Sandras

Hart of dixie

Kategori:

Jobbat 8-17 idag. Vart kö i stort sätt hela dagen på telefonerna så tiden har bara flugit iväg. Vi har oxå hunnit förbereda en säljtävling, två från min grupp och två från andra. De är roligt att fixa och ordna saker. Sen blev de en lång och skön pw med Nettan<3 behövlig tid med min fin moster. Jag orkade inte laga middag idag så tur att tahi finns runt hörnet. Så de fil de bli framför den nya serien Hart of dixie. Om ni missa se reprisen alltså brabrabra! Puss

En lugn kväll

Kategori:

Igår jobbade jag mellan 10-16. Ringde på rätt så bra trots att de va lördag och helg. Min första jobbarlörd så Louise och jag möttes utanför jobbigt om larmet skulle gå lixom haha Hem sen och åt lite glass. Och vila sig en stund. Sen kom Elin med cykel från oxelösund. Vi lagade fajitas och drack rose. Vi hoppade över lotsen. Ingen va särskilt sugen på dans och samma människor.. Vi kikade på Dumpa honom och somna i min prinsessäng. Det är så mysigt att ha nån hos sig när man vaknar. Ibland kan man sakna att alltid vakna upp med någon. Elin gjorde kaffe imorse och jag är mer än nöjd med min helg. Tack vännen. Har köpt egoboost och snart blir de att åka och hälsa på min kusin och hennes bebis Nora.

Reminder

Kategori:

Tacksam

Kategori:

En kram av Linda igår och ett långt samtal med Elin idag<3 tänk va de lilla gör så myk. De är så skönt att ha genuina vänner. Man behöver inte ha 100 st men att ha några nära som alltid vill ens bästa är lycka. Det är så skönt att vara ledig, jag va upp och gick 4 km i morse. Ganska tidigt solen sken och de va alldeles stilla. Åt en stor frukost sen med äggmacka och yoghurt. Pappa och jag har trixat med de sista till mammas överraskning oxå, bokat och klart. Kommer bli en fantastisk helg. Så nu får de gärna bli höst. Nu ska jag plocka röda vinbär, de finns hur myk som helst här i trädgården så jag tänkte plocka och ha på gröten. Resten av dagen ska jag bara njuta.

Inspiration

Kategori:

Min barndomsvän Malins lillasyster Mickis är mäklare och jag har lämnat mina önskemål till henne, så varje gång som det kommer in en lgh som stämmer in på den får jag ett sms av dom. Bra va! På hemmet finns den här ute nu. Den skulle jag verkligen vilja bo i. Känns som en riktig Sandra lägenhet.

Lindex

Kategori:

Hittad den här ons volangtoppen på hos mamma. 249 kr. Blir fint till svarta byxor.

Städdag

Kategori:

Imorse fick vi mail om att de va stora "skrivbordsstädardagen" minsann. Jaa de kanske blir liiiite rörigt på skrivborden.. Men de är ett organiserat kaos ungefär. Jag vet precis vart dom när viktiga lapparna och papprena ligger med den där Infon som jag kan behöva när en kund ringer. Men idag skulle de städas. Fick oxå ett stort svart skrivbordsunderlägg, ett stativ till papper och ett "kalenderställ" Det blev väldigt fint faktiskt:)) Nu är jag ledig torsdag och fredag för att jag ska jobba två lördagen istället. Ska bli så skönt med sovmorgon imorn. Ha en bra kväll! Puss

Nytt

Kategori:

Idag har jag köpt nya höstskor. De stod mitt namn på dom så dom va tvungna att följa med hem.

Vinst

Kategori:

Det går bra nu:D

Hej tisdag

Kategori:

Jobba 8-17.15 idag! Lite kaffe och frukt nu. Ha en bra dag <3

Hemligheter

Kategori:

Efter jobbet idag blev det en skogspromenad med Simone och Louise vid Ekensberg:) Blåste inte alls så myk där i skogen som det annars har gjort idag. Nästan höstväder. Nyss ätit middag och nu blir det soffan resten av kvällen. Har även smidigt planer med pappa, vi har ju nämligen en mamma som fyller 50 år i höst.. Kan tyvärr inte säga va vid ska göra förutom att vi kommer åka bort en fredag och komma hem söndag:)) roligt!!!

Tv-kväll

Kategori:

Avslutar en väldigt skön söndag med tv och en kopp te. Solsidan, Hem till Tyringe och Batman begins(love it) Har ni sett hem till Tyringe förresten. En helt vanlig serie om helt vanliga människor och helt vanliga alldagliga problem och detas helt vanliga vardag. Underbart.

Suduko

Kategori:

Jag är bäst på det här spelet.

Favorit i repris

Kategori:

Vi kör på samma potatissallad idag oxå fast med grillad fläskfilé! Solen skiner och jag sitter i min solsäng och läser Veckorevyn. Jag avse väldigt trevligt hos jutta igår. Rose och infravärme på en stor infös balkong. Fint ju. Och jag blev ännu mer sugen på lägenhetsköp efter jag såg deras. Helt lagom stor 55 kvadrat, högblanka luckor öppen planlösning och kallat badrum. Ja tack! Åhh jag vill ha nununu. Lotsen va väl sådär, drog vid halv 2 faktiskt. Inte riktigt min grej att stå på borden och dansa längre. Känns lite för myk 18 alltså men men förfesten va roligt nice så jag är väldigt nöjd ändå:D

Just nu

Kategori:

Inte lunch på landet snart. Vi har gjort jättegod kall potatissallad med bland annat fetaost och rödlök. Nomnom.

Solen

Kategori:

Jag är så trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen alltså. Har fått middag hos farmor och nu ligger jag i hammocken hos mamma och pappa. Ska läsa lite om ja inte somnar.. Det är en fin sommarkväll så här kommer jag spendera resten av kvällen. Imorn hopps jag på kaffe på sängen <3

Glass i stora lass

Kategori:

Hemma från jobbet. Va rätt lugnt på telefonerna dom sista timmarna men tiden går så fort ändå, för jag har riktigt bra kollegor. Ikväll va det jag, Ali och Erik som jobbade. Jag gillar dom. Blev ett antal koppar kaffe och minigolf, vi har en minigolfbana inomhus som vi puttar lite på mellan samtalen:)) kul! Nu ska jag äta glass och kika tv lite innan sova. Börjar 8 imorn. Natti.

Lunch

Kategori:

Godmorgon

Kategori:

Torsdag och en dag kvar till helg! Idag har jag sovmorgon till kl 12. Det är lyxigt att få göra sitt eget schema. Huvudsaken man får ihop sina 40 timmar. Så torsdagar har jag lagt som regel sovmorgon. Så 12-20.30 kör jag idag. Ska ta mig upp redan nu för ska hinna gå och köpa en finfin svart skinnväst som jag såg på hm igår. Första tidiga höst plagget för i år. Ha en Bra dag<3

Blonde

Kategori:

Hämtade ut den här stenen från adlibris idag. Har hört att den ska va så himla bra. Så nu ska jag plöja 862 sidor..

Tisdag

Kategori:

Jobbat 8-17 idag. De har vart en bra dag! Man kommer snabbt in i vardagen när man väl börjat jobba igen efter sem. Blev en pw i solen och nu har jag drömt mig bort på Hemnets app. Jag vill köpa en lägenhet!! Snart så. Kämpa kämpa de är de ända som gäller! Det är värt mödan.

Vinst på jobbet:)

Kategori:

Söndag

Kategori:

Nybäddad säng. Här sover man bra. Som en sessa. Eller prins.. Imorn är det vardag igen. Jobb 8-16.30. Nu är det slut på semesterfirandet. Åh jag vill tillbaka till våran balkong på Mallorca. Men det känns helt ok för jag har haft tre väldigt bra lediga veckor så ni kör vi<3

Dummle

Kategori:

Åh jag är så sliten. Blir alltid så trött när ja vart ute o festat även om jag inte dricker så myk. Men ändå värt för kg hade jättetrevlig kväll med Joline och Sofie! Sen slutade de med dans på lotsen. Vaknade av att mamma ringde och fråga om jag ville med och storhandla. Ja tack. Så nu är det gjort. Ligger i soffan och zappar, äter godis, läser och sover mellan varven. Skönaste söndagen. Ska ta mig ut på pw. Men de får bli snart. Inland blir jag trött på mig själv. Svintrött alltså. De är som jag inte ser alla andra som försöker få mig att se dom. Jag är problemet men jag är oxå lösningen.

Stars

Kategori:

Myser lite under min nya fina filt och läser bloggar i väntan på att klockan ska bli dags att gå på lite tjejkväll. Älskar stjärnor när det kommer till inredning. Filten är ljusgrå på ena sidan och typ fårull på andra. Rart. Snart höst.. Förresten jag vill tipsa om en blogg på SN. "Himlen kan gått vänta" herregud vilken stark tjej hon är. Hon va inne på VM en gång och då sa jag till henne att jag beundrar henne och hennes styrka. Hon blev helt rörd i sina ögon och jag oxå.. Man kan inte göra allt men alla kan göra något<3

Nytt

Kategori:

Den här fina får det bli ikväll. Köpte den i London på Forever 21. Varför finns inte den kedjan i Sverige än!

Mellanmålsmuffins

Kategori:

Bakade dom här idag och bjöd på hemma. Blev riktigt bra och mättande som mellanmål. 2 ägg 2 dl mjölk 1,5 dl keso naturell 50 g smält smör 4 dl fullkornsmjöl 2 tsk bakpulver Fyllning: 2 finhackade äpplen 2 tsk kanel 2 msk honung 1 dl hackade hasselnötter Ugn 200 g. Förbered fyllningen först. Vispa ägg mjölk keso och smör. Rör ner mjölet blandat med bakpulver. Vänd ner fyllningen. Fördela i stora muffinsformar grädda i mitten av ugnen ca 20-25 min. Går bra att frysa.

Träning

Kategori: Tankar

Ett par dagar innan jag gick på min semester va jag på en nyanställningsundersökning på företagshälsovården. Här kollade man allt, BMI, hörsel, syn, kolesterol, blodvären, sockervärde, vikt, längd, blodtryck mm och jag är frisk som en nötkärna.
 
Tänk vilken födel att få gå på sån här undersökning. Alla värden va perfekta. Hon frågade mig om mina mat och träningsvanor. Och när jag berättade om dom så sa hon att fler borde ta hand om sin kropp så som du gör. Fortsätt som du gör så kommer din kropp tacka dig senare. Känns som ett bra betyg. 
 
Så på tal om träning. Gick in på Sunlights hemsida och kollade om höstens schema är klart vilket de va. Längtar faktikst tills terminen börjar igen för hur kul låter inte nyheterna Switching kondition/gym/bål, aqua zumba, power kick, baile fusion latino och flow tonic cirkel! Jag blir aspeppad av de här. De kommer bli en bra träningshöst.

Brides maids

Kategori:

Har kollat på den här. Riktigt rolig film måste jag säga.

Njuter ändå

Kategori:

Klart man vill ha klarblå himmel på sin semester men jag är inte den som deppar ihop om de inte är så. Då får man ju en anledning att bara kika film tex eller ta hand om sig själv lite extra så idag fick det bli lite skönhetsfixande. Har även gått prommenad med kenzo och hälsat på farmor. Hon bjöd på mat och sockerkaka på hennes balkong <3 Så Jag har inget att klaga på fast solen kanske inte lyser hela tiden.

Word

Kategori:

"Why are you going to choose failure when success is an option?"

Åska

Kategori:

Har en orolig hund bredvid mig just nu. Han gillar inte åska. Inte lillmatte heller. Snart kommer Marcus hoppas han kan lugna ner honom lite. Jag själv tycker de är rätt mysigt med regnet iallafall och lyssna på musik. Sköna ledighet.

Sommarlunch

Kategori:

I hammocken

Kategori:

Jag fick sill och potatis här hemma idag. Min kyl är ett stort eko så då passar det bra att åka hem en sväng till mamma. Köpte med mig lite tidningar och så har jag en film som jag tänkte se ikväll om jag orkar eller så blir det lite kubbspelning vi får se.

Hemma

Kategori:

Nuså funkar bloggappen igen så då kanske de kan bli lite ordning på saker och ting här. Hemma och ute på landet just nu för övrigt. Linda och ja landade från London kl 9 imorse. Rebecca och Jenny åker hem om nån timme. Jag är trött som ett as. Vi kom till stansted kl 23 igår och har sovit där. Eller sovit och sovit. Vi satte oss och drack kaffe och spela kort. Första gången jag va på en flygplats en hel natt och förmodligen min sista oxå;) men jag hade bra sällskap iaf och då gick de väldigt bra:)

Familjen

Kategori: Tankar

Igår vaknade jag jättetidigt fast jag hade all tid i världen att få sova men kroppen ville inte sova. Så jag gick upp och tvättade allt som jag hade med mig på resan. Sen gick jag till min älskade moster och ilze. Dom skulle hämta bebiskisse och jag pasade på att stohandla. Riktigt skönt att få de gjort för de va lite eko i min kyl och frys. Sen ut på stan en liten sväng och fyndade lite på HM och Gina. Hälsade på Ullis på VM oxå. Det är stor REA där nu.
 
Sen tillbaka till Nettan igen. Mamma jag Ilze och Nettan åt middag tillsammans hos dom och pussade lite på kissen. Hur söt som helst. De bästa är att dom fick en till kattunge idag. Så två stycken alltså. Bli inte förvånade om jag flyttar in hos dom snart;) 
 
Så på tal om familjen. Jag är så otroligt tacksam för att dom finns här så nära mig. Vi peppar, gråter, kramas, bryr oss och skrattar tillsammans. Nettan och Ilze är min trygghet här i stan. När som helst kan jag gå över till dom om jag behöver dom. Och likaså dom kan alltid lita på att jag finns där för dom <3
 
Min mamma. När vi ändå pratar om kärlek. Världens bästa mamma. Alla gånger. Att ha en sån nära relation till sin mamma betyder mest för mig. Jag har bara en mamma. Och jag hoppas att ni har samma tillgång till eran som jag har. Ta hand om varandra. Kramas lite extra för världen blir lite vackrare då. 
 
 
 
 
 

Mallorca

Kategori: Tankar

Och så va man hemma igen. Man tycker att man har så lång tid på sig när man precis har kommit på plats på resmålet men sen säger det bara vipps så är de dags att packa ihop igen. När fredagen kom ville jag faktikst åka hem för jag hade en lite rar och längtaskänsla i magen men de va då de för de svänger fort som man brukar säga. Sen är det såklart alltid komma hem till sin lägenhet och sin prinsessäng <3
 
Själva området Cala Millor är stort. Men BARA tyskar. Överallt. Cala Millor är ugnefär svaret på Alcudia för svenskarna så man va ganska ananym vilket jag tycker är ett stort plus. Man märkte oxå att det va lite "finare" Enbart 4 och 5 stjärniga stora hotellanläggningar. Vi bodde jättefint. Lyxig hotellfrukost och ett hotellrum med stor rundand ballkong med havsutsikt. Vi hade ca 300 meter ner till havet. Det har varit 30 grader från halv 10 på morgonen hela veckan. Fläcktat en aning men de uppskattades för att inte smälta bort. 
 
Vi har druckit sangria, ätit banana split, ätit massor med god mat. Vi har shoppat. Allt som allt kom jag hem med två väskor, två armband en ring ett egetgraverat halsband, Marc jacobs parfym, 4 bodybutter och lite taxfreegodis såklart. Besökt Drakgrottorna. Ascoolt ställe. Man går rakt ner i jorden och längst där nere finns den en sjö. Sen kom vi fram till en läktare och då släckte dom ner i grottan och på vattnet kom det tre upplysta båtar som spelade levande musik när dom flöt fram. Det va så fint och fridfullt. Sen har vi besökt en jättestor marknad en by. Här fanns allt och lite till att titta på. 
 
Jag har blivit brun. Mamma är brunast men jag sädår fräscht brun. Syns mest i ansiktet och bröstet tycker jag. Så utöver våra små utflykter så har vi legat på stranden och tittat ut över havet varje dag. En strand är tid för reflektion. Så tankar har kommit och gott och jag har oxå skafta mig ny inspriation av alla tidningar och böcker som jag hade med mig. Och jag har kommit på att jag har en hejjare på Suduko. Skönt tidsfördriv de där med korsordslekar.  
 
Jag sammanfattar resan med värt varenda liten krona.