Sandras

AW

Kategori:

Vi blev bjudna på Mat och vin igår efter jobbet på jobbet. AW är kul. Kan bero på att jag har så sköna kollegor. Båda grupperna festade alltså lite igår. De va ett himla tjat om att ja va "tvungen" följa med till fika men nej jag cyklade hem nöjd och belåten med kvällen. Ville sova och vara pigg Idag nämligen.

Började dagen med att bli bjuden på hotellfrukost av fina Linda. Där satt vi i ett par timmar och åt. Hotellfrukost är nice.

Sen springa runt på stan lite. Klämma och känna. Vart bara två påsar faktiskt.

Nu dricker jag kaffe och målar naglarna i silver. Ikväll ska min födelsedag firas med ett gäng tjejer:D ha en bra daaaaaag. Puss

SHM

Kategori:

Och så ligger man här i soffan och bästa Marielle ringer och säger " Sandy jag har goda nyheter - jag har en biljett till dig, du ska med på swedish house mafia"

Jag dog av lyckan.

Så himla fint avslut på torsdagen. Min Coldplaykonsert blev ju Inge men nu tänker ja helgardera med att ta ut semester den dagen.

Å va ja kommer sova gott inatt. Tack snälla för att du tänkte på mig underbara vän <3

Rosa bandet

Kategori:

Okej Årets livsviktiga månad är här!

Ta erat ansvar och skänk ett bidrag till Cancerfonden. Rosa bandet kostar bara 25 kr. Vilket är Inga pengar alls. Så visa ditt stöd genom att skaffa ett du oxå. Det är coolt att bidra. Många drabbas varje år men tack vare forskning överlever desto fler.

himlen får vänta... <3

VU

Kategori:

Idag har hela kontoret vart på vuseminarium 3 tim i Pelles lusthus. Kommer att bli min första vuperiod. Ska bli spännande att jobba i projekt utöver mina vanliga arbetsuppgifter.

Något annat som kom med ett positiv besked på mail i morse är att vi fick ett förlängt märkesavtal.

De här har vart en lång utdragen process med start i våras.. med nu är de äntligen klart att If fick de vilket betyder massor för företaget och även min egen tjänst faktiskt.

Många konkurrenter ville ha här avtalet! Men Vi vann! Det är ett bevis på att det görs ett BRA jobb. Nu kan jag andas ut och bara köra alltså. Fantastiskt!

Den här dagen ska jag fira med ett jättebra danspass ikväll men först ska jag vila på soffan.

X factor

Kategori:

Alltså helt okej program x factor tycker jag. Alla "akter" är så himla begåvade. Rikigt duktiga allihopa. En annan kan ju inte ens ta en ända ton..

Va hos mamma och skulle kolla på en blus från Missoni efter jobbet. Men folk hade verkligen köat till butiken och hängt på låset och vält ner ställ i butiken. Så nej jag fick ingen fin blus med fjärilar. Tusan skulle ha flexat i morse ;) En sminkväska fanns kvar iallafall så den fick följa med hem :) alltid ngt!

Aqua Zumba

Kategori:

Välkommen nya härliga vecka!

Agendan är fullplanerad. Bland annat "kvällsaktivitet" på fred med både sos1 och sos2 på jobbet. Kuuul.

Ikväll har jag vart på mitt livs första vattenjumpa. Zumba i vatten. Skonsam och skönt. Helt avslappnad. Inte de minsta komplicerat. Alls faktiskt. Men ibland kan de få va simpelt oxå. Slipper man tänka bara simma runt. Så passa jag på att bubbla en stund efter. Lyxigt tycker jag.

Snart sova. Ny dag imorn. Gruppmöte står på planeringen såg jag på schemat.

Tiden

Kategori: Tankar

Vi tog en sväng till pål hjungs hage igår mitt på dagen. De va lite jippo där. Massvis med folk. Många som hade loppisstånd och så. Gick en sväng på rusta och jysk och stadium oxå. Planen va att vi skulle åka till expert oxå och se om man kunde fynda en tv där nu när de är utförsäljning men den tanken hade ungefär hela nyköping oxå så kön in kändes inte helt ok. Vi hoppade över det. De här kanske låter lite konstigt men när ska jag ha tid att köpa en tv?
 
Och sen åt jag lunch på ett ställe som jag aldrig äter på annars. Trumvirrvel. Ett gatukök. Klassisk mosbricka och varmkorv. Helt okej faktikst haha
 
På tal om tid. Har ni nån tid över eller? Förrut när jag jobbade på vm hade jag mer tid för att vara spontan. Nu är de mesta planerat. Man uppskattar dom lediga dagarna man har, dagar man får vakna utan klockan och chilla med kaffe framför tv. Har plöjt igenom gilmore girls, underbart är kort och bonde söker fru. De sistanämnda, man viker sig av skratt när dom kör igng med speed dejting. Sjukt kul. 
 
Vet ni, de känns till och med som jag inte har tid att festa längre för jag har inte tid att vara bakis en söndag, för då vill man gärna fixa hemma handla och styra för sen är de mån igen. Måste nog hitta liten lösning på de här med tiden alltså. 
 
I helgen har jag även pysslat om mig själv, har blivit två långa pw och sen har jag fixat mina fötter, filat och målat dom, gjort iordning naglarna och färgat ögonbrynen. Man känner sig alltid lite gladare när man känner sig fin. Även om insidan är finast blablabla... så är utsidan viktig för att man ska trivas med sig själv. Så ta om dig själv, kosta på bra hudvårdsprodulter och så vidare men gör de för din egen skull och inte för nån annan. De är viktigt.
 
Ska snart iväg på middag. Hörde något om paj så vi får se:) Låter gott och middag är ett bra asvlut på en skön helg!

Iphone 5

Kategori: Tankar

Väldigt lägligt att mitt abbonnemang löper ut i samma veva som nr 5 släpps. Känns bra. Beställd och leveransklar om ca 2 veckor. 
 

Bio

Kategori:

Igår va jag på bio och såg Bourne Legacy. Den va helt ok men inte jättebra. Hade lite för höga förväntningar tror jag eftersom dom tre första är jättebra. Wellwell. Den får godkänt.

De ska regna hela dagen. Men de gör inget. Då får jag en anledning att vara inne och mysa hela dagen. Börjar med nya vr och kaffe på sängen.

Det är inte kul att göra fel. Jag har gjort ett fel. Och de stör mig. Blir arg på mig själv för att jag inte va uppmärksam nog och lite blåögd. Och jag blir arg på oärliga människor. Fel.

Men jag kom på, jag kanske behöver göra lite fel. De är lixom väldigt ovanligt att jag gör de. Man är inte mer än människa. Och nu är jag dessutom en erfarenhet rikare. För de är på felen man lär sig. För tänk om man kunde allt från första börjar hur trist hade de knte vart då, inget att stäva efter. Jag får helt enkelt se där som ngt bra så prestationsprinsessan sänker lite krav.

Torsdag

Kategori:

Klockan ställds på 7 imorse. Har jobbat kväll så passa på att gå pw imorse. Inte en chans att man orkar träna nu lixom. Töööött. Man lever ju som i ett litet ekorrehjul. Jobba träna äta sova. Ungefär så som veckorna ser ut. Men ja gillar de. Rutiner är de bästa för kroppen. Men imorn ska de bli skönt med helg. Min Stockholmsvistelse har dock blivit inställd:( skulle träffa fina vänner Emma och Marielle <3 men Emma är sjukling. Tur att dom kommer ner nästa helg och skålar med mig.

Hemma

Kategori:

Hemma från jobbet. I min soffa och där tänker jag spendera hela kvällen framför tv. Tänker vila kroppen från träning idag. Puss

Individrapport

Kategori:

Sommarmålet är klart och sammanställt. Så med facit i hand - fy farao va wBRA JOBBAT SANDRA! Jag hade lite uppförsbacke på jobbet precis i början jag hade lixom inte flyt, vi kan säga motvind men när de planar ut och till och med går spikrakt uppåt då måste man se sig själv som nöjd med sin prestation. Så jag är värd de här bonusbeskedet :D Wiee. Nu vill jag ha ännu bättre resultat.

Och ni alla som läser kan oxå nå resultat! Jag läste någonstans de här "du kan bli bra på vad du än bestämmer dig för" och "de tar 10 000 timmar att bli expert på något" sen är frågan om de stämmer men jag väljer att tro på de!

Lycka till med alla era mål!!

För övrigt: jag är död. Power kick är ett tufft pass. Jösses. Men kul. Bra träning.

Blåbär

Kategori:

Köpte svenska blåbär idag. Riktigt gott. Snart iväg på pass. Svettigt lär de bli.

Godnatt

Kategori:

Ska dricka lite kamomillte så sover jag gott sen. Lyssna lite låtar bara oxå.

Åh vilken bra helg jag har haft. Ända nackdelen är att den går alldeles för fort. Måndag imorn. Fokus igen. Mitt schema ser ut såhär.

Måndag: 8-16.30
Tisdag 8-16.30
Onsdag 9-17.30
Torsdag 10.30-19
Fredag 8-16.30

Nu kör vi.

om inte du är intresserad...

Kategori: Tankar

Om inte DU är intresserad av att du ska må bra - vem ska då vara det?

Om inte DU är intresserad av att skapa god energi omkring dig - vem ska då vara det?

Om inte DU anstränger dig för din nästa - vem ska då anstränga sig för dig?

Om inte DU är lyhörd för andra - vem ska då lyssna på dig?

Om inte DU visar att du vet att du är lika viktig som alla andra - vem ska då behandla dig som om du vore det?

Bra frågor att tänka på tycker jag <3

Söndag

Kategori: Tankar

Godmorgon! Det va en väligt trevlig 50 års fest igår. God mat, tårta och dans. Men nej jag dansa inte men ja kom och tänka på när pappa fyllde 50 för 3 år sen. Våran stora fest vi hade för honom och när han dansade med alla sina vänner och va så lycklig. De va en fin kväll. Om ett par månader fyller mamma 50 oxå. Mera fest:) 
 
Klockan är bara 9 en söndag morgon. Men ja har redan vart uppe på pw. De kan jag tipsa om, om ni känner att ni har massa energi på tidigt på morgonen en helg. Alla sover, gör annat lr är bakis... då tar man på sig dojjerna och ger sig ut en sväng. Inte en människa, jo 3 hundägare och endast solen som sällskap. tyst och stilla. fantastiskt om ja får säga de själv.
 
Jag har även hunnit planera kommande vecka. Brukar alltid göra de på söndagar. Tex vad ska jag äta, hur ska jag träna och andra viktiga saker på att göra listan. Så skaffa snyggaste almenckan och fina pennor och strukturera din bästa vecka så slipper du paniken senare. För övrigt längtar jag redan till lördag som jag har markerat med rosa - då ska jag få packa min weekendbag och åka tåg.
 
Nu ska jag göra mig söt för att först åka ut på landet sen till min faster på middag för hon fyller oxå år. Så ikväll ska jag kramas med lillsessan ella <3
 

Vitt

Kategori:

Lalalaa

Kategori:

Helg

Kategori:

Det blev hotellfrukost idag på voyage med fina vännerna Louise Mickis och Simone. Åt länge och väl. Riktigt fin start på en solig lördag.

Sen gick vi till cubus och köpte träningskläder. Dom har ju börjat med sånt nämligen. Och sen blev det en stickad tröja på kappahl av alla ställen. Jag gillar den och billig va den oxå 200 kr.

Hat nyas kommit hem från en pw runt brandholmen med Nouse på repeat i öronen. För bra låt. Ätit lite ägg och kaffe lunch och pratat med min Elin som jag för övrigt skickar massa kramar till idag!! Man får aldrig ge upp!

Snart kommer Nettan och hämtar upp ni för de ska bli 50 års kalas ikväll. Ser jag fram emot tänkte ha en korallfärgade blus på mig. Fiiiint.

Slut som artist

Kategori:

Godnatt. Tröttare än tröttast när veckan när sitt slut. Läsa lite solo och sova sött. Klockan är ställd på 8. Dejt med fina tjejer halv 9<3

Fukc

Kategori:

Tur att Elin ringer precis i den sekunden som man behöver henne som mest<3

Tisdag

Kategori:

Va på ett väldigt bra pass ikväll. En liten grupp tränar cirkelträning med en PT. Perfekt för mig. Här visar hon/han hur man gör med varje maskin, håller koll på tiden, peppar och donar när jag tränar. De här passar mig bra eftersom jag inte är så bra på styrka.

Dagens bästa:

Va ute på stan för lite ärenden efter jobbet, träffade en bekant som ha inte sett på länge och hon gav den bästa komplimangen. "du lyser verkligen"

Och vet ni de känns faktiskt som att jag gör de just nu.

Himlen har fått en till ängel

Kategori:

Jag blir så ledsen:( Jag har följt johanna åbrinks blogg hur länge som helst på SN. Så stark och optimistisk tjej trots sin dummadumma sjukdom. Man har märkt att de va ngt som va tokigt för hon har inte bloggat sen 1 aug.. Hon uppdaterade ofta nämligen. Nu är hon en ängel. Jag kände henne inte men jag kände med henne. Jag kommer aldrig glömma när hon kom in på VM, hjälpte henne att hitta fina kläder och jag berömde henne och hennes otroliga styrka. Sov så gott fina människa<3

Glöm inte bort att leva här och nu.

Tufft pass

Kategori:

Ja om man vill ta livet av sig så kan man gå på power kick mån 18.15. Jag dog. Kan bero på att min kondition inte är där den ska va och heller inte styrkan så här i början. De här va 150% intensiv träning i 45 min. Kul som bara sjutton. Men nu är jag trött så de så.

Brabrabra

Kategori:

Man lever och man lär

Kategori: Tankar

Festligheter igår. Jag hade kul. Riktigt kul faktiskt. Massa folk på krogen och trevligt på festen innan så summan blir en bra kväll! Idag är jag trött.
 
Åkt en sista sväng med marcus idag, han ska sälja sin bmw:( trist faktiskt. men men han behöver en bil som man kan köra året runt med istället. Vi åkte ut på landet och fick jättegod söndagsmiddag. 
 
Bara kvällen kvar av den här söndagen. Och den ska spenderas i soffan med en kopp te och brieost. Och levande ljus. Och filt. Och de där nya X factor. Talangjakten ni vet. Så inga större utsvvningar.
 
V.37 imorn och måndag igen. jobba igen. Tappade lite på mitt mål förra veckan så vill gärna ta ikapp de den här veckan. Det fixar jag. Inga problem. Äntligen sätter höstschemat igång på sunlight oxå. Såhär har jag planerat min träningsvecka. Men min förkylning är inte helt ok så jag vet inte hur jag ska göra riktigt. köra varannan dag kankse?
 
Måndag power kick workout
tisdag switching/kondtion
onsdag aerobics dans
torsdag pilates
 
kanske inte riktigt va så som jag trodde att de skulle vara. men hur ska man veta om man inte testar? lite förvirrad sandy just nu men de går nog över snart. mina tankar och känslor är lite här och där, lite upp och ner och lite hur som helst. kan era oxå vara så?
 
 
 

Nytt

Kategori:

Från Lindex. 299 kr. Lindex är bra.

Lördag

Kategori: Tankar

Hoppas ni mår braaa?! Igår hade jag ledig dag. Kaffe på sängen sen gick mamma och jag långpw i skogen med hunden. Lagde god mat, kikade lite tv, läste tidningar och åt glass. Skön dag. Men nu är det lördag och då ska det jobbas. Ska snart trampa iväg med cykeln. Bara Sara och jag här i nyköping och två i sthlm som jobbar idag. Tror att de kommer va ganska lugnt på telefonerna men vi får se:)
 
Ikväll ska jag på en arrangerad tjejfest på cd med start klockan 7. Ser fram emot lite fest ikväll va ett par veckor sen nu (bortsett fram konferensen..) Klädtemat är jag därimot lite fundersam över. Tema vitt. Svårt. Känner mig som ett trailertrash i vit klänning haha de funkar inte på mig. Så svarta byxor och vit jättefin top får de bli. Kanske inte vinner bäst klädda men då känner jag mig iaf bekväm och söt. 
 
Lite mera kaffe nu sen måste jag åka. hejdå. 
 
 

Hemnet

Kategori:

Ja är beroende av hemnetappen. De har vart dåligt med lägenheter under sommaren men nu börjar de komma lite mer. I höst har jag som mål att gå på visningar av alla möjliga slag bara för att vara förberedd när den som passar mig väl dyker upp. Den första inbokade visningen är 24 sep. Spännande.

Dagens stjärna går till mamma som va här och gjorde mig sällskap en stund. Vi drack kaffe och funderade på vad hon ska ha på sig på en kommande 50 års fest som vi ska på. Klänning är bäst<3

Ja jag såg faktiskt fram emot gårdagskvällen. Det skulle blivit trevligt men får bli en annan dag:)

Status

Kategori:

Kroppen säger ifrån. Är hemma i soffan idag. Har kollat på ung och bortskämd haha Inga begrepp och vet inte vad ansvar är. Nu ska jag vila så jag är piggelin imorn.

Kastar i handduken

Kategori:

Jag gjorde tappert försök kände mig helt ok men vid lunch sa kroppen nej Sandra. Sjukling. Hem och vila. Sagt och gjort. Känner mig nästan febrig hmm vi får se hur ja känner mig imorn. Hoppas bättre!!

Hejdå.

Måndag. Igen.

Kategori: Tankar

Men de är en bra måndag. Peppar peppar jag har inte blivit sjuk... massa c vitamin och frisk luft och jag är fortfarande på banan. Men avbokade mitt switching gym kl 9 idag vill inte riskera att överasnstränga mig, Skönt. Inte så kul att börja nya månaden med att va hemma. Som sagt ny vecka ny månad nya mål - nu kör vi. hej bonus. Förhoppningsvis. Men faktum är att ja är så otroligt nöjd om ja "bara" kommer upp till målet. För de min avänner är inte så bara det. 
 
Så här ser mina arbetstider ut den här veckan.
Mån 12.30-21 tis 8-16.30 ons 8-16.30 tors 8-16.30 fredag ledig och lör 10-16. Ovant att jobba helg nuförtiden. Man blir van väldigt fort med ledigt helger men nån gång i bland kan de va nice ändå.
 
Men även om ja börjar vid lunch idag så ligger inte jag i sängen till halv 12. Nejnej upp halv 8, tvätta, vart på lång prommenad, riktisgt skönt med solen som värmde och nu äts det frukost och dricks kaffe. Ska ner i tvättstugan snart och sen i väg och vecko handla. En vanlig vardag och jag gillar det. Det kommer bli en braaa vecka:)
 
Jag gillar vardag men jag gillar oxå semester så myk så att mamma och jag började prata om resa igår mamma "jag behöver sol" jag "jag oxå...." vi får se vi har iaf en weekenad inplanerad i mitten av okt - längtar dit. ska bli så trevligt. 
 
Ha en bra dag!

Godnatt

Kategori:

Avslutar en bra helg med ett ännu bättre telefonsamtal med min fina Elin<3 som för övrigt snart kommer hem en sväng. Ingen blir lyckligare än jag.

Bara kvällen kvar

Kategori:

Gick en sväng i Svampskogen på eftermiddagen blir gott att steka och ha på mackan.

Hemmagjord rödvinbärssaft

Kategori:

:(

Kategori:

Men åhh sovit svindåligt, frusen tjej, ont i halsen och allmänt seg. ja har inte tid att bli Sjukling eller nåt sånt trist:( så här blir de alltid på hösten bara för att jag ska satsa järnet med träningen.

Förresten

när ja ändå håller på att förändra allt de här året är de lika bra att ja gör de här oxå. Fattar inte varför ja tvekar överhuvudtaget..

Fredgsmys

Kategori:

Sov några välbehövliga timmar i går eftermiddag..sen lyckades jag ta mig en dusch och gå till Maria. Popcorn och dippa grönsaker. Väldigt skön kväll.

Idag träffade jag Carina och bebis Thea på stan. Köpte en jättefin blus på hm. Typ corallfärgad. Ja gillar den jättemyk. Sen hellmansfika. Jag beundrar Carina, cool tvåbarnsmamma. Jag ska oxå bli en cool mamma<3

Sen hämta Marcus mig kika lite på ny tv på el giganten hitta en 42 som skulle kunna passa fröken. Ut på landet sen åkte hela familjen till Ingelsta och shoppade. Nu blir de soffan och tända ljus.

Konferens

Kategori:

Så i torsdags åkte vi på konferens. Lite seminarium, lite vin, lite mer vin.. Lite spa, jättegod mat, sköna hotellsängar, Singstar och underbara kollegor:) sånt här gillar jag!

Nike

Kategori:

Färgen är inte rättvis på bilden, linnet är mörklila och neongrön. Tänk så kul de blir med snygga träningskläder.