Sandras

Måndag I All Ära

Kategori:

Har varit och hälsat på tandhyginist Monica. Hon gillar mig. Tur det annars skulle jag aldrig gå till henne. Tro det eller ej men de har blivit much better men vi är inte i mål än. Det kommer. Jag är sjukt nöjd med resultatet, keep up the good work. I will.

Hojja ner till jobbet. Telefonmöte. Sen va allt igång. Joline och jag har verkligen haft o göra. Och de här med ac i gallerian har dom nog inte tänkt så myk på. Har varit varm som få.

Hem och tog en raggar dusch haha inte min melodi egentligen men det funkar det med. Upp på cykeln igenom och mötte maria. Ner till hamnen och där även Josefine väntade och få efterlängtad glass och frisk luft. Jättetrevligt!

På vägen hem mötte vi Therese och Vicky :) Då blev jag glad! Prata bort en stund väldigt fort. Dom är rara tjejer dom.

Nä, natti natti. Måste duna nu myk o göra imorn.

Kram

Detox

Kategori:

Tog bussen till landet och där låg jag i min solsäng och typ dog med jordgubbar och melon. Rening för kroppen, detox för hela slanten. Och myk vatten såklart. Huvudvärken kom smygandes...inte ok. Men helt klart värt de efter en sån kväll med stor K. Köpte även Tophälsa så man kommer back on track.

Kram

Hej Här Kommer Segertåget

Kategori:

Typ på den nivån va jag i lördags. Men vikken kul kväll jag hade. En perfekt fylla tyckte jag då. Det tyckte jag inte igår morse när jag vakna och nästan darra?! Jag va iaf glad hela kvällen.
Kvällen började fint och städat hos Rebecca. Vi grillade och hade mysigt. Samtalsämnena började så smått spåra och även jag...

För övrigt massa folk på skeppsbron. Äntligen har folk förståt att det är dit man går när det är sommar. Becca och jag tog en tjockiskorv på hemvägen. Gott.

Riktigt nöjd tjej gick hem och sov :)

Kram

Minnen & Kärlek

Kategori:

Ångest

Kategori:

Kan jag inte bara få sova över hela måndagen. Tisdag direkt istället.


Glöm inte bort och ge.

Kram

Sol

Kategori:

Sooolar :) det är typ vad jag orkar göra. Bakis? ja, tack!

Kram

Give It Up Your Smuck

Kategori:

Hemma. Du sprang. F*n. Förstår ingenting. Ge mig svar?! Jag är yr. Nu är jag yr. På riktigt, fylleyr. Men du sprang. Du läser iaf inte det här. Kan skriva va ja vill. Exakt va SANDY vill. Blev glad i hemlighet. Jättefin. Hemlis, säg inte till nån!!!

Detta kan man kalla kväll!

Sov gott. Gott folk!

Kram

Hinner Inte

Kategori:

Måste göra mig söt. Täcka över en finne. Och marinera kött. Nu blire det sommarfest :)

In i dimman!

Kram

Summerplans

Kategori:

Göteborg? Definitivt!
Fjällvandring? Ja varför inte, en upplevelse det oxå på sitt sätt :)

Kram

Om...

Kategori:

det är så, så är det så. Är inte och kommer inte att vara den som är den.

Solen har gått ner för den här dagen. Middag på framsidan hos m&p. Sjukt gott. Mamma och jag korkade upp vinet, det är ju trots allt fredag idag :)

Fest imorn. Premiär för Skeppsbron. Hoppas vi ses!!

Kram

RIP MJ - King Of Pop

Kategori:

Ny Dag

Kategori:

Ännu en ny sommardag och nya möjligheter har vi framför oss. Lovely! Lite trist att man jobbar heeela dagen. Skulle vilja sola lite men det får ja fixa i helgen. Ikväll blire mys och imorn fest. Sjukt kul. Carro och carina kommer ner från sthlm. Länge sen jag sträffa dom.

Gör tre saker idag som du tycker är roliga, vad som helst, stort som smått. Du blir garanterat glad och lycklig!

Dags att klä sig då och bege sig mot jobbet. Nu är det jag som bestämmer en månad. Precis så som jag vill ha det :)Nice!

Kram

Dagen I Korthet

Kategori:

* shopping
* gjort ngn glad
* jobbat - lärt mig nya grejjer idag
* ringt friskis&svettis för att boka dansen som va tyvärr inställt. Sååå trist.
* sett spår av vad jag tror är min cykelkorg...
* promenad med Lousie
* kollat på hennes nya klänning som är köpt i en butik ;)
* ätit jorgubbar framför CSI
* betalat räkningar

Kram

Vilken Känsla

Kategori:

Det är verkligen är skön känsla att göra någon glad. Som en god gärning. Tänk att en liten tanke kan göra så myk för ngn. Jag gjorde en idag. Ngn blev glad. Maida blev jätteglad. För presenterna hon fick. Förvånad och hade inte alls räknat med det över huvudtaget fast jag såg det som en självklarthet, det vankas ju bröllop. Hon krama mig flera gånger. Genuint glad tjej pga av mig. Vilken känsla. Är hon glad är jag glad.

Kram

25 Juni

Kategori:

Lön! Upp och hoppa, jag hinner garanterar med en sväng på stan innan jobb igen.

Snart är det lördag och det va värst vad jag är ledig i helegen. Wiiieeee!!! Kan tänka mig femöre eller stendörren! Det ska jag ta och undersöka.

Kram

Hamnen

Kategori:

Då har man haft en helkväll i hamnen. Och det va värst vad trevligt vi har haft. Styrde först till lotsen men där va det knökfullt redan kl 17 så vi gick vidare för att äta dagens middag på Smått&gott bodarna. Lika gott där. Efterrätten blev på Akersnurran. 2 kulor glass och mjukglass. Jag slog till på stort. Gott vare. Mätt blev jag. Strosade runt i hamnen. Vi hamnade på en brygga i solen. Skönt. Och nu har det planerats ännu mera för sommaren. Tur att sommaren är lång så att vi hinner.

Det va riktigt hamnenväder idag. Massa folk och solen sken hela tiden. Sommar när den är som bäst!

Tack tjejer för en trevlig kväll! Nu är det dags för lite te och nagelmålning innan det är dags o sova.

Tänker på min förra jobbarkompis på lindex idag som var med i bilolyckan igår. Hon mår efter omständighetena bra men stackars rara Marie. Ta hand om dig.


"lev livet som satan så att inte satan lever livet åt dig"  - hårt men så sant mina vänner.

Kram


                               



Hur Lika Får Man Bli?

Kategori:

När man tänker efter så är det här väldigt mystiskt. Det finns en tjej som är precis som jag. Trode bara att det fanns en som jag?? men iaf mitt "dreamteam" Therese. Vi har inte känt varann så länge men det va vänskap direkt och vi är så lika på massa sätt och vis.

Jag ska ge ett par exempel:
* vi är jättedåliga på att rita. Förutom en elefant bakifrån. Det kan vi.
* vi är riktiga mammagrisar
* vi handlar väldigt ofta samma kläder utan och veta om det.
* vi tänker, har lika värderingar och kan oroa oss för samma saker.
* vi gillar att skvallra.

Lite mystiskt är det och listan blir bara längre med tiden :)

Kram




Found it

Kategori:

Har hitta en present till Maida. Det va faktiskt inte så värst svårt. Klart.
Men när jag går på stan gör jag typ allt utom det jag ska göra. Myk roligare att kolla på saker till en själv. Stannade o prata med medina på glitter. Hittade ett finfint armband på realisation. Slår till på torsdag. Råkade även stanna på din sko o kolla rean där. Hittade grejjer där med. Åååhh jag blir så trött på mig sj. Det va ju en soffa jag skulle köpa....löser det. Men huvudsaken jag hitta ngt till den blivande bruden.

Kram

Auktion

Kategori:

Jag vann på tradera igår. Kul! Snart kommer paktet på posten.

Kram

Tänkvärt

Kategori:

Efter att ha träffat B igår hade jag väldigt myk och tänka på. Tror hon oxå hade det. Djupa saker som man inte alltid orkar fundera på. Inga svåra grejjer egentligen men ändå värt att tänka på. Vi kom oxå fram till samma slutsts.

Nu måsta jag ut på satn och leta en presnt till Maida som ska åka till Slovenien och gifta sig om ett par dagar. Vad köper man? Det bästa är att hon inte har flyttat hemifrån än men vilket hon ska göra snart så då behöver man ju typ allt till lgh. Jag kommer nog på ngt bra :)

Kram

Aha!

Kategori:

Jag har kommit på att jag älskar honungsmelon.

Nu ska jag snart på kvällswalk i solen med maria b :)

Kram

Happy

Kategori:

Hon har ringt. Hon ringde idag. Visste att hon skulle göra det i sinom tid. Snart kommmer hon hem, då ska det kramas. Som hon har varit saknad av sin sandy :)

Kärlek

REA REA REA REA

Kategori:

"Representera Vero Moda lokalt" så står det i mitt avtal. Okejdå.
Imorn börjar våran rea. Synda fynda vetta :D

Kram

Strandstugeviken

Kategori:

Gårdagen var lugn och skön. Åkte ut och åt med mamma och pappa. Senare åkte vi till Strandstugeviken faktikst. Mina kusiner har firat midsommar där i helgen. Myk trevligt. Fick flashbacks, när ja va mindre firade vi alltid där ute med husvagn och brassestolar. Vi va väl sisidär 5 fem familjer som skojjade runt.

Men det här med camping är inte jag alltså. Visst nån gång ibland, ngn natt kan väl vara mysigt men sen nja, tror inte det va. Om man är rikgt häftig kan man vara med i en klubb när man campar, Caravan club. De är grejjer det. Inhängnat område, egen midsommarstång, foppatofflor osv. Man jämför förtält, vem har den stöörsta och längsta husvagnen. Om man har rikigt golv i förtältet är man riktigt häftig. Och inte tal om man har riktiga sängar så man slipper bygga om matdelen då har man lyckats. Infravärme, blommlådor, träningsoveraller är annat som hör till....som sagt, det är ett annorlunda liv det där.

Men jag hade en ytterst trevlig kväll. Becca ringde att o sa att det va fest på tapeten, trode jag skulle komma hem tidiagre än vad jag gjorde så hoppade det. Satasar på nästa helg, då blire banne mig Skeppsbron.


Kram

Förresten

Kategori:

vad händer ikväll, lördagen till ära?

Kram

Midsommarfirandet 09

Kategori:

Det var den midsommaren det :) Blev ju jättebra till slut. Mina planer var ju som sagt lite ovissa där ett tag. men mobbad blev jag inte iaf, även om jag hade överlevt det oxå faktiskt. Inget fel på självkänslan här inte... Hade på mig en riktig sommarblåsa. En vippig blå-vit randig(såklart) och småblommig tubklänning vid bysten. Finfin :) Alla tjejerna var sorigt söta i sina klänningar.

Runt 4 gick jag till Idas mammas fiiina hus. Vi styrde upp en alldelles utmärkt buffè vill ja lova. Massa god mat. Drinkar av alla dess slag till höge och vänster. Satt till slut med fyra olika glas. Perfekt! Alla va så glada och trevliga heal kvällen. Vädret var även på vår sida. Solen sken nästan hela dagen lång. Inte illa för att vara midsommar. Så middagen kunde vi äta ute. Nöjda!

Lagom till efterrätten flytattde vi in kalaset. Jordgubbar och glass i stooora lass. Vi spelade lite spel, TP och med andra ord. Kulkul! Myk skratt blev det. När klockan började närma sig halv 2, drinkarna börja säga sitt så då gick jag hemmåt med mina blommor. 

Tack för en toppenkväll boys and girls :)

Kram

Funderar...

Kategori:

.... på om någonting måste försvinna om man ska kunna vinna?

Kram

Natti Natti

Kategori:

Sandy tackar för sig. Ytterst trevlig kväll ikväll :) Nu väntar skönhetssömn, sju blommor under kuddden förstås och sovmorgon. Lyxigt att vara ledig 2 dagar i rad!

Kram till dig

Midsommarafton

Kategori:

Tog en ordentlig sovmorgon. Jag försökte gå upp lite tidigare men kroppen ville inte. Behövde sova mera. Nu är jag iaf uppe och har slängt in första maskinen tvätt...Kul! Not!

Äta frukost snart sen väntar en prommenad med mig sj och i-poden. Rätt bra väder för att springa idag. Funderar på om jag skulle dra mitt strå till stacken och göra det?!

Snälla vädret va uppehåll i em och kväll. Man vill sitta ute på midsommarafton och äta. Håller tummarna! Runt 4 var dt tydligen samling. Kommer blir trevligt :D En äkta midsommar med lekar, god mat, trevligt sällskap och sen måste man ju plocka blommor och lägga under kudden....

Förra året såg man ut så här. Jag gjorde en egen midsommarkrans :) Saknar damen som sitter bredvid. Kom hem till mig söting!

Kram och glad midsommar till dig!



Åhh, Jag Vill Ha En Kattunge

Kategori:

Hej På Er

Kategori:

Vikken dag. Jag försov mig en halvtimme imorse. Illa. Men så skönt som man sover när man försover sig så är det nästan värt det...Vart 5 in sen, strunt samma. Dagen har bara sprungit iväg, helt plötsligt vart det lunch. Sen kl 5, inventeringsmiddag...underbara nachotallrik från fiket. Sen vare bara o köra på med inventeringen. Detta var den lindrigaste sen jag började i oktober. Klara redan halv 9 och diffen var inte alls stor. Vi är duktiga!

Hem och inta soffläget framför CIS Miami med kaffet.

Morgondagen börjar ordna upp sig. Den var typ klar sen vart de ändrade planer ca 3 ggr. Trodde att ja skulle få sitta hemma mobbad där ett tag haha Nu kör jag på dt här. Kommer bli en trevlig midsommar. Hoppas på uppehåll. Tror att jag tänker trotsa vädret med en sommarklänning dagen till är.

Kram

Norrkpg

Kategori:

Idag har man varit ledig minsann. Så skönt! Mamma var i norrköping på utbildning så jag hoppa på tåget och möte upp henne när hon slutade. Hela vägen satt det 3 medelålders italienska män och glodde hela resan. Sluta! En riktig mor och dotter dag har vi iaf haft. Myyysigt! Vi gick i stort sätt varenda affär. Klämmde och kände på allt. Precis så som det ska vara :D Vi shoppade loss totalt, t o m mamma. Det måste man göra ibland. Shop til you drop... mitt motto! Blev lite kläder och lite smått och gott till lägenheten. Vart även lite sugen på en soffa. Min har gjort sitt känner jag.

Vi stannade på Ingelsta på vägen hem. Satan va stort det har blivit altså. Hade inte varit där efter deras ombyggnad. Det va fint! En Mc flurry maräng svisch (eller hur det nu stavas) innan hemfärd. Trevlig dag.

Hem och träffa underbara Rebecca, Jenny och Linda. Jag bjöd på kaffet och som vanligt går det inte att få tyst på oss när vi sätter igång våra livsviktiga diskussioner om allt möjligt. Det har planerats in viktiga grejjer i våra kalendrar nu. Kul!

Bjussar på lite bilder från dagen :) Sova snart, jobbar visst 9-21 imorn. Nån som vill inventera ist för mig? Det är det värsta med att jobba i butik punkt


Kram


 
                 
                  Tänkbar soffa - lagom stor för min lyxvilla ;)


Sommar, Ja Tack!

Kategori:

Nu får det faktiskt bli sommar på riktigt. Idag har det iaf varit helt-ok-för-att-gå-i-linne-väder. Hoppas det håller i sig! Det är dags för att inviga hamnen och skeppsbron nu. Man ska vara där på sommrarna, ja får minnen av lotsens baksida. Ta ton med allsång till Coldplay - Fix Me. Det mina vänner är riktig K Ä R L E K. Trist att alltid stampa runt på tellus när man vet att det är sommar, man är ju alltid där annars... kan inte vi alla ingå i en pakt? helgen efter midsommar är det premiär att festa på lotsen för i år. Det är dags! Ja är på.

För övrigt, internetbanken har systemfel ikväll. Kul, allt hänger ihop i en kedja för då kan man ju inte boka tågbiljett till imorgon heller.

Kram

Frihet

Kategori:

Jag behöver endast städa en gång i veckan under hela sommaren. Lyckligare kan ingen vara. Detta betyder att jag kan ha ett liv på torskvällar oxå :D Kan man vara glad åt lite, har man myk att vara glad för....

Kram

Triiist

Kategori:

Fick nyss sms från louise. " hoppas du har hämtat din cykel, för att den står inte här längre" nej det har ja inte... va f*n köp dig en egen cykel. Skyller på den som har tagit den om det händer mig nånting om ja ska hem en sen kväll. TÖNT!

Rebecca ringde till jobbet idag. Hon har abstinens. Hon vill träffa sina vänner nu. Med nöje! imornkväll har vi dejt :) hoppas på bra väder, glarre i hamnen isf.

Kram

Men Hallå

Kategori:

Lägg ner!

Kram

En Till?

Kategori:


Den här var fiiiin tycker jag. Ska gå o kolla om den finns i butik imorn. Den jag beställde vart bra men jag skulle kunna köpa en till.

Kram

Glad

Kategori:

Va lite tröttis när jag vakna, men när jag såg att solen sken flög jag upp. På med mjukisar, hoppa på hojjen och cykla till louise. Promenad i morgonsolen. Mysigt!

Min cykel är för övrigt cp. Det har hänt flera ggr att bakdäcket låser sig. Skitirriteande. Då får jag ringa marcus, han har räddat mig några gånger. Det hände idag igen när jag skulle åka hem från sötan. Så Loiuse och ja satte igång o pumpa hennes vrålåk :) Tack! Nu står min kvar på ringvägen....

Dags o göra sig söt.

Kram

Kalas

Kategori:

Igår efter jobbet skynda jag som ett as för att hinna först till OKQ8 för att hämta min nya bikini sen vidare med bussen. Tog mig ut, på halv biljett, till min lillebrors flickväns pappa, lite långt där men iaf, i svalsta som fyllde 50. Mat, dryck, tårta och väldigt trevliga människor. Myk skratt hela kvällen. Kom i säng kl 1, rätt sent för att vara måndag men vad gör det om hundra år....

Kom på att jag hade dubbelbokat mig - hade lovat Mohamed att vi skulle träna oxå, synd men det blir flera tillfällen.

Kram

Fre, Lör, Sön

Kategori:

Nu tänkte jag ta tag i att göra en rikrig redogörelse för hur helgen var. Har inte haft tid att skriva utförligt förrän nu.

Vi börjar från början med fredag. Studenten, man får sånna minnen just den dagen. En utav dom bästa dagrna i mitt liv. Allt var bara så fantastiskt bra. Våran klass, EiMe3, chalalala.... måste ha haft den mest uppstyrda dagen av alla. Allt var så bra. Från morgon till kväll. Så uppstyrt och så bra. Sen kom balen, två dar innan balen, när jag hade sett många av mina kompisars klänningar kände jag att min klänning inte höll måttet. In och köpa ny haha dyrt kalas men helnöjd och ja kände mig som en prinsessa.

Ja, iaf stakars dom att de regnade typ heeeela dagen men jag tror att man är precis lika lycklig för det iaf :)

Sen blev det kväll, söta till sig och drog till Larsson. Planen var fest på takterassen i kvällssolen. Blev inte myk med sol men jäkligt trevlig ändå. Åsa va hemma från england med tillhörande pojkvän, Pete. Då vart man tvungen att snacka engelska oxå. Sakt och gjort, det vart nån blandning av mitt och hans språk. Tyckte jag klara det rätt så bra tills linda satte igång och prata som om hon inte hade gjort någe annat. Det bara flöt på lixom.

Vidare till tellus. Träffa massa kompisar. Kul. Dansa och mingla lite.

Lör, tog det rätt så lugnt med vinet tyckte jag med tanke på att ja skulle jobba hela dagen men ve och fasa sikken huvudvärk. Sjukt. Börjar bli gammal. Tur att våran nya tjej J på jobbet räddade mig med en ipren. En laxbagel med larsson på lunchen senare var jag på banan igen. Den lunchen var för övrigt den snabbaste ever. Milskö, jag bokstavligen talat slänger i mig maten. Har lite dåligt samvete för min stackars jenny fick jätteont i magen. I´m so sorry.

Hem och svira om igen. Fest igen. Den här gången hos therese kusin. Verkligen jättetrevligt. Dags för krogen sen, det va sådär alltså. Packa ihop mig sj redan halv 2. Ville vara lite utilad eftersom jag skulle jobba dagen efter.

Igår var det dödslungt på stan, många tog det nog väldigt lugnt. Tänkte ta en power walk men nej tack, inte när det är så dåligt väder. Jag valde att gå hem och döi soffa, Ringde emma och pratatde bort 45 min. Kom på att jag var sjukt sugen på ngt, stapplade iväg till hemköp. Hittade erbjudande på Vinettaglass och en tidning. Borrde ner mig under filtet igen och där låg jag. Det började för övrigt en ny serie på 5 igår, Privileged. Bra serie. Sen blev det en film som gick kl 9. Queen sized. Oxå helt ok - väldigt lättsam. Sen duna.

Kram


                                           (ok, jag åt faktiskt inte upp hela så att ni vet)
                                             






Rätt Eller Orätt?

Kategori:

Nej sandra, tänk inte så...tror att du tänker fel!

Kram

Rosett

Kategori:



Jag är ett paket :D

Hmm

Kategori:

Jag antar att saker och ting är som dom är men kanske inte som dom borde...

Kram

Dunder Och Brak

Kategori:

Nu ni, nu åskar och blixtrar det på fruängsgatan. Men vad gör det? :) höööj volymen!

Kram

Alltså....

Kategori:

...det regnar för sjuttsingen mera här än i regnskogen....Det är inte ok! Tur att jag krävde pappa på skjuts till bussen. Hade blivit på tok för blöt om mina små tassar annars...i-landsproblem? Men visst regna av sig nu så att det skiner upp iaf lite grann till kvällen.
Fest står först på schemat till kvällen. Sen vidare till "skeppan"...och i hamnen skare vara sol eller nåt... nää ryck upp er nu, gör det bästa av dagen. Det ska jag, har laddat hem en ny skiva....högsta volym och dans i soffan :) köp er ngt fint, frdagen till ära. Snart äre jobb oxå, kommer bli en fantastisk dag idag regn eller inte!

Dagens tips - relativt ny sång och klockren sådan - Lily allen, F**k you. Lyssna på den, trallvänlig!

Kram

Hör Upp Gott Folk

Kategori:

Det är inte som det brukar vara. Det är bättre! Varför?! Jo för att Linda och Åsa har kommit hem :) Linda ska vara hemma hela sommaren och åsa drar på sön igen. Men vi hinner med myk på ett par dagar. Är så himla glad att dom är hemma. Man saknar dom så myk. Är verkligen ingen utan ngn av mina vänner. Dom finns där i ur och skur. Imorn äre banne mig fest! På med klänningen.

Pure Love

Kategori:

Godkväll

Kategori:

Veckorna går så sjukt snabbt. Snart börjar semestrarna. Gahhhh!!!! Sandy tar över rodret då. Succé, eller skrämmande??? Återstår att se. Det är ju det här jag ska göra. Det är det här jag vill göra. Rätt håll.
På Glitter gick det som på räls, kommer blir lika bra det här. Men ändå, herregud jag ska klara mig utan Maida, det här ftgt är myk större än Glitter...
Jag ska ta besluten, hålla koll på varenda plagg, kunna allt helt enkelt och såklart öka index. Men jag är förberedd. Jag är en såndär tönt som antecknar myk i min ensamhet. Går tillbaka och läser på. Då ligger man alltid ett steg före när DC undrar ngt.
Mitt önskemål var att vara ledig helger när det ändå bara är sälj, sälj, sälj som gäller. Som på ett litet fat fick ja det utom 1 helg. Ok då he
Så många offertider man har ställt upp på genom sina butiksdar. Förmiddag på lindex, knappt lunch, byta skylt och rusa upp till glitter. En gång svara jag "Välkommen till lindex" på glitter...visste inte vart ja var. Eller när ja pendla syltidigt till sminkskolan i Sthlm, springa till tåget med "lillla" sminkväskan vid 12 för att hinna jobba till stängning. Phu!!!  Det jag vill få fram i allt de här är att det lönar sig i längden. Jag tror stenhårt på glansdagar. Ska iaf bli helt underbart i sommar. Tack!

Wish me luck :)

Kram

Nytt

Kategori:

Det har inhandlat lite mera den här månaden. Föstår mig inte riktigt på Picasa, blir så arg när det inte funkar som jag vill. Jag vill ju ha fina bilder med ramar och text men den vill inte. Får bli vanliga bilder utan effekter.

Allstå en cerise volang tunika från Lindex, 199 :-
Bomulls leggings från Lindex, 199 :-
Bastoppar från Vero Moda (såklart) 129 kronor styck.
Hårdekorationer från H&M 29,50 st.
Sen en liten joker längst ner, cykelbyxor i lack :) 149:- från Lindex. Jättefina och väldigt rätt i tiden men jag har inte bestämt mig om det är fint eller fult än. Ska fundera lite till :)

Ojoj, klockan springer iväg. Måste göra mig iordning för jobbet nu. Hoppas det märks lika myk idag som igår att skattepenagrna kom....

 

       
                     

Zebrasjal

Kategori:

Jag fynda och synda ;) igår. Rean på MQ satte igång och jag var såklart där. Blev en sjal för 99 kr, halva priset. Nöjd.

Sommar

Kategori:

Vi låssas att det är sommar. Eller det är sommar fast ändå inte. Jag trotsade det grå vädret idag och tog officiellt sommar. 10 juni = högsommar iaf i mina ögon. Uppvikta jeans och ett a format linne fick det bli. Klart!

För övrigt har jag en bra känsla idag. En såndära oövervinnerlig känsla. Inget stoppar mig just nu, just idag.

Kram

Regn

Kategori:

Det är inte kul med regn. Och om det inte regnar så hänger det iaf i luften typ hela tiden. Svensk sommar i ett nörskal. 10 plusgrader är allt man får. Åhhh jag som har tänkt att he en riktig sommarblåsa på fredag. Dags att tänka om!

Ja trodde jag var ledig idag. Fel. Gick efter gamla schemat. Skit oxå. Så verkligen fram emot en date med bästa T :) men då har jag en innestående hi inte fel det heller. Finns alltid myk o skvallra om när hon och ja ses...

Slutar 17, ska rusa upp till Hellmans för en annan date med Elin L. Mys det oxå! Sen blire träning som vanligt, undra om vi kör ute ikväll? I måndags blåste det iaf satan. Inte jätteoptimalt men det gick det med. Man blir ju varm när man har kommmit igång.

Kram

Varför Inte?

Kategori:

Dekor & Reklam utbildning

En praktisk och estetisk utbildning för dig som vill arbeta i ett kreativt yrke som dekoratör/stylist.

Som dekoratör är din uppgift att kommunicera ett budskap, att skapa visuella möten. Ett exempel är skyltfönstret, butikens ansikte utåt, där din uppgift blir att väcka intresse som lockar kunden in i butiken. De olika delmomenten i kursen ligger blockvis eller utspridda beroende på typ av ämne och syftar alla till att utveckla din kreativa förmåga. Målet är att kunna utföra en säljande och dekorativ exponering inom butik/mässa/events/tidning - från idé till genomförande inom visuell marknadsföring.

Dekor & Reklam startade 1994 och har sedan dess examinerat många nöjda elever som nu är verksamma som dekoratörer och stylister. Förutom arbete inom butik efterfrågas dekoratörer inom events/mässor/ produktstyling och heminredningar.

Kursinnehåll:
skyltning: expo och layout för fönster
ljussättning och ljusteknik
färg, form och komposition
material och tillbehör
utställningsteknik, mässa, event
inredning: rummet, ritningar, skalor, modellbygge
teckning: skissteknik, illustration, volym, valörer, material
snabbtextning
företagsprofiler: målgrupper, enhetlighet i annonsering, skyltfönster och butik
snickeri
mäss- och studiebesök, praktik i butik
omvärlsdorientering
form- och designhistoria

Hej Alla!

Kategori:

Det var den tisdagen. Värst vad dagen går fort. Tänkte ta en promenad imorse men jag orkade faktiskt inte, va på pass igårkväll så kroppen behövde sova. Ända till halv 10. Gillar att börja jobba vid lunch. Soft ska det vara.

Idag har det donats i butiken (igen) alltså man kan typ dona ihjäl sig. Flyttar tröjor dit och byxor hit, bygger sketioner och gör om bord mest hela tiden....allt för att sälja en till så att man kan slatta resten. Jag är en hejjare på att rensa. Maida blir tokig, på ett bra sätt ;) En sak är säker, sommartjejerna måste lära sig att slatta. Sen gillar vi att göra lite extra fint när DC ska komma på besök imorgon. Hon blir så glad då :D

Hoppa på bussen till ni vet var...cp städet väntade. Snälla ge mig sparken där ifrån!!

Mys med mamma framför 24. Älskar den serien. Nån som känner samma lika? Bara 2 avsnitt kvar. Spännande!

Kram

Sammanträffanden

Kategori:

Ja var med om ett klassiskt sammanfräffande för ett tag sen. Lite läskigt faktiskt. Svårt att förklara men det var som den här personen visste och kände mig men jag hade ingen aning om vem det var. Hur kan det bli så? Har jag då varit ouppmärksam? Förstod ingenting. Där stod jag med upphöjda ögonbryn och såg ut som ett frågeteckan. Personen kom in på mitt område lixom men jag antar att ja får leva med det. Konstigt och sammanträffande vare iaf. Världen är bra liten ibland.

Miss Lättroad

Kategori:

Såg en reklam på tv igår. Den handlade om att man skulle intervjua små barn om vem dom trodde att Jamie Oliver är :D Någon som har sett den reklamen eller? Den var iaf en liten kille som fick frågan och först såg ut som ett stort frågetecken men sen skriker han självsäkert ut  "en flodhäst". Och vad gör då jag, jo brister ut i garv. Ja, miss Lättroad vare ;)

Spionen Sandy

Kategori:

Jag såg dig. Igår. Säger inte var och när ifall du läser. Du såg inte mig. Kul. Jag la märke till en sak. Du var jätteglad. Det smittade av sig så att jag oxå blev det.

Festen

Kategori:

Godkväll bloggen. Helgen är avklarad och imorn är det som vanligt igen. Jobb och träning, in i hjulet och köra... Antar att ordet vardag inte är den roligaste konspirationen av bokstäver men det är just vardagen som vi lever i. Man behöver rutiner men se till att det är rutiner som du tycker om. Jag mår iaf allra bäst av just rutiner även om jag tycker att måndagar är så myk sämre än lördagar...

Hur har då helgen varit? I det stora hela bra och hektisk. Igår firade vi pappa som sagt. Rätt skönt att det är klart nu tycker jag. Allt var jättelyckat. Gästerna hade trevligt hela kvällen. Folk stod på bordet, höll tal här och där. Berömde pappa från olika håll och kanter. Det skålades och skrattdes hela tiden. Alla bjöd på sig själva till hans ära. Vi hade dock lite otur med vädret, kallt som attan. Vad var då min uppg i det hela?! Jo jag skulle ju vara typ överallt, springa med blommer och paket, duka och servera mat, plocka glas och fotografera samtigt som jag skulle vara social och den där fantastiska dottern. Gissa om jag sov gått i natt efter det. Jag delade för övrigt rum med min lilla kusin, så söt, hon såg ut som en liten prinsessa i sägen.

Men i den här glädjen som hela vårna familj kände fanns det en annan som kände precis tvärtom, total sorg. Det hela blir väldigt paradoxalt. Pappa var den lyckligaste igår, han lyste. När jag såg honom dansa, skratta och njuta av varje minut blev jag såå rörd. Kalla mig den töntigaste av alla, jag bryr mig inte det minsta. Nära och kära betyder mest.



Jag tänker på er massor, det vet du raraste. Speciellt när han dansade.


Bloggdesign

Kategori:

Jag vill ändra utseende på min blogg. Någon som bara jag har. Gjord efter min kreativitet men det är lättare sagt än gjort. Koder hit, kodmallar dit. Jag blir yr. Gr upp för nu annars kommer jag säkert sitta här hela natten för att det inte funkar som jag vill.

Pappa fyller år

Kategori:

Idag fyller pappa 50 år. Vi har firat honom lite grann idag med middag på Fik@. Lika gottit som vanligt. Lagom med att gå ut och äta för imorn vankas det storfest för honom. Planeringen har varit igång sen början av året. Myk man måste tänka på vill ja lova, sisodär 100 personer- Jag hoppas att han får en fantastiskt trevlig kväll med sina vänner. Jag ska göra mitt bästa så att alla ska trivas och ha så kul som möjligt. Det är han mer än värd och han fyller bara 50 en gång.

Kom hem och satte mig o kolla på säsongsavslutningen av The City såklart :)

Orkeslös

Kategori:

Har inte haft nån jättebrakväll ikväll. Ibland är man inte glad och ikväll var en sån kväll. Har grejjer som jag måste fixa innan lördag men jag orkar inte. Fast jag vill att det ska bli perfekt. Totalt orkeslös. Pallar inte. Jag är hungrig men orkar inte äta + trött. Hittade en låt i i-poden som påminnde om.....grejjer. Jättejobbigt!

Jag tycker att man får va på dåligt humör ibland. Helt ok!  Allt är inte guld och gröna skogar. Jag gillar inte människor som går runt och bara låssas må så där fantastiskt bra när personen inte gör det.... Visst var positiv men lura inte dig sj på vägen. 

Lika bra att jag går o dunar, imorn mår jag bättre. Skönhetssömnen gör susen!

Kramar om

Sooolen?

Kategori:

Jag blir allvartigt talat trött av de här vädret. Som om en del av mig slutar att fungera. Regn, blåst och kyla om vart annat. Jag behöver sol och värme helt enkelt!!

Emma

Kategori:



Satt och kolla igenom old pics och hitta detta :) Min fina emma! Kompisar sen dagis minsann. Jag kommer ihåg att vi alltid skulle rymma från just dagis över järnvägen för att gå hem till henne och äta kalaspuffar haha

Kärlek

Så Vart Det Kväller

Kategori:

Dagen flög förbi som vanligt fast man har varit ledig. Har haft tvättstugan hela em. Kul! Eller inte. Det är ju verkligen någon i mitt kära hus som har snott mitt tvättlåst. Kom ner där en dag och det va bara borta. Så nu har jag en liten lapp som jag flyttar runt på. Sen är det ju oxå så att andra gärna flyttar den med eftersom den bara sitter med tejp. Då blir  faktiskt sandy arg. Min tid!

Har även vart hos Anki på resia. Urgullig. Hon fixar allt till mig :)

Ladda ipoden och gav mig ut på en powerwalk. Har hittat en ny låt som går varm hela tiden.

Sen gjorde jag mig lite söt och drog till Marcus och jenny. Lillebror fyller år. Grattis! Jag åt som vanlig på tok för myk tårta. Ja är hopplös!!

Jag har dessutom missat personalfesten på västerport ikväll. Triiist. Dom festerna är trevliga. Mat och dryck i överflöd. Stötte på några från lindex som sa att dom sakna mig. Åhhh dom är rara dom.

Avsluta kvällen med 50 minuters genomgång/peptalk med jenny :) Det är bara å köra larsson!

Hej :D

Kategori:

Lätt Eller Svårt?

Kategori:

Hur kan en så lätt sak bli så svår? Egentligen. Satt på bussen och fundera över det och kom fram till att det är svårt och inte lätt. Undra om det kan bli lätt en svår sak? Hellre lätt än svårt, det kom jag oxå fram till.

Remman På Benen???

Kategori:

Senast idag såg jag ett gäng 14-15 åringar på stan. Inte så konstigt änsålänge...men det konstiga är att alla hade verkligen remmar/tofsar i olika färger långt upp på benen säkert 10 st ett par cm mellan varje.....?? Alltså varför? Vart är logiken för att det är ju bara jättefult? Såg man ut sådär när man va yngre? Jag kom ihåg att man hade en snodd när man ville vara lite häftig och då för att vika in byxorna lixom, men man såg den inte då. Det här ser bara sjukt konstigt ut eller är det jag som har blivit gammal?

Besöksrekord

Kategori:

Kollar statistiken lite då och då. Och igår vare minsann bloggbesöksrekord. Wiieee :D Va kul! Kankse inte 55 000 besökare som andra storbloggare har men ändå. Men hallå, undra varför ni läser egentligen?!

Tack och kramar till er alla!

Louise

Kategori:

Den här morgonen började med en prommenad med den här söta damen. Halv 9 var jag utanför henne och robin för att gå Branholmen runt. Tiden gick så fort, vips så va vi hemma igen. Myk o prata om och skönt vare! Nu är man pigg och alert hela dagen.

Uteträning

Kategori:

Jag hant! Ränade kassan snabbare än snabbast idag och jag hant hem och byta om till träning 18.30. Snacka om tempo. Men det va inget vanligt pass. Nepp, sommarschemat har dragit igång så nu tränar man ute på måndagar. Jätteskönt, spec när det va så fint väder. Jag kände mig fri och lycklig. Det värsta är väl att fok runt omkring ställer sig och asglor verkligen och tar bilder och tuttar och har sig. Hallå, har ni aldrig sätt människor träna förut eller?! Är säker på att dom oxå skulle behöva röra på sig. Så jag kände mig även lite som en apa i en bur....

Om det är någon som blir sugen att prova förresten så är F&S utejumpa gratis hela sommaren. Kul idè :D