Sandras

Sommarkväll

Kategori: Tankar

Skulle ha åkt bussen tidigare på em men bussen kom aldrig så jag gick hem till m&p igen. Och vilken tur att jag gjorde de, va så fin sommarkväll på i kvällsolen. Roseglasen kom fram, lite suduko och gamla kort.

Riktigt fin kväll har vi haft. Knappt några bilar, vindstilla och bara så skönt. Fanns ingen annan plats som ja ville vara på just precis då.

Planen var att skruva ihop mina nya nattduksbord nu ikväll men sen kom jag på att dom finns kvar imorn oxå.. För Ikväll ville jag bara njuta.

Men nu har jag blivit hemskjutsad av pappa och kollar på filmen Letters to juliet som avslut.

Hänt i veckan

Kategori: Tankar

Tänkte bidra med en snabb sammanfattning av veckan.

* blombud
* ett par Pw runt brandholmen
* en sovmorgon
* LÖN - amen
* rose och dipmys med Sarah på
balkongen
* en cykeltur till Arnö
* långa telefonköer på jobbet men det är
kul för man sitter aldrig sysslolös
* en lunch på bryggen
* ett gäng tacksamma kunder som tycker att dom blir så bra bemött av mig när dom ringer. Sånt är kul och peppande.
* idag blir de Ikea med Marcus och Jimmy. Rooligt. Jag behöver typ allt. Listan är lång men kommer inte kunna köpa allt
* beställt internet - kan bli en ny dator oxå. Eftersom min är kass.
* fixat med viktiga papper
* ikväll - ut på landet.
* jordgubbar och glass på jobbet till em fikat.
* imorn - Sova och egodag. Färga hår och ögonbryn. Ordna naglarna och fotbad. Finns varken tid eller ord i veckorna till de.
*imorm - beställa en tavla från moderna museet

De va en snabbrepris av veckan. Snart kommer killarna och hämtar upp mig så måste fixa sista nu. Hejdå

Kristian Gidlund

Kategori: Tankar

Vill tipsa om en blogg. I kroppen min som Kristian Gidland skriver. Vackert och sorgligt på samma gång. Jag måste läsa hans bok oxå.

Måndagkväll, ska erkänna att imorse var jag trött. Hade sovit bra hela natten men ändå trött. Vissa dagar är så men de har ändå gott väldigt bra på jobbet.

Solen sken väldigt myk när jag slutats så jag fick för mig att ta cykeln till Arnö och chansa på att Nettan och Ilze va hemma vilket dom var. Och då fick jag middag och kaffe där. Så himla snällt.

Och en cykeltur är underskattat, jättehärligt faktiskt :)

Mina naglar har blivit mörkblå och jag har druckit ett glad rose. Vardagslyxtips!

Ska läsa några sidor sen sova, har sovmorgon till 10.30 imorn men ska ge mig ut på långpromenad ganska tidigt tänkte jag.

Planerar och strukturerar

Kategori: Tankar

Veckorevyn

Kategori: Tankar

Läser nya VR och dricker kamomillte på balkongen. Var annars? Nån gång ska jag sova på balkongen bara för att jag kan.

Dagen har vart jättebra. Så kul att träffa alla kollegor. Vi är så himla många till antalet och många unga och alla är så trevliga. Va inne på sälj en sväng idag ett gäng nya vikarier där oxå. hade ingen aning. Vi blir bara fler och fler.

Alla har fått fina sommarpresenter, alltså jag blir så glad för såntdär. genuint glad. Dom där små sakerna som gör så himla mycket för kroppen.

Förlåt men jag måste visa ett mejl som en kund skickat, låg utprintat på min plats när ja kom och nu har jag satt upp den på min plats som inspiration och pepp att göra ännu bättre för att överträffa förväntningar <3

Godmorgon

Kategori: Tankar

Tiden, vart tar du vägen !?

Flytten går bra, nu har jag organiserat och fått i ordning alla kartonger. Slängt, och sparat på vinden. De bästa med flytt är att man får rensa.

Balkongen är underbar. Som ett extra rum. Man trivs på den. Går att sitta här långt in på hösten.

De är lite eko i lägenheten just nu, massor som ska fixas och köpas så att den blir precis så som jag vill ha den. Men en sak i taget allt behöver inte ske igår ;) även om jag helst vill att de ska va så.

Jag har kommit hem från Menorca oxå. Närmare bestämt i söndagsem. Veckan har vart jättebra. Fint hotell, sandstränder, nära havet och varmt. En vecka vid Medelhavet satt fint. Och Menorca är jättefint.

Nu ska jag jobba 5 veckor sen har jag min långa semester. Idag jobbar jag 10.30 - 19 gick upp tidigt för att gå Pw och nu frukost på balkongen förstås.

Semester

Kategori:

Jobba halvdag idag 8-11.30 sen mina damer och herrar har jag semester en vecka. Tror knappt att de är sant. Vila på en sandstrand på Menorca. Sen jobba en månad sen 3 veckor till.