Sandras

Astro

Kategori: Tankar

"Nu öppnar sig nya möjligheter och du är snabb att ta för dig. Gäller det jobbet kanske du får chansen att visa framfötterna! Du äger en stor viljestyrka och styr galant upp en mindre konflikt av något slag. Självkänslan ökar i takt med de berömmande ord du får till dig"

Ha en jättetrevlig helg friends!!:)) puss.

Marcus och jag <3

Kategori: Tankar

Här va man inte så stor:)

Minnen

Kategori: Tankar

Satt och bläddra igenom mina bilder. Hittade den här. Utsikten från hotellet på Skiathos. Ge mig Mallis nu tack.

Mint

Kategori: Tankar

Hemma från jobbet. Idag avslutade vi CS-delen. Så imorn ska vi "bara" göra ett helt gäng med E-kurser. Kommer ta hela dagen.

Tänkte kolla mailen oxå. Jag får massvis med mail fattar inte riktigt vad alla vill mig haha men det löser sig. Ska göra och sortera i mappar och grejjer så det blir ordning och reda på allt :) organisatör som man är.

Sagt upp mig från handels a-kassa har man oxå gjort idag för jag ska byta eftersom jag jobbar i en helt annan bransch nu. Check där.

Nu ska jag äta choklad i en timme. Och sen ska jag kramas med Ella hela kvällen för pappa Mange fyller år :) grattis kusinen!!!

Imorn är det helg igen. tiden vart vart tar du vägen alltså. På ett bra sätt.

<3<3

Godnatt:):)

Kategori: Tankar

Dags och sova. Mer att lära imorn så lika bra att sova så man är utvilad.

Efter jobbet imorn ska jag klippa mig. Nice. Men jag tror Linda kommer va rätt nöjd för jag använder inpackning varje dusch värmeskydd spraybalsam och håroljan. Toppen!! Så det känns inte så slitet men däremot väldigt långt. För långt nu igen.

Sen pratas det om afterwork imorn om mina kollegor får som dom vill:) + att vi ska kika fotbollsmatchen på storbildstv. De låter väl som jag ;) fotboll o öl. Varför inte. Jag hejjar på dom som vinner isåfall:D

Brabrabra

Kategori: Tankar

Coldplay

Kategori: Tankar

Har glömt nämna liiiten detalj...:) jag ska äntligen få se Coldplay på riktigt! Jag är så glad över det här ni anar inte.

Rebecca Jenny Åsa och Linda kommer ni ihåg Fix you och lotsen! Och Jennys klacksko som gick av. Verkligen. Jätteav. Dom som va så fina<3 ni är fina!!

Tandis

Kategori: Tankar

Här bockar vi av jobbigheter. På ett bra sätt. Tandläkarn idag. Peter blev så glad när jag kom, han gillar mig, och han va så nöjd med gaddarna:) toppen!

Va lite tufft att va på jobbet idag med min förkylning, man blir ju så trätt samtidigt som man måste koncentrera sig på all info. Men det gick bra trots allt!

Lunch

Kategori: Tankar

Svinförsyld

Kategori: Tankar

När vart jag såhär snuvig alltså? Idag har jag nyst säkert 50 gånger. Inte bra för vet inte om jag orkar träna i v då ju:(

Annars då? Helgen har vart väldigt mysig. Jag har tagit det lugnt.
Hunnit med två pw runt brandholmen shoppat haft myskväll hos min älskade moster vi hant med två filmer :) idag har jag tvättat handlat fixat matlådor och storstädat. Effektiv dag! En Fixar-dag. En vanlig dag.

Sen har jag pratat med Elin. Snart kommer hon hem. Ingen längtar mer än jag<3

Känner mig lite allmänt irri hmm bättre imorn. Såklart. För då är det utbildning igen. Vi går nu in på vecka nr 3 på if. Gud va tiden går fort. Va inne på vm igår kändes som tiden stod stilla där. Konstigt.

Lite nagelmålning nu sen dröjer det nog ute länge innan jag somnar. Man blir trött av att vara försyyyyld.

Hälsning från snön

Kategori: Tankar

Dom har det bra på deras semester. Konzo njuter <3

Dagens skörd

Kategori: Tankar

Kortet har gott varmt men det va jag värd alltså:D

Njuter!

Kategori: Tankar

Helg

Kategori: Tankar

Nu kanske ni undrar varför den människan uppe kl 8 en lör? Och människan är dessutom ledig! Men människan somnade halv 9 i soffan igår och vaknade vid 10 och har sovit tills nu
= superutvilad:)

Börjar dagen med kaffe och lite bokläsnig. Riktigt avslappnade tycker jag. Sen blir det pw en solig sådan hade jag tänkt, får nog vänta ett en stund tills det spricker upp för solen finns där - i know it!

Sen kära läsare ska Jag shoppa:D mest sånt som jag behöver, såklart, för man ska ju inte shoppa massa onödigt tjafs som vi har sagt men får man dubbla löner i Mars och april kan jag väl få köpa ngt fint iallafall för resten ska in på mitt lägenhetskonto!

Sen ska jag ha världens mysigaste kväll hos Nettan och Ilze!! Mat, prat och filmkväll. För det är synd om mig exakt nu åker familjen till fjällen utan mig:( jag vill oxå åka nypistade packar och dricka varm choklad i backen. Men nån har ju skaffat nytt jobb så man kan inte få allt här i världen. Men jag är nöjd ändå. Det är bara tre månader kvar tills jag ligger och solar på stranden, får tänka så:D

Ha en underbar lör för det ska jag ha!!

Nu är det vår

Kategori: Tankar

Värsta fina vädret idag vaknade på helt rätt sida inte så svårt när man har sovit gott och solen lyser in genom fönstren. Man man vill verkligen gå upp:) jag blir så glad i kroppen. ingen får dra ner mitt humör. Då jäklar alltså.. Gängspö!! Närå;)

Sen hjälper det oxå att jag trivs så bra på jobbet. Jag lär mig verkligen massor med nya saker varje dag:) jag ska blir en grym säljare så är det bara. Ska charma kunden på mitt sätt. På ett bra sätt;) vårt lilla gäng som är nya skrattar typ hela tiden. Vi är skolklassen:)

Sen gick jag till cubus och krama Louise 2 gånger. Jag va tvungen. Det är hon värd :D Favvo!!

Hämtat paket från hm oxå. Två nya via bh, en ljuslila sportbh och ett packe trosor. Fint alltihop. Så ingen retur där. Så bra.

Jag har träningsvärk. I magen sen igår. har tappat i styrka. Inte bra. Tur att jag ska köra pt power 75 imorn. Ska fokusera på styrka nu och inte bara dans. Även om det är så kul alltså.

Ska även göra en jobbig sak imorn. Men nåt som måste göras. Som alla tjejer bör göra var 3 år... Återkommer kanske om det här. Men eftersom 2012 är året då jag vågar allt så gör jag det här helt enkelt. Bra va:) jag är tuff. På mitt sätt.

Hejdå.

Våga

Kategori: Tankar

"Friskt vågat hälften vunnet"

Balklänning såld!

Kategori: Tankar

Mamma har krängt iväg min Prinsessbakelse till några vänners dotter. Hon blev kär i den. Lika kär som jag va. Nypris 4500 kr jag sålde den för 1500. Kap! Vackert kap. Den är värd att få gå på skolbal igen.

Inte för att jag kan titulera mig som ngt Bieber - fan MEN nya med Far East movement som heter Live My life är helt ok:) så ni vet lixom. Lyssna!!

Bakslag

Kategori: Tankar

Va f*n hände med vädret?! Regn snö storm you name it. Bakslag it is. Snart är det sommar. Sommartid på lördag på tal om annat.Wiee.

Vi fick sluta en hel timme tidigare idag. Vi går 9-16 annars den här v men vi va så duktiga så vi fick sluta 3:) hihi.

Hemma och har pratat med moster i 30 min. Och helt plötsligt känns mitt liv ungefär 150 kilo lättare. Hon kan hon Tack<3

Inge träna idag. Inge lust. Jag ska läsa go bok och kolla tv istället. Men imorn blir det dubbelpass Zumba först och sen styrka 30 min. Och torsdag PT power 75. Hejja mig. Det blir bra. Så bra.

Min kusse Sofie drog till Thailand idag. Lyllos henne alltså. Förstå så skönt och med solsken. Och på lör drar familjen med hund och allt till fjälls utan mig:( Inge skidåkning offpist med Marcus för mig. Meeen Trist.

Det var det.

Repeat

Kategori: Tankar

Kan inte sluta lyssna alltså. Bästa pwlåten. Och samtidigt flashbacks till förra året i London. Guetta är inte dålig live kan jag lova. Jag va i min kära musikhimmel. Men iaf snart är vi i hyde park igen. Tiden går fort :D

Natti. Jag är trött. Utbildning imorn. Och så tänker jag på dig men det visste du redan:) Inte så svår ekvation de där. typ som 5 + 8 - 3 = 10.

Söndag

Kategori: Tankar

Grattis finaste Elin på födelsedagen:) snart är det påsk och då får vi kramas!!

Har vart rätt så effektiv på fm här. Tvättat 4 maskiner, ätit långfrukost framför tv och gått rask pw runt brandholmen. Kändes som jag kunde gå hur långt som helst benen studsade fram. Typ. Skönt väder oxå.

Ska fortsätta mina söndagssysslor med att bädda rent och gå och handla. Funderar på att gå på flex ikväll på Friskis faktiskt... Eller simma/bubbla sunlight. Får fundera på saken lite till:)

Vardagslyx

Kategori: Tankar

Fix&trix

Kategori: Tankar

Vaknade ute på landet imorse. Kaffe på sängen och läsa lite tidningar. Mamma kenzo och jag har vart ute på långpw nyss och snart är det lunch. Det finns en loppis här i jönåker. Så vi åkte dit och gjorde lite små fina fynd. kul. nu ska jag kliva på crosstrainern och köra ett program tänkte jag inanna dusch och nagelfix.
blir en lugn kväll hemma i stan sen känner inte för några utsvävningar ikväll. har lite och styra med imorn så då vill jag gärna upp skapligt och dona lite. vill även träna imorn så då är inte vin det bästa kombon dagen före. måste även läsa igenom ett försäkringshäfte tills på måndag. duktig elev som man är. så det finns att göra så att säga :)

AW

Kategori: Tankar

Är just nu på voyage med familjen och massa andra vänner/bekanta till pappa:) riktigt trevligt! Ha en skön fredag.

Fredag - mot jobbet

Kategori: Tankar

Zumba

Kategori: Tankar

Det blev ett zumba ikväll. Det är ett bra pass. Hoppade över simningen efter kände att jag inte riktigt skulle hinna för torsdagar är min tvkväll. Lyxfällan och Revange. riktigt bra tycker jag.
Efter jobbet fixade jag och trixade med lite stuf. Va och lämnade min butiksnyckel så nu kommer jag inte in där längre. Borta. Sen in till Louise och ge kram som på beställning. Hon är fin hon den där tjejen <3 köpte faktikst en hallonrosa top oxå. Fiiiin. Det är inte mitt fel att det stod sandra på tröjjan alltså. såld.
sen boka klipptid. nu för tiden går jag och klipper mig var tredje månad. det är bra. annars har jag gjort det högst en gång om året. det är inte br.a men det har inte behövts lixom. men nu tycker jag att det är väldigt skönt att bli lite ompysslad och så är det alltid fräscht.
imorn är helg :) ska göra lite av varje tänkte jag. nu ska jag sova. jobbardag imorn.

Sol i sinne...

Kategori: Tankar

Heeejsan på dejsaaan. kul. nämen låt oss bli uppdaterade. veckan går i ett rasande tempo. imorn är det redan torsdag. ska bli skönt med lite helg snart. ledig som man är. sjukt.
alltså det går så bra på jobbet. jag har ingenting att klaga på. alla är så trevliga och gulliga mot oss nya. visar, förklarar, tar hand om oss osv det är många som jobbar här men det är bara ännu roligare att ha så myk arbetskamrater och lära känna alla nya människor även om man känner igen en heldel. nyköping är ändå nyköping. på ett bra sätt. jag har inte ångrat min uppsägning på vm på långa vägar och kommer med säkerhet inte göra heller. vero moda är historia.
vi har medlyssningar hela veckan vilket jag tycker har vart fördelaktigt för då kan man lättare relatera på måndag när alla utbildningar drar igång. vi har fått schema till v17 med massa olika e-kurser och utbildningar. kulkulkul :)
idag har jag suttit med katarina på fm och ali på em. Alla jobbar på sina olika sätt så det är jättekul att få inspirartion från alla. och förresten att bara ha ett eget jobbnummer och mail är coolt. så nu kan ni ringa dirket till mig om ni vill ha försäkringar :)
en kille berätta idag att han har gått upp 20 kilo efter han började jobba där. katastrof. han äter iof pizza och kebab varje lunch....men ändå det är ju tur att man är lite fåfäng nu för det kommer aldrig att ske med min kropp. nu ska jag iväg och köra Step.

<3

Kategori: Tankar

Puss och kram till mamma pappa Marcus Nettan och Ilze. Min fina familj<3

Natti.

Hemma

Kategori: Tankar

Jobbat 9-14.30 idag så nu är jag hemma. Man ska inte gå ut gör hårt säger dom, en sak i taget, så vi får sluta tidigt hela v:)

Men dom här timmarna räcker vill ja lova. Suttit på medlyssning hela dagen. Alltså jag sitter med en säljare när den tar emot kunder. Myk att ta in så mitt huvud är trött nu, faktiskt huvudvärk så det blir chill hela em ingen träning jag vill bara mysa i soffan och titta på serier och läsa tidningar så det ska jag göra.

Min kropp är ju inte alls van att sitta stilla så myk och lnge framför två datorer så jag tror att det tar ett tag innan den vänjer sig. Men jag får iaf 15 min prommis till jobbet och 15 hem. Vardgasmotion. Det är oxå lätt att man blir lite frusen. Och imorn ska jag ta med en vattenflaska.

Träning

Kategori: Tankar

Blev ett 30 min aerobicpass ikväll. 30 kanske låter lite men här är det tempo från start vill jag lova. Annelie som instruktör är dessutom jätteinspirerande och pappande så Om man hade en dålig dag innan går man därifrån glad och svettig:D

Välkommen

Kategori: Tankar

Stod en jättefin blomma på mitt skrivbord idag:) va lite av en mjukstart idag vi har presenterat oss gått rundvandring fått våra arbetsplatser och även suttit med på lite medlyssningar. Allt känns otroligt bra!

Måndag

Kategori: Tankar

Sådär jag, jag är utsövd. Somna som en stock halv tio igår gick upp vid 7. Är duschad. Har ätit havregrynsgröt. Lunchen är fixad. Jag är redo gör jobbet. Första utbildningsdagen börjar kl 9.

Man kan säga att mitt nya liv börjar idag:) och framtiden är ljus!!

Tack för alla lycka till önskningar. Ni är fina. Det här ska jag fixa galant. Måste fixa det sista nu. Hejdå.

Barnkalas

Kategori: Tankar

Grattiskramar till Ella på 1 årsdagen<3

Frukost

Kategori: Tankar

Flower

Kategori: Tankar

"Lycka till på nya jobbat Sandra. Tusen kramar från alla oss på Vero Moda"
:D :D

Den sista shoppingen...

Kategori: Tankar

Sista personalköpet. Det blev en jacka, ett par byxor, ett linne, en t-shirt och två blusar. Inte så myk. Bra gjort av mig. För att jag valde bort väldigt myk..

Nu ska jag ta tag i en riktig vårrensning i mina garderober. Slänga och sälja! Lyckade sälja en vinterjackan till mamma igår. Säljare som man är Haha närå den är finfin men för stor för mig. Varför köpte jag den överhuvudtaget?! Oklart

Sovit som en sessa

Kategori: Tankar

Godmorgon freiends! Sovit sju gånger så bra i natt. Åh så skönt. Tror att det har och göra med att mina rara familj och Ilze va här igår och gör mig till lugn tjej. Fina lillasyster. Jag behöver minst 8 timmar för att vara på topp på dagarna. Sömnen är ju superviktig eftersom kroppen får chansen att återhämtar sig då. Nog om detta.
Planen va gymmet. Lite cross, lite cykel och springa. Känner att jag vill förbättra konditionen. Men jag orkar inte gå till sunlight nu. Det blir för stressigt. Ska nämligen ha en förmiddagsfika med Michele innana work. Han är hemma i helgen, vi har inte setts på flera månader så vi passar på att köra update :)
Som som sagt. Sista lördagen och sista dagen med Ullis. Nu jäklar händer det grejjer. Imorn är det allra allra alrra sista dagen forever. Allt förändras. Mina nycklar ska vandra vidare till en annan tjej.  Allt har gått väldigt fort, först ansökan, sen webpresentation, intervju, personprofil, uppföljningsmöte till anställning. Och på måndag börjar en månads utbildning. Jag är just nu helt lysgrön men jag ska bli bra på det här:) det roliga är ju att det finns goda utvecklingsmöjlighter inom företaget så det är givetvis min plan..
Åsa är hemma i SWE. Ska givetvis firas med pompa och ståt. Ikväll ska vi dricka vin. Blir säkert lite mellokoll oxå. Heja Loreen alltså. Annars j*vlar...haha blir ett tappert försök till krogen. Dt går om man vill. Ikväll vill jag dansa dansa dansa. Träffa lite folk. sist jag va ute sa en "Sandy du är ju typ aldrig ute längre..." det är ju fint att folk saknar en lixom. verkligen. fint. not.

Hej fredag

Kategori: Tankar

Gud va ja sov dåligt inatt:( klockan va rätt myk innan jag lyckades somna.

Det blir en lugn och skön fredagkväll. Snart kommer mamma pappa och kenzo på fika:) Kände att jag behövde lite sällskap och så sakna jag min hund. Sen ska vi gå och möta Ilze vid skolan, dom har vart i Romme hela dagen.

Det finns myk olycka i världen men det finns oxå lycka.. Idag föddes mitt tredje kusinbarn! välkommen lilla Nora<3

I mitt hem

Kategori: Tankar

Internationella kvinnodagen

Kategori: Tankar

Grattis alla tjejer! Är en väldigt viktig dag! Vi är starka. Vi är bra!

Jag har funderat på vem jag verkligen vill hylla idag!? Behövde inte egentligen inte tänka längd. Jag vill hylla två kvinnor!

Min fantastiska mamma och mig själv!
Vem hyllar du?:)

Ovanligt pigg

Kategori: Tankar

Idag känner jag mig riktigt morgonpigg, det vanligast är nämligen motsatsen, så jag tänkte ta vara på det och gå upp redan nu.

Ska Koka två ägg och gå ut och gå. Med nrj som sällis. jag försöker ställa in min kropp mentalt att Alltid börja gå upp klockan 6..första månaden kommer nog va värst sen är man inne i nya rutiner. Men ändåååå. OMG. Kl 6!!

Såhär ser annars dagen ut.
* jobba
* fika med Maria
* träna Zumba och simma 10 längder
* mysa i soffan

Greys

Kategori: Tankar

Alltså jag gillar verkligen serien. På riktigt. Den är komisk i allt det tragiska. Men jag är för känslig för såntdär tragiskt. Så jag har stängt av och ska läsa istället. Hoppas det är ok för er.

Bra dag

Kategori: Tankar

Sovmorgon först, stadig frukost och iväg för att möta louise imorse. Vi va ute och gick pw över en timme. Riktigt skönt. På hemvägen stannade jga faktikst och köpte två buketter vita tulpaner på torget. Kände mig lite som 45... men fina är dom är nu när lägenheten oxå doftar nystädad av ajax känns det väldigt fräscht här.

Hade bokat mig på två lunchpass. Först Afro workout. Det är så kul med dans. Gilla gilla gilla!! Efter det skönt och energigivande qigongpass. Avlutade allt med tio längder simmning och nästan en halvtimme i bubbelpolen:D Sen va jag helt slut. på ett bra sätt.

har oxå letat bebiskläder till ella. Hon fyller nämligen ett helt prinsessår i dagarna <3 herregud alltså stackars mina framtida barn jag kommer antalgligen shoppa ihjäl mig kläder till dom för det finns så myk fint och det kostar ju typ inget heller.

jah själv fick en...wait for it...wait...en blå/vit randig stickad tröjja och en vit virkad väst av mig själv. Tack så myk.

kommer ni ihåg håroljan som jag beställde. Fick den igår. Den luktar goooottt :)

Tulpaner

Kategori: Tankar

Vår vår vår:D mysigt!

Kastar in handduken

Kategori: Tankar

Va Sista dagen med Therese idag. Det här med att säga hejdå har aldrig vart min starka sida:( vi hade verkligen nedräkning.. Saknar henne redan faktiskt. Väldigt lätt och skön tjej. Inga konstigheter lixom. Glad för att jag har fått lära känner henne.

Men jag kommer att hälsa på, såg nämligen ett mail med leveranser i mars och det står Sandra på väldigt många plagg.

Vm har verkligen jobbat upp sig. Kul! samtidigt som vi tycker att Gina tricot har haft sina glansdagar, nu är det deras tur att göra ngt nytt. Man kan inte alltid glida på gamla meriter.

Jag är trött ska läsa lite nu och somna sött. Ledig imorn:) Wiee. Ska krama Louise då<3 rart.

This moment

Kategori: Tankar

Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på lite songs. Hade tänkt mig en tiidig pw innan jobb kl 9 men seriös vem orkar det alltså?! Inte Sandy.

Ska försöka gå igenom min lilla undanhängda klädhög det ska ju göras en slutshopping i dagarna. Man får väl börja önska sig presentkort sen va konstigt och inte handla med rabatt nå mer."/

Upp och hoppa nu och det är en fantastisk dag:D glöm inte att livet är väldigt skört så ta vara på ALLT<3

jag har blivit lite bättre på att leva i nuet, det är viktigt att man gör det tycker jag. Idag kommer ju faktiskt aldrig tillbaka. Puss

Guld

Kategori: Tankar

Istället för halsbandsringar hittade jag två för armarna istället på hm för 49 styck. Jättefint och ha en på varje lixom!:)

Nu..jobb.

Måndag

Kategori: Tankar

Ja igår gjorde jag inte många knop här hemma, dog verkligen efter jobbet och vaknade upp vid 8. Missat hela em men va gör set om tusen år.

Lyckades dra ihop en pastasås med kasseler och färska champinjoner sent om sido. Alltså jag blir faktiskt bättre på att laga mat. För i jämförelse med alla min flickor är jag ungefär kass på matlagning men övning ger färdighet :) man måste våga prova och om det smakar shit så finns det ju alltid thai runt hörnet ;)

Nu går vi alltså in på upploppet. På söndag lämnar jag över mina butiksnycklar till nån annan. Hejdhejdå. Eftersom jag ska jobba i en helt annan bransch nu så finns det utrymme för att kunna jobba extra med kläder. Har en liten plan för det så vi får se :)

Upp och göra gröt nu och sen ge sig ut på årets första joggingtur. Blir en liten sväng för att känna in skona och känslan.

Ha en bra måååååndag.

Gårdagen

Kategori: Tankar

Riktigt lyckad kväll igår. Mello va jättekul! Alla va på så gott humör och man kände att stan festa lite extra lixom. Va braaa:)

Vi satt på läktare c1 - såg scenen perfekt därifrån. Liten fail att ljudet farrsvann 21.05 -21.20 då hörde man ingenting men inget som märktes i rutan tror jag.

Sen åkte mamma och jag till slottet och festa vidare. Gud så fint dom hade gjort slm en riktig nattklubb inne på borggården. Ett enormt "partytält" Allt va vitt, garderob, toaletter stort dansgolv, vita tulpaner överallt:) fick en lyxig känsla. Oxå bra!!

Så mamma och jag va lite kungar i baren, vi drog kortet varannan gång. Kamske dra k liiiite för fort för jag vart fullis. Mamma fyller 50 i år och höll igång på dansgolvet som en annan 20 åring. Kul. Mor och dotter - radarparet.

Och om man sen får favvokramar kan vi nog säga att kvällen va lyckad.

Att jobba idag va aningen kämpigt, man det gick det oxå.

Nu väntat jag på att pappa ska ringa. Han har gått i mål:) duktigt!!

Melodifestivalen

Kategori: Tankar

Det är en bra lördag. Solen skiner som aldrig förr och det är faktikst vår nu. En tidig vår. Snart blir det lite jobb fram till 2 sen lunch med min barndomsvän Malin:) Det går alldeles för lång tid mellan våra dejter men idag är det dags. Mysigt.

Sen ikväll är det schlager som gäller. Jag som älskar schlager ;) nää men det är faktikst kul att det för en gång skull händer nånting i den här stan så jag ska gå på andra chansen ikväll och hejja på sean banan..

Mina vänner!! igår kom brevet. Mitt nya arbetskontrakt på IF. Så nu är saker och ting officiella. Jag har sagt upp mig på Vero Moda. Men jag måste erkänna att det känns lite vemodigt när alla tjejer kommer in med CV och grejjer och vill ha min tjänst. Lite vemodigt men rätt rätt rätt :)

Och förlåt Sverige nu men jag tycker ärligt talat att många är generellt dåliga, långt ifrån alla, men många är mindre bra på att skriva ett CV. Jag gillar verkligen inte särskrivningar för det kan ge en hel annan innebörd i en text än vad man har tänkt. Be någon att läsa igenom om du är osäker. puss på er.

Back In Town

Kategori: Tankar

Civilisation igen. Hade en riktigt chilldag igår. Jag lät bara timmarna pasera. åhh så skönt. Pappa drog iväg till Vasaloppet imorse. Det krävs mycket av kroppen att klara av en sån lång sträcka och med tanke på att han faktikst är sjuk i diabetes så beundrar jag honom och hans prestation på 9 mil. Han har kört ca 15 år tror jag och bara brytit 1 år då han fick sjukdomen för 13 år sen.:( Men pappa är stark, lätt för att bygga muskler och har en otroligt bra grundkondition som gör att han orkar det här och mår så pass bra. Massa lycka till på sön favvo<3

Och ibland ska man ju ha lite flyt, jag har fått en plats på cobat ikväll :D nice!! jag ser fram emot avkoppling bubbelibubbla efter passet.

nu ska jag dra till jobbet. tja.

Mamma

Kategori: Tankar

~En mor~
En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.
Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.
Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.
I livets alla skeden
förblir hon dock densamma…
Din alldeles unika
högt älskade mamma!  

Tack tusen gånger om för att du finns<3

Treatment

Kategori: Tankar

Jag har beställt en hårolja. Hört och läst mycket om den här produkten så den är nu hemklickad. Det krävs bara någro droppar tydligen och ett par dagars användning för att se finfina resultat. Tanken är att använda det i handdukstorkat hår innan föning och plattning. Hoppas den passar mitt låååånga svall. Om någon blir sugen så köpte jag den på lyko.se 100ml för drygt 300 kr.

Våffellunch

Kategori: Tankar

Morgonsoffan

Kategori: Tankar

Vaknat ut på landet hos mamma och pappa. Ledig torsdag. Underbart!! Idag ska jag egentligen inte göra nånting förutom att ha en skön dag med lite läsning och långpw.

Dags fail är ändå att mitt favvopass, bodycombat, imorn är fullbokat. Jättetråkigt alltså. Hoppas folk avbokar så jag får plats och svettas och ha träningsvärk i varje muskel hela hela hela helgen. Det skulle jag vilja haha

Ha en skön torsdag kompisar:)