Sandras

Rond 3

Kategori: Tankar

Dagen började lite halvdant med att jag försov mig. Sen ville jag verkligen inte gå upp från min underbara säng. Men ja lyckades komma upp, äta all bran och ett ägg, sminka mig bara lite grann och gå till jobbet. Vi har inte supermyk varor just nu, det är en mellanperiod, vinter och vår så det görs inte så jättemyk inköp just nu så dagarna blir rätt långa. 

Sen hade jag ett missat samtal. Magkänslan sa sitt och jag ringde upp dirr. Jag ska på jobbintervju. Wiee. Nöjd och galet glad. Och nervös. Men förväntansfull :) Jag är typ allt. Det skulle innebära så myk nya fördelar med ett nytt jobb. Jag gör alltid plus och minuslistor med saker som jag står inför. Listor är bäst. Jag gör listor av allt i mitt liv haha men allafall jag redo att lära mig något nytt och utvecklas. Men en sak i taget, att bara få möjligheten att få gå på intervju är nyttigt och gör mig till en väldigt nöjd och stolt tjej.

fortsättning följer...for the win sandra (så säger bästa macus)

Helgen i korthet

Kategori: Tankar

Helgerna går aldelles för fort tycker jag. I fredags va jag och firade min äldsta kusse andreas som fyllde år. 31 år lixom. Stort grattis. Där fick jag samtidigt träffa Ella och min fredag va fulländad. Om ca 1 mån fyller hon 1 år <3

I lördags jobbade jag till 4 sen mötte jag upp Elin och Elin, som båda har vart hemma över helgen, känns alltid lite tomt när kompisar åker tillbaka.. Men vi hade en jättemysig kväll tillsammans, tacos, rödvin och massa smågodis.

Och igår tog jag först en sovmorgon och sen åkta jag som sagt ut på landet och kom nyss hem därifrån. Passade bra och åka med mamma eftersom hon skulle börja jobba 12. Jag lånade termobrallor imorse och va ute på en pw. Riktigt kallt men skönt. Nu ska jag äta lite lunch och gå och jobba snart. Är inte riktigt upplagd för jobb.. Jag vill vara ute i solen. Jag vill ha semester.


På landet

Kategori: Tankar

Hej vännerna! Jag är hos mamma och pappa och njuter av helgens sista dag. Solen skiner och det är en fin vinterdag. Vi har ätit nybakat bröd och druckit kaffe. Kenzo blev en överlycklig hund när jag kom hem. Senare väntas det middag och tvkväll; Revange och nya Firman. <3

Massage

Kategori: Tankar

Det är inte ofta man varken tar sig tid eller lägger pengar på massage men man ångrar det ju inte driekt. Alltså jag är helt enkelt värd att bli prinsessompysslad. Fick ett varmt välkomnade och dom tog verkligen hand om mig. Fick lyssna på fågel och havsljud. Och ja jag är lika stel som alla andra. På vissa ställen gjorde det lite ont men hon tröck lite extra där hon kände att det behövdes mjukas upp lite mer. Allt avslutade med att jag fick ligga själv i rummet och bara "vara här och nu". Det här kommer bli en skön vana och om ca 2 mån är det dags igen. 

Bortglömt

Kategori: Tankar

Satt och bläddrade igenom min agenda och kom på att jag hade precis glömt bort min inbokade massage imorn :) herregud hur kan jag bara glömma sånt alltså!? 30 sköna minuter för rygg/nacke har jag framför mig. Fantastiskt! Bra start på en fin helg.

Elin och Elin kommer båda hem i helgen. Åh. Så. Trevligt. <3

Pastell

Kategori: Tankar

Pastellfärger är ju en stor trend i vår och jag fick lust att smygstarta lite med att måla naglarna i ljusrosa. snart är det vår då blir man glad :) nu är det dags för jobb. kanske en fika med carina efter det och så ska jag försöka ta mig till friskis och träna medel 18.30. det är det ända passet som faktikst är lite kul fortfarande.

Släpp det förflutna

Kategori: Tankar

Läste en text som jag gärna delar med er. "att leva i minnen är att säga att det var bättre än nu. Man glömmer dessutom universums mest grundläggande lagar - lagen om föränderlighet. Allt förändras hela tiden. Att släppa och lämna bakom sig det som tidigare berett en lycka är svårt. Det är som att dö en smula. Svårigheter att släppa det förflutna beror nästan alltid på sorg eller ilska. Vänd dig mot framtiden. Att hålla fast vid det förflutna hindrar dig från att leva nu. Om något inte gör dig lycklig just nu, utan främst påminner dig om en ljuvlig men svunnen tid, inse att livet ännu en gång har förändrats. Våga släppa taget om det. Om du inte släpper taget, blir det ingen förändring. Då kan det heller inte komma in något nytt i ditt liv."

ja gillar det här stycket.

Månadens bästa dag

Kategori: Tankar

Löning! Har ängnat förmiddagen åt en 30 min pw i snön. Det som är lite härligt med snön är att jag kan med fördel använda min skidjacka när jag är ute och går utan o känna mig malplacerad här i söder. Jag lyser i min ceriserosa jacka. Hem och äta havregrynsgröt och äggmacka. Då står man sig bra.

Har även hft mina fossingar i ett varmt fotbad. Filat och smörjt in dom med kräm. Jag smörjer alltid in mina fötter när jag har duschat. Det har blivit en skön rutin för det värsta som finns är fnasiga fötter..

Mina räkningar är nu betalda och klara. oxå bra! fick hem ett trevligt brev från CSN igår. Kände i magen att det skulle vara dags snart och få brev från dom och myk riktigt. "Nu är det dags att börja betala" JAAA gud va kul!

Men så här är det. Allt handlar om prioriteringar. Alla har pengar egentligen och dom flesta har studielån 2012. Inge konstigt alls. Att shoppa för flera tusen i månaden därimot.. är lixom inte nödvändigt. Det blir tillslut bara grejjer och man glömmer kanske att se ett värde i det man har. Nu ska jag iväg och jobba sig lite :) pussssss!

Taio Cruz

Kategori: Tankar

Jag vart verkligen danssugen nu. Jag vill festa alltså :) ibland känner man det där suget av vin, fina vänner och dansa! Kan bero på att jag har lyssnat sönder Troblemaker hela dagen på jobbet idag. Typsikt mig. Men den är bra :) tänk att en liten sång kan göra mig så lycklig. Det är skönt att vara jag.

Dags att inta soffan och 2 1/2 män. Älskar den serien. 30 min skrattande. Sen CSI <3 Jag måste ju öva. Ska ju bli en CSI i mitt nästa liv.

Emmas Skönhet

Kategori: Tankar

Jag fick Emma Wiklunds skönhetsbok i julklapp. Jaa jag är lite av ett hudfreak. Det blev jag när jag plugga till make up artist. Min hy va långt ifrån bra när jag började utbildningen men där fick vi lära oss myk om den. Jag  fick nån typ av försenad tonårsacne eller ngt och sen försvann det och då blev det ärr. Det va jättekul. Verkligen superkul :/ Att vara tjej med problemhy är jobbigt. 

MEN idag mår min hy jättebra! Ser knappt några spår alls av skiten. Lite skönhetsfel men inte myk :) Sen är jag oxå välidgt noga med att vårda den. Här är några av mina tips så håll till godo friends:

* sminkborttagning
* ansiktsvatten för att få bort rester
* ögonkräm morgon + kväll. Fuska inte med ögonkräm.
* dagkräm med spf 8 på vintrarna och högre på somrarna
* nattkräm

Överkurs:
* peeling en gång i veckan. Kan varmt rekomendera Cliniderm 2-in-1 peeling och mask från apoteket
* rengör era sminkborstar/svampar med diskmedel en gång i veckan. Vet ni hur sjukt myk bakterier det är i dom?! Snuskigt.
* ansiktsbehandling en gång per år

Till sist. Va utan smink så myk du kan, drick vatten, promenera för att sätta igång cirkulationen och va aktsam mot solen. Nu är jag visserligen blekast i hela stan. På riktigt. Men jag solar aldrig solarium för det skadar så myk även om man inte ser det först eftersom det tränger ner i dom andra hudlagrena och sen föråldrars din hy med flera år. Att va 25 eller yngre med rynkor runt ögonen och i pannan är inte så fint. Hellre blek. Läs gärna boken oxå. Puss

Storstädning

Kategori: Tankar

En gång i månaden gör jag den klassiska storstädningen. Och sen gör jag alltid minstädningar till helgerna. Så nu sitter jag i mitt fina skinande slott. Det luktar så gott.

Tanken va att jag skulle träffa Carina idag men Ludde, som för övrigt fyllde 1 förra veckan, har ont i magen så vi fick ställa in men inte myk o göra. Barnen kommer i första hand så är det lixom. Krya Ludde <3

Men jag är ju inte den som är den :) Så jag gick till Prinsess och köpte världens största semla haha så nu har jag moffat den och 4 koppar kaffe och sträckläst nya Tophälsa. Älskar tophälsa! Bra kombo förresten semlor och tophälsa men sån är jag.

Har även hunnit med en pw och handlat lite på tempo. Förut gillade jag inte att jag blev tvungen att gå dit eftersom hemköp stängde men nu gillar jag den affären. Inte så myk folk och bra utbud. Snart iväg och träna bolstabilitet. Ikväll kör jag core. Man får så fin hållning så :) men snart är det dags för gymflytt, ASTAGGAD att testa allt nytt. Linda och ja kommer kunna gå på vissa pass tillsammans och jag gillar det jättemyk. Blev dock varnad att man kan bli spyfärdig av vissa klasser. Vi får se om jag överlever men det tror jag att jag gör. Kul ska det iallafall bli!!

Rond 2

Kategori: Tankar

Godkväll! Jag är så trött så det blir ett kort inlägg det här. Bettan kom in och hälsade på idag. Hon gör det ibland men hon vill bara handla av mig. Hon är en bra stamkund;) Bettan va en utav mina första chefer jag har haft och dt va när jag jobbade på Glitter. Fy f*n va smycken jag köpte på den tiden. sinnessjukt haha men iallafall hon har en speciell plats i hjärtat. Hon är väldigt rar, modig och klok kvinna. Jag är otroligt glad för att jag har fått lära känna henne <3 

På tal om jobb, jag fick iallafall ett mail och ett telefonsamtal idag: "vi tycker att din profil ser mycket intressant ut och skulle därför vilja veta lite mer om dig. Då många har sökt tjänsten ger vi dig möjligheten att presentera dig närmare via ett videomöte":D

Resten återstår att se även om det inte räcker hela vägen så är jag så nöjd och stolt över att jag skickade in mitt cv. Jag har vad som krävs och det va det som jag ville ta reda på. Ibland tvivlar man på sig själv. Men varför? kan kanske mer än vad jag tror? Jag kanske är grym? Vi säger så. Jag är grym :) godnatt.

Omotiverad

Kategori: Tankar

Om jag ska vara ärlig, och det ska jag, den här veckan är jag sjukt omotivrad. Det är lixom bara rätt tråkigt. Kan ni känna så? Jag fick ju en ny dvd när jag fyllde år i höstas. Så den funkar bra men min tv är störd. Det brusar när jag ska kolla på min favvobox. Min kamera funkar av nån anledning inte heller?!

På toppen av allt shit är passen på friskis totalt överfulla med folk så man inte får plats att ta ut sig till max. Inge kul. Alls. Med nåt. Men nu har jag bokat skivstång/intervall 75 ikväll. Har inte kört skivstång på ett halvår. Nu är det dags. Tror att det kommer gå bra.

Förlåt för att jag har syndat. Men jag va helt enkelt värd en ny topp i går. Supersöt. Med två av vårens detaljer blixtlås på ryggen och en stor volang nedtill. Så nu fick jag lite smak av våren iallafall.

Jag försöker ju att inte shoppa så myk längre. Och det går väldigt bra måste jag säga. Man blir ju oftast bara lycklig för stunden. Sen blir man lite glad när jag som igår kunde hämta ut drygt 300 kr för kläder på second hand butiken, kläder som bara har legat och samlat damm här hemma. När man man har ett mål som man vill spara till blir man faktikst lite motiverad trots allt att inte shoppa så myk, en lägenhet är lixom inte det billigaste man kan köpa..

nu jobb..känner inte ens för de här veckan. Inte ledig förän månadg.

Gratulerar

Kategori: Tankar

Grattis Elin L och Jenny som båda fyller år! jag tänker på er och hoppas ni får en fantastisk födelsedag! Miljonersmiljonersdriljaders...hahaa med kramar kommer här :)

Alltså! efter mitt lilla bloggexperiment med att byta design har nu medfört att jag inte kan se statisktiken längre. Eller så är det ngt allmänt issue på blogg.se vem vet. Förbannat. Men jag får helt enkelt ha tilliten att ALLA fortfarande läser och så. Och angående headern så är tanken att det ska stå SANDRAS och det ska kort och gott vara svart längst upp. På min dator är det så men inte på min iphone där är det fortfarnde min gamla header. Typiskt. Hoppas ni ser den rätta :)

Det var det. Nu ska jag gå och jobba. Har ett härligt 9-18 pass framför mig. Puss.

Svala

Kategori: Tankar

Det här fina smycket fick jag i julklapp. Jag lämnade in det för personlig gravering på baksidan för ett par veckor sen och idag va jag och hämta ut det. Det står VÅGA.

 

Kickstart

Kategori: Tankar

Godmaorgon friends! En ny vecka har vi nu framför oss och det är bara och köra igång. Förra veckan va förra veckan. Jag har sånt flyt så jag är ledig idag och det är fantastiskt skönt. Nyligen hemkommen från min lilla pw med p3 morgonpasset i lurarna. Men jag har ordentlig träningsvärk i rumpan efter passet igår. Nu känns det att kroppen arbetar. Men det håller inte mig borta, ikväll blir det core. Bolstabilitet. Viktig träning det oxå.  

Handbollen har dragit igång nu. Älskar att kolla på det. Men det är oxå den ända sporten som jag ängnar tid åt. Spelade lika i går. Dom borde ha vunnit för det finns tuffare motstånd alltså. hmm. Hoppas hoppas dom går lååångt i turneringen.

Har gjort en liten to-do-list för dagen betsående av lite av varje, bland annat ska jag gå och hämta mitt nygraverade halsband. Pics kommer. Så det är bara att sätta igång. Börjar med världens stadigaste havregrynsgrötsfrukost :)

Today

Kategori: Tankar

Carl Hamilton

Kategori: Tankar

Började dagen med att jobba ett par timmar. 9-14. Lördagar är sköna och jobba.

Hem och plinka ner lite viktiga saker på min laptop:) och äta lurre.

Mamma kom till mig när hon hade slutat jobbet och sen mötte vi pappa och Marcus på bion. Familjelör :)

Vi såg Hamilton. Förstås. Fullsatt bio. Och den va riktigt bra. Se den mina vänner. Lite blodig men det berör mig inte blunda om ni är känsliga ;) bra svensk film. Hejja Persbrandt alltså.

Hem till Marcus och moffa semla och lösa världsproblem. Vi kom fram till att det blir Lofsdalen eller björnrike/Vemdalen om nu våran österrike inte blir av. Men vi hoppas givetvis på att dom får ihop tillräckligt med folk. Den som lever får se..

Nu har jag skickat mail och tänker gå och sova. Jobb imorn.

Mysigt

Kategori: Tankar

Fyndade två nya ljusstakar på halva priset häromdagen. Jag tycker om dom.

Torsdag

Kategori: Tankar

Min pw uteblev idag. Vaknade av regn så jag sa nej till det och somna fint om till 9. Behövligt.

Va ju ute runt brandholmen igår med världens bästa moster Nettan. Det va varmt ute man kunde lätt ha en tunnare jacka. Vårkänslor redan?

Fixa och donade hemma sen och träffade Maria och fikade. Hellmans igen :) man måste fika där. Så är det bara. Väldigt mysig. Tack fröken !

Nu måste jag gå upp. Hinna luncha med Carina och hennes ludde innan jobbet. Kul:D

Ikväll ska jag träna. Medel. Det är bra pass. Men från och med 1feb tränar jag på ett nytt ställe och allt är Friskis fel. Det är dom som har fukced up alla tider och pass. Men det ska bli så himla kul med alla nya klasser :) kommer träna dygnet runt haha närå

Biggest loser

Kategori: Tankar

Biggest loser Sverige börjar ikv. Herregud. Alltså. dom här människorna är verkligen överviktiga. Dom kunde inte ens springa 500 m. Men nu får dom en chans att förändra livet. Livet är föränderligt.

Jag är så tacksam för att jag inte har dom här problemen.

Lunch

Kategori: Tankar

Egengjord grekisk sallad och vatten. Inte vin. Men jag dricker alltid ur vinglas allt blir så myk roligare då. Nu längtar jag helt plötsligt till Grekland oxå och deras sallader..

Coconut

Kategori: Tankar

Fikat med Angelica och köpt ny hudlotion. Luktar hur gott som helst. Vardagslyx när den är som bäst.

Powerwalk

Kategori: Tankar

Godmorgon friends.

I med lurarna och Ut på dagliga prommisen nu. Går ofta en sväng på morgonen högst 30 min. bra start på dagen.

Visste ni att 30 min pw varje dag förlänger livet med flera år + att dt sätter igång cirkulationen i huden så man får finfin hy. Bästa bonusen. så ut i friska luften. Nu.:)

Sen frukost och jobbelijobb.

Jag vågar

Kategori: Tankar

Det va den dagen. Nöjd och glad. Lyssna sönder en låt nu bara (som vanligt i mitt liv alltså)sen sova. sött.

Måndag

Kategori: Tankar

Känns rätt bra att jobba idag efter min ledighet. Trodde ja börja 12 men det är ju inte förrän 1 kom ja på så nu fick ja en hel timme till godo. Va skönt då kan jag läsa lite :) mjukstart på v. Braaa!

In your head

Kategori: Tankar

Vilken trevlig kväll jag hade igår :) vi va ett 10 tal killar och tjejer som firade Joline igår. God hembakad pizza och kladdkaka till efterrätt. Heaven.

Lyssna nu! Det blev krogen. Japp. cd! Hade jättekul där men runt halv 2 va jag nöjd o drog hem. Dt va myk folk och jag gillar dj på nedervåningen. Så lite danssteg tog jag minsann:p

Jamen Alltså alla får ju komplimanger eller hur. Dyker upp lite då och då lixom. Det är ju bara jätteroligt. Det är lika viktigt att kunna ge som att ta emot komplimanger. Jag tycker att det är kul att ge komplimanger:)

Men iaf vissa som man får lägger man på minnet och andra inte. Så är det ju. Från Igår la jag två på minnet - "du är vacker" och "du är elegant" jag gillar dom två orden. Tack!

Julen är utstädad, Nu ska jag äta lasagne och dra iväg på ett flex pass:) mjuka upp lilla kroppen lite. ha en skön söndag.

Jag chillar

Kategori: Tankar

Jag har haft 2 väldigt sköna dagar här ute på landet. Middagen i torsdags va lyckad och god. Det bjöds på kalkon :) och Ella va lika charmig och söt som vanligt.

Gårdagen började med kaffe på sängen och sen frukost och efter det åkte promenadkläderna på. Jag har hunnit läsa tre tidningar och ett par kapitel i min bok.

Hela gårdagen kan vi stava chill. Vi hant kolla på två filmer; änglagård 1 och 2. Gillar ju ite riktigt svenska filmer men ja tycker dom va helt ok.

Vakana vid 9 idag, kaffe (såklart) och pw :) nu ska jag smaka mammas nybakat och sjukt goda bullar. Hinner äta lunch och sen är det dags för stan igen.

Ikväll ska vi fira fina Joline :) hon ska bjuda på middag.jag ser fram emot en riktigt trevlig kväll. Om den avslutas i vårt kära nattliv eller inte återstår att se.

Varning för seriöst inlägg!!

Kategori: Tankar

Till min tjejläsare!

Vi är bortglömda i Nyköping. Lite iallafall. Jag tyckte att dt är lite konstigt att man inte har fått nån kallelse till det fantastiskt roliga cellprovet än. Alla mina kompisar i andra städer har fått. Det här ska man göra var tredje år från 23..

Det är nu man tar eget ansvar och ringer och bokar tid själv för man kan få vänta på den där kallelsen flera år.. kul.

Så om du är lite småhypo som jag. Ring och boka tid, gjort dt idag, för du är tyvärr lite bortglömd här i stan.

Ta ditt ansvar !

Nu ska jag jobba vidare och sen åka ut till mamma och pappa. Middag ikväll med kusiner och så. Jag stannar där ute till lör em. Jag har packat ner böcker, tidningar och pwkläder. Sköööönt :)

Puss på er!

Nyårslöfte

Kategori: Tankar

Jag har ett löfte som egentligen innebär lite olika delar.. Kort och gott - ta hand om sig själv!

Och en del i det här är att gå på massage varannan eller var tredje månad.

Så idag va jag och bokade mitt första besök hos en tjej som heter Weronica på Kumari. Det känns hur bra som helst att jag gör det här för mig :) fokus kommer vara rygg och nackmassage.

Vi har bara en kropp så ta hand om den kompisar!

Citat

Kategori: Tankar

"en dag när vi har möjlighet men ändå inte väljer glädje är en bortkastad dag"

Skratt är balsam för själen dt är därför jag ler så myk : )

Nyårsafton

Kategori: Tankar

Jag började min nyårsafton med ett par timmars jobb. Sen hem och ta en powernap.

Sen blev jag hämtad av Jesper och Robert. Ut till Arnö och Madde och Henkes radhus. Linda och therese va redan på plats och fixade allt.

Det blev världens godaste trerätters. Det här kunde allvarligt vara något som kungen skulle ha ätit:) Lite lekar under middagen. Väldigt trevlig kväll. Jag är Helnöjd med firandet!


Let the flower of love bloom

Kategori: Tankar

Måndag. Vardag. Jag gillar vardag. Rutiner. Trygghet. Jag mår bra.

Har jobbat eftermiddagspass idag. Så Elin och jag va och fika på förmiddagen. Supermys. Hon åker till Gbg imorn igen. Heeeejdååå kompis! Vi ses snart :D

Jag ska söka ett jobb. Ett annat jobb fast sånt som jag är van vid...typ. Jag gilla det jag läste i annonsen. kändes lite som jag och därför ska jag söka. Jag är redo för nya utmaningar nu. Konkurrensen är säkert stor men söka kan man alltid göra :)

Jag har gjort en pris och passkoll ang ny träningsanläggning. Jag kommer byta med största sannolikhet byta. Mitt årskort går dock ut i augusti på Friskis :/ fail!! men träning är otroligt viktigt för mig fysiskt och psykiskt så då får jag helt enkelt betala lite oxå. Jag återkommer med mer info:)

Nu ska jag göra liten fruktsallad. Ett äpple en apelsin keso och kaneeeel.

Träning

Kategori: Tankar

Har kollat igenom vårens träningschema på Friskis. Det känns inte helt hundra alltså.

Dom bygger nämligen om så att alla pass ska vara i stora salen. Vilket betyder att det inte blir så myk och välja på. Hmm. Triiiist. Sen saknar jag förmiddagspass. Jag tror att det är dags att byt gym snart. Har ändå kört här ett antal år nu.

Ord på vägen..

Kategori: Tankar

Rebecca sms det här till oss igår. Kände för att dela med mig av fina visdomsorden :D

I livet finns fem saker som du inte får tillbaka: Stenen som du redan kastat, Orden du har sagt, ögonblicken du inte tog vara på, Tiden som redan har passerat och chanserna du inte vågade ta. Livet är kort så omge dig med människor som uppskattar dig och får dig att blomma. Var ärlig och sann, bryt mot de osynliga reglerna, förlåt snabbt, kyss sakta, älska helhjärtat, skratta hysteriskt och ångra INGENTING som fick dig att le! Gott nytt 2012

Jungfrun - 2012

Kategori: Tankar

"det här är toppenåret du har väntat på! Fyllt med kärlek och lycka verkar det som om du har goda chanser att hitta precis det du söker. Ditt största hinder är dig själv och din förmåga att tvivla uppriktigheten i andras känslor. De flesta har inte en dold agenda vet du. Ibland är saker lika bra som dom verkar"

Men hörrni det här är ju fantastiskt alltså:) Vilken tur att jag tror stenhårt på astro....verkligen stenhårt haha nää! Men tänk OM då skulle 12 bli riktigt fint. Trallallala.

Glömde bilden på boken...

Kategori: Tankar

Läshörna

Kategori: Tankar

Jag har varit ute på en pw. Men det va inte så skönt som jag trodde. Tätt blöt när jag kom hem.

Jag håller på att fixa o trixa lite här hemma. Lite trött sen igår men långt ifrån bakis. Ja ser till att inte dricka så myk längre när ja fester. Blir fruktansvärt bakfull och det är det inte värt. Men kan ju ha så himla kul ändå :D
Berättar mer om nyår senare..

Jag ligger och läser en otroligt lärorik bok. Den berättar om så myk som ibland är lite svårt att sätta orden på. Jag rekommenderar ALLA att läsa den här. Lätt och välskriven. Är i mitten av boken och ja vill inte att den ska ta sluuut. Läs den här ok!? :) tack.