Sandras

Hemma Igen

Kategori:

Hemresan gick bra och ganska fort tycker jag. Hade typ 40 tidningar att blädra i. Om man varvar det med lite sovning är man snart hemma. Veckan har varit superskön! och va möts man av hemma? Räkningar och ett tomt kylskåp. Det håller inte. Det bästa är att det är i början av helegn och imorn äre fest + att få sussa i sin säng.

Jag skulle vilja hylla min hund, Kenzo. Han är duktig. Myser och gosar. När vi har varit på lederna är det han som har hållt ihop "flocken" om ngn av oss gick lite längre fram än nån annan började han gny och skälla. han låg oftast längst fram men kunde titt som tätt vända sig om för att kolla så att alla var med. Det är min hund det :)

Kram

Svansjökläppen/Anderssjöåfallet

Kategori:

1125 respektive 1138 m.ö.h. Hej och hå. Detta är högt för att vara Sverige. Vi kan inte jämföra Alperna nu där jag va på 3500 meter en gång men man såg bra långt på den här höjden oxå :)

Svansjökläppen: Högt uppe på fjället ligger en bamsestor sjö, Svansjön. Tänk när man säger när man är i fjällen på vintrarna och man ska åka upp på "toppen". Fortsätt ett par kilometer rakt ut på kalfjället där man absolut inte ska kasa iväg med plankorna, där gick vi en tur. Massa sten, faktikst rätt lätt att gå bort sig. Lite för myk wildlife för mig.Låter lite konstigt kankse men tillslut ser allt lika dant ut. Tänk öken eller nåt. Man vart ju lite skraj att det skulle dyka upp nån myskoxe och ta en haha. Vi satte oss att fika sen knata vi upp på berget och va såg vi inte där om inte en vaja (=renhona, har jag lärt mig den här veckan) och sin kalv. På toppen blåste det satan. Jag stod silla där ett tag och det kändes lite som en del av gamla Sandra blåste bort från mig....

Anderssjöåfallet: Där va vi igår. Ett jättestort fall, superfint, som va början på en 11 km lång vandring. Trode ärligt talat aldrig att ja skulle komma fram. Tog mer än 5 tim. Å ja gick, å ja gick...geggamojja långt upp på benen, blåst, vindstilla, spångar, stenar, upp och ner, regn, sol, kossor och renar. Allt man kan tänka sig i en härlig sommarkompott. Ja kände mig som Robinson Cruise. På vissa ställen vart de ena jädra stup. Ja sprang lite ner, va nästan enklare. Sjukt trött efter dagens gång men de vare värt.



Här har man gått över hela bergskammen, Svansjökläppen.



Här sitter man ju bra, jag & min faster .



Se upp för stupet! Vilket stuuuup! Exakt sån humor har min familj&släkt..

Kram


Helt Kär

Kategori:

I den här låten, lyssna och njut för tusan! Jag får iaf inte nog av den och utan bara massa lust att dansa exakt nu!
 David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love takes over.

Kram - Natti Natti

Köpt Haldsband

Kategori:

Tur att man har datorn med sig så man kan shoppa online, för här finns då inga butiker. Har klickat hem ett sånt här haldsband. Har velat ha ett väldigt länge :) Riktigt Sandy!


Kram

Sterling Silver "Carrie" Modell Namnhalsband

Tisdag

Kategori:

Inatt har det minsann regnat som aldrig förr. Är nog väldigt blött i terrängen idag. Får se om vi ger oss ut för att bestiga berg. KNake blir en trip till Norge ist :) Here we come Larsson! Egentligen gör det inte så myk för jag har satans träningsvärk i vaderna och i min lilla bak. Nej, jag är inte otränad intalar jag mig sj... vad mer? jo mygg, hur myk som helst. På med jungeloljan.

Igår gick vi ca 8 kilometer. Jaha tänkte jag inte ens 1 mil ju, det kommer ju gå asfort. Powerwalk på en och en halv timma räknade jag ut. Men där fick jag, turen tog mer än 5 timmar.... brant som bara f*n, stockar och stenar. Väl uppe på toppen fanns det snö kvar på vissa ställen :)

OM jag va värld ett glas vin i solen när jag kom hem!

Kram

Hej Från Nånstans Mitt I Livet

Kategori:

Tänndalen

Kategori:

Japp, jag är framme. Resan har gått bra. Bäst att jag skriver inlägget snabbt, man vet nämligen aldrig när teckning försvinner här haha jag kan lova er att jag sitter mitt ute i abslout ingenstan....och jag gillar det :) bort från allt ett tag. Här ska jag filosofera och grubbla på saker och ting. Vad som komma skall osv. Va beredd på endel analyseringsinlägg när jag kommer hem till stan. Jag kan oxå meddela att det är exakt 5 och en halv plusgrad utomhus...Här finns endast 1 och 2. Dom coola i dalen har 4 och tv 3 har man verkligen inte hört talas om vilket medför min heliga tid imorgon kl 21 får utebli. Stort plus för golvvärmde i storstugan haha

Nu äre dags för kaffe. Satan va jag sak traska imorgon, kommer vara 5 kilo lättare.

Kram

Mot Fjällen

Kategori:

Klockan ringde halv 7. Trodde att jag skulle avlida. Kom hem runt 3 tror jag. Sjukt stolt att jag ställde mig o diska och städa iordning efter förfesten då. Jag är sån som vill ha fint när jag kommer hem från en trip. Vi har just paserat Sveg??? Vi har åkt typ 57 mil. Till Funäsdalen är det 70. Snart framme. Tror det eller ej men det ska bli nice och se hur det ser ut där på sommaren, brukar ju bara åka norröver på vintrarna. Min faster och farbror skulle ha middagen serverad när vi anländer. Fint!

Annars då? Min raraste Joline ringer från jobbet. Kassaskärmen är tydligen svart. Ring data supporten säger jag. Hon har suttit i världens längsta kö. Kommer till slut fram och får hjälp men när klockan är över ett har hon inte lyckats starta kassan än. Enligt it snubben är hårdisken tydligen kraschad. Kul. Ehh nej. Och stackars henne! Första dagen hon skulle stänga och öppna, så nu måste hon skriva kvitton för hand.... Ev kommer det en tekniker imorn och fixar skiten annars har vi ingen kassa imorn heller. Inte bra när det är löning...men what to do? Kämpa på söt :)

I dom lungnaste vatten bor dom lömskaste fiskarna, ordspråket blev ett faktum igår.

Nu måste jag vila ögonom en stund. Hörs!

Kram

Trevlig Kväll På Er

Kategori:

Räddaren I Nöden

Kategori:

Det är jag. Fick rycka ut och vara lite storasyster igår. Marcus ringde sent om sido, hade typ sommnat. Han stod utanför min port och sa att han va tvungen att sova hos mig. Jaha, bara att klä på sig och gå ner o öppna. Pratatde om kvällen sen sa vi, mer imorn...godnatt!!

Idag har vi haft en syskon förmiddag, tog bilen ut till gumsbacken. Det va en marcusdag, så jag fick finna mig i hårdrock. Jag köpte dom där satans bra vandringsskona. Nu står dom här. Inte direkt high fashion men dom fyller sin funktion.

Får se var kvällen slutar nu då, lotsen lr tellus. Hörde att dansgolvet och utesreveringarna ska vara öppna på tellus, helt ok ju. Kankse drar dit om inte mina små 18 åringar kommer in på lotsen, jag har satt upp oss på listan så det borde gå då. Nehepp, nu måste jag fortsätta med packningen och städningen. Upp i ottan imorgon, ska nog ta det lite piano med vinet ikväll...just det, kanske måste äta ngt oxå, fixar det med. hej.

Kram


SEMESTER

Kategori:

i en hel vecka. Yessss! Känns konstigt. Jag har ju typ aldrig semester. nedräkning till turkiet har börjat. Har aldrig haft en vettig semester när ja tänker efter. Men samtidgigt är det då man kan få bra chanser att glänsa lite men nu ska det banne mig bli nice med ledighet. Både gått och ont. Vinst och förlust antar jag.

Maida ringde idag, åååå så glad jag blev. 4 veckor har gått(fort) och nu är hon påväg hem. Har inte hört hennes röst på jättelänge och jag har såklart saknat tjejen. Dessutom är hon gift...sjukt på ett bra sätt. Dt värsta är att jag måste ner till jobbet och lämna in en liten redogörelse till Maida. Fanns ingen tid att skriva den tidiagre idag. Smällar man få ta. Ja springer in och springer därifrån snabbare än snabbast, ni kommer inte ens att se mig där :)

Sen ska jag ta louise superhoj ut till gumsbacken. Måste köpa skor ju och en laptopväska och vin och och och...ok massa att styra. Hoppas även att R stannar i stan så vi hinner med en bagel på trevliga hellmans.

Natti!

Kram

Fyndat

Kategori:

Jag slank in på mitt gammla jobb Glitter i går och fyndade ett jättefint pärlarmband med ett litet hjärta. 75% rea. Alltså 25 kronor, inte illa :)

Men vem va inte där, om inte min förra DC Louise, henne har jag inte sett sen sist....armbandet va iaf väldigt sött.

Kram

Scenarium X

Kategori:

Vi låssas att en kund kommer in i en butik och vill lämna tillbaka en vara som hon köpte i börja av mars...hon har kvitto stride om att hon inte har använt kjolen. Så långt är det rätt men i början av mars är den köpt, på rea!!!! typ 5 månader sen, inte en chans. 30 dagars öppet köp.

Kunden ger sig inte, kön växer större, krigar på med alla dess argument. Säljaren förklarar åter igen hur det ligger till. Sen kommer det, vi kan kalla det vinsten, "du, jag skulle vilja prata med din butikschef" jag säger "ja ok, det är jag som är det nu" kunden: " ehh, jaha" dom packade ihop gansak fort efter det....ldå hade hon helt plötsligt slutat att diskutera...lite makt är inte fel alltså.

Kram

Jenny

Kategori:

Hejdå!
Larsson flyttar till Oslo imorgon. Tungt.
Men det är såå rätt för henne. Kommer att bli helt fantastikst, ingen tvekan om saken.
Sandy saknar ju redan...
Trevlig resa rar!

Ni gör mig stark!
Söndagsuppdateringar, bloggning och skype är bra grejjer och livsviktiga grejjer.

Love


Jag Är Bra...Trallallala

Kategori:

Gott folk!

Jag har mailat lite papper nu :) wooohoooo! så ska det se ut. Målet va att göra det innan fredag, torsdag kväll va en bra dag för det här.

Stolt!

Nu tänker jag sova.

Kram

Snart

Kategori:

Ok, två dagar kvar :) sköööönt!

Exakt Vad har man med sig på en fjällvandring stort frågetecken.

Jag tänkte satsa på rosè och min laptop. Mamma tyckte inte att ballerinaskor passa sig i bergen...okejdå. Jag måste fixa vandringsdojjer. Kul!

Har lite svårt att se mig själv så här som på bilden haha detta lär ju bli intressant!

Kram


My Crew

Kategori:

Recept på vänskap

Du tar 2 dl med vänligt bemötande
1 dl med ett stort leende
lägg till ett fast handtag
1 dl av kärlek
En nypa sympati
4 dl av gästvänlighet.


Fyllning med många leenden
tillsätt separat lite handskakning,
rör i kärlek, sålla lite sympati och tillslut varsamt.
Lägg till gästvänlighet, baka den i ett varmt hjärta och
servera detta ofta.





Kärlek

planka.nu

Kategori:

Det finns en sak som jag avskyr och det är att åka buss + att det dessutom är förskräckligt dyrt. Såg på nyheterna häromdagen att planka.nu fått 40 % mera medlemmar på väldigt kort tid. Jag kanske skulle gå med? Jag plankar ju typ på bussen. Åker alltid på halv biljett :) "Hej, jag är 18" Har funkat hittills i ett ex antal år men skulle man fastna för en kontrollant betalar dom isf notan. Jag är för planka.nu!

Kram

Olagligt?....Inte Heller!

Kategori:

Jag går på stan. Passar vänster. Glider in på Åhlens. Styr mot höger. Tassar lätt på tå till Min parfym. Tittar mig över axeln. Och lånar två sprut av min parfym haha eller deras men min doft, min flaska är sååå slut. Inte en endaste droppe kvar. Ja kan inte använda ngn annan, det doftar inte som jag då lixom. Jag luktar bara Gucci, Envy Me. Och jag vägar byta när hmmm.....folk...säger att jag luktar gott :) Blir inge annat. Ska köpa ny när ja drar utomlands....om en månad. Jag lånar bara lite diskret tills dess. Så om ni ser mig smygandes förstår ni vad jag gör...

Kram

Big No

Kategori:

Jag har inte sett en, utan jag har sett inte mindre än två. Två stycken magväskor idag på stan. Hello! Det borde vara ngt allmänt modestraff för dom som använder ngt så himmla fult. Ta bort den. 80-talet kan komma tillbaka titt som tätt som trend men våga vägra magväska alltså.

Kram

Party Like A Rockstar

Kategori:

Livet.

Livet är en fest. Det är bevisat. Vi bevisar det åter igen att Girls just wanna have fun :)

Jag, larssa och bccca satt hade förkaka i min lgh. Planen va ju på jennys terass, men solen dök ner som en pannkaka. Blidde inget med det. R dammsugare är trasig och då återstår mitt slott. Mi casa su casa.

Tiden sprang iväg som vanligt. Vips så vare dags för fyllepiff. Gud va fin man blir alltså. Hoppade på våra modernaste cyklar till hamnen. Och här vare inge annat än ett stort eko. Så trist. vi sa ju att vi skulle vara i hamnen på sommrana? hände?

Aaaja vi drog dit där det hände. Tellus. Gratis är godast. Tydligen. Vi dansa i neon. Träffa både den ena och den andra. Massa folk. Kvällen va riktigt lyckad. Det här var ju jennys "avskedfest" tjejen flyttar till Oslo typ nu. Sorgligt men är hon lycklig är sandy lycklig :) Jag lyfter på hatten och säger tack för i går.

Nu ska jag planera jobbveckan lite. Går på semester på fre(en vecka) Lite som jag vill förbereda när varken jag lr maida är där.

Kram

The Rachel Zoe Project

Kategori:

Yes. Här har vi ett nytt favortiprogram. Är nu bänkad kl 18.00 söndagskvällar. Ingen har ett större genuint intresse för mode och trender som hon har. Efter 15 år som personlig stylist  har hon lärt sig allt och lite där till. Ja la märke till att hon använde "love, love, love" väldigt ofta  när hon såg det där perfekta plagget. Solglasögon är hennes singnum, hon använde det nästan jämt.

Mitt Project är att följa hennes nya serie :)
Kram


Kill Me

Kategori:

Hur kul är det på skalan att jobba idag? typ 0,00000000001. Vill bara ligga i sängen och dö. Varför blir jag alltid så bakis. Huvudet är inte långt ifrån en explosion och ja har inga ipren överhuvudtaget hemma.
Om nån är på stan idag, snälla snälla, ge mig en ipren då! Tack på förhand.


Kram

Tjoflöjt

Kategori:

När ska de sluta??? Vavavavava? vet inte? har inget svar. Tjoflöjt. Vikken kväll. Trötter. Nattii natti!!!!
ja ba kör. Tut. Alltid all in vettta.

Hejjjjrå. Tror på moi.

KrAM

Matkoma

Kategori:

Är supermätt. Måste vila en stund nu. Taktikvila. Kl 20.00 pip ska ja vara infunnen hos Jenny. Vinet står på kylning. Men vad hända med vädet? Vem släckte ljuset? Regn, regn, regn.

Inte den blekaste aning vad jag ska klä min kropp i?! som vanligt helt tomt i garderoberna.....ja tar det snart, nu ryggläge i soffan. En sak är iaf biff, klackarna åker garanterat på ikväll :)

Kram

48 vs 55

Kategori:

Hejhej, hallå dagboken!

Idag har dt varit sol och varmt och världens längsta dag på jobbet. Långfrdan släng dig i väggen. Seeeeg va namnet. Tur att Joline och jag hade varann. Gjorde att timmarna gick myk lättare :) Så lite folk på stan, alla har semester och ligger o steker på nån klippa nånstan. Mysssigt!

Men vi roa oss själva. Söt Joline hade minsann bakat fredagsfika. Vikken grej! Blev så glad och överraskad, den tjejen vet hur man charmar Sandy:) Kladd och sockerkaka. Wow! Tack så myk och jättegott.

Vad betyder då 48/55 kan man undra? Detta är poängen på Mohameds och min minigolfmatch ikväll. Den som förlora skulle bjuda på glass. Jag vann :) Sjukt stolt över mig sj, trodde inte att jag skulle ta hem segern och jag tror att M va rätt så säker på en lätt match men icke.... det är det dära med dolda talanger. Sporter i dess former, är tydligen ganska duktig. Inte många som tror. Har haft en väldigt trevlig kväll!

Kram





Grillafton!

Kategori:

Har även hunnit med en grillkväll med la familia på hotellet. Gottit värre :) Buffe passar mig, man kan äta hur myk och hur länge som helst. Perfekt!

Kram


 
Mamma & Jag - Är vi lika?



Fick till och med lillebror och pappa med på kort. Ett svårt uppdrag.

Extraordinära Dagar

Kategori:

Jag har varit i Sthlm och hälsat på minsann. Åkte upp i tis fm så jag skulle hinna få så myk tid med emma som möjligt. Regna såklart när jag kom upp. Blev lite chill i hennes lgh. Sen sprack det upp, som på beställning. Tog oss till en pasta restaurang i närheten och åt lunch. Pasta med jätteräkor, pesto, spenat och gräddsås. Heaven....

Vända på stan. Men jag höll hårt i plånkan. Köpte inget. Spana efetr en jeansskjorta men den va slut i S överallt. Typiskt!

På Skansen och Allsång. Det va inte mindre än 21.000 människor där. med andra ord proppat. Där satt vi bra med ett glas rosè i solen :)

Anna kom med en bra idè att vi går väll vidre till "Ett litet hak". Okejdå :) Mera vin. Lie smålulliga senare drog vi hemmåt.

Dagen efter, sovmorgon. Vi åt mysig frukost på hennes balkong i solen och prata bort massa tid som vanligt. Sen snöra vi på oss jumpaskona och gick runt djurgården. Det är ju så fint där. Kolla på båtar och njöt av solen och sommaren.

Tack stumpan för en väldigt trevlig visit. Kändes som jag hade en minisemester.

På återseende!

Kram


Emmas place :)



Massa folk.



Röda rör och nej hon har inte seglat över atlanten :D



En lemur oxå. Fiiint sörru.



Anna & Emma!

Brittan

Kategori:

Nix, jag va inte på hennes konsert. Som bekant körde hon playback. Värsta trist ju! Om man sitter och betalar rätt så myk pengar för en konsert så tycker man att hon ska sjunga iaf ???!! Annat vare på Justin Tiberlake. Hej och hå. Detta mina vänner va en sju jädrans bra kväll alltså. Han kan han. Helt tagen. På riktigt.

Men åter till fröken Spears. Showen ska iaf ha varit väldigt bra så det väger säkert upp och om man kollar på diverse klipp på youtube där hon kör live ska man nog va glad att hon får hjälp för att det låter för bedrövligt. Tjejen kan verkligen inte ta en ton rätt.

Kram

Grattis Jessica :D

Kategori:

Har varit på en liten födelsedagstillställning hos henne ikväll. Väldigt trevligt så här en "sommaronsdag". Några skulle gå ut på krogen och jag va bra sugen där ett tag men tog mitt förnuft till fånga och kila hemmåt. Ska ju trots allt jobba halv 10 imorn.


Ha en nice kväll nu tjejer :)

Kram

I landsproblem?

Kategori:

När man inte vet vikken sjal man ska ha till jeansjackan. Zebra eller ljusgul?! Herregud alltså!

Nu blire ingen bloggning förrän imorgonkväll. Ciao!


Kram

Passkontroll

Kategori:

Fixat idag. 400 spänn. Klart. Man fick se på skärmen hur självaste passet blir (ja, har tagit pass tidigare men ändå) vi kan säga såhär. När man inte får le eller nåt verkligen, ja ser ut som ett cp på riktigt men men huvusaken jag kommer till stranden och paraplydrinken så får jag väl vara ful. Nu måste man ta pekfingeravtryck oxå, fick gnugga mig i panna lite med fingrarna för att det skulle funka?? Man är tydligen svettig där???

Vamos a la playa.

Kram

Jag S M Ä L L T E R

Kategori:

På riktigt. Han är den snyggaste på länge. Kirby in my mind haha man får ha en kändsicrush. Hela serien, är bara så bra. Klockren på ngt sätt!

Allt blir bara tydligare och tydligare. Vad som är det rätta. Har varit på promenad med linda och jenny och dom ser anledningar som jag inte har sett. Dom bra anledningarna. Dom sparkar mig i baken. På ett bra sätt. Och när jag ändå ska köra då ska jag banne mig köra, för det är trots allt det här jag vill. Då får jag inte vela, det kommer lysa igenom och då är de ju ingen ide. Känner mig stark. Jag måste tro lite mera på mig sj och våga satsa lite. Kan va ett bra läge nu. Jag måste tydligen skaffa skype:)

Nu ska ja packa min weekendbag, inte för att de är helg just nu. Det är helg på låssas. Jag ska åka upp till Emma och
Sthlm imorn, kommer hem ons em. Ska bli hur mysigt som helst. Jag är så dålig, har inte hälsat på henne sen....sist. För länge sen. Hon har semester nu och jag är tydligen ledig 2 dar vilket passar fantastiskt bra. Planen är bla Allsång på skansen :) Det här blir najs!

Nu blev jag plötsligt lite nostalgisk och va bara tvungen att lägga upp lite bilder på oss två.

Kram




Emma & jag på Fik@ nån gång för jättelänge sen.



Zakynthos 2008. Haha alltid jag som gör den där posen. Ja va rätt så brun oxå :)



                                                                                

Godmorgon, Godmorgon

Kategori:

Jag har sovit som en liten sessa. Saker o ting börjar ordna upp sig i mitt huvud.

Idag måste jag åka och fixa pass, det får bli på lunchen. Lite halvtrist om jag inte har ett pass till turkiet.
Sen ikväll blire mysit :) vad mer? Klocka nio är jag bänkad igen framför läppstiftsdjungeln.

Nu måste jag rusa!

Kram

Här Vare Festligt

Kategori:

Elin s och jag mötte upp Therese och tillbringade lördagskvällen med en utsökt middag hos elin l. Hon kände att hon ville piffa och dona lite för oss. Ingen blir gladre än jag :) Tål att sägas igen, hennes lägenhet är sååå fin tycker jag. Hon kan de dära med inreding. Efter middan blev det lite spela av. Ett kortspel "pyramiden" - kul ide och "hur fan visste du det" :) så himla kul o säga. tiden sprang bokstavligen iväg. Mot hamnen. Fullt ös medvetslös. ska man festa så kan man lika gärna göra det ordentligt. Det gjorde jag, som om det inte fanns ngn morgondag haha

Coldplay kom och jag blev sentimental. Va tvungen och skicka mass sms till mina bästa som va på andra äventyr. Jag sjöng för dom med om man säger så.

Hemmåt vid halv 3. Trött och sliten kvinna. Däckade efter ett x antal olika samtal/sms. Grannen under hade världens efterfest, den volymen på den stackars sterion alltså. Höööögt! Men jag är inte den som är den, efetrfester är kul om man är på ett sånt humör så jag lät dom festa ända in i kaklet. Jag somna väldigt gott iaf..

Rebecca ringde och väckte mig vid 10. Det gjorde givetvis inget, jag somna dirr när vi hade lagt på :) Kl 1 kunde jag börja leva och röra mig igen. Försökte vid 12 men de va ingen ide kan jag lova. Slängde ihop en hallon smoothie. Mumma!

Tog tag i min sväga / trasiga kropp ut på prommis med mig sj. Inte så fort men ändå...jag fick energi och den beövdes för ja har: handlat, tvättat som ett as, lagat matlådor, bäddat rent....styrt med andra ord. Nu är naglarna nymålade, ska hämta sista tvätten sen äre banne mig godnatt.

Det vankas ny vecka med nya möjligheter.

Kram


Bullfest, Bullfest Hela Dan...

Kategori:

Vad har då jag ätit hittills idag? Jo bulldeg och sockerkakssmet...Bra Sandra. Sjukt gott men så himmla onyttigt.

Kvällen är uppstyrd och klar. Middag hos Elin L. Mexikanskt tema och vin(såklat). Sen skeppsbron i all ära. Kommer blir en riktigt trevlig kväll. Men vad har man på sig? Byxor eller klänning? Svårt. det är ju inte jättevarmt ute. Djupdykning i los garderobos. 

Ja har fastnat för en låt. Jag lyssnar sönder den totalt. Det gör jag altid när jag hittar en sång som jag tycker är bra. Hopplös. Tyvärr så är jag inte så teknisk så jag kan lägga upp den här i bloggen men sök på:  Armin van Buuren Feat Jennifer Rene - Fine Without You. Det verkar ju vara drag på den konserten iaf... Lite oklart när den kom men om du har samma musiksmak som jag kommer den att gillas :)

Tillbaka till bullarna.

Kram

The Beautiful Life

Kategori:

Är namnet på en ny serie som kommer till hösten. Inte inköpt till Sverige än men det dröjer nog inte länge.

I The Beautiful Life får vi en inblick i New Yorks modellvärld, från de glamorösa catwalken till den mindre vackra baksidan, som oundvikligen följer med på köpet för den som vill bli stor. Make no mistakes: modellvärlden är ond. Här räknas varje kilo, varje blick kan döda och varje visning kan göra en ny världsstjärna - eller förgöra en. Mitt i den hittas två vilsna själar med skilda drömmar. De vill fly sin verklighet, göra något större än vad som erbjuds där hemma. 

Källa: kanal 5

Jaha då har man en serie till att följa :)

What A Day!

Kategori:

"om du kan drömma det, kan du uppleva det" läste det citatet idag av Walt Disney. Tror det stämmer.

Linn och jag kämpa ända in i mål idag. Det va kul, utmanande men det va rätt skönt när klockan sa 18 pip.
Räkna kassan snabbare än snabbast. allt går extremt snabbt. Eaxakt 9 min över 6 ska jag sitta vid datorn och rapportera siffror. Rebecca och jag har för övrigt diskuterat idag hur man räknar en kassa. Alla har olika knep och sätt. Lite onödigt vetande kanske men ändå...

F*n vad ja har draigit mig den här veckan, alltså på mornarna. Sätter klockan på 7 men har inte tagit foten utanför duntäcket förrän 8. Segare kan ingen vara.

Ikväll blev det lugnt. Rödvin till middagen ikväll med mamma. Är inte den som köper rödvin men nån gång ibland så är det inte så himmla tokigt.
 
Kram

Suck

Kategori:

Vi ska tydligen avliva en av våra katter. Maja ska somna in på måndag. Depp för det.


Kram

Tröttmössa

Kategori:

Sista dan innan helgen. Skönt. Är trötter! Men det fixar jag lätt med en kopp kaffe. Nu blire frkost.

Kram

Otränad?

Kategori:

Man tappar fort. Iaf jag. Har inte tränat på länge. Har varken haft tid eller ork till det men idag va jag som sagt på plats. Armarna typ vek sig när det va dags för armhävninger, vilket betyder att jag har ungf 0 i armstyrka. Jag behöver mitt proffs M. Raka vägen till gymmet.

Kram

Lunch

Kategori:

Hemma en sväng på lunchen. Blev nachotallrik från fiket. Den är god!

Idag regnar det iaf. Sen jag gick upp klockan 8 har det regnat. Tur att man inte har ett utomhusjobb....
Ikväll blir det nog träna av. Skulle ha fiakt med elin l men vi sa att vi går o tränar ist tillsammans. Trevligt de oxå. HAr inte tränat sen sista...ändring på det.


Kram

Åska

Kategori:

Mysigt på sitt sätt. När man är inne. Har träffat elin ikväll. Vi satt och fika och prata på aktersnurran ett par timmar. För övrigt tycker jag att de är irriterande att man inte kan få köpa glass och kaffe i samma kö. Kaffet kallnar ju om man ska stå i en milskö för en glass. Men men, jag överlevde såklart.
Vi insåg att snart skulle det komma en störtskur. Och det gjorde det. Lämnade av elin i farten, krama hejdå, la benen på på ryggen och kuta hem. Genomblöt när jag klev innanför dörren.

Efter jobbet gick jag till R en snabbis. Hämtade lite grejjer som jag hade där. R passade på att visa bilder från förra helgen på mig tom en liten videoinspelning. Pinsamt, jag bjuder ju iaf på mig sj. Men den inspelningen äre ingen annan än vi som får se. Tyvärr!


Kram

Natti

Kategori:




Godnatt och sov så gott!

Kram

Läskande - Sjukt Sugen :)

Kategori:

Dagsredovisning

Kategori:

Idag kom Elin in på jobbet. Lagom till lunch. Hon hade försökt att ringa utan framgång. Tur att fröken gick in och hälsa på. Det resuterade nämligen i en spontanlunch på Hellmans. Laxbagel som vanligt. Dumt och bryta trenden. Vem vet, den kanske bryts av sig sj snart.... ;)

Bra dag idag. Det börjar redan dimpa ner stickade tröjor till butiken. Jättefina och sjukt billiga. Joline och jag får verkligen kolla två ggr på priset. När kostar stickat 129,95 och 159,95 lixom?? nej, typ aldrig. Vi kom fram till att det är för bra för att  vara sant. Vi kom oxå fram till att vi kommer lätt handla ihjäl oss. Spend it!

Vad har jag gjort mer? Jo minsann, batalat det sista till Turkiet :) Tiden går jättefort. Snart är vi där! SEMESSSSTER!

Kram

Pepp 09

Kategori:

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on


Kram

"Läppstiftsdjungeln"

Kategori:

Det kanske är dags nu.



Jag såg verkligen fram emot att ta en långpromenad efter jobbet men satan va det regna. Rena rama hösten. Nä jag gick hem och tände ljus faktiskt och myste i soffan.

Dagen har gått sjukt fort. Måndagar kan annars vara lite träliga men den här gick av bara den. Full fart.

Har just kollat på säsongsstarten av Lipstick Jungle. Den serien är så sjukt bra tycker jag. Antar att är det är den här mannen gör serien lite bättre . Kan dom inte filma honom heeela tiden. Tack på förhand :)

Kram

Hur gör jag?

Kategori:

Nu har jag verkligen ngt att fundera över. Hur ska jag kunna sova inatt? Det kommer att vridas och vändas i mitt huvud. Det skulle bara vara helt fantastiskt. Det är faktiskt det ordet man kan använda. Är säker på att jag skulle må bra av det oxå.


Kram

Soft Söndag

Kategori:

Igår vart det fest trots allt. Och jag hade riktigt trevligt. Förfestade till massa gamla låtar. Typ sommartider, trubaduren, schlager m m. Blev även lite kortspel. Man skulle bluffa. Jag bluffa en gång i slutet men där fick jag, för dom avslöja mig. Som straff fick jag dricka inte mindre än 20 klunkar av mitt vin. Jag blev full igår med :)
Vi cyklade till skeppsbron. Jessica och jag skulle tydligen cykla fort och före alla andra. Vi cykla så fort så att jag cykla rakt in i en häck, in på en gräsmatta. U svänga mig därifrån och fortsatte till hamnen. Öl spel är inte o leka med haha TAck för en trevlig kväll tjejer!

Söndag då: inte så värst bakis ändå. Skönt att inte alltid behöva vara "sjuk" på en söndag. Har varit hundvakt.

Dessutom missuppfattade jag en sak idag. Borde ha frågat och inte bara påstått ngt som ja gjorde. Jag gjorde fel. Jag har bett om ursäkt för det och hoppas att allt är ok och förhoppningsvis glömt om ett par dar. Puss på dig

Även firat min sötaste kusin. Fyllde 12. Middag och tårta. Träffade en familj som jag aldrig har träffat förut. Sjukt atrig familj för övrigt. Supertrevliga. Deras dotter har verkligen jobbat på Topshop i London. Tänk er min blick och min avundsjuka när hon sa det. Att se Kate Moss var och varanna dag i butiken var inte konstigt alls.

Kram

Fröken Velig Heter Jag

Kategori:

Godmorgon vettja!

Oj så skönt med en riktig sovmorgon vill jag bara meddela.

Jag kan inte rikigt betsämma mig om det är en lördag med fest ikväll lr om det är en lördag med lugnet själv. Är inte stans pappaste just precis nu. Ärligt talat!

Ett erkännade: Jag har köpt vin ifallatt jag får lust att klacka. Den kommer ju gå åt ngn gång lixom...och jag vet faktikst vad jag skulle kunna klä min kropp i. Men ändå, den dära lilla, lilla partygnistan då? Vart ären? Kankske kommer fram efter en kopp kaffe på veranadan va vet jag.

Så, är jag den här bilden?



Eller den här bilden? Jag ska ta en promenad med hunden och känna efter :)

Kram

27

Kategori:

Oj vad jag var trött ja var imorse när klockan ringde. Vaknade dessutom med huvudvärk tack vare värmeböljan i lgh. Traskade iväg till jobbet. Först svettades jag sen frös jag. Ont i kroppen. Sliten helt enkelt. Sen visste jag att det bara va ett par timmar kvar till jag skulle få vara lite ledig. Ville bara att klockan skulle ticka fram till 18.00. När man ska vara borta ett par dar måste man ha lite framförhållning om vad som kommer att hända/sälja. Rotera, fronta och ha sig. Tror jag fick ordning på allt. Min vecka 27 har varit intensiv och lärorik! Hur va din? :)

Nu ska jag bädda ner mig. Har köpt massa tidningar. Gör mamma sällis inatt. Så hon slipper vara hemma sj i villan när pappa och marcus är bort över helgen. Mys!

Kram

Vet Inte

Kategori:

Just nu känns det nog dåligt. Tror jag. Vet inte, jo det känns dåligt. Va betyder det här? Det vet man inte heller. Antar att det bara är och köra som vanligt. Nu vet jag, det känns inte dåligt. Det känns jättedåligt.

Kram

En Fråga

Kategori:

Nån som vet när polisstationen öppnar på morgonen?

Jag är nämligen en brottsling. Måste dit haha

Karm

Vädret

Kategori:

Läste R status på fb förut hon bad till allmänheten om att prata om ngnting annat än just vädret. Väldigt festligt, för i tis läste jag en artikel i mammas amelia tidning: "Du är svenne om...." sen fanns det en massa påståenden bland annat. "Om du alltid talar om vädret" :) Jag är svenne. Är du? Det är(skojjar inte) överhettat i minj lgh...ja kan inte sova när det är så varmt. Ett annat påstående var att "du är...om du anser att banan och apelsin är en exotisk frukt" haha ja garva iaf men det är ju jag.

Att träffa elin igår, va så trevligt. Tack för en nice kväll. Men lite spaning oxå ;) nu har vi tagit igen ett par veckor ifrån varann.

Jag har shoppat. Två fina linnen på Gina, en vit brodyrklänning på HM och 2 par sandaler på HM. Riktigt nöjd. Inte ofta man får två par dojjer för 250 spänn. Ja, tack! Men inte nog med det. Larsson har asrensat sina garderober. Ta va ni vill ha. Hitta en sjal och en klänning/top. Nöjdare kan ingen vara.

Min plan var först att våldgästa fröken larsson i hemlighet. Men då va hon förstås inte hemma. Så rebecca och jag slog oss ned med 1 liter jordgubbar på hennes takterass. Sen kom hon hem :)

Och sen har man tydligen blivit dj. Kom in en man på jobbet och sa att han ville ha våran skiva. Ehhh nej, den är ju min... men han gav sig inte, han va tvungen att ha min musik. Nu ska jag tydligen bränna en skiva åt honom. Mot bet såklart, känner honom inte ens.

Helgen då? LEDIG!!! Yesssss. Kan tänka mig fest! Öppen för förslagen.

Så nu måste ja fixa lunch.

Kram

Väntar På En Söt Tjej!

Kategori:

Ikväll ska jag träffa min Elin. Länge sen nu. Vi har myk att ta igen. Detta blir trevligt.

Kram

Ta Mig Till Havet

Kategori:

Det är lite sämre väder idag men jag vill iaf gå till havet. Men det får väl bli nån annan dag... Dom pratar om sommarålågor på nyhetsmorgon. Man blir glad :) Svennebanan....

Hittade ett sprojlans nytt svart linne i garderoben. Som ja hade gjömt bort...Det åkte på idag. Tänk a format med lite volanger. Väldigt sandy.

Igår va det typ 800 hundra grader i butiken. Och jag hade 100 grejjer att göra. Man känner sig ju inte jättefräsch då, stackars kunder. Är förvånad att ingen sa ngt haha För övrigt orkar folk inte gå på toaletten längre...slutar aldrig att förvånas...."finns det ngn toa i närheten?" - "ja det gör det, i parkeringshuset. Du får ta hissen ner" - " jaha, nää det lät väldigt ansträngade" Lägg ner va.

Igår missa jag våran dejt hos jenny. Lessen för det. Skitstädning.

Som sagt, ta mig till havet.

Kram