Sandras

Lindex

Kategori:

Naglarna är målade nu ska jag bara gör mig iordning sen är jag redo för 30 årsfest :)

Långfredag

Kategori: Tankar

Godmorgon friends!
 
Har sovit som en sessa och vaknat utvilad. Förstår ni vad en fyra dagars lång ledighet gör för själen?! Man uppskattar det så himla mycket. Spec när man vet att man har jobbat på bra och gjort så gott man kan, man har levererat goda resultat och utvecklats. Det är då man, med gott samvete, kan och vara ledig på riktigt.
 
För det är viktigt att vara ledig när man är det. För jag tror att det finns människor i världen som är på jobbet men som faktikst inte är närvarande samtidigt som det finns andra som inte kan släppa jobbet när dom har gått hem för dagen. Det ultimata som man mår bästa av i längden är alltså, inte så förvånade, och det behövs ingen raketforskning för det här att jobba när man jobbar och vila när du är ledig. Simple.
 
Värre va det när man jobbade inom handels. Alla röda dagar fick man jobba när alla andra var lediga. Missförstå mig rätt för kläder är jättekul men med massa obekväma tider, svårt med heltidstjänster och sämre betalt blir det i mina ögon en sämre kombo tyvärr.
 
Iallafall.
 
Jag käner mig så glad idag! En glad Sandy är en rolig sandy. Jag har redan vart upp runt brandholmen. Det är det bästa när man är ledig, ge sig iväg på en lång pw tidigt och komma hem och dricka kaffe i lung och ro. Det är kvalite och avkoppling för mig. 
 
Sen är jag lycklig för att Elin är påväg hem i detta nu! Och henne får jag träffa imorn, min fina vapendragare och vän! Jag har köpt årets första rosèvin som jag tänkte dricka lite av imorn. Jag gör allt för att trotsa att våren är sen. Tog till och med Converse till jobbet igår. Bara en sån sak.
 
Om ett par timmar kommer mamma och lämnar bilen, ska handla och köra till Rusta och köpa flyttkartonger. Sen är jag på jakt efter ett duschdrapperi. Planen är att jag ska sätta in snygga duschväggar som man kan "vika" in lite smidigt om ni förstår vad jag menar men man får ta en sak i taget så ett drapperi får funka ett litet tag, en vecka ungefär efter inflytt ;)
 
Och sista men inte minst, grattis kusinen Mange som fyller 30 idag. Det blir kalas för honom ikväll, de kommer blir trevligt. 
 
 
kom igen nurå våren. vad väntar du på egentligen.
 
 

Onsdag

Kategori: Tankar

Sorry för kass uppdatering men finns inte så mycket tid över just nu, tom min träning har blivit lidandes den här veckan tyvärr. De där med träningen när jag flyttar har jag oxå tänkt på, jag får närmare till Ekensberg där jag gillar att springa/gå men längre till Sunlight... kasnke blir gymflytt till Hälsomagasinet till hösten. Har hört att dom ska bygga om i MIOs lokaler så kanske byter men bara kasnke. Hmm jag tycker att tillvaron generellt känns sådär spännande på något sätt. Då blir jag glad.
 
Det har vart en bra jobbvecka hittills, känner mig väldigt nöjd med resultaten både förra veckan och den här veckan. Jag har en är bra kännsla, som att jag har lite flyt lixom.
 
Jag har även skrivit kontrakt på lägenheten som jag pratatde tidigare om. Jag har absolut inte ångrat mig över nånting, tvärtom det känns bara bättre och bättre för varje dag dock lite overkligt fortfarande men på ett bra sätt.
 
Min nuvarande lgh är uppsagd från 1 april och ingen är lyckligare än min brorsa som har fått godkänt av Kungshem att ta över min. Så nu blir hans 2 ledig i Högbrunn. Hör av er om ni känner nån som känner nån som vill flytta in till 1 juni.  Dessutom har jag sagt upp bredbandet och nästa steg är att adressändra. Ja jag har saker och göra men det är bara kul! Förrestem ska man säga upp el? Den frågan känns extremt oklar för mig änsålänge. Vi löser det oxå.
 
Nu ska jag dricka ett glas mjölk, imorn har jag TC hela dagen sen väntar 4 hela dagars ledigt! Om jag är värd ledigt nu! Wiee.
 

Såld till tjejen i långt hår

Kategori: Tankar

Hejhej!
 
Hoppas att helgen har varit bra? Den är faktiskt inte slut än. Solen har ju lyst en heldel iallafall. Jag har hunnit med två långpromenader och suttit ute i solen intill väggen. Jätteskönt.
 
Hur har det då gått med lägenheten kan man undra? 
 
Mäklaren ringde mig halv fem i fredags eftermiddag. Förstår ni att jag satt och kollade på min mobil precis hela dagen om det skulle komma sms eller ringa. Väldigt enegikrävande. Hade dessutom nya tjejer på medsittning hos mig hela dagen så jag kände mig aningen disträ men jag tycker att jag lyckades lära ut väldigt bra ändå.
 
Sen ringde till slut telefonen och mäklare Jenny kommer med nyheten att jag vann budgivningen :D helt sjukt! Jag gick på magkänslan. Den här lägenheten tillhör mig. Har fortfarande inte landat i beskedet riktigt. Men nu går processen fort redan imornkväll ska vi skriva kontraktet. Känner mig så stolt att jag har nått det här målet.
 
Inflyttning är 1 juni redan så de är bara två månader kvar så jag har en hel del att fixa och styra med framöver. Vilken tur att jag gillar att planera och organisera. Redan nästa helg ska jag införskaffa flyttkartonger. Tiden går fort och stress får inte finnas i mitt liv.
 
Jag tänkte börja med vinden.. Äntligen får jag använda mitt sminkbord som står där uppe som jag tog hem från Vero Moda. Det kommer att bli så fint i mitt slott. Men en sak i taget, jag ska bo in mig och känna efter hur jag vill ha det. Det är samtidigt svårt för nu kliar det i fingrarna, jag har till exempel en hel inglasad balkong att inreda. 
 
Min egna bostadsrätt, dig ska jag ta hand om väldigt väl. Vad är ditt mål?
 

Word

Kategori:

Budgivningen är över.

Revenge

Kategori:

Ligger och kollar på Revenge som började ikväll igen efter uppehåll.

Jag antar att ni är nyfikna hur det går med lägenheten.

Mina tankar går lite åt det här hållet. Det är stora beslut att ta. Men jag är 26, jobbar heltid och ska i mina ögon ha råd med det här. Jag är en vuxen tjej nu.

Känns som jag har gjort mina år i dem här fantastiska lägenheten som jag har. Jag har bott här i 5 år... Kände direkt när jag kom in här att här ska jag bo. Trivs otroligt bra. Nästa hyresgäst kommer att bli lycklig.

Sen kommer man till ett skede när man känner att det är dags att sätta punkt för saker.

Därför tog jag beslut med mig själv och lade ett bud när mäklaren ringde!

Godnatt.

Godnatt

Kategori:

Visning

Kategori: Tankar

Det har seriöst snöat sen jag klev upp imorse. Höll på att halak på väg till jobbet oxå, blir lätt så om man har lite bråttom. Jag lägtar till våren nu. Nu tycker jag att vintern får vara över för den här gången.
 
Jag fick drygt en timmes kompledigt idag mitt på dagen. Hade nämligen möte med banken angåend lånelöfte. Det är inte bara att köpa lägenheter hit och dit inte. Mycket man ska tänka på. Sen fick jag en häfte med mig hem, stog lite om saker som är bra att tänka på när man ska göra ett köp och vad man ska kolla på när man går på visningar. Det va ett bra möte.
 
Sen skyndade jag mig tillbaka till jobbet för vi hade VU möte. Avropporteringen är om ca 1 månad så idag skulle vi förbereda redovisningen så det ville jag inte heller missa. 
 
Blev hämtad efter jobbet för då va det dags för visning nämligen. Min magkänsla är bra. Men vågar man köpa? Vad som helt kan ju hända. Det är ett bra utgångspris men hur mycket tycker jag att den är värd om det blir budgivning? Vi får se imorn när mäklaren ringer så får ja veta om de är några fler intresserade. 
 
Jag har gjort en lista. Såklart. Med fördelar och nackdelar. Födelarna väger mer än nackdelarna och de ju bra. Här är lite av det bra; ballkongen!! stambytt (kaklat) badrum, bra med förvaring, nya fönster, bra planlösning och fräscha vitvaror. Nackdelar: köket är helt ok(vitt) men skulle behövas renoveras och vissa väggar behövs målas/tapetseras om.
 
Efter visningen köpte vi cupcakes och tog med oss dem hem till mig och fikade lite :) Tack mamma och pappa som kom med en väldigt generös överraskning mitt i kaffekalaset.
 
Nu måste jag sova och ta viktiga beslut.
 

En perfekt helg

Kategori: Tankar

Är det någonting som jag är bra på så är det all lyssna på min kropp. Vad den behöver och vad den inte behöver. Jag går alltid på magkänslan och 8 av 10 gånger stämmer den. Den här helgen behövde min kropp vila. Den behövde vara med min familj.
 
Igår va vi på Bomässan på Rosvalla. Det va mycket folk men inte hade hoppats på lite mer inspiration men alltid roligt med en utflykt. Vi fikade där och sen åkte vi till Pål jungs hage. Man är så sällan där så vi strosade lite uppe. 
 
Sen åkte vi hem och mamma och jag gick en långprommenad. Solen värmde så skönt och det var vindstilla så vi satt ute sen någon timme vid husknuten och gick igenom livet <3 Sen lade jag mig och stäckläset sofi farhmans träningsbok. Där fick jag desto mer inspiration än bomässan. På kvällen blev det lite te framför massa tvprogram. Sen somnade vi faktiskt rätt tidigt. Värt.
 
Imorse börjde vi med kaffe på sängen och sen prommenad med hunden. Va lite blåsigare än igår dock. Sen kom Marcus hem vid lunch så då åt vi allihoppa innan det va dags för 2 årskalas för Ella nu på eftermiddagen. Sen har vi fått en god nyhet att Ella ska bli storasyser i september. Så himla kul.
 
Nu har jag gjort fint i lägenheten, bäddat rent och så. Blir tvn resten av kvällen. Veckan är planerad och de kan bli en spännande sådan. Känner mig aningen förväntansfull.
 
Litar du på din magkänsla? 
 

Godkväll

Kategori: Tankar

Tog mig nätt och jämnt till Sunlight ikväll. Visste att det skulle vara ett tufft pass därav tvekningen men jag va där och väldigt nöjd efteråt.
 
Den här torsdagen har gått superfort. Först satt jag på telefon ca 1 timme. Sen hade vi ett informationsmöte om färsäkringsstöd, sen vare snart lunch, lite teleon, iväg på nästa möte kl 14-15.30, sen har jag ringt lite kunder i olika ärenden sen va de dags att gå hem när kl blev halv 5. Vipps så va den dagen slut.
 
Jag börjar hitta mina egna rutiner och hur jag ska kunna arbeta effektivt men de är en liten konst men det är kul när man kommer på lite bra knep. Hörde idag på ett av mötena att det tar ca 5 år för att bli en färdig skadereglerare. Amen.
 
Va ute på Hemnet oxå ikväll och spande lite på lägenheten (igen) de ironiska va att man skulle få en hemförsäkring från Trygg-Hansa i två månader. Och de kära bloggläsare är lite som att svära i kyrkan. Iaf ska jag ta med mig mina föräldrar nästa vecka och syna lägenheten så får vi se hur utgången blir. ingen som vet.  
 
Ska gå och lägga mig snart men först ska ja kolla på lite frågor till avstämningsmötet imorn. Sen tar vi helg med gott samvete. Natti.
 
 
-----kan inte låta bli att drömma mig bort bland alla miljoner inredningsbilder-----
 

En ny dag

Kategori:

Godmorgon. Idag är det torsdag, veckan vänder nu :) Det är soligt men svinkallt ute. Så jag tog fram en varm tröja idag. Ha en bra dag och gör ditt bästa. Kram.

Snö

Kategori:

Förra året vid den +20 sa dom på nyheterna och i år fick vi snö..

Idag har vi haft Kompetensdag. En föreläsning på 1.5 timme om internet/försäkringar. De va jätteintressant :)

Hoppade över träningen idag för lite andra ärenden ikväll men imorn då blir de styrkemix.

Nuläge

Kategori:

Blev en Pw ikväll istället för spinning och rygg/mage. Jag ville bara ut i friska luften.

När jag hade kommit en bit fick jag för mig att jag skulle gå förbi där jag har råkat sett en lägenhet på appen som ja jag inte riktigt kan släppa tanken på. Jag vet inte men de är nånting ned min magkänsla som säger att jag borde gå på visningen och undersöka om de är samma lika känsla som infinner sig när ja kommit in i den.

Sen gick ja en bit till och mötte Nettan och Ilze. De gjorde min kväll perfekt. De va precis dom jag behövde träffa idag <3

Ju ska jag äta årets första jordgubbar, längta efter bättre tider och kolla på Arrow.

#nollprestationsångest

Kategori:

Sunday is funday

Kategori:

Tog en taxi till Sara igår, blev lite sen och sen va det så kallt oxå. Jätteroligt att träffa fina vänner. Blev lite vin och massa skratt innan Oleary's. Väldigt nöjd med kvällen. Svett fick bli kvällens låt den gick om och om igen.

Från det ena till det andra. Kollar på Lyxfällan. Alltså hur kan man sätta sig själv och sin familj i sånna här problem. Jag blir arg. Köper massa pizza och chips för 30 tusen per år och har nästan 1 miljon i blankolån, betalningsanmärkningar hit och dit. Har man inte pengar så kan man inte handla heller. Man har ett personligt ansvar. Skärpning tycker jag.

Nytt

Kategori:

Soffläga

Kategori:

Vart på Pw runt brandholmen nu ska jag äta lite och kolla på film. Ska inte göra myk idag förutom att planera veckans träning och handla lite på Ica. Hör sen.

lördag

Kategori: Tankar

Har sovit och vaknat utan väckarklocka. Den känslan är inte dålig vill jag lova. Jag gick tillbaka till mina vanliga tider från och med i måndags 8-16.30 man känner skillnad från att ha jobbat 9-16 i en månad. Men kroppen har snart ställt in sig på det vanliga igen så de är ju bra. 
 
Gjorde mig en riktig lyxfrukost idag, vaniljkesella, god macka och ägg. Och kaffet såklart. Slökollat på Dr Phil haha bara för att jag kan. Solen börjar skina mer och mer, ser ut att bli en finfin dag. Ska gå långpw senare på dagen.
 
Nu ska göra mig söt och gå ut på stan. Jag har shoppingabstinens så jag hoppas stan levererar massa snggt vilket inte är så stor sannolikhet men ändå. Fick ett väldigt snyggt mail igår om bonusutbetalning i april så jag tänkte fira det idag. Wieee!!!! Jag är så tacksam för mitt arbete och för att få vara en del av ett sånt här stort framgångsrikt företag. Jag är stolt att jag jobbar på if. Lugn, vi hjälper dig.
 
Ska förska få tag på brosan oxå om han kan vara hygglo att köra mig till öster så jag kan lämna fyra påsar med kläder. Vem vet han kasnke vill ta en liten fika på stan oxå, kasnke på öster finns ju lite rara hak där!? jag ska fråga honom. Favvomarcus <3
 
Sen måste jag köpa present till Sara Bååv. Fest hos henne ikväll, blir som en liten reunion från sälj eftersom Moa ska oxå dit. Jätteroligt. Och ikväll ska jag, tro det lr ej, ut på krogen. Åsa kom hem igår så då får jag träffa henne och förhoppningsvis Linda. Underbar dag!! 
 
Hejdå.
 
 
 

Aw

Kategori:

Vilken bra fredag jag har haft! Allt har flytit på och jag lär mig så mycket i varje samtal. Roligt. Sältipsade oxå som gav sälj.

Har även haft ett feedback-möte på em som oxå kändes kanon. 45 min med min ledare kontinuerligt varje fre fram till maj. Ett möte där man bara fokuserar på mig och min utveckling. Sånt ger energi.

Vi har även haft aw ikväll. För mig vart de dock en tidig kväll. Tröttast i hela världen. Men iaf de bjöds på vin och italienskinspirerad plockmat och choklad och chips :) vi va på jobbet uppe i matsalen.

Jenny tog ett par bilder som jag faktiskt lånar av henne nu, säkert inga problem. Så här är har ni några av mina kollegor. Härligt gäng.

Godnatt. Jag dör av trötthet. Tänker sätta på ljudlöst för minimal risk att störa skönhetssömnen inatt. OM jag kommer njuta av min lediga helg.

Trött

Kategori:

Jobbat, yogat och haft mamma och pappa på fika ikväll. Det var den onsdagen.

Sitter ensam på telefon nu men det lite frågor till handledarna men kunderna förstår ju inte att jag helt ny så fake it til you make it.

Slut som artist. Godnatt.

Snart...

Kategori:

Måndag

Kategori:

Ny vecka och nya tag. Hejja. Väldigt nöjd med dagen. Det har även börjat ett nytt gäng med vikarier idag. dom gör en väldig satsning känns det som så snart får vi bygga ut. Men alla behövs ju för det finns massor med jobb att göra.

Nog om de nu är det combat och bubbel kvar på agendan. De här är träning som man mår bra av.

Va ute på långpw igår och lyssnade igenom Darins nya skiva Exit. Helt okej skiva och fastnade för två låtar: Surrender och Give me tonight.

I helgen kommer Åsa hem <3 fantastiska nyheter!!!

Word

Kategori: Tankar

i love weekend!

Kategori: Tankar

I fredags var vi alltså på fika och åt middag. Det va mycket folk så tur att vi var kloka nog och boka bord. Louise lyxade till det och beställde det dyraste på menyn. Det går bra nu! Men de är hon värd, vi som kämpar så dant på vardagarna.
 
Det blev 2 glas vin var och en efterrätt. Värt! Vi kände oss inte riktigt klara efter Fika så en cider på Oleary´s va på sin plats. Där fick vi även sällskap av Louise färäldrar! Mycket trevligt. Runt 24 var vi klara för att dra hem. Vi kände inte för att hänga med alla 2648 artonåringar som ramla in. Robin kom med sin taxi och fixade hem oss tryggt och säkert.
 
Det va en lyckad AW och på fredag är det dags igen men då är vi många flera! 

Flower

Kategori:

Stod en blomma på mitt skrivbord häromdagen. En liten välkommen blomma och de värmer hjärtat fint.

Godmorgon

Kategori:

Underbara lördagsmorgon. Ligger och lyssnar på lite musik men ska snart gå upp och äta frukost. Kl 9.30 är det spinning och kl 10 flow tonic styrka. Idag är även en bra dag för simmning och bebbelibubbel efter passen #ingevassenbadning

Smoothie

Kategori:

Festar till de med blåbärssmoothie till frukost. Ta vara på dagen och gör ditt bästa för mer kan vi inte göra.