Sandras

Yoga

Kategori: Tankar

Idag har jag köpt mig en alldeles egen yogamatta. Dom ljusrosa va slut så det fick bli ljusblå. Oxå fin. Så ni kan jag börja dagen med lite solhälsningar.

Citat

Kategori: Tankar

"Vi visste inte att det var omöjligt, så vi klarade av det."

Orden ovan säger ganska mycket tycker jag för det är oftast vi själva som hindrar oss från att nå våra mål - genom att begränsa oss i tanken!

Kladdkakemuffins

Kategori: Tankar

Jag fick för mig att baka lite efter jobbet. Snabbt, extremt onyttiga och supergoda muffins. Testa!!

Smash

Kategori: Tankar

Har kollat på nya serien Smash ikväll. Jag gillar den. Musik och Monroe. Bra bra bra!! Men de är ju tyvärr dock på samma bästa sändningstid som CSI. Får gå ändå.

SOLO låg på hallgolvet när ja kom hem ikväll så ska krypa ner och läsa nu. Natti.

Slutet närmar sig..

Kategori: Tankar

Hela min kropp börjar känna nu att tiden verkligen närmar sig slutet i butiken. Självklart kommer jag sluta med flaggan i topp, det ska man alltid göra tycker jag men man får rycka lite på axlarna.

Idag va det näst sista måndagen som jag stängde...näst sista måndags-kassa-avslutet. Guuud Va konstigt!!! Men det är så rätt det här. Tiden är verkligen inne och framtiden är ljus <3

I Goda vänners lag

Kategori: Tankar

Det va en väldigt fin Emma som mötte upp och kramde mig på centralen igår. Finns det något mer vackert än vänskap som sträcker sig ända tillbaka till dagis. Känns som igår när vi rymde från dagis, sprang över järnvägen hem till henne för att äta kalaspuffar:)

Hem till henne på Kungsholmen sen och fylla oss med mängder koppar kaffe, dricka lådvin och äta tacos. Kan det blir mer svenskt. Fredagsmys (läs:lördag) när det är som allra bäst :) underbart! senare dök lite friends till emma upp och även bästa Marielle! Så himla roligt. Mera kramar och massa updates. Love it! Trivdes bra med stort t.

Mobilen ringde och jag drog ut och mötte favvo Arif:D Han va sig lik, känndes som igår även där. fina du. Bamsekramar delades ut förstås sen skålade vi hela kvällen. Alla gick ut på krogen där det dansades och drack drinkar hej villt. fint. Arif är för övrigt bc på jack&jones i nacka, en multibrandbutik, dvs VM sitter ihop med JJ. Så jag fick träffa en kollega från Vero Moda igår. Jättekul.

Lycklig kväll. Tack stockholm <3

Mello 12

Kategori: Tankar

Tycker att det är generellt usla låtar i årets melodifestival men Loreens dänga är bra! Vinn vinn vinn. Annars blire Inge mer festivalande alltså!!

Fast lite Synd att hon inte gick till andra chansen för då skulle jag få se henne live näst helg :)

Weekend

Kategori: Tankar

Har ordentlig träningsvärk i nacke och axlar. Följde med maria, efter trevlig hellmansfika, på ett gammalt hederligt medelpass i torsdags. Det är så bra att ha två kort för då kan man välja ut dom bästa passen och det här är bra!

Iallafall. Jag har nyss vaknat och med vetskapen att jag är ledig både idag och imorn. Underbart. Händer typ aldrig i mitt liv. Änsålänge;) Tanken på att jag kommer få vara ledig helger sen är en väldigt vacker tanke.

Jag har lite och pyssla med nu på fm, bland annat ska jag gå på mitt livs första vattenjumpa kl 10. Ska bli spännande. Undra om det känns som man tränar överhuvutaget? vi får se sen bubbla. men bara en lite stund mer hinner jag inte eftersom jag ska åka till sthlm idag och träffa saknade Emma och Marielle <3<3<3 det är verkligen över ett år sen jag va i sthlm.

Och det är snart ett år sen jag tog min KY examen som butik/avdelningschef. Tiden går så fruktansvärt fort. Vilket medför att det även är ett år sen som jag krama hejdå med en tår till väldens finaste klasskompis Arif. Har inte myk kontakt med nån annan från klassen idag, alla hade ett gemensamt mål, det va att utbilda sig och det va vad vi gjorde men Arif blev en vän för livet och det är jag tacksam för. Om jag har tur så får jag även träffa honom i helgen oxå eftersom han bor uppe i stan:)  

Kosttillskott

Kategori: Tankar

Jag har börjat äta omega 3. 2 kapslar åt dagen för jag känner att jag inte äter fisk tillräckligt myk i dagsläget. Allt för hälsan.

Mallorca

Kategori: Tankar

Min små resor är räddade tack vare mitt nya jobb. Jag planerar semester i god tid så jag ska ha något att se fram emot när vi tar oss igenom årets första gråa månader och jag va tydlig med att jag har dom här resorna inbokade när jag va på intervjun.

Eftersom det vart strul förra året med min semester så har vi lärt oss att ALLTID ta ett avsbeställningsskydd. Det va bara ren tur att vi gjorde förra året eftersom jag inte fick ledigt när jag ville. Så då kunde vi tidigarelägga resan till Skiathos utan problem :) För övrigt, om ni inte redan vart på Skiathos - åk tid kära vänner!!

Förra året hade vi svårt att bestämma oss vart vi ville åka men i år kände vi att Mallorca lockar mest. Vart där en gång tidigare dock men då i Alcudia så nu blir det Cala Millor. Avfärd midsommarafton. Sen är jag hemma en sväng och packar om för London. Biljetterna till Wireless är redan köpta sen länge. Rihanna ska vara huvudartisten på årest festival. Kul kul kul!!!!

Lägenheter Marins Cala Nau - Bild 1


Lägenheter Marins Cala Nau - Bild 2

Lägenheter Marins Cala Nau - Bild 8

Lägenheter Marins Cala Nau - Bild 16
bilderna är lånade från fritidsresor.se

Clubdag!

Kategori: Tankar

Välkomna till Vero Moda idag. Vi har 20% hela dagen på allt i butiken för medlemmar :)
Älskar för övrigt Alexa som är vårat ansikte uttåt just nu. Alla bilderna är så himla fina.

 

Hemnet

Kategori: Tankar

Är det nån app som jag använder väldigt flitigt om jag får säga det själv så är det Hemnet. Spanar på framtida lägenheter och det gör mig helt lyrisk. Den här som på bilden ser helt ok ut:) jag tycker om att ha mål att jobba för. Och ännu skönare när man får bocka av dom. check!

Grattis Sverige

Kategori: Tankar

Det blev en liten prinsessan :D va rart! Mitt första barn ska oxå vara en sessa annars lämnar jag tillbaka den. Haha nä skämt och sido givetvis. Grattis Viktoria och Daniel till bebislyckan :)

Natti

Kategori: Tankar

Trött och eftersvettig haha av träningen. Blev step ikväll. Träffa Linda på samma pass<3

Nu har jag ätit tre bullar och druckit två koppar kaffe oxå. Fint. Sova snart, det blir en dejt med mamma innan worket imorn och fikadejt med Maria efter worket. Bra dag!

Belöning

Kategori: Tankar

En sak är jag väldigt bra på, att belöna mig själv för prestationer. Därför Ska dra ut på stan en snabbis innan jobb och försöka hitta ngt till helgen:D ska nämligen åka och hälsa på två friends då<3

Nytt Jobb

Kategori: Tankar

Jag gick runt och tittade på mobilen hela dagen som en tönt i måndags. Hade den till och med ute vid kassan så jag inte skulle missa allt viktigt. Halv 4 ringde det. Äntligen!!! "Hej sandra vi skulle vilja erbjuda dig en anställning här hos oss" :) Helt stört vad glad ja blev. Jag blev rörd och tackade ja på samma sekund.

Så alltså, den 12 mars redan börjar jag jobba på If på säljsidan. Wieee!!! Så vad vet jag i dagsläget om allt det här? Inte så mycket haha men lite, en månads utbildning väntar och en handledare som finns där för alla min miljoner frågor, jag ska svara i telefonen sådär trevligt som jag kan, hjälpa kunderna som ringer och samtidigt mersälja försäkringar. Jag vet att jag ska jobba dagtid, få månadslön, vad jag får i månadslön och att jag få en egen arbetsplats med två skärmar :) 

vad gjorde då att jag vann den här rekryteringen över ca 70 sökanden kan man undra?!

Jag tror såhär, ja va aldrig beroende att jobbet kan man säga vilket gjorde att jag aldrig blev dödsnervös, jag kunde va superärlig och mig själv till 110%, självklart väger mina år med försäljning och kundvård sen jag va jätteliten tjej in, jag kommer ihåg när jag stod där på Lindex lager, eftersom jag va på tok för ung att stå i kassan, en sommar och galgade, larmade och fick organisera in rätt plagg på rätt plats på det stora lagret.

Visst har jag bekanta på If som har lagt in ett gott ord men jag har lagt ner mycket tid och energi på hela den här rekryteringsprocessen som har vart rätt lång. Men mycket varför jag "vann" är helt klart på grund av min personlighet som man så ofta får arbete på i dagens fina lilla värld. 

Men det viktigaste för mig är att jag hart gått min egen väg och struntat i vad folk tycker och tänker. Det är mitt liv och mina val. Jag trivs så bra med allt för tillfället.

Let´s do this :)

Tillbakablick

Kategori: Tankar

För rätt länge sen sa en stamkund det här till mig "Det är dags att du börjar ta den plats i solen som du förtjänar"

Idag skiner jag. Som solen<3

Lördag + Söndag

Kategori: Tankar

Då jobbade jag till klockan 2. Även om jag jobbar svinmånga helger så stör jag mig inte på 9.30-14 en lördag. Den är skön! Sen hoppade jag på djungelbussen, gick av i enstaberga(bussen gick inte längre haha, så långt ut på landet bor min familj) där mamma plockade upp mig.

Åt tre stora nybakta bullar och drack kaffe när vi kom hem. Mamma och jag chillade lite framför tvn innan middagen. Min morbror fyllde även år så vi åkte dit en sväng och fikade ännu mera:) Fick träffa lilla Maja som har blivit så stor tjej och om ett par veckor ska min andra kusse sara få sin första bebis. Mysigt.

Igår blev det återigen jobba av. Söndagar är lite mer ansträngade att jobba visserligen bra betalt men sön är verkligen helg för mig och då vill man helst inte jobba men what to do! Resen av dagen/kvällen var jag placerad i soffan. Söndagen kunde inte sluta bättre när man får sällskap och en kram av, i mina ögon, en väldigt fin person.

Min helg - Fredag

Kategori: Tankar

Efter jobbet i fredags gick jag till gymmet för att köra bodycombat. Sneda slag och sidkickar gillar jag mest. På dom här passen får man rensa hjärnan och kroppen på allt. Älskar det. Det jag gillar extra mycket är att man tränar i nedsläckta loklaer, alltså inte bäckmörkt förstås, ni fattar nog...och med tända ljus. Instruktören bidrar med så myk energi och bra peppande musik så man kan inget annat än och köra hårt. Svetten den rann på hela min kropp och jag har haft träningsvärk hela helgen i armarna och i ryggen. Så skare va när man tränar :)

hem efter det och fixa sig för att åka till Robin och Louise på spel och vinkväll. Vi hade en jättekul kväll, det va länge sen jag vek mig dubbel av skratt. Mest åt mig själv haha för att jag va totalt kass i spelet "Utan tvekan" Sen spelade vi Vuxenpoäng. Av 7 spelare blev jag vuxen nummer 4. Den kvällen betydde myk för mig <3

Telefonmöte

Kategori: Tankar

Jag ber om ursäkt för världens sämsta bloggning i helgen alltså men allt har lixom gott i ett kan man säga. I 1 tim och 15 min hade jag telefonmöte i fredags med en tjej från huvudkontoret. Jättetrevlig tjej :) så då skulle vi  ananlysera min personlighet utifrån profilen som jag gjorde ett par dagar innan.

Jag är nöjd med mötet, om man känner sig själv väldigt väl så är dom här typerna av frågor inte så svåra att besvara tycker jag. Men nu har jag gjort allt för att visa vem jag är så nu återstår bara ett besked IDAG!!! om jag får jobbet eller inte, om min personprofil matchar deras profil.

Hela mitt liv kan typ förändras litegrann idag om allt går vägen. Väldigt spännande :)

En Annorlunda Dag

Kategori: Tankar

Känner att den här dagen bli lite fram och tillbaka. Ska gå ner till jobbet till klockan 10 för att jobba till 12. Gå hem och passa på telefonen och ha det där mötet, har nämligen ingen mottagning på vårat lager och vill gära sitta ostört när jag pratar med henne. Har ingen aning hur lång tid det här tar, 10 min? 30? 1 timme? Jag är faktikst inte nervös nu vill jag gärna bara få veta hur saker och ting blir. Sen måste jag äta lunch innan jag går tillbaka och jobbar till 16.

Men det är fredag, visserligen jobbarhelg, så man blir väldigt glad ändå även om dagen är lite bakofram. Ser fram emot ett Kickpass ikväll. På fredagar kör dom olika teman beroende på veckor och idag är det alltså ett Bodycombat pass. Sparkar och slag här kan man ta ut allt och man får fina armar :) Sen längtar jag tills imorn, ut på landet och äta en vällagad middag.

en annorlunda dag men en trevlig dag.

Sovmorgon

Kategori: Tankar

Skippade att sätta klockan tidigt för att gå pw imorse, nog för att det är skönt och så och det bästa är att det räcker med bara en liten sväng på högst 30 min för att vakna och få den där viktiga friska luften, men jag va ju och tränade igår så det fick räcka. jättekul och svettigt pass:) Step har jag inte gått så myk på pga av mina små onda benhinnor som dyker upp ibland men jag kände nada. skönt.

Såg ni Livet blir bättre igår? Stackars tjej. Sanna bråding har haft det tufft må jag säga. Fy farao och vara sjuk i anorexi hela sitt liv, alkolism, droger med mera..Jag tror att tjejer kunde känna igen sig i henners problem. Och mycket av all shit bottnade i höga prestationer, kontroll, stress, självförtroende, självkänsla. Hon hade aldrig satt sig själv i första rum utan mest tagit hand om andra och glömde sig själv.. Va rädda om er. Ta hand om er för ingen annan gör det åt er.

På tal om annat. Jag är så avundsjuk på Elin som ska få åka på semester imorn. En vecka till Kanarieholmarna. Men det här behöver hon så jag är samtidgt väldigt glad men avis för hennes skull:) NJUT gumman.

Nu ska jag göra frukost på sängen och läsa lite innan det är dags för jobb. 12-18. Vi ska ominventera. Det är ju drömmn om ngt. Dosan slutade fungera förra veckan så nu ska vi göra allt igen. Wieee. Hela kedjan Vero Moda håller på att övergå till lager på variantnivå så därför måste allt bli noga gjort. Det här fixar sig.

Uppladdning

Kategori: Tankar

Lite ändrade plans: Maria är sjukling så vi ställde in dejten. Krya!! Jag kila in till Louise idag när jag hade slutat för att överlämna en förstärkare. Japp ni hörde rätt. Vi har nämligen förstärkare fejk alltså i skylten och nu hittade ja två sim skräpade på lagret. Hon blev glad :D

Men iallafall, på cubus har dom fått in bikini med USAmönster. Trosorna är blå med vita stjärnor. JAG MÅTE HA!! Älskar stjärnor! Skynda fynd tjejer !:)

Kommer hem och har helt glömt bort att ja prenumererar på Egoboost. Jippi!! Det får bli uppladdningen inför Step-aerobicpasset ikväll. Tror jag bubblar en stund efter oxå. Har blivit en skön vana. Väldigt skön.

Update

Kategori: Tankar

Så här ligger det alltså till. Det blir ingen Alpenresa tyvärr:( För få anmälda helt enkelt. Jättetreåkigt såklart men nu är det en stuga bokad sista veckan i mars i Lofsdalen. Det är väldigt fint i Lofsdalen och bra backar så det känns helt ok ändå :)

Men det är inte säkert att jag kan åka ändå för jag har ju som sagt sökt ett jobb. Jag va på intervju förra torsdagen samma dag som tandläkarn, hade lite nerver den dagen ja. Intervjun tog 1,5 timme sen va jag rätt trött men jag är verkligen nöjd, jag gav ärliga svar och bara sånt som jag kan stå för. Nu är det såhär att jag har gått vidare igen och har just besvarat en personprofil på internet så på fredag ska en tjej ringa till mig för en uppföljning på det här och sen hoppas jag att dom har vad dom behöver för att ta beslut om ev anställning. Så än är inget klart men jag hoppas på det bästa, måste erkänna att man inte vill ju helst inte falla på mållinjen men om inge annat så är jag väldigt glad för att jag har kommit såhär långt:)

Nu ska jag dricka kaffe och göra mig iordning för att gå och jobba!

Alla hjärtans dag

Kategori: Tankar

Den bästa dagen är här. Dagen man får slösa riktigt ordentligt med kramar. Visa eran kärlek till allt idag. Jag ägnar extra myk tankar till mina fantastiska vänner, fina föräldrar, bästa lillebror Marcus och alla andra som gör mitt liv värdefullt. Det här hjärtat är för er!!

Läshörna

Kategori: Tankar

Det va värst vad jag har varit effektivo idag på min lediga mån. Pw runt brandholmen med mamma i lurarna. Gick förbi lite ankor, fina på håll...lååångt håll. Några stod på ett ben. Fryser dom då om tassarna?

Sen har jag målat under diskbänken. Va lite allmänt osnyggt där så nu är det superfräscht. Va bra!

Sen har ja felanmält mitt vatten som sjunker undan segt i badkaret oh efter ett par tim va kungshem här och fixa :) det är fördelen med hyreshus. Man behöver inte göra nåttsånt tråk. Oxå bra!

Tvättat 6 maskiner. Lagat mat. Duschat. Handlat. Nu är jag död. Avboka till och med Yogan ikväll. Inte upplagd för det.

Känner mer för att kika tv och läsa go bok. SATC nörd som man är va jag tvungen att köpa boken som handlar om Carrie innan hon kommer till NY.

Godmorgon!

Kategori: Tankar

Doftljus

Kategori: Tankar

Mamma och jag tog en sväng till Ica maxi igår innan vi skulle till Nettan. Vi skulle bara titta, det resulterade i att mamma köpte en helt ny tallriksserie; 8 djupa 8 assietter och 8 stora tallrikar:D

och jag köpte lite doftljus. Jag kan inte sluta köpa doftljus. Den på bilden luktar nytvättat, Fresch Linnen, ungefär som ena doften i parfymserien Clean ni vet. Love it!

Söndagsfika

Kategori: Tankar

Idag har jag träffat Rebecca. Vi va på hellmans förstås och tog oss en liten fika. Det finns en heldel att uppdatera för varandra eftersom vi inte ses så ofta. Myk prat om jobb.... och fallskärmshoppning. Rebecca hoppde i San diego och jag är verkligen assugen på att göra det jag oxå. Ska undersöka saken. Jag som typ har blivit orädd nu förtiden. Nästan.

Om bara en liten stund ska jag gå till sunlight igen och gå på ett pass som heter Spirals 45 min. Ett konditionspass utan hopp vad jag förstår. Packar ner badkläderna oxå för idag känner jag för att simma lite. Någon gång ska jag faktiskt prova på vattenjumpa, det är inte bara äldre människor som går på dom passen och jag tror att det är en bra allsidig träning.

Tack för ikväll<3

Kategori: Tankar

Notting Hill

Kategori: Tankar

Jag skojjar inte, jag gick verkligen och la mig 21.30 igår. En fredagskväll. Kikade på fantastiska Notting Hill som man har sett 1000 gånger men den är så bra men sen somna jag. Det finns ett speciellt uttryck i den filmen som påminner om någon/något. Då dyker det upp en massa minnen. Men det är vad det är oxå. Minnen. Fina minnen. Kan ni relatera förresten till människor som har vissa uttryck för sig?!

Lördag då. Redan vaken eller jag har faktikst ställt klockan för att vakna. Onormalt jag vet. Men det är så här va att jag ska gå och träna va:) Intensiv styrka kl 10 och sen ska jag bubbla. Avslappning när den är som bäst. Det blir perfekt tidsmässigt det här eftersom jag ska jobba sen. Fördmiddagspass är grejjen.

Jag har längtat lite extra efter den där dagen i sin enkel och kärleksfullhet. Jag och mamma ska efter jobbet gå till favvomoster nettan och ilze och ha en riktig tjejkväll. Tacos står på menyn och sen måste man ju kolla på melodifestivalen såklart.  

Check!

Kategori: Tankar

Tandläkaren är nu avklarad fy f*n va jag är bra:D jag är modig!

Fixa sig för ett par timmars jobb nu och sen raka vägen på nästa spännande uppdrag sen är det jag som åker hem till mamma och blir prinsessompysslad. Det är jag så himla värd ikväll.

Mjukstart

Kategori: Tankar

Godmorgon på er! En lång ledig dag har jag framför mig, nyss vaknat och bestämde ni för att brygga lite kaffe och läsa en stund innan jag går upp. Ingen stress här inte.

Har visserligen lite praktiska saker som jag ska göra idag men det tar vi lite senare. Ska bland annat gå på mitt livs första qigongpass 12.30. Spännande! Funderar på att packa ner bikinin oxå för att bubbla lite efter passet. Lyx eller vad!

Sen ska jag ladda mentalt för ett tandläkarebesök hos Monica imorn... Hon gillar mig och jag gillar henne men det här är ju alltid lite ångestframkallande i mitt liv. Men det kommer gå bra, klart det gör.

Ska även förbereda mig för en annan viktig grej imorn. Det kommer oxå gå bra. Det va lite om dagens to-do-list. Puss

Tisdag

Kategori: Tankar

Godmorgon på er! Har inte så myk att skriva egentligen. Mer än att jag såg på Sofias änglar igår och störtbölade. Om ni hade tre månader kvar att leva vad skulle ni göra då? Sen kolla jag på Får vi följa med med Filip och fredrik. Myk roligare program, enkelt men bra.

Jag ska gå och jobba nu. Det är så bekvämt att ha 120 sek till jobbet. Jag är ganska bekväm. Det här med att pendla, handen på hjärtat det är inget för mig jag mår så himla bra ändå. Gjort det i tre månader för ett par år sen, det är klart lixom. Imorn är jag ledig. Gud så skönt. Det va allt för nu. Ha en bra dag.

ord

Kategori: Tankar

"Självkänsla är medvetenhet om den egna personlighetens värde. Om man stärker sin självkänsla blir livet lättare att leva. Det blir inte så viktigt att alla ser och uppmärksammar allt man gör och är eftersom man har lärt sig att bekräfta sig själv. Det betyder inte att det är fel att tycka om komplimnager eller att vara dutktig, kreativ eller ambitiös. Men det är viktigt att motivet till våra handlingar inte enbart är att få andras gillande och godkännande. När man utgår från våra egna förutsättningar och slutar att värdera oss mot andra - då är vi sanna, ärliga och kärleksfulla mot oss själva.

om vi tar ansvar för egna handlingar, beslut, uppfylla önskningar, val av vänner/partner, hur vi hanterar människor, vårdar våra kroppar och våran egen lycka kommer vi kunna lita på vårt omdöme och har mindre behov av att få medbehåll från andra. Vi blir mycket sällan arga och aktar oss från bitterhet eftersom våra inre behov är tillfredställda. Relationer till andra blir då bättre, djupare och ärligare. När vi ser oss själva som ansvarstagna och handlingskraftiga personer blir våra liv automatikst rikare" - ur samlade tankar om självkänsla.

tänk på det här. <3

Finn ett fel

Kategori: Tankar

Jag tappade ett pärlörhänge i lör. Som vanligt med andra ord oh beviset på en bra kväll:P

Har på mig min nya fina virkade tröjja från vero moda idag. 360 kr om nån blir sugen :) nu ska jag äta frukost och dra och jobba. 11-18.

Tjejkväll

Kategori: Tankar

Igår blev det fest. Vinet slank ner lite väl lätt. Men så blir det när man inte dricker varje fredag och lördag som man gjorde när man va 18. Då tar man lixom igen när man väl har en flaska haha närå men jag hade stenkoll hela kvällen ;)

Vi va i Tim och Josefines lägenhet. Den är stor och väldigt fin den lägenheten.läget är perfekt alltså. Krypavstånd till krogen. Vi blev ett 10 tal tjejer. Kul att blanda lite people som man inte annars brukar skåla med :D

Ut på cd sen. Helt ok. Nu va vi väldigt många som va ute tillsammans så dt gör ju att krogen blir lite roligare. Men sen fick jag nog och packa ihop och kila hem.. Kallt som f*n alltså. Hade varnat Robin om taxi men jag sprang hem i klackarna. Det är för övrigt fantastiskt att ha en polare som kör taxi. Alltså riktig taxi. :)

Godnatt.

Homemade

Kategori: Tankar

Idag när jag pratade med Elin så sa hon att hon skulle baka bröd så det inspirerade mig att oxå göra det. Sagt och gjort så gick jag hem efter jobbet och gjorde mig en deg. Dom blev perfekta!! Jag kan om jag vill. Dom skulle jag gärna bjuda på.. Så En seg och lite halvbakis söndag blev en kreativ sönkväll. Nybakade scones och te.

Mmm.. Marabou

Kategori: Tankar

Choklad en tv och en filt. Soffan har inte varit skönare. Jag lovar. Trött och somnar säkert tidigt ikväll med nån film på i bakgrunden.

Bästa mamma

Kategori: Tankar

Finns det något bättre än när mamma kommer in med matlåda till jobbet alltså. Här finns det inge och klaga på. Nöjd! Snart är det helg oxå...tjejfest tjejfest tjejfest :D

Premiär

Kategori: Tankar

Vart och kört mina första pass ikväll med Linda. Känns bra att gå dit med en kompis första gången rookie som man är haha

vi har svettats till ett styrke mix pass och afroworkout. Jag gillar det! So far so good. Svinsvettig och full av energi. Mina må bra hormoner mår bra nu.

Kikade in i yogasalen oxå. Jätteliten sal. Men så mysigt med ljusen och så ser man ut över hela bassängen. Där inne kommer jag kunna stressa ner och slappna av efter en dag.

"du har kontroll över din egen lycka" <3

Nattsång

Kategori: Tankar

Blundar och lyssna på Mary J blige - the Living proof. Så lugn och fin sång. Nästan som meditation.

Alltså. ibland känns det som jag har ett sjätte sinne. På något sätt. Skumt. Men min intuition kan vara så stark och tydlig. I dom flesta fall har jag rätt när en känsla dyker upp i kroppen. Jag undrar varför? Men en sak vet jag, min intuition hjälper mig i mina val och beslut här på jorden och det som kallas lilla livet och dt är jag glad för. Faktiskt. Äschdå, nu ska jag sova. Zzzzz...

- I'm the Living proof.

New member

Kategori: Tankar

Från och med idag kör jag på Sunlight. Har köpt ett tremånadskort så om jag inte tycker det är bra byter jag igen helt enkelt. jag har Friskis kvar oxå för jag gillar faktiskt flex och intervall/flex fortfarande.

Men nu är jag verkligen sugen på att köra alla nya styrkepass som intensiv rygg&maga, flow tonic, styrke mix, spirals box m m eller alla konditionspass aerobics, step, zumba, afro m m och yoga och pilates och qigong och ..... Finns massor att välja på :D så kul!

Onsdag

Kategori: Tankar

Nyss vaknat och jag är ledig idag!! Vaknat med huvudvärk. Det betyder vätskebrist om man har dt på morgonen. Äta lite frukost och fixa sig Ska låna mammas bil och sladda runt i stan haha närå inte så farligt som det låter. Ska storhandla och passa på att åka till EM för att kika på säng, intersport(träningskläder) och el giganten (ny tv) ibland saknar jag en egen bil, tur att jag får låna när som helst. Vi hörs under dagen <3