Sandras

Nyklippt

Kategori:

Såg ut som en rugguggla i håret. De va verkligen i behov av renovering. Så nu är de nyklippt och håret är färgat. Fräscht och fint

Har packat min weekendbag, imorn efter lunch åker min grupp på konferens till Villa fridhem. De här blir min allra första konferens så de ska bli roligt. Sova och bo fint:) vi är tillbaka på fredag em.

Trist dock att min betalda Coldplay - biljett inte får användas imorn. Men så är de ibland man kan ju inte va på två ställen samtidigt tyvärr.

Helt slut

Kategori:

Hemma från jobbet ska vila en stund och packa ihop grejjer och dra och dansa lite. 45 intensiv kondition. Fint. Mitt varmvatten är gärna avstängt.. Suck. Jaja Får duscha på gymmet istället. skulle kunna passa på att bubbla lite.

Tog hem en liten säljvinst idag, en badhandduk. Randig och fin. Perfekt:) jag är snart lika bra som våra grymma killar på gruppen. Hack i häl :) nä de lär dröjja men de är målet iaf.

Vad är era mål förresten?

Mitt nuvarande mål här hemma är att rensa ut sommarkläderna och göra snyggt och fint för höstkläderna i mina garderober. En lite "rensningsrokad" kan vi säga. Svettig av bara skriva de här. Men de blir bra. och just ordning och reda är faktiskt väldigt underskattat man mår bättre när saker har sina platser och kläderna hänger snyggt.

Grattis!!!

Kategori:

Man tackar! Idag är de Sandys födelsedag. Och de är ingen vanlig dag de;) skämt och sido.. Dagen har vart väldigt bra. Så myk grattis och kramar överallt. Jag tycker om er. Mycket. Allihopa. Snart ska vi äta prinsesstårta hos mig. Fick massa fina presenter igår oxå. Kanske slänger upp bilder sen. Hare king tjingeling.

Förberedelser

Kategori:

Igår grattade vi mitt kusinbarn Maja som fyllde 2 år och minkuson som blev 28 och ikväll ska vi smystarta min födelsedag men släkten. Har bakat hela förmiddagen och nu ska jag fixa med maten!

Nu tar jag helg

Kategori:

Med gott samvete! Kunde inte avsluta fredagen på bättre sätt än att klara mitt sommarmål på jobbet och då har vi en hel vecka kvar på augusti:) åh de känns fantastiskt roligt. Klapp på axeln. Bra jobbat!

Idag jobbade min kollega Frida Sin Sista dag hon ska börja plugga minsann. Hon bjöd på så goda bullar till fikat. Tacktack. Känns tråkigt för hon har sin plats mitt emot mig men hon kommer börja jobba på timme istället vid lov o så, så de känns bra:)

Nu mina vänner tar vi välförtjänad helg!!

Natti

Kategori:

Dödstrött. Ska vara ner lite till med lite fina låtar sen ska de sovas klockan ringer tidigt. Jobbajobbajobba! Fint med fredag. Fick även ett nice mail idag!! de lönar sig...Wiee!!!

Dagens stjärna går till mina braiga arbetskamrater. Härligt gäng! Vi är ett bra team SOS1. Att ha bra kollegor är typ a och o för framgång och att man ska trivas på en arbetsplats. Tack för att jag får lära känna er!

Födelsedag närmar sig oxå. Undra va jag ska ge ni själv i present? Tål att tänkas på.

Förra året fick jag värsta åldersnojjan. Usch alltså myk känslor då. men i år känner jag ingenting. Alls faktiskt. för jag känner mig som två + sex. Jag är vuxen nu. Fantastiskt. Är du vuxen?

Nattinatt.

Hej

Kategori:

Jag kan sakna mina morgonpromenader som ja alltid kunde ta innan jag började jobba hinner lixom inte med dom längre men idag ledig förmiddag och allt då hant jag:) de va skönt. Nu ska jag dra iväg och köpa lunch och vidare till jobbet. Ha en bra torsdag

Bio

Kategori:

Tog med mig brorsan och bjöd honom på bio ikväll. Vi såg Batman(såklart) väldigt bra film. Den får fem av fem möjliga. toppenfilm! Och Är de nån som jag gärna bjuder på bio så är de han. Jag orkar inte lägga ner energi på människor som bara tar. Någon sa för inte så länge sen "du är så vacker måste va pga av din utstrålning men du är för snäll.." har tänkt på den meningen litegrann.

Imorn är det torsdag två dagar kvar till helg. Och imorn har jag sovmorgon kommer köra ett 12-20.30 pass. Hejjahejja!

Ta hand om varandra<3

Zumba

Kategori:

Efter en bra arbetsdag avslutade jag med svettigt och ännu bättre zumbapass. Men de va så kul!! Man vill lixom inte sluta dansa! Här har vi carpe diem om nåt. Snart sova kolla klart på Dallas bara. Kika lite ensam mamma söker igår men alltså..ja gilla de dom första omgångarna men ja tycker bara de blir pinsamt alltihop

Utflykt

Kategori:

Idag blev de en dagsutflyt till ett ställe som heter Erikslunds slott. Där fanns det ett kafé och lunchrestaurang. Jag åt kotlettrad med rödvinssås! Sen åkte vi Vidare till en stor blomsterträdgård, mamma är galen i blommer så klart man hänger med som smakråd:)

Nu ska jag vila ett par timmar innan middagen och sen är de bara och förbereda sig för ny arbetsvecka och nya möjligheter.

Blåbärspaj och film

Kategori:

Mot norrköping

Kategori:

Regnet förstörde våra planer så vi åker till norrköping och shoppar istället. Äntligen ska jag få spendera lite cash. Hoppas jag hittar lite fint:) skönt med helg!

Nytt

Kategori:

Fick bli lite nya skönhetsprodukter idag. En bb kräm, ögonbrynsfärg och enligt mig de bästa nagellacksmärket, färgen "blanc" från Essie.

Hej

Kategori:

Sitter och dricker den bästa koppen kaffe på hela dagen - morgonkaffet! Någon som håller med mig! Solen skiner idag så skönt så. Ska fixa lite havregrynsgröt nu och sticka ut på stan en snabbis. Jag hinner aldrig shoppa längre. Väldigt ekonomiskt dock. Men idag har jag ca 41 min att kolla runt på haha

Om nån skulle fråga mig nu hur jag mår så skulle jag säga bra och faktiskt mena de. Är inte de en fantastisk känsla. Många säger bra fast de egentligen är skitdåligt eller iaf dåligt. Men att mena orden måste ha nånting med lycka att göra. Eller?

Första passet

Kategori:

Imorgon kommer jag garanterat ha träningsvärk. Körde första passet efter sommaruppehållet och jag som inte vart på pass sen i maj då är de lite tungt i början. Man tappar fort men efter några gånger har man hittat tillbaka igen. Va faktiskt på medel på Friskis. Mitt kort kort går ut där nu, har haft dubbla kort ett bra tag.. Men nästa vecka eller veckan därefter blir de Sunlight igen. Tänker mig 3-4 pass i veckan. Inte bara kondition sträver inte efter att bli tanig tjej lixom, jag måste få in mer styrka. Så cirkelträningen som har startat med en PT som hjälper till vid maskinerna de ska jag gå på. Och combat. Eller kick som de heter där. Älskar dom passen och instruktören. Fina träningshöst. För att allt ska bli ämne mer lite roligt ska jag köpa nya träningskläder:)

Imorn har jag sovmorgon. Kommer att jobba 11-19.30.

Tisdag

Kategori:

Jobbat 8-17 idag sen hem och byta om till pwkläder. Hämtade upp luoise och sen blev det en sväng på ekensberg. Rikigt skönt. Fick bli hämtmat ikväll framför hart of dixie. En bra tisdag helt enkelt. <3

Fantastiskt

Kategori:

Jag måste erkänna. Min måndag började riktigt dåligt ville bara sova vidare.. Mitt huvud snurrade. Men jag gick till jobbet. Och sen vart de bara bättre. Och skönt är väl de när man hat deppat lite. För kära bloggläsare jag har idag fått kvitto på att vilja och hårt arbete lönar sig. Jag har fått fast jobb:D ren lycka. Vågar inte riktigt tro de. För att gå från fast tjänst på vero moda till en provanställningen är en prövning och 6 mån ovisshet om man heter Sandra. Man har inte full kontroll. Men nu har jag kontroll och jag är tammetusan bättre än vad jag tror! Ja är stolt över mig själv och de ska ni oxå vara<3 sätt upp mål och delmål(otroligt viktigt) och kör bara tjejer och killar! Nu kan min höst gärna börja. Hej hösten. Ikväll tog jag cykln till Sara och Åsa och drack skumpa. På en mån. Vardagslyx när de är som bäst. Puss

...

Kategori:

Va gör man när tankar och känslor tar över? Man biter ihop.

Rena penslar

Kategori:

När jag gick sminkskolan så va ja så himla noggrann med penslarna. Tvättade varje dag. Nu försöker ja iaf en gång i veckan. De är så otroligt myk bakterier i sminkborstar.ta bara lite diskmedel och vatten. Glöm inte att lägga dom ner när dom ska torka annars rinner vattnet ner i limmet och kan förstöra borsten.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1096453/images/2012/pic_5027edcaddf2b34479000001.jpg" class="image">

Bullbak

Kategori:

Grillning

Kategori:

Går hade vi den traditionsenliga grillningen hos min faster. Till efterrätt ska de alltid vara en speciell sommartårta. Mange jag och Andres åt tills vi dog typ. Den är sååå god alltså. Härlig kväll.

Säljvinst - bra avslut på jobbvecka

Kategori:

Min månad - augusti

Kategori:

Jungfrun:" en typisk jungfru är noggrann och har ett välutvecklat estetiskt sinne där de små detaljerna är viktiga. Hon har stark integritet och kan upplevas som reserverad eller kanske bara sexigt mystiskt. Vidare så är hon hjälpsam och en vänlig själ. Ett riktigt sweetheart"

Va tror ni?

Hihi

Kategori:

Myk roligare och laga mat om man ätet flera så idag bjöd jag brorsan på middag. Till och med matlåda fick han så Han va rätt nöjd:)

Karneval

Kategori:

I lördags va ja på fest hos min kollega och Åsas syster Sara. Med lite annat folk och en annan fin kollega Sarah hade vi en skön förfest. Jag blev liiiite vinglig.. Sen ut på krogen mot Tellus mot baren och jag blev ännu mer vinglig och glad Dansade en hel del och träffade myk skönt folk :)) I söndags hade jag lite ångest.. Alkolås nån? Nä? Okej tack ändå. Men de va en fin kväll så jag tycker att de va värt o vara rikigt seg i sön oxå. Jusste Jag lyckades få en ros och tjockkorv oxå. Man tackar.

Tisdag

Kategori:

Jag är väldigt nöjd med dagen och över vad jag har presterat. Man kommer långt på vilka och att vara motiverad mina vänner. Och sen måste jag bli bättre på att berömma mig själv. Jag är lite dålig på sånt där.. Så bra jobbat Sandra! Du är bättre än du tror. Dagens sämsta: jag kan inte följa med på coldplay:( krockar med jobbkonferansen. Så om nån vill köpa biljett ring mig!? ibland blir de inte som man tänkte sig.. Va ute på pw efter jobbet. Dyngsur blev jag oxå men de va skönt ändå. Idag blev de lax och bulgursallad till middag. Imorgon ska jag bjuda lillebror på mat. De är han så värd.

Ord

Kategori:

"glöm inte bort att njuta för livet är de där som pågår medan man gör upp planer för framtiden" Tack.

Lite vinster

Kategori:

Fördelen med mitt jobb att man kan få lite vinster om man lyckas bra:) de peppar en att göra ännu bättre!

Doftljus

Kategori:

Häromdagen köpte jag mig en present till mig själv. Jag älskar doftljus så ett sånt fick de bli. Köpt på Kanel. Luktar fräscht. Måndag igen, hoppar över pw satans regn. Vill bara börja träna nu så fort jag vet hur hösten ser ut är de jag som sätter igång illa kvickt. Ja känner att träningen fattas för att jag ska må sådär bra. Nu ska jag laga köttfärssås och sätt mig under filten.

Jobbarlördag

Kategori:

Vilken skön kväll jag hade hos Nettan igår. Vi åt tacos och myste med kattungarna i soffan hela kvällen. Ilze och hennes tjejkompisar drog ut på stan. Kommer själv ihåg när man va i hennes ålder. Karnevalen va höjdpunkten. Nu är jag på jobbet och har lite lunch för tillfället. Slutar kl 16 och sen ska vin intaga. Jag ser fram emot va kvällen har att erbjuda:) ha en bra dag.

Godmorgon

Kategori:

Sovmorgon idag. Skönt med lite variation med arbetstiderna faktiskt. De är en lång vecka för jag jobbar även lördag men de är bara och köra på:) så idag blir det ett 12-20.30 pass. Varje morgon när jag vaknar ser jag den här tavlan som står på bokhyllan de är bara för att jag ska bli påminns varje dag vad de är som gäller. Finns att köpa på lagerhouse om nån blir sugen.

Blåbärssmoothie

Kategori:

En halv banan, frysta blåbär, 1dl lättmjölk och 1dl lätt vaniljyoghurt. Blanda allt i mixer och sen klart att dricka:))