Sandras

Rosa bandetgalan

Kategori:

Sista oktober idag. En hel månad har man haft chansen att bidra med pengar till Cancerfonden. Jag HOPPAS och tror att alla som läser min blogg har gjort nånting för att bidra. Om inte så har ni några timmar på er.. <3

Kvällsfika.

Kategori:

Ikväll har jag haft fikabesök. Min barndomsvän Josse är hemma från USA en sväng så vi hade lite kvalitetstid idag. Väldigt trevligt.

Självklart har jag även hunnit med att tvätta 6 maskiner tvätt och strykt och hängt upp mina nya vita gardinerrunt sängen som jag köpte på ikea. Va lite trött på mina lila så kände för förändring och de vart fiiint :)

Imorn börjar jag 8.45 värsta sovmorgonen. Haha. Not. Slutar 17.30 och Sen direkt iväg på dubbelpass på Sunlight. Dumt att vila..

Slut som artist

Kategori:

Meeen trött. Jaha då vare måndag igen. Då vare varg igen. Uppe tidigt imorse. Jobb till 16.30 har vart 40 min kö på telefonerna idag.. Behöver jag säga mer. Efter ett samtal har man ca 30 sek på sig att göra klart och sen direkt till nästa samtal. Efter jobbet veckohandlat. Iväg och köra jobbigaste passet på hela veckan. Powerkick. Man typ simmar ut från salen. Hem och laga mat och duscha. Kolla projekt runway. Såg en av deltagarna på Ikea igår för övrigt. Najs :)
Kolla på SOS uppdrag. Ny serie som får mig att börja tänka på fadderbarn. Hmm. För 200 kr i månaden kan ja hjälpa ett litet barn. Vi ska vara tacksamma för fy så bra vi har de. Jag har de bra. Du har de bra.

Slut som artist. Godnatt.

Shop til you drop

Kategori:

Äntligen fick jag träffa min Elin idag. Min vapendragare och kära vän. Hon är en vän som finns där om de blåser kallt. När det är lite kyligt. Iaf en shoppingdag och lunch på stan. Lycklig.

Jag hittade lite av varje :) imorn väntar Ikea oxå.. Får be om ursäkt för dåliga bilder men ni ser nog va som har köpts kan ja tro.

Jag tänker Verligen ett steg längre nu när jag spenderar på shopping. Förut köpte jag ALLT. Nu köper jag sånt som jag tycker säger nånting och plagg som bär upp mig på ett fint sätt. Och sen måste de vara kläder som passar på jobbet men oxå privat och dom måste vara varma och bekväma för man blir lätt kall när man sitter framför två datorer hela dagarna.

Godmorgon lördag.

Kategori:

Nuså är den påväg hem:)

Kategori:

Mitt liv idag

Kategori:

Godmorgon!

Såhär ser dagens agenda ut:
8-16.30 jobb
16.45 lägenhetsvisning
18.30 aerobic dans
19.30 styrka; rygg/mage

Godnatt! Haha.

Tisdag

Kategori:

Sitter just nu och dricker mitt lunchkaffe, börjar igen 13.15.. Lite senare har vi gruppmöte. Ikväll blir det spinning med Carro. Då ska vi svettas :)

För övrigt! Solen skiner och man kan inte vara mer än lycklig över de! Njut av dagen!

Ugglan

Kategori:

Tjohoo

Kategori:

Måste erkänna att jag va seg imorse när jag va tvungen att kliva upp, hade gärna stannar kvar i sängen ett par timmar till.

Men de va väl för tur att ja masa mig iväg för idag mina vänner har vart en väldigt bra dag.

Endast 1 sälj ifrån att klara mitt veckomål :) det är grejjer de. Och de är bara måndag..., detta bådar gått för resten av veckan. Fantastiskt. Jag firar med en joggingtur.

Vill bara klargöra en sak. Jag jobbar som säljare men jag ringer ALDRIG ut till kunder.

Jag tar emot Kundsamtal, hjälper han/hon först med ärendet som dom ringer in för och sen mersäljer jag(hittar bättre totallösning för kunden) Så jag har två uppgifter kan man säga handlägga och sälja. Capisch!

Nu vet ni så ni inte tror att jag är nån irriterande telfonförsäljare för en sån tjänst skulle jag ALDRIG ens söka.

Avslutade ord: övning ger färdighet och jag kan bli bra på vad jag än bestämmer mig för <3

Silver

Kategori:

Jobbar..

Kategori:

Helt själv på kontoret idag. 10-16. Första gången jag jobbar själv. Men de här ska nog gå vägen oxå. Hoppas jag. Blir de strul får jag helt enkelt återkomma till kunden på mån :/

Längtar till ikv. Mysa ner sig i soffan med en bra film känner jag för. Och ngt gott att äta till de.

Ha en bra lördag!

Äntligen fredag

Kategori:

Nyss hemkommen. Ska byta om till sköna myskläder och gå till min favvomoster och Ilze <3 en kväll med middag och x faktor. Ha en bra kväll.

Bra bra bra

Kategori:

Fina nyheter...

Kategori:

... Ska ev på lägenhetsvisning:D har en bra magkänsla om den här lägenheten men vi får se. Marcus följer med mig som stöd.

På mitt skrivbord

Kategori:

Från Ullared

Kategori:

Full fart

Kategori: Tankar

Redan torsdag. Men min vecka slutar förts på lördag. Jobbar en 6 dagars vecka nämligen. Men de gör inge fick ju möjligheten att va ledig i fredags. Så det hinns inte med så mycket annat än att jobba och sova. Igår va en kollega Karoline och tränade tillsammans. Vi körde ett 45 min cykelpass och 25 min intesiv rygg/mage. Sen va vi trötta. Tränar ju oftast själv men det är kul att köra med någon och de passar ju bra när vi jobbar samma tider. 
 
Vi hade vårat första vu-möte i tisdags. Det gick bra så nu är vi igång med projektet. Har även haft 1.5 timmes medarbetarsamtal som man ska ha en gång per år. Det mötet gick väldigt bra. Det gjordes en individuell handlingsplan på områden som jag ska jobba med sen la jag även fram att jag vill åka upp till huvudkontoret i Sthlm så de ska vi ordna till. Med ord som "jag är så himla glad för att jag har anställt dig sandra" får man helt enklet se sig som nöjd. 
 
Idag jobbar jag 10.30-19 så lite sovmorgon men ställde klockan relativt tidigt ändå så jag hinner plocka och fixa i lähenheten och dricka mitt kaffe. Ha en bra dag!
 
 

Scandal

Kategori:

Dubbelavsnitt av Scandal ikv. Har zappar lite till kalla fakta. Alltså HATA parken zoo i e-tuna. Hur kan man behandla djur på de här sättet!? Ja mår illa. På riktigt.

Min nya pyjamas. Från hm. 200 myskronor.

Varberg korort

Kategori: Tankar

Fredag: Klockan 8 åkte vi, solen sken och humöret på topp. Första stoppet fick bli i jönköping där fikade vi och köpta polkagrisar (såklart) sen åkte vi vidare till västkusten. Vi checkade in våra väskor och gjorde oss hemmastadda på rummen. Marcus och jag fick ett dubbelrum. Jättefint. Och hästensängar. Och självklart morognrocken. För vad vore ett spa utan morognrocken?! 3ggr så stor som jag själv men desto mysigare.
 
 
Sen på eftermiddagen tog vi en prommenad på ett par kilometer längst med havet. Precis vindstilla och solen värmde. Det fanns verkligen ingen annanstans som jag skulle vilja vara på än där just då. Sen skålade vi in helgen med ett glas rött. På kvällen fick vi buffé till middag.
 
 
 
Lördag: Vi hade fri tillgång till bad, gym och alla aktiviteter på hotellet. Mamma och jag började dagen med morgonyoga med havet som bakgrund. Bättre start på dagen får man leta efter. Pappa hade gått pw och gymmade med marcus senare under dagen. Pappa hant även med ett utomhuspass styrka/kondition och mamma och jag va gick på funktionell träning. 
 
Poolen betsod av en saltvatten bassäng med säkert 30 gradig värme, en annan pool med ännu varmare vatten, bubbelpool och ett gäng olika bastu-ar?!okart. Prövade för övrigt ångbastu för första gången i mitt lilla liv. Vi shoppade lyxig lotion och doftljus i shoppen.
 
 
Måltiderna va stora och det fanns massor att välja bland. Den som uppfann frukostbuffé borde få pris alltså. Vi hade sittning 18.30 för middadgarna en buffé som sagt och en supé. Luncherna va även dom stora buffer men med fria sittningra från kl 12... Som sagt vi har ätit hela tiden ungefär. Tur att jag gillar att mat. 
 
I lobbyn satt folk i sina mrognrockar i stora fåtöljer med antingen en drink eller en kopp kaffe, läste tidningar och njöt av  varndras sällskap. Det va varmt och skönt av den öppna spisen som brann från tidig morgon till kväll.
 
En 35 min behandling ingick även i paketet. Vi hade förbokat stenmassage för alla. Då fick man åka upp en våning och där väntade massören och lugnet själv. Varma lavastenar mot ryggen och härlig massage. Ville aldrig att tiden skulle ta slut. Sen blev man lotsad till ett rum där dom kom fram med te och filt så fick man sitta där efter massagen och bara vara. 
 
Det va första gången som jag va där men absolut inte den sista. Att sätta lite guldkant på vardagen är man mer än värd, de är sånt här jag jobbar och sliter för. De va en lyxig helg som jag inte ville skulle ta slut. På återseende varberg. 
 
 

I brevlådan

Kategori:

Äntligen! Man blir så glad en riktig tacka-ja-inbjudan och en riktig nyårsfest. Tack Linda och Co. Jag längtar redan. Puss

Hemma

Kategori:

Jag älskar dig mamma. Jag älskar dig pappa. Jag älskar dig Marcus. Tack tusen gånger om för den här helgen.

Sista lunchen!

Kategori:

Nu har vi checkat ut från det här lilla paradiset så nu är nästa och sista stoppet Ullared :) jag tycker om roadtrips!

Mot spa:)

Kategori:

Nu är vi gång. Marcus kör första biten till Jönköping där ska vi stanna och fika:) åh vilken bra helg det här kommer att bli!

Ung cancer

Kategori: Tankar

Jag skulle vilja hylla några tjejer som arrangerar en loppis till förmån att samla in pengar till organsisationen ung cancer. Loppisen kommer att vara imorgon och hade jag vart hemma hade jag verkligen gått dit. För jobbet som dom här tjejerna gör är i mina ögon beundransvärt och väldigt vackert. Så jag är faktikst lite ledsen att ja inte kan gå dit. Men jag kan ju inte vara på två ställen samtdigt. Blir lite svårt. Faktikst.
 
Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Så jag drog mitt strå att gå in och köpa ett arband på hemsidan istället. Så nu känns det bättre i mitt hjärta. Och jag kan åka bort och njuta av en helg med gott samvete.
 
Så ni som är hemma gå på loppis imorn och lämna erat bidrag. Varenda krona behövs för att bekämpa den här dumma dumma sjukdomen.
 
Lycka till tjejerna med eran loppis och otroligt bra jobbat av er!
 
 
 
 

Idag

Kategori:

Kollat på Greys med tända ljus. Och nu Scandal. Får se hur länge ja orkar innan ögonen slocknar.

Dagen har vart bra. Nöjd med dagens resultat. Vi fick reda på individresultatet för september oxå. Jag kämpade bra men nådde inte riktigt dit jag ville men skrapa ihop lite bonus iaf.

Oktober känns myk bättre. Fått en bra start. Vi får se. Jag har oxå vart på möte idag, va marknad som informerade och de va Väldigt intressant.

Avbokade träningen idag. Kände att jag inte roligt hade tid eller va upplagd för det heller faktiskt.

Gick till hm istället. Köpt en tidning till fre oxå. Tophälsa. Passande för helgen. Låter kanske konstigt men ja längtar tom till att få åka bil sådär långt. Bara sitta och filosofera och läsa. Och bara göra ingenting.

TC

Kategori: Tankar

Idag har jag haft utbildning hela dagen eller träningscenter som de heter egentligen. När man är klar med det här så har man gått igenom alla 7-8 stegen i kommunikationsproceccen. Jag hade steg 1 i våras och idag va det dags för 2 och 3. Jag tycker om TC. Alltid är det någonting som man kan förändra och förbättra i sitt dagliga arbete. Man blir aldrig fullärd. Om ni mot förmodan blir det så tycker jag att man ska leta efter nytt jobb.  
 
Efter jobbet cyklade jag raka vägen hem till Maria. Hon hade dukat upp en riktigt fint med mellanmål. Färskt bröd bla. Verkligen jättegott och vi hade en mysig eftermiddag tillsammans :)
 
Vidare sen till Sunlight och köra kvällens zumbapass. Proppat med folk. Har inte vart så mycket tidigare. Lite svårt att ta ut sig helt och fullt då men de är ett bra pass trots allt. Imorn blir de aerobic är tanken.
 
Ska kolla på några avsnitt av satc och sen sova. Tänkte försöka vara på jobbet till 7.30 imorn. Hade lite bevakningar som jag inte hant göra idag som jag måste ordna med. Men vi får se om ja orkar vara så ambitiös och vara där så tidigt i annat fall så löser jag de under dagen på något sätt. 
 
 
 

Spa

Kategori:

Nu kan jag säga vart vi ska åka på fredag för nu vet mamma oxå. Vi ska på spa; Kurorten i Varberg.

Ska bli helt underbart skönt att springa runt i tofflor och morgonrock en hel helg:)

Och så lite kaffe...

Kategori: Tankar

Och så va den helgen över oxå. Men de har vart en skön och nykter helg. Igårkväll åt vi räkor. Mysigt och framför allt gott. Somnade dock tidigit i soffan sen och blev väckt med kaffe på sängen i morse. Sen åt mamma och jag frukost och gick ut på promenad med kenzo. Vi såg 3 älgar. Mamma är livrädd för dom men dom är dubbelt så rädda för oss så dom älga iväg...haha kul. Älgjakten börjar imorn för övrigt.
 
Sen tog vi årets sista kaffe (igen) ute i solen innan vi plockade ihop alla 100 sorters utemöbler... Grejjer och blommer överallt känns de som. Fast på ett bra sätt. 
 
Sen va de solsidan premiär ikväll oxå. Fint de ääär! Men nu får de räcka för ikväll börjar iof 11 imorn för en kollega ville byta pass. Klart man ställer upp för laget. Då hinner jag ordna lite på stan innan jobbet. Ska fixa lite inför fredagen nämligen. 
 
Annars då?!
 
Jomen ja har fått mig ett par, tre tankeställare. Faktiskt. Ja känner ungefär såhär om en de ena. Om man ska förändra någonting kan man inte stå med ena benet kvar. Jag är verkligen påväg åt ett håll. Ett annat håll. 
 
osv.
 
 

Favoritsaker

Kategori:

Nöjd

Kategori:

Åå de blev så bra! Jag är verkligen nöjd med köpet.

Dagens uppdrag

Kategori: Tankar

Har vart på en timmes pw, de va en lugn och fin morgon vill ja lova. dessutom får man i sig d vitamin av solen. Jättebra. Jag äter faktikst kosttillskott d vitamin under vinterhalvåret och omega 3 hela året.
 
så håller ja på att tvätta oxå. Ja har absolut inte tid att sova bort halva dagen även om jag är ledig. Min kropp behöver 8 timmars sömn sen mår den bra igen. Redo och pigg för nästa dag. När man väl är ledig vill man passa på att ta var på dom dagarna så myk som möjligt. 
 
Ska snart möta upp marcus och åka till norrköping. Men får köra för att hade tydligen afterwork igår men de är en annan historia. Idag händer det alltså, jag ska fixa en ny tv. Kasta ut den gamla. Jag hatar den. Den är så dålig. Men ja är inte så haj på de där med elektroniken så tur att brosan ställer upp och följer med så de blir rätt och riktigt de här. Hur stor tv ska ja ha?! 42 eller 46. Ingen aning. Sen har vi sagt upp min mobila bredband oxå så nu ska jag skaffa fast. Fix och trix med andra ord. De blir braaaaa.
 
"De flesta av oss upplever stunder i livet då vi skulle gett vad som helst för att allt skulle bli som det va igår, trots att gårdagen gick förbi utan att vi varken uppskattade eller njöt av den"
 
Ta vara på dagen. Puss.

Gina tricot

Kategori:

149 kr. Fynd. Ja gillar den.

Godmorgon

Kategori:

På helgerna skippar jag havregrynsgröten för variationens skull. Sen är de lite lyxigare och godare att ordna en smoothie när man är ledig.

Projekt lycka

Kategori:

Dagarna är långa men åren korta.

Hmm.

Kanelbullens dag

Kategori:

Självklart blev vi bjudande på stooora och framför allt goda bullar idag på jobbet. Utöver de har vi haft ett kampanjmöte och ett annat infomöte idag. Man lär sig verkligen nya saker varje dag.

Gick på en pw runt brandholmen ikväll. Skönt att va ute efter hel dag inomhus.

Ikväll börjar Rvenge säsong 2. Gillar den serien väldigt myk. Imorn är se fredag och helg. På lördag ska jag och Marcus dra iväg en sväng:) roadtrip med brorsan!

Längtar

Kategori:

Det är så roligt att ha någonting att se fram emot såhär på hösten. De lyfter upp vardagen. Men nu tycker jag verkligen att de ska bli den 12 så jag får åka i väg med hela familjen. Kommer bli en så fin helg rakt igenom.

Allt är betalt och klart nu ska bara fixa lite till inför nästa fredag. Det är roligt att överraska. Speciellt när de gäller mamma<3 tänk att hon fyller 50 snart.. Tiden går. Va rädda om varandra.

"Det ända vi vet är att vi har idag"

Tja

Kategori:

Idag hoppar jag över träningen helt och hållet. Gick hem och sov en timme efter jobbet. Helt slut. Började 8 imorse och slutade 20 igår. Man hinner inte riktigt återhämta sig. Sen har jag någon helt störd träningsvärk. Combat är anledningen. Har tom med stått upp och jobbat idag. Haha. Kunde inte sitta. Tur att skrivborden är justerbara.

Jag har har haft medlyssning idag oxå. Roligt faktiskt :))

Har precis vart och hämtat mat och köpt dajmglass. Vardagslyx. Så det blir tv varvat med en bok resten av kvällen. Fantastiskt skönt om ja får säga de själv.