Sandras

Stockholm

Kategori:

Jobbade bara ett par timmar i fredags sen åt vi lunch och klev på tåget till Stockholm. Vi vann som bekant en säljtävling tidigare i höstas som skulle bli av då i fredags. Vi fick checka in på Hotel Clarion sign vid tre och gjorde oss hemmastadda på rummen.

Sen hade vi tillgång till relaxavdelningen med tofflor och en 5 ggr så stor badrock (inga konstigheter) Vi spenaderade eftermiddagen där allihoppa, pratade, skrattade och åt massor av goda frukter. De orginella med de här spat är att dom har en utomhuspool på 8 våningen. Där kan man alltså bada även om de är nollgradigt ute i luften. Så där satt vi, 35 grader i vattnet, med en kall öl och njöt av utsikten över stan. De va faktiskt nice.

 Sen gjorde vi oss redo för kvällen. Alla va så fina och uppklädda. Killarna hade klätt sig i kavaj såklart. Vi gick ner till lobbyn och mötte upp våra kollegor från säljgrupp 3. Roligt att träffa dom och lära känna dom när man i vanliga fall enbart talar i telefon och ser handläggarkoder när vi arbetar i försäkringarna. Alltid trevligt med ett ansikte på personerna!

Taxin som skulle ta oss till söder blev en limousine. Hade aldrig åkt någon tidigare så de va en upplevelse i sig. Middagen åt vi tillsammans båda grupperna på Brasseri Le Rouge.

Tack. Jag kunde inte ha fått ett bättre avslut! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: