Sandras

Fredagsmys

Kategori: Tankar

Äntligen fredag alltså :) dt har vart en Braaa vecka. Kort o gott. Nyss kommit hem från jobb pyssla lite nu o snart kommer Maria över på tacos och idolhäng! Ja är nog lite kär i Fluffolle.

Breaking news

Kategori: Tankar

..totalt onödigt vetande men breaking news är fantastisk underhållning :) love it!

Fredag imorn <3 ordet helg är oxå helt fantastiskt på sitt alldeles egna sätt. Puss.

Egoboost

Kategori: Tankar

Kvällsläsningen :D

Morgonmys

Kategori: Tankar

Kaffe, pw med Kenzo och mamma! Fin dag! Snart jobba igen! VM har vipkväll idag. 20% :)

Testinlägg!

Kategori: Tankar

Snygg i håret igen efter besöket hos Linda. Hon vet exakt hur ja vill ha håret klippt.kommer aldrig byta.

Nu ska dt bokas biljetter till Melissa Horn med massa fina tjejer :)

ps. Dt är kul att blogga från mob :D

Everything Will Pass

Kategori: Tankar

Heeeej kompisar! Gårdens sämsta va verkligen 3G. Seriöst. Hela nätet låg nere i stort sätt hela dagen. Kunde inte surfa, ringa lr nåt. Runt 21 igår kunde mobilen börja leva igen. Dåliga 3 :(

Gårdagens sämsta #2 va att ja knappt fick igång min tv. Ingen mob ingen tv. Fukc. Va arg ja va där ett tag. Men den gick igång. Tur. Min tv har aldrig varit bra. Det blir nog att köpa ny. Det är bara o åka upp till MAXI o köra ett par pass...

Dagens bästa. Blogg.se har ÄNTLIGEN skaffat en app. Det är bra! Nu kan det bli lite mera spontana inlägg o lite mera bilder kanske. Skulle ni gilla det :) ska göra ett testinginlägg senare idag..

Sitter i prinsessängen och dricker kaffe med massa tända ljus. Hur mysigt är inte det. Jag är ledig idag. Ska klippa mig. Det är behövligt och det kommer bli jättefint. Sen ska jag storhandla, städa, i em hakar ja på mamma hem. Jag behöver bli ompysslad. så enkelt är det.

Jag ska till Göteborg!!! Det känns lite som mitt second home nuförtiden. Det är en bra shoppingstad, ja får träna på Sats ;) varför finns inte Sats här? och sen har vi våra favvocaféer som vi alltid går till. Åker helgen v.41 <3

Dålig Update

Kategori: Tankar

Ja vet. Ni läser o jag har inte skrivit på flera dagar. Man dagarna har sprungitr iväg. Har hänt myk på liten tid. Men ikv ska jag försöka skriva lite åt er! Nu måste jag bet räkningar, koka ägg, boka tåg och sen in i duschen för att bli jobbsnygg. Vm 9-18. vill gärna orka träna 18.30 oxå. puss

Minisemester

Kategori: Tankar

Nu är jag redo för att åka till Riga imorn. Har nog aldrig packat så lite som jag har gjort inför den här resan. Jag har typ inget med mig. Sen ska jag ioförsig bara vara borta i ca en kvart haha närå men flyget går 06.30 från skavsta imorgon och sen landar planet 14.30 på lör. snabbvisit :) men det ska bli helmysigt! lite annorlunda trip i jämförelse med alla mina charter man annars åker på men dt blir nice :D

sen är ja faktikst ledig på sön + löning så jag är för en utgång på lör! hejja nyköping. det kommer bli bra helg :D

dags att sova klockan ringer 04.15...
kärlek

Träning

Kategori: Tankar

Jobbat färdigt för idag. Skyltat om. Jag klädde dockorna med varghuvuden. japp sant! vargar överallt. vet inte vilken dockaa som vart bäst skulle kunna klä mig allt. man gör dom alltid efter sin egen stil lixom. fint.

nu ska jag träna. trött och egentligen ingen tid. alls, måste packa min weekendbag, men det är ju så kul så jag tar mig tid. flex/intervall 75. vad är livet utan träning?

hörs senare <3

Höst I Luften

Kategori: Tankar

Fuktigt, friskt och alldeles klart
Lätt att andas, lätt att tänka.
En promenad i höstluften är glädje som lyfter livet.
Så ge dig ut. Till de nya ideèrna. De bor där uppe.
Bara lyft blicken mot trädens kronor.
Se solljuset leka i blad som skiftar i gult, orange, ockra, rostrött, brons och mocka.
Stanna. Blunda.
Njut av att du lever.
Och känn in vart förändringarnas vindar bär dig i höst.

<3

Skön Dag

Kategori: Tankar

Vaknade upp hos mammma idag. Det är så rart. Blev Idoltittande och världens godaste bakelse till fikat igår. Gott. Nu har jag druckit morgonkaffet och kollat på Efter Tio. Jag gillar det programmet. Mot stan snart igen och styra med lite saker, hyra film bland annat. V inget bra på tv ikväll och sen efterlängtad träning. idag ska jag svettas ordentligt alltså. puss på er

V.38

Kategori: Tankar

Sitter och kollar igenom vecka 38. Det ser rätt soft ut :)
Länge sen man var ledig så här många dagar på samma vecka.
Jag klagar inte. Såhär ska jag jobba och träna är tanken:

Måndag: 12-18
Tisdag: 9-18
Onsdag: Ledig och medel kl 17
Torsdag: 8-16 och intevall/flex 17.30
Fredag: Semester Riga med Josefine B och Elin L
Lördag: Hem från Riga och ledig
Söndag: Ledig och medel 16.30

Ser inte så tokigt ut!

Jobbarhelg

Kategori: Tankar

lyssnar på min favvogrupp. skulle kunna döda lite för att få se dom live alltså. tänk om nån skulle köpa en biljett i smyg och överraska mig. då skulle JAG dö. av lycka. förstås.

myk jobb den här helgen. snart iväg igen till vm sen tänkte jag köra ett kvällspass på maxi. när man ändå är igång lixom. hade kommit 6 pallar konfektion där uppe. för övrigt fin OB idag.

fast man hinner göra andra saker oxå fast man jobbar. fikade med michele igår. han är hemma över helgen. trevligt. hem sen o bli supersöt. vi va på middag med släkten igår. gillar middagagrna hos min faster. vällagat och hur gott som helst. sen va ju lillella där. Man kan inte sluta titta på henne. Vackrare bebistjej får man ju leta efter. 

är glad för att jag inte behöver vara lika naiv som många andra

Effektiv Dag

Kategori: Tankar

Kl är bara 1 och jag har hunnit massvis. mötet med banken gick jättebra, ett till konto har öppnatas, vi fixade lite andra viktiga saker och nu ska jag tillbaka om ett par v och placera pensionsfoner. kul! jag har aldrig öppnat mitt orange kuvert tidigare... vadå huvudet i sanden?

gick ner på stan och boka klipptid. för mitt svall är katastrof just nu. bara aslångt och gräslig utväxt tycler jag. därför jag kör uppsatt tills jag ska dit. men då blir det finfint igen. mitt fina hår. jag är tacksam att det är så pass lättskött och naturligt. 

nu är ja hemma på lite lunch, iväg och handla nurå sen eftermiddagsfika med mamma nånstans på stan för hon slutar tidigt. sen antaingen pass eller en prommenad i höstsolen.

för övrigt är jag riktigt stolt över mig själv. kopplade in min nya dvd. HELT SJÄLV alltså. yeeeessss! så nu ska jag hyra ett gäng filmer. mysigt.

Ekonom!? Javisst!

Kategori: Tankar

Gick till hellmans idag efter jobbet för en fika med maria i regnet. ja gillar o sitta i det inglasade huset. det va en väldigt bra fika. maria gick på pass sen och jag gick på pw. eller jag joggade större delen av vägen idag. jag gillar att gå pw själv faktikst, bara fokusera på musiken och mig själv en stund men att springa är myk roligare med någon annan. man peppar varandra då lixom. jaa en springkompis skulle jag vilja ha!

Hem och fixa lite saker och nu har ja kollat lyxfällen. jag förundras verkligen varje gång. hur kan man sätta sig i sånna där ekonomiska situationer alltså?! sjukt. min föräldrar har lärt oss kort o gott, spara sen handla. Har man inga pengar så har man inte. det handlar om prioriteringar. Men jag får ta lån för tre saker i mitt liv...studier, lägenhet och bil. Helt ok men resten sparar jag till. 


Riktigt trött nu. Ledig imorn. Heeelg! Det händer ungefär aldrig annars men det ska bli skönt. <3 


Wanted

Kategori: Tankar

nu äre så här va att vi behöver modeller va till hösttrender på lör va. Nä men allvarligt.

Vi är ute i sista sekunden... Vi söker lite tjejer som vill visa våra kläder på modevisningen som ska vara på stan på lör. Dom flesta butikerna ska vara med o skojja, så om du gillar att stå i centrum och älskar vero modas kläder såklart ;) tycker ja att du ska komma in o anmäla dig typ imorn till mig så kanske du blir vald. Kommer bli askul! Kram på er.

och nej jag ska inte gå i år.

Onsdag..

Kategori: Tankar

en vanlig dag. helt vanlig faktiskt. ok. det märks att dt är veckan innan lön. det är rätt lugnt på jobbet. hoppas på lite snygga nyheter idag. På fredag är jag ledig :D då ska jag träffa nettan <3

Slutar 4 idag oxå. sen tvätta. som sagt vanlig onsdag. har väll sin charm det oxå. antar jag. boka aerobics ikväll med. har missat två ggr nu man vill inte missa för många så man inte hänger med. tur att det är en 1 så man lär sig snabbt alltså. det är bra.


Det Blåser

Kategori: Tankar

Stormen är på väg. Jag går o lägger mig. Duntäcke och tidning. Det va allt. Godnatt.

Träningsvärk

Kategori: Tankar

Alltså. Värsta träningsvärken. Efter ett flexpass. Så här blir det när man inte har tränat sen maj... kroppen fick väll en chock nu när man börja igen. va på afro igår men jag kunde inte ta ut mig. alls. får nog stå över träningen ikväll o köra pw ist.

stel är jag oxå. i mina axlar. man står o går så myk på jobbet. skulle inte tacka nej till massage. nån som känner sig manad? ska nog boka in mig på massage, må gott huset är ju alldelles runt hörnet. lika bra o ta en ansiksbehandling direkt. för det är verkligen mitt motto den här hösten, ta hand om mig själv lite extra. kosta vare vill. sandra först helt enkelt.

Grattis min bästa louise på födesedagen <3 du betyder vädligt myk för.

nu jobba 9-16..


Flex

Kategori: Tankar

Igår va vi i Katrineholm i deras "lilla sommarhus" och firade Rebecca och hennes tvillingbror. GRATTIS! Massa gotti mat, buffé är oslagbart. Och skumpa såklart. Väldigt trevlig middag. Tack.

Upp rätt tidigt imorse, marcus hämta mig halv 9, han skulle hjälpa pappa med ngt så det blev frukost, förmiddagsfika och middag på landet idag. Mellan allt ätande spelade marcus och jag wordfued.

Vi va tillbaka i stan rätt skapligt så då passa ja på att ringa tösen i Göteborg och smygbörja med träningen. Kan inte hålla mig längre. Gick o körde flex. Ett helt nytt pass med myk rörlighet med töjja o sånna saker. Ungefär som yoga men svettigt. Mina ben darrade när ja gick nerför trappan. Då kära läsare har man tränat. Risken finns att jag inte kan gå imorn. Men äntligen kan jag köra igen, när ja tränar finns det inga bekymmer. alls. det är balsam för själen. på riktigt.

Men jag är oxå väldigt bra på att varva sen. Jag är duschad, insmord och resten av kvällen blir framför tv. Idol. sen sover man gott.

Afterwork

Kategori: Tankar

Linda och jag va på fika igår o åt jättegod mat och dela på en flaska rött. timmarna sprang iväg. linda är så bra. en äkta vän <3 nu ska det snart jobbas och sen ska rebecca firas för hon fyller åååår idag :)

vart ja mig i världen vänder. har fått svenska björnstammen på hjärnan.

Under Löven

Kategori: Tankar

hemma efter dagens prommenad. lyssnade igenom melissa horns nya skiva. ja älskar hennes musik men samtidigt inte. låtarna är väldigt bittra. egentligen. men vackra. oxå. man kan även känna igen sig lite här o där i hennes texter. dt tror ja många gör på olika sätt. för min lycka kan vara någon annans olycka. ja tror livet är så.

ja jobbar stängning så ja hinner fixa saker nu innan jobbet. ut på stan snart och styra hemlisar <3 sen ska ja hinna måla mina naglar oxå. välvårade naglar är väldigt viktigt tycker jag när man jobbar som jag. har letat länge efter ett smaragdgrönt lack. köpte ett igår som är ungefär som jag ville ha det.



sen blev det ett haldsband från kappahl för 129. som hittat och riktigt snyggt!



under löven.

I Made It

Kategori: Tankar

Jag gjorde det. la mig under nålen. trodde jag skulle svimma men sen gick allt så fort så ja hant inte tänka. trots att tatueringen sitter på foten där dt tydligen ska göra oooont så gjorde det faktikst inte det. sved men inte ont lixom. nu är det gjort. är helnöjd och stolt över mig själv. sen har ja världens bästa bror oxå som va med o stöttade mig. han är fin han.

sådär

redan torsdag. v har gått asfort. dagarna avlöser varandra. men ja känner mig effektiv. får saker gjorda. generellt sett. inatt ska lillfavvo sova här. har ni några favvosar? jag har. ilze är med skolan uppe i stan o hänger. ska gå o möta henne vid skolan runt 23. vill inte att hon går själv hem till mig sådär sent. sen ska prinsessorna sova.

efter jobbet idag träffade jag angelica. å så rart. solen sken så vi kunde sitta ute. det va jättetrevligt verkligen :D 

någon tycks dyka upp lite här o där. spännande såklart.  

Rain Over Me

Kategori: Tankar

igårkväll bestämde jag mig för att gå upp skapligt för att ta en ordetlig pw för nu börjar min monsterförkylning ge med sig. amen. men då regnar det satan ist. men på med varma kläder bara här ska prommeneras och det va värt det i regnat.

ska kolla lite bloggar, dricka fm kaffet och pyssla i lägenheten lite nu. att fixa i hemmet är lite som terapi för mig. jag gillare. inredning är kul. mitt lilla prinsesslott. men hinner inte så myk för snart ska det jobbas oxå och seeeen.....är ja märkt för livet! det här med tatuering är som att hålla föredrag när ja pluggade. kvällen innan och samma dag va ja ordentligt nervös. men alla mina 5 projekt och föredrag som jag gjorde inför alla föreläsare o klasskompisar fick jag högsat betyg på. varför va ja nervös för det? jag va ju faktikst grym!

ja längtar till helgen!

Idag Inte Imorgon

Kategori: Tankar

Förutom jobb hela dagen så har jag ringt banken. sa till mig själv för länge sen, när jag blir 25 ska jag börja pensionsspara o nu va ja tydligen där... så nu har ja ringt till mammas handledare. en väldigt rar kvinna på swedbank och nu är ett möte inbokat nästa v. nu får vi se vad hon hittar på med mina pengar. 

det känns så bra när man tar tag i saker. jag tar tag i saker men jag gör dt på mitt sätt. dt blir bra då.

sen vare tatuering imorgon oxå. jag gör det bara. räknar med smärta men ja kan ju inte veta hur ont det gör eftersom ja inte har testat. jag vågar. undra om jag blir en sån tjej som bara vill göra mera tatueringar sen när jag har gjort den här? klockan 17 imorn iaf. I die men ja kastar mig ut o göre ändå.

lyssna på beyonces nya nu o dricka te.

Kappahl Designers Finest

Kategori: Tankar

Imorgon lanserar Kappahl en liten kollektion med ca 20 styles i begränsad upplaga i den något högre prisklassen men väldigt trendiga samtidigt som det är plagg som håller i flera säsonger. tänkte besöka butiken imorn på lunchen. ska finnas ett silverhaldsband som jag tror är riktigt fint.

Love And Other Drugs

Kategori: Tankar

Haha sådär nu har man bokat en dagstripp till ullared. här kan man handla hudlotion för ett år framöver för typ inga pengar. alls! förra året när jag va där va det så myk folk så vi hant inte ens äta lunch, en kaffe i farten fick det bli annars hade vi inte hunnit med alla avdelningar. Insane. På ett bra sätt.

Och annars? ja träna blir dt ju föstås inte den här veckan heller. förbannat. kroppen vill inte. men mamma o jag va ute o gick pw igår och nu på morgonen. å va skönt. nämnde ju att jag ska köra på friskis igen men ja är iaf bra sugen på sunlight. klippkort kanske? det är en bra idé. dom har ju lite andra pass o ja är lite sugen på mindfullness o deras nya danspass som dom ska ha.

för övrigt - såg love and other drugs igår. väldigt bra film. tårar kom. det är så skönt att man kan och får vara hemma o kolla film nu igen. på sommrarna är dt ju nästan förbjudet. sommaren är hetsig årstid. missförstå mig rätt, underbar såklart. men hetsig. alla ska göra allt o så myk hela tiden. vem hinner göra mest? är det nån som förstår om ja säger att ja kan bli lite stressad av sommar o sol? kanske inte men nu har jag ställt in grillen för jag är helt enkelt för svag för chill och filmkvällar.

puss

Räkskiva

Kategori: Tankar

Igår va jag hos Linn på kräftskiva eller räkor för min del. Jag håller på att lära mig att äta kräftor. Smaken är det inge fel på men det är lite svårt för dom är ju så hårda.

när alla snygga tjejer gick ut gick jag hem. Känner inte att jag får ut så myk av nyköpings krogliv just nu. men jag är helnöjd med kvällen ändå :)

nu har jag packat det sista o ska åka ut på landet. ska bli så skönt. min kropp behöver vila upp sig. halsont har kommit tillbaka, hostan har anlänt och ja är verkligen inte i mitt esse som man säger men det bli bättre snart. kunde vart myk värre alltså. det är min nya grej att inte klaga för småsaker.

så det blir två dagar med prommenader, filmer, tidningar o kroppsvård. dricka honungste och sen funderar ja på att baka en äppelkaka idag. det va värst vad huslig jag vart haha men det är ju rart. Hösten är rar!



Här kommer två av mina senaste inköp. Vero Moda såklart. Koftan är helt underbart skön. Kanske favvoplagget i höst.



Kära 16 Åriga Jag...

Kategori: Tankar

* rök inte!
* sola inte solarium!
* gå på cellprovskontroller!

har du/ni tagit cellprov? blir man kallad till sånt eller kan man bara ringa till gyn själv? <3

Suck

Kategori: Tankar

men åhh energitjuv. palla vara tjuv. ta inte min energi tack. speciellt inte när jag är så hääär förkyld alltså.

Äntligen Fredag

Kategori: Tankar

Ja vissa äter gröt till frukost och andra som jag själv äter kladdkaka. är det helg så är det.

beroende är man oxå, beroende av harpan hahaa kan spela hur myk harpan lr solitare som det heter på app språk som helst. askul ju men svårt för den går typ aldrig ut.

Hunnit med lite fix o trix nu på morgonen. bra! lämnat in kläder och hämtat lite vinst. oxå bra. försöker byta lite jobbdagar så jag kan dra ut på äventyr i höst :D löser sig. allt löser sig. amen ja känner mig rätt positiv. generellt sätt.

ska dricka lite kaffe nu och dansa i lägenheten så man piggnar till, är lite hängig lixom. snuvan ni vet. jag är ledig sön och mån så hade tänkt landet men så trilla ett sms in o ja är ju inte den som den så landet får vänta till söndag. 

förresten, nu har läsarantalet ökat igen :) intressant.

Höstfika

Kategori: Tankar

helt plötsligt så kändes min förkylning som va så bra inte alls bra längre. så va tvungen o avboka passet :( har fikat med maria efter jobbet och sen skulle vi träna tillsammans men kroppen sa nej. då får man så snällt traska hemmåt.. men fika va väldigt mysig. så jag är väldigt nöjd ändå. tack maria.

min docka går för fullt. i stort sätt hela tiden faktiskt när ja är hemma. alltså världens bästa present. man kan inte tro att det är sånt bra ljud i den här svarta lilla ljudmanicken men det är det verkligen. ja älskar min iphone docka.