbord och pall som ska då flytta in hos mig efter jul!

Test

Kategori: Tankar

Bloggen krånglar

Test

Kategori: Tankar

Bloggen krånglar...

Uppdaterad

Kategori: Tankar

Yeess:D tur är väl att jag har världens bästa brorsa som fixar o donar när ja får panik på datorer och mobiler. Så nu är även min älskade iPhone uppdaterad. Skönt att bocka av det "att göra" listan. Nu ska jag säga upp mobila bredbandet oxå till datorn o skaffa riktiga grejer.min guldstjärna idag går till Marcus.

gskdkwkb

Kategori: Tankar

Hatar att jag är totalt-cp-oteknisk alltså
:( hur svårt skare va egentligen?

Grattis

Kategori: Tankar

Jag följde med Marcus på födelsedagsfest hos Jontan igår:) väldigt trevligt! Va synd att systemet va stängt och va synd att Marcus fick stå för den drickan hela kvällen :p på killfester blir det väldigt myk youtube. Dt funkar:)

Lite tjat om utgång. Såklart. men nja gick hem för jag laddar för nästa helg när Elin och Elin kommer hem <3

Upp o göra sig söt för jobbet nu men idag blir dt bekväma kläder. Orkar inte riktigt fixa.

Och kanske söndagsmys ikväll lr träning. Vi får se..

Jontan har två katter oxå. Casper och Jesper. Jag tycker om dom.

Egoboost

Kategori: Tankar

Lägger mig i soffan en stund med kaffe och tidning. Chill. Och funderar på vad jag vill göra ikväll?! Återkommer.

Be true to who you are

Kategori: Tankar

Vi kunde lixom håll oss längre. Louise letade fram glöggen igår. Första glöggen för i år igår alltså. Dt är så himla gott ju:)

Gå till jobbet nu då men kortast idag, slutar redan kl 14! Perfekt. Puss

Effektiv

Kategori: Tankar

Dagarna går undan nu, jag är i ett Klassiskt flow. Ibland har man flow. Ibland inte. Så det är ju lika bra att njuta alltså. Anledningen stavas planering. Då blir man effektiv tjej och slipper stressen.

Tränat har vi nu gjort. Duscha sig fin nu o sen till favvolouise för fredagsmys med henne, Maria och Simone. Fredagsmys måste man ha nuförtiden. Dt har ju blivit en grej det där med myset. Det är rart <3

Tja fredag

Kategori: Tankar

Jobb till 4 sen mera träning:) bra start på helgen. Hörs senare bloggisar.

Till sist

Kategori: Tankar

Ett tänkt baspass blev ett medel/styrka ikväll. Därav trötta arm och benmuskler.

Till sist

kom hit o rör om för ja behöver ngt att skriva om

Godmorgon!

Kategori: Tankar

Nu ska jag klä på mig pwkläderna och möta upp Louise. min fina Louise <3 vi kör brandholmen runt idag.

Sen jobbet. Dags att byta i skylten igen. Bort med alla vargar... Ni förstår inte vilket tjat det har vart på alla kunder om man kan få köpa dom. Alla är tingade.

Allra mest hoppas jag på att vi har fått mail om att vi ska bli tilldelade nya dockor för vår kunde vara fräschare. Vi får se.

Nya fönstret kommer bli fiiiint. Ett riktigt sminkbord med lampor, stol o grejjer ska monteras. Och ja sminkbordet är oxå tingat redan. Av mig;) när ja flyttar in i min 2 (i framtiden) ska den stå i sovrummet.

Puss.

Premium

Kategori: Tankar

När jag ser ngt som heter limited edition måste jag köpa det. testa den här. Supergod. Choklad Sofis mode och en soffanmys är en perfekt onskväll.

Sprang på en gammal kompis idag på tal om nht helt annat. Myk trevligt:)

Fix och trix

Kategori: Tankar

Idag är jag ledig. Underbara ledighet! Men jag har en heldel att göra iallafall. Ska låna bilen idag o fixa lite grejer. Sen ska jag träna, lutar mot ett medel kl 5.

Men det bästa med att vara ledig måste vara långfrukost som man är värd att ha. Jag gör ofta smoothie o den här är riktigt god.

1dl lättmjölk
1dl lätt vanilj yoghurt
Lite manga
En halv banan.

Mixa allt och njut! dagens lilla vardagslyxtips:)

The Dress

Kategori: Tankar

Jag använder aldrig klänning förutom en gång om året. På julafton. Då måste jag ha klänning. Den här ser fin ut ska komma in i v hoppas den är lika fin på mig som på snygg Alexa :)