Sandras

Dagens middag

Kategori:

Efter spinning och ett rygg/mage - pass gick jag hem och lagade en supergod kycklingpasta. Aldrig gjort tidigare men inte sista, så god blev den!

De här med dieter kan jag knappt stava till, tänker inte ens dom tankarna. i min värld kan man äta lite av allt.

På visit

Kategori:

Hade tillgång till bil i lördags så jag passade på att åka upp till Maxi och hälsa på lite. Går länge mellan gångerna som jag är där nu förtiden. De är ett härligt gäng där på Special där jag jobbade förut och jag tycker om dom allihopa väldigt mycket!

Hade sett i en tidning om att dom skulle få in nyheter till köksavdelningen så va lite nyfiken på om de va nånting att ha. Vilket de naturligtvis var. Jag ville köpa allt men man måste dra gränsen oxå så ja kom hem med de här. Riktigt nöjd.

Taken

Kategori:

Mätt av födelsedagstårta. Min äldsta kusin fyller 32 år idag.. Åren går. Fick mysa med underbara Ella ikväll oxå.

De går en riktigt bra film på 4 ikväll. Taken. Sett den tidigare men värd att ses igen.

Jag går in på min sista vecka på sälj/service imorn. Jag är redo för mina nya uppgifter. Konstigt de där ibland tycker man inte att de händer så myk här i livet. Som att man står där på samma ställe men när man tänker efter händer de saker hela tiden utan att man hinner reflekterar över de.

De händer Bra saker, dåliga saker. Roliga, tråkiga. Lyckliga och mindre lyckliga. Men oavsett har jag lärt mig att man alltid vinner någonting även om de inte alltid blev som man tänkt sig. Huvudsaken att man vågade, gjorde sitt bästa i alla lägen och va ärlig och snäll mot sig själv.

Sorry va inte meningen att ja skulle bli så här djup. Se Taken på tv de va egentligen allt jag ville säga.

Playing with fire

Kategori:

Tiden gick faktikst fort igårkväll på jobbet, Moa och jag höll ställningarna sista timmarna när resten av truppen tog helg. Jag gillar Moa, eller jag gillar alla, både han och jag har för lätt för att skratta så vi hade kul. Pratade om gamla minnen när vi va nya på sälj. Haha. Viken panik. Sjuka grejjer man har sagt alltså. En tabbe jag gjorde va till exempel att jag läste fisk och frågade vad man menade då? med de men de stog fsk som i försäkring. Vi vek oss av garv. Jag bjuder gärna på mig själv. 

Men nu är de äntligen lördag. Jag är uppe tidigt i vanlig ordning, min kropp vill svettas. Ska köra ett spinning 9.30 och flow tonic styrka efter de. De va ju där med dålig styrka i mina spagettiarmar. Ska kasta i mig lite protein och hoppas på de bästa. Jag värmer här upp med Darin. Den är faktiskt bra tycker jag.

Bubbelpoolen känns väldigt lockande idag. Hejdå.

Tack för vinsten

Kategori: Tankar

Godmorgon! Ja idag har jag fått ett arbetspass som jag inte har önskat eller planerat själv, nämligen 12.30-21. De är ju ingen som vill jobba så sent en fredag men man får inte alltid som man vill här i livet så jag drar mitt stå idag helt enkelt. 
 
Då hinner man göra andra saker nu på förmiddagen som att betala räkningar till exempel. Fick mitt årsbesked från CSN häromdagen. Det är ju alltid lika roligt. Dom beräknar att jag ska vara skuldfri om 9 år. Haha. Humor. 
 
Mitt möte igår med min nya ledre gick jättebra. Jag har en magkänsla om att vi kommer att ha ett gott sambarbete hon och jag. Så nu har jag fått en liten introduktion till vad som komma skall. Om en vecka ska jag flytta min lilla dator och rulla iväg med min hutsch till andra flygeln. Ska passa på att resna och sorterat lite pappar som har växt på hög de här året. 
 
Vem kunde tro att någon/något som gjorde mig så besviken för ett år skulle visa sig gynna mig så HÄR mycket ett år senare. Tack för vinsten. 
 
Trevlig helg!

13.01.23

Kategori: Tankar

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott! Det har jag gjort. Att sova bra är väldigt viktigt för att man ska må bra. Iallafall det är onsdag och mitt i veckan och jag har fått lite av en sovmorgon idag. Ett kvällspass i veckan gör att man får lite variation på dagarna. Ska fixa iordning min lunch alldeles snart, idag får de bli en grekisk sallad a la sandy. 
 
Igår slog de mig att de börjar bli ljusare ute när jag gick från jobbet, känns så härligt tycker jag när man har ett halvår av mörker men nu går de åt rätt håll. Va bra!
 
Och så här i början av året kan jag inte låta bli att börja smygkolla på resor och börja planera min semester. Kraven för resmålet är, solgaranti, värmegaranti och de måste vara ett nytt ställe som jag inte besökt tidigare. När man inte reser oftare än jag gör och när de kostar en slant vill jag få ut så mycket som möjligt av tiden och pengarna. I år är vi ganska överens om vart vi ska åka. Jag återkommer. 
 
 
" - man ska alltid ta ut bra saker i förskott, det värsta som kan hända är att du varit glad i onödan”.

Glass

Kategori:

Hej! Min status på förkylningen är fortfarande kliande hals och då får man inte träna. Jättetråkigt faktikst. Jag som va inne i ett flow nu. Jag har spenderat mina dyrbara timmar efter jobbet hos min moster och kusin. Dom bjöd mamma och mig på middag ikväll och trippelsmakglass och kaffe till efterrätt. Tycker så mycket om att vara hos dom bara vi tjejer. 

Jag har funderat lite på de där med vardagslyx. Jag har slutat med att gå och vänta på fredagar hela tiden. Skriv en lista på massa saker som du tycker om att göra. Här är några av mina: bada bubbelbad, dricka ett glas rött vin, lyssna på musik, dansa, inred och trixa hemma, kramas med nära och kära, läsa en tidning, skriva texter och göra inspirerande kollage.

Annars kan ni ju alltid låna grannes hund och gå ut och gå med den om ideérna sviker.. Det jag vill komma fram till är att vi inte ska gå och längta till helgen hela livet, utan låt en svinkall tisdagkväll bli din nya favoritdag. Om du vill. 

Friendship

Kategori: Tankar

Men goddag! 
 
Och som ett brev på posten tillsammans med räkningar kom halsont. De va inte den starten på veckan som jag önskade mig direkt. Så då fick man så snällt avboka Powerkick och de gör mig irriterad menmen de kan alltid vara värre. De är mitt motto såhär en måndagskväll.
 
Middagen blev en inspiration av Elins gooooda brunch igår. Hon kan så mycket om mat den där kvinnan. Hon är en given kock i mina ögon. Iallafall så åt vi mandelplättar med kokos och grejjer och lite andra supersaker. Så idag gjorde jag pannkakor på dinkelmjöl haha ett tappert försök från mitt håll att bli nyttig. 
 
Åter till min min lilla weekend på västkusten. Vi har tagit de mest lugnt, lagat goda middagar och druckit vin. Besökt olika caféer, på ett ställe åt jag laxbagel och de gjorde mig så lycklig. Lycklig av lax - ja, jag är verkligen inte svårare än så att behaga. Vi shoppade på bra i lördags som sagt och ska ta lite bilder så får ni se mina fina fynd! Lite träningskläder och lite vanliga kläder. 
 
I går va vi på Landala och yogade halv 12. Full klass. Alla vill yoga med Elin som instruktör de är bara för att hon är grym kort och gott. Tycker att Sats borde slå upp portar här så hon kan flytta tillbaka. Jag är i vilket fall väldigt  stolt som vän! De är viktigt att gå sin egen drömväg för att nå drömliv. Tiden går fort när man har roligt sen va de hög tid att rulla hemmåt igen. 
 
Nu ser jag fram emot nästa fredag när de är dags för att åka till Stockholm med bästa gruppen och bo på finfint hotell. Fint ska fint ha. 
 
Tack för din vänskap <3
 
 
 

Söndagsmys

Kategori:

Skönt att komma hem skapligt, nu är de bara kvällen kvar på på den här söndagen sen tar vi tag i vecka 4! De kommer bli en bra vecka! Här tänt ca 265 ljus och ska trycka igång tevattnet alldeles snart.

Hemfärd

Kategori:

Nu har jag kramat hejdå till Elin och tåget har börja rulla mot K-holm igen. Snäll som pappa är blir jag hämtade där vid centralen. Vi hörs när ja kommit hem igen. Nu ska jag njuta av ett par timmar med min bok och kaffe. Vi får se ev börjar planera veckan lite smått oxå.

Göteborg

Kategori:

Skulle bara titta in och säga att jag har de bra här på västkusten. Eller "bästkusten" om ja ska använda Elins ordval. Kallt som tusan här dock men de är väl inte så konstigt när de trots allt är januari och flera månader kvar till vår.

Håll i er nu, jag spräckte budgeten för shopping idag. Men eftersom jag inte va här på hela 2012 tycker jag att det är helt ok.

Nu ska vi dricka (mera) rödvin.

Svängigt

Kategori:

Fruktsallad

Kategori:

Kiwi, melon och äpple! Blanda med keso(äpple, päron och vanilj) och så har ni en störtenkel och god fruktsallad till kvällen. Köp gärna röda vindruvor och dela ner så blir livet ännu bättre.

Mia på Grötö

Kategori: Tankar

Men hej på er!
 
Har vart lite segbloggad tjej sista dagarna. Har tänkte desto mer och sen är man ju inne i ekorrehjulet i veckorna så dagarna bara springer iväg av sig självt. Har kollat på nya serien med Mia Skäringer ikväll. Väldigt trevligt program måste jag säga och så är hon sjukt rolig oxå. Kunde känna igen mig lite när hon intervjuade Tilde de Paula. Tror att många kan göra de. Bra program iallafall och kolla gärna på play om ni missade! 
 
Idag fick jag sovmorgon till kl 10. Ordnade med lite strulärenden sen gårdagen de första jag gjorde. Hade kunnat sova flera timmar längre när klockan blev morgon men de är bara att kliva upp och göra sig söt. Jag är den som går upp i god tid så man hinner läsa sn och dricka kaffe framför nyhetsmorgon. Ordet stress ska inte finnas i mitt liv. Sen fixar jag gärna ordning lite hemma innan jag kilar iväg. Mitt tips är, om man inte hinner fixa innan jobbet, att plocka och så 10 min varje kväll. De är allt som behövs för att de aldrig ska bli katastofrörigt.  
 
Nu är jag långledig torsdag - söndag. Nice. Helgen i Göteborg är precis vad jag behöver nu. Samla krafter, umgås, skratta, träna och shoppa. Sånt som jag är bra på helt enkelt. Är glad för att jag tog tag i de här nu innan första februari när ubt börjar - för om jag känner mig själv rätt kommer jag va superfokuserad för jag har mycket att lära mig framöver, och då är en weekend bästa uppladdningen. Nästa vecka ska jag ha mitt första möte med min nya ledare! Det ser jag fram emot.
 
 
en god morgon - skulle utan problem kunna äta en cupcake varje dag. 

Home

Kategori:

Avslutar den här måndagen med lax och CSI. Pt power tidigare ikväll va just power!

Sist in i garderoberna

Kategori:

1. Lindex 299:- 2. Lindex 249 3. Vero Moda 99 :- 4. Lindex 99 :-

Ganska mycket rea fortfarande i butikerna men lite vårfint kan man hitta om man har tur. Lindex blir för övrigt bättre och bättre på sina kläder tycker jag. Hittar ofta fina grejjer där nuförtiden. Men hm leder fortfarande i mina ögon. 

1. HM 49:- 2. HM 199:- 3. HM 149. 4. HM 199:-

Love the life you live, live the life you love

Kategori: Tankar

Hej alla glada! Jag bestämde mig för att åka ut på landet idag så packade ner ner lite pinaler som till exempel ett rött nagellack, handkräm, hörlurar och min kalender, jag skriver allt och inget i min lilla bok, viktiga och högst oviktiga saker. Dersscoden är, tofs, tajts, hood och rosa strumpor.
 
De är ingen hemma här, pappa åker längskidor och mamma jobbar. Bara jag och hunden själva i stora huset. Det bästa är att kylskåpet, frysen och skafferiet är fullt av massa gott så man behöver ju inte gå runt och vara hungrig direkt. 
 
Idag tänker jag göra minsta möjliga, läsa en bok, kolla på nån film och dricka lite te är planen. Inte träna men eventuellt en promenad lite senare. Jag har tränat i stort sätt varje dag den här veckan, söndag - cross tabata, måndag - power kick workout, tisdag - kundalinyoga, onsdag - dans/aerobic och fredag - afroworkout. Jag är verkligen inne i en fas nu och då kör jag bara men ibland, som idag är de så skönt att bara göra ingenting tycker jag. Kanske låter underligt men jag kan på riktigt bli stressad över att inte göra någonting, hur stört är inte de, men man måste tillåta sig själv att faktikst göra de. Att bara chilla. 
 
Hur spnderar du din chillsöndag? 
 
 

Every cloud has a silver lining

Kategori: Tankar

Hej. Jag tvättar. Om man bor i ettt stort hyreshus kan de va lite kärvt med tvätttider, så då får man så snällt ta en lördagmorgon. Jag vill ha en tvättmaskin i lägenheten men inte en chans att den får plats här inne. De skulle se ut som ett tajkonläger. Som man säger. Men de gör inge att jag får gå upp så här tidigt som de faktikst är på helegen för jag även om jag jobbar heltid, tränar som en liten galning på kvällarna så känner jag att jag är i god form. Jag har energi lixom. Min kropp behöver inte sova till kl 12 på helegerna för om gör de har ju halva dagen gått av mina dyrbara lediga tid. 
 
Iallafall.
 
Tänkte lista top 3 den här veckan! Låt oss börja nedifrån, på plats nr 3 - Träningspasset igår, Fredasskoj som de så fint heter, en temaklass och igår va det Afroworkout. De va de roligast jag har varit på. Jag skojjar inte. Och svettigaste.  Kombinationer i ett trevlig dansliknade afroprogram. Jag bara studsade runt som en liten gummiboll och klappade hänaderna. Allt på ett bra sätt förstås. Jag är verkligen bra på sånna här pass. Ju svårare desto roligare tycker jag. I regel står alla gärna längst bak och trycker på låg rad men inte jag, jag står gärna längst fram så jag ser spegeln och inte snurrar in i någon annan deltagare. De är lätt att man tappar koncentrationen  nämligen om någon står framför. Summasummarum jag ville inte att passet skulle ta slut.
 
Nr 2. Beviljad ledighet. Fördelen att jobba på ett stort ftg är att de i stort sätt aldrig är problem om man skulle behöva vara ledig för de finns folk som kan täcka upp. Jag hade ju redan ordnat med semester vecka 6 till Björnriket men de sprack ju litegrann så nu är jag oerhört tacksam att de gick att ordna med två dagars ledigt med kort varsel nästa vecka så jag åka ner till Göteborg och umgås med människor som man mår bra i kroppen av. Och tänk att en sån här liten grej kan lyfta en hel vecka. Magic. Eller ngt. 
 
Vänta, ska bara hämta mera kaffe..
 
Nr 1. Ett mail, ett lönsamt mail. Det blev onsdag och det plingade till på mailen. Eller de plingar typ alltid på jobbmailen men de här va ett annorlunda. Alltid väkommet med sånt här fina rader.. Jag har sagt de tidigare och skriver igen, man kommer långt på vilja och att vara målinriktad här i livet. Allt kommer att bli bra. 

Ord

Kategori: Tankar

En person som tycker om sig själv behandlar sig själv som han/hon skulle behandla sin bästa vän. På samma sätt som du har ett ansvar gentemot din bästa vän - att behandla den personen på ett sunt och värdigt sätt - har du oxå ett ansvar mot dig själv att leva medvetet och göra val som är bra för dig. Säg inte bara till dig själv att du är bra. Var bra. Gör dig själv stolt. Gör de du gör för din egen skull för att du vet att du är värd det bästa och inget annat.
 
                                                                        

Viktigt

Kategori:

Sätt inte på ugnen när de står en kastrull där inne. De luktar konstigt och knastra konstigt och man blir brännskadad på fingrarna när man ska ta ut den i. Panik. Skitliv :(

Annars är de bra, va inne hos Louise och hälsade på för vi jobbade till 19 båda två. Vi tog reda på vart jag ska ha min lilla plats. Jag vill börja nu! Taggad!

Ska kolla på nya Allt faller på 4 ikväll. En ny serie med Jonas Gardell. Kanske är bra. Hörde en recension på Nyhetsmorgon imorse. Blev lite intresserad.

Cubus

Kategori:

Gillar verkligen att Cubus har börjat sälja träningskläder. Jättebilligt och snygga kläder. Dom här tightsen köpte jag idag för 149kr. Min träningslåda börjar bli full. Snart dags för rensning i garderoberna. Igen.

Har ätit en smoothie på mango och keso/avokado så man orkar köra 45 min dans/aerobic. Jag erkänner att jag känner mig lite trött men de här passet kan ja inte missa för de är så kul, man blir lycklig lixom.

Tisdag

Kategori: Tankar

Började 8.00 imorse. Börjar hellre tidigt och slutar tidigt än tvärtom. Det är lyxigt att lägga eget schema. Gillade inte att gå i snöstorm dock till jobbet, ja som trode våren va påväg. Vi får nog va beredda på många bakslag innan vi är där. Fick ett mail om att dom ska göra om inne på skador så jag får plats med skrivbord och grejjer. Det är redan väldigt trångt där inne men nu känns de bra att dom fixar för mig.
 
Gick till Hellmans efter jobbet och fikade med maria och nu ska jag iväg på en timme yoga. Har även hunnit med att boka tåget till göteborg nästa vecka så de blir en weekend på västkusten. Ser jag fram emot nu när min fjällenresa sprack pga utbildningen.
 
Hejdå.

6.1

Kategori:

Helgen börjar lida mot sitt slut. Igen. Tiden går så fort men jag har verkligen haft en jättebra helg. I fredags packade jag väskan och åkte ut på landet. Men först gick jag till Lindex och shoppade lite. Ska försöka lägga upp bilder sen. Mamma handlade oxå, vi plockade på oss massa saker. Kul faktiskt. Som om de inte fanns någon morgondag!

Sen fick vi bråttom eftersom pappa ordnade med middagen hemma och vi skulle till Blomserlandet oxå. Som ni ser på bilden köpte jag nya okideer till köket. Så nu är det så vårfint här hemma. Jag älskar min lägenhet! Det står mitt namn på varenda sak. Det är viktigt att man trivs för de är här man hämtar nya krafter och känner sig trygg. Mitt lilla slott.

Igår tog jag sovmorgon, kaffe på sängen, läste ut en bok, beställde varor från HM, kollat tåg till Göteborg och gick långpw i solen. Bättre lördagar får man leta efter. Mysigt. Klockan 5 vart det trerätters middag hos min faster och farbror. Så himla god mat. Åt hur mycket som helst. Sen har min kusin kommit hem från USA nu så de va kul att höra om hans resa där. Alltså jag måste till New York innan jag dör. Varför har inte jag varit där än? Jag har verkligen ingen bra ursäkt till de här. Vem följer med mig?

Och så fick jag träffa lillsessan igår. Ella är så duktig. Inte ens två år men lägger pussel rätt och lätt och spelar spel på Ipaden som om hon inte hade gjort något annat. Vi satt och kramas lite i fåtöljen och läste Bamse och Babar.

Idag har jag haft en pysseldag. Blommorna som sagt.. Veckohandlat och gick spontant och knackade på hos Maria. Men hon vågade inte öppna haha jag är likadan, öppnar inte om ja inte vet att någon ska komma. Vi fick tag på varandra iaf och va ute och gick 1.5 timme. Superskönt.

Hemmåt sen och äta lite smoothie på blåbär, kesella, banan, mjölk och krossat linfrö och makgrill på knäckemacka. Har avslutat med att jag lockade med mamma och min faster på ett Tabatapass ikväll på Sunlight. Dom vart trötta ;) och jag oxå för den delen. Jag är beredd på träningsvärk imorn. Men de är så skönt att fullständigt kriga i 50 min och krypa ner i bubblet och bara låta kroppen återhämta sig sen. Jag gillar bekväma liv. 

Nu fick jag lust att göra te och kolla på SATC innan ja somnar så får det bli!

Hoppas din helg har vart lika bra som min! Imorn är det ny vecka som jag ska göra så bra som ja bara kan!

Helg

Kategori:

Ett glas rödvin tack! De är man verkligen värd så här i slutet av veckan. Jag är så trött så ja somnar nog sött vilken min som helst.

Ser fram emot två lediga dagar nu för att ladda om. På sön tänker ja städa ut julen. Alla två ljusstakar och en stjärna. Men ändå dom ska ut. För om man gör de blir de vår fortare. Känns de som iallafall. Och sen bli de nog ett träningspass oxå. Kommer troligtvis att träna ihjäl mig en tid fram över men de gör inge. <3

Onsdag

Kategori:

OMG. Vilken rivstart, idag har vi haft 1 timmes kö på lurarna hela dagen. Och ca 40 bevakningar att utföra och ett gäng mail att beta av. Tempo!

Men de kändes bra att va tillbaka vid skrivbordet och träffa alla fina kollegor igen. Och snart kommer ja få massa nya kollegor i samband med avdelningsbytet. Ledigheten är verkligen över för den här gången.

Fanns tyvärr inget träningspass som passade mig ikväll annars hade jag gått på ett. Kommer köra dubbelt imorn istället.. Styrkemix 45 och step 30.

Fixa lite middag nudå :) jaa jag är glad tjej.

utropstecken

Kategori: Tankar

Gick pw i morse, 1 timme, har träningsvärk sen passet igår sen blev jag hämtad av Marcus, han tyckte inte jag skulle vara själv idag så vi åkte och köpte hämtmat och laddade ner Snabba cash 2 hos honom. Jag tycker filmen va ganska bra faktiskt, brutal. Marcus är klok som en bok och han tar hand om mig. Nu ska jag förbereda inför imorgon, back to work! Ben och jerrys och Vecko revyn får bli underhållningen ikväll. 
 
Nu vill jag åka till Göteborg. Va inte och hälsade på hela förra året så jag tänkte börja året med de istället, de här måste jag styra dirr :)