Sandras

Packat och klart

Kategori: Tankar

ber om ursäkt för dåligt uppdaterande sista 2 dagarna. Strul med bloggappen är min ursäkt. Funkar fortfarand inte inte.. men men nu är resväskan färdigpckad. imorn kl 7 går planet till varamre breddgrader. 30 grader och sol har de varit sista dagrna så jag tror inte jag behöver frysa så myk iaf.
 
Har laddat upp med två böcker och tre tidingar och mamma har oxå tre tidningar. Så läsa ska vi göra. Sen ska vi såklart njuta en hel massa av våran fina ledighet. Det kommer bli stranden, långa hotellfrukostar, prommenader, shopping, dagsutflyt på havet osv:)) fint liv. Ska försöka bli lite brun oxå men de är tyvärr inget som går att garantera när man är så blek som jag;)
 
Den här veckan som har varit har varit otroligt bra. Faktiskt. Vädret har varit bra, jag har hunnit med massa saker som man inte hinner annars längre i sin vardag. Så jag är ikapp kan man säga. Men jag har oxå varit bra på att ladda kroppen, då menar jag givetvis min massage, vilat, promenaden i ekensberg och idag har jag vart på fotvård. Fötterna blir bebismjuka. 
 
Igår lyste solen lite extra så köpta maria och jag sallad och jordgubbar på tempo, körde ner till jogersö och där låg vi och tittade ut över vattnet hela dagen. no stress. vi löste lite världsproblem och drack lite rabbarbersaft mellan varaven. Bada va de naturligtvis inge prat om för min del. 
 
hem och bli lite söt. Cyklade ner till hamnen gjorde vi sen på kvällen och mötte upp josefine, gustaf tim och sebbe. Rose och ceasarsallad på hamnmagasinet. De va en fiiiin sommarkväll.
 
Sist men inte minst och på tal om nåt heeeelt annat! Swedish house mafia ska för första gången spela i sverige den 24 november på friends arena. Men de här visste ni ju med all säkerthet redan om:) åhh ja måste på den här konserten. 
 
En lite ducheliduch nu efter pw och fotbollsmatch med Kenzo här ute på landet sen ska jag sova sött. och de tyvärr inte roligare änsåhär och blir inge mer blogg förrän jag kommer hem. så håll till godo och ha en rolig midsommar vännerna. jag tycker om er<3
 
Och för er som undra - vi ska till Cala Millor. Hej charter!

Ekensberg

Kategori: Tankar

Idag blev det en runda i skogen vid Ekensberg med Robin och Louise. Robin sprang visserligen och vi gick. De va riktigt skönt där. Inte sista gången:)

Texfreeköp?

Kategori: Tankar

Lutar åt den här:) Rejäl kork alltså men den doftar gott och det är ju faktiskt huvudsaken.

För övrigt väldigt många läsare idag. kul. Fortsätt.

Du måste flytta på dig

Kategori: Tankar

Jag förstår inte riktigt att jag är ledig. Jag typ nyper mig mig själv i armen för att dubbelkolla.

Gjort massa saker idag. Jag har bockat av en hel del på att göra lista. Men de bästa va fikan på Prinsess med mamma<3 jag köpte en liten present till henne för att de är sommar, för att hon va fin i håret efter frisörbesöket och för att hon värd en present.

Sen pumpa cykel På Volvo hos Marcus. Alltså vem skulle pumpa min cykel om inte Marcus jobbade på Volvo ? Jag har ingen aning. Känns som man flyger fram efter varje gång. Tänk sen när jag skaffar bil då ångrar han att han är bilmekaniker;)

Köpte jättefin neonblus på Gina idag. Perfekt på Mallis. Gick sen lång pw med massa bra låtar. Lämnat kläder på second hand butiken o hämta ut lite lön där. Med mera. Fix hela dagen:)

Hörrni för att va lite allvarliga. den seriösa Sandy. Avundsjuka är Bara ett jättetråkigt ord. Gör nånting åt din situation istället.. Lyckliga människor behöver inte påpeka negativa saker, ge konstiga blickar och dom är glada för andras framgångar<3

Puss

Massage

Kategori: Tankar

Unnade mig en liten massage idag på Kumari. 30 min av total avkoppling är skönt för kroppen. Jag va lite stel på vissa ställen sa hon och kände jag.. Massage är bra.

Grym ballad!!

Kategori: Tankar

Premiär för lotsen

Kategori: Tankar

Louise jag och Josse hade en väldigt lyckad lunch igår. Även om jag träffar Josse extremt sällan eftersom hon bor låååångt härifrån så känns det alltid som igår när man väl ses<3

Vi tog en liten shoppingrunda efter lunchen gjorde ett fynd på cubus och sen ett för fint skoköp på din sko. Svängde in på VM för att ge Joline en liten kram oxå:)

Sen kom tjejerna till mig och då va festen igång. Jättetrevlig kväll och massa folk på lotsen.

Kvällen avslutades med favvokramar.

Idag har jag vart sjukt seg hela dagen, drog ut på landet med Marcus. Söndagsmiddag och gammaldags vaniljglass till efterrätt. hoppas du har haft en bra dag!

Semester

Kategori: Tankar

Och där gick jag på semester:))Vilken känsla.

Våren har varit intensiv, jobbade min sista dag på vero moda på en söndag och på måndagen va de dags för utbildning för nya så nu ska de bli riktigt skönt att bara få vila sig och njuta av sommar.

Om man ser till allt jag har lärt mig kunskapsmässigt och om mig själv så är de en jädra utveckling på tre månader måste jag säga. Vilket känns otroligt roligt. Och alla nya människor som jag har fått kära känna. Det är vackert. Men den största skillnaden på handels generellt och mitt nya företag är att man värnar oroligt myk om sina anställda, man bryr sig och om ens utveckling.

I torsdagskväll va min grupp på vallarna och firade in sommaren. Det bjöds på sjukligt god smörgåstårta, vin, öl och så fick alla en sommarpresent<3 rart.

Synd att Sverige inte vann igår men va gör de om hundra år..

Ska snart träffa Josse som är hemma över sommaren från USA och Louise för trevlig lunch och ikväll är de fest alltså:)

Glad ändå

Kategori: Tankar

Nej jag kanske inte ska på Summerburst även om jag så himla gärna skulle vilja vara där alltså men ja får hålla till godo med Festivalen i Hyde park om ett par veckor:)

Tjenare

Kategori: Tankar

Haha så himla kul.. Tjenare:D har ni sett de? Dör.

Onsdag. Mjaa jag har jobbat. Lite handlingsplan med ronja bland annat. Den har jag önskat vitt vin till morgondagens kvällsaktivitet :) vi har en bra gemenskap på våran grupp. Kul.

Liten sväng på stan, jag har lite uppdrag att utföra. Sen tog jag mitt headset och gick en 30 min pw i solen och avslutade med hämtmat från chilinamnam.

Jag har även gjort en förbeställning inför utresan nästa fredag. Och lite annat har jag oxå hunnit med ikväll.

Gud va nöjd jag är med tillvaron just nu. Härlig känsla. Jag vill inte tillbaka till ngt som jag har lämnat. man kommer långt på vilja, målmedvetenhet och vara motivation.

Känns som jag vet ännu mer vad jag vill nu och jag fokuserar 110% på mig själv. Jag har ett ansvar, precis som ni har, och det är att jag ska må bra. Ibland är de lätt att glömma bort sig själv mitt uppe i allt. Mitt lilla tips till er att ta kontroll över era liv, resten löser sig och njut av vad ni har idag<3

Orderbekräftelse

Kategori: Tankar

Jag råka bara klicka hem lite hårvårdsproduktet från Lyko... och lite andra fina reafynd från HM nu på kvällskvisten... Jag är så himla värd varenda grej alltså.

Mysig fika med Elin idag som sagt, beställde en jättegod hallon/blåbär paj. Namnam. Kul att se henne. Hon hade vart o träna på Sunlight, gästspelar lite när hon är hemma:) trevligt. Sunlight är bra ställe att träna på. Lagom med folk och superpass.

Snart är de fredag och då kommer Eeeelin hem. Då har vi myk att fira vill jag lova.

Mallorca +26 sol

Kategori: Tankar

Hejja Sverige. Eller inte. Katastrof. Men men bara köra vidare.

Idag är det tisdag hela dagen lång. Jobbat in mina sista 30 min idag så det blir 8.30-17.30 idag oxå. Ska även ha uppföljning TC med Ronja idag 9-12. Analysera första steget som heter Tillit som vi hade för 1 månad sen. Hur jag skapar tillit i mina samtal med våra kunder. TC är jättekul allt som har med personlig utveckling intresserar mig.

Efter jobbet blir det är liten fika med Elin L:) puss.

Det är nära nu..

Man frågade..

Kategori: Tankar

Hur man gjorde? Man blundade och hoppade.

Vilken bra dag jag har haft idag. Eller hela helgen har vart lugn och skön. Först ut på stan en sväng idag och köpte ett helt lager nya underkläder. Hm:s Rea är bra!! Kostar ju ingenting.

Sen fick jag finbesök av Rebecca Linda Jenny Daniel och Dallas the dog. Jenny hade med sig vaniljlängd munkar och jordgubbar. En riktig söndagsfika i bästa vänners lag:) Hoppas alla vet va riktig vänskap är! För de vet jag iallafall.

Sen iväg och möta Louise. Pw såklart. Regnade i början men sen det soligt på oss. De är en stor dag för Louise imorn och sen känns otroligt bra att vi ska bli kollegor:) du är bäst!

Sen ringer min fina moster och frågar om jag vill komma över på söndagsmiddag! Självklart jättegod gryta och alltid lika mysigt att vara där<3

Har även hunnit med att tvätta och plocka fint i lägenheten. Nu börjar snart en ny arbetsvecka och nya lärorika kunskaper:) jobbar in en 30 min från flextiden imorn. Så de blir kontoret 8.30-17.30 Ha en skön söndagskväll! Blir nog en film här sen sover jag sött.

Jag och musikhimlen

Kategori: Tankar

Natti

Kategori: Tankar

Fredag. Jag har officiellt blivit "nollad" på jobbet. Hur gick då detta till kan man undra? Jo jag satt i godan ro och drack mitt automatkaffe i fikahörnan och då tog man tillfälle i akt att tejpa fast min snurrstol i en annan stol. Sen skulle jag låsa upp mina skärmar vilket inte funka, datastrul i Sandras värld och starta om allihopa. Funka inte då heller. Såklart. Man har alltså tejpat för, på undersidan, av datormusen... Alla tyckte de va askul ;) och de va faktiskt kul så här i efterhand:)

Blev Flashdance på tv ikväll. Gick på 7. Jag älskar den filmen. Musiken och dansen. Vackert. De är därför jag gillar träna dans så myk de är som en annan fin värld.

Längtar nästan lite till hösten helt plötsligt så man får gå på alla pass igen. Sen kommer jag börja med yoga igen en gång i veckan. Men de är då de. Länge dit. Först ska vi ha sommmmmar.
Puss

Sommarlov...

Kategori: Tankar

För Ilze alltså. Tänk o va ledig sådär länge som dom är nu.

Jag flexade sista timmen idag. Gick vid fyra för att åka och vaccinera mig med spruta nr 2 mot TBE. Så nu behövs de inte göras förrän om ett år igen.

Sen tog jag cykeln vidare till vallarna. Kunskapsskolan hade Skolavslutning. Nästa år slutar hon 9. Min lilla tjej. Då kommer de säkert en tår från min sida man blir ju så stolt som storkusin. Sen firade vi med pizza. Hur gott som helst. Fin dag.

Morgonkaffe

Kategori: Tankar

Ligger i sängen, läser en bok och njuter av mitt kaffe och ledig dag. Underbart.

Löpningen gick bra igår, väldigt nöjd. Började regna såklart vid start och hela vägen runt men va gör de om hundra år..?

Eftersom jag då va själv från säljsidan fick jag fina presenter i form av handkräm(perfekt att ha på skrivbordet) en drinkbok och 4 biobiljetter:D jag blev så himla glad och jag kände hur glada alla blev att jag ställde upp fast jag va ny på jobbet!

Nu ska jag göra lyxig manga smoothie och koka ägg till frukost, välja fina kläder till ikväll och åka ut och förbereda kvällen.

De är en bra dag<3

Hej

Kategori: Tankar

Idag tänker jag lite extra mycket på min bästa vän. Va rädda om varandra för livet kan ta snabba vändningar<3 Livet är skört. Glöm inte bort att vara tacksamma för de lilla. Va tacksam för allt. Klaga inte på småsaker för de finns dom som har de så har de värre.
Snart går jag på semester nästa fredag för att vara exakt. Fösrst 2 veckor. Sen jobba en och så har jag en vecka till. Spanien står först på agendan sen blir de London igen. Jag längtar massor. Men mest ska det bara bli så skönt at va vara ledig. Våren har gått i ett kan man säga. Men nu ska jag trampa iväg till jobbet snart, vi ska ha veckomöte bland annat. Sen ska jag springa "det lilla loppet" på 5 km med alla skdereglerare ikväll. Ska bli kul att lära känns dom lite bättre. Jag ska vinna loppet;)
Imorn är det röd dag och röda dagar betyder lediga dagar nuförtiden! Somorgon och sen hem och hjälpa mamma att förbereda för storkalas. HA en bra dag.
Carpe diem. typ.

Söndag

Kategori: Tankar

Grattis favvo Marcus som fyller år idag!! Tänk om alla hade en brorsa som han. Tänk va världen skulle bli lite vackrare då. Jag älskar dig<3

Och grattis kusin Dennis som oxå fyller idag:D och nu måste jag ut på stan och köpa present till pappa för han fyller på tis. Det är mycket nu.

Har nyss vart på pw och lyssnat sönder den här låten.

Grattis

Kategori: Tankar

Ett stort grattis till Rebecca till Elin L och Elin S som tar sina olika examen nu i år. Jag beundrar dom. Vilket jobb alltså. Jag slår ett slag för utbildning och utveckling nu!!! Ni är grymma!! Och jag blir så stolt som vän<3

Jag har visserligen "bara" en ky i mitt bagage. Men jag tycker att man ska försöka plugga efter gymnasiet på ngt sätt iallafall sen om det är kurser, ky, magister, master you name it de spelar ingen roll huvudsaken man har mål och viljan att utveckla sig! Det är viktigt tycker jag.

Lycka till tjejer!! Guuuud vilka duktiga tjejer jag har. Jag älskar er<3

Fredag

Kategori: Tankar

"Le så ler livet tillbaka till dig"
Hej bloggisch. Long time... När man inte har skrivit på länge så vet man inte riktigt vad man ska börja skriva om men jag gör ett tappert försäka ändå. FÖR. Försöka duger...
Vi kan börja med förra lördag. Tjejfest hos Simone. Kulkulkul. Jag blev full. På ett bra sätt. Rosé-glad kan man säga. Loreen vann mello. Oxå kul. Jag älskar INTE mello men min mamma gör så vi har redan sagt att vi ska åka på nästa års vinale. Jag gör allt för laget. Ut och dansa och pusa sen på cd. Lots of people. Men de va kul. Körde på lågskor, ballerina vinner.
Sen mors dag. Fin dag. Hade de såååå skönt ute på landet den dagen. Först blev jag förföljd när jag skulle hoppa på bussen. Man känner när någon kommer in i ens sfär. Mitt utrymme. Så jag gick runt lite och han gick efter...Han skulle givetvis på samma buss. K-Holm. Lät honom gå på först sen trippa jag in satte mig långt bak och idioten byter plats och sätter sig på sätet brevid mig. Sen ringer Marcus och säger att han sa dra ut på landet oxå så jag hoppar av och åker bil hem istället. Låt mig va!
FAktum är att jag har ganska myk att skriva om men jag hinner inte mer nu för jag ska fixa mig söt för jobbet, kolla nyhetsmorgon och dricka kaffe nu. Inatt har jag sovit väldigt gott. En god natts snöm är svinviktigt för att orka. Sen har jag fått SN under sommaren av mina fina föräldrar. HAr haft den tidigare men har inte pririterat den sista året men nu fick jag den ändå<3 kan man vara glad åt lite kan man vara glad åt myk.
Det andra bästa den här veckan va att jonte kom med min specialbeställda sänggavel. Nu är den komplett. Passar perfekt i min lägis.
Vi hörs senare. Puss