Sandras

Plugg Plugg

Kategori: Tankar

Vi har haft möte/feedback på våran projektplanering idag.
Vi fick bra betyg. Jätteroligt. För det första har vi aldrig gjort en riktig utförlig planering och för det andra är det andra är faktiskt inte det enklaste att jobba i projekt/grupp. Olika ambitionsnivåer, motivtioner, diciplin med mera men vi kom fram till ett bra slutresultat så det känns bra.

har legat i sängen och pluggat nu på em. Tenta om två veckor på butiksboken.
den här boken kommer jag kunna gå tillbaka till i framtiden
boken är bara på 200 sidor så tentan ska säkert gå vägen.

men nu får det vara fädigstuderat för idag....

ut och leta efter nya träningskläder (:


Remember Me

Kategori: Tankar

Nu har jag sett den, Remember Me.
Äntligen!
Gripande, stark och väldigt bra film.
Godis och film är lite av en favorit som jag har
på söndagar.
Sevärd film. Glöm inte godiset.



det kommer att bli en bra höst.
det är nåt som jag bara känner.
bra höst.

Kräftis

Kategori: Tankar

Kräftskiva såklart. ikväll. Myk trevligt ska det bli.
Även om jag inte äter kräftor men räkskiva funkar oxå lika bra.

dagens motto

man får vad man ger
och man ger bara vad man redan fått

tänkvärt

kanske fick väldens bästa present igår.
ska få ett till kusinbarn. våran släkt blir bara hur stor som helst
iaf nu är det Manges tur att bli pappa och
han vet att jag hoppas på en prinsessa
så jag kan köpa randiga klänningar.

ska lyssna på underbar plan three och äta lunch nu
puss


Happy B-day!

Kategori: Tankar

Grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grttis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis.
lalalaaalalla allalalla......

GRATTIS Sandyyyyy (:Grattis mig själv alltså!

Ni vet, det finns vissa personer som man gärna vill att dem ska vara hemma när man fyller, några kramar som betyder lite extra myk en sån här dag....men nån är i turkiet, sand diego, göteborg, örebro umeå sthlm skåne..överallt! finns en hel hög här hemmma med förstås men det här är människor betyder myk för mig. Oxå! <3 jag saknar er. alla.

Det är en bra dag idag! Väldigt bra dag! Jag har önskat mig wii. japp stämmer rätt. I höst kommer jag spela tvspel och dricka vin haha. ja gillar tvspel.

nu ska jag lussna på en födelsedagslåt och dra till skolan. tänkte bjuda projektgruppen på fika. då bli dem glada (:

det är en bra dag. puss


Det Där Med Mail...

Kategori: Tankar

det är nån störning med mailen på facebook
irriterannde
jag kan inte svara på våra uppdateringar och inga andra viktiga mail heller för den delen
nu får dem faktiskt fixa det här

får betala räkningar och åka o storhandla istället

2 Presenten

Kategori: Tankar

Tisdag idag. Eller tisdagen är ju faktiskt slut nu.

Har haft projektplanering hela dagen. Fasiken va myk det är som ska vara med när man planerar ett projekt. 
Vem är sändaren? vilka är styrgruppen? hur, vad, varför? vem ska vara PL? gör en riskanalys osv. Men oj va kul det är, det kan jag lova er (:

Sen så vart det PW förstår med maria. Det va skönt. Alltid skönt att röra lite på sig efter att suttit inne hela dagen.

Men dagen tog minsann inte slut där

in i dusch. göra sig söt igen. möta upp elin l för en fika och bio. Alltså har jag inte dem raraste vännerna så säg...det är flera dagar kvar till min födelsedag men jag har redan fått två presenter. Jag fick bion i present. Det hade jag verkligen inte räknat med. Jag blir så glad. Vi såg Inception. Grym film. Se den bara.

Sist men lång ifrån minst så fick min kusin sofia en flicka idag. ren lycka. grattis!

min dag kunde inte ha blivit bättre. Nää dags att sova, så jag pallar upp 7. puss

Ett Telefonsamtal

Kategori: Tankar

Mamma ringde. Konstigt.
Hon ringer när man behöver henne som mest.
Har det nånting med instingt o göra?
"hej Fnöppa" - mitt andra smeknamn...lång historia, rar historia <3

Nu tänker jag somna till Darin.
Ja ni läste rätt.
Får man överhuvudtaget gilla Darin?
kanske
som tur är får jag tycka/tänka/vara precis som jag vill
hur som helst
 han har kommit ut med nytt album som jag måste lyssna igenom
darin eller inte så tror jag faktikst att skivan är bra

natti mina bästa.

En Present

Kategori: Tankar

det va värst va många ni är som läser. kul (:

skolan då. trevligt att träffa klassen igen. vart en heldag, halv 9 - halv 4. visste faktikst inte att vi skulle gå så länge idag...hade tänkt mig ett "är sandra g här idag?" ett upprop med andra ord. vi är tre sandror i klassen, föreläsarna har inte riktigt lärt sig mitt smeknamn än. det kommer så det får helt enkelt bli G tills vidare.

Men nej nej, inte bara upprop här inte...full fart. lika bra. hösten är planerad i agendan fram till jul nu med tentor, projekt, redovisningar, LIA blandat med massa föreläsningar med sånt som jag brinner för; ledarskap, personalfrågor, lagar och avtal m m i mina öron är det här som candy.

sen mötte jag upp linda och jenny på stan. Ni är bra! en fika på favoritstället förstås. jag fick en för tidig födelsedagspresent eftersom dem inte är här då. så himla rara. hade verkligen inte räknat med det. jättetack alltså.

nu ska jag nog börja att planera höstens träning oxålite smått. minst ett skivstångspass i veckan. känns som jag har tappat all styrka. kommer bli en hel del träning, ja gillar ju sånt ni vet. vältränat.

fick bli vippig top, svarta stuprör och nyaste kavajen såklart idag.

Summer Ends

Kategori: Tankar

Det var det. Tillbaka till skolan imorn. Vi sätter punkt på sommaren 2010. Med en smula vemod men med otroligt myk lycka. Satt i soffan och kan lixom inte bestämma mig för vad som har vart bäst. Jättesvårt.

Kan det va midsommar i Göteborg? Stekheta veckan med bästa mamma på Cypern? Lat sommarläsning i hängmattan på landet? Alla middagar? All rosé? Filmmys? Glass i hamnen? Minigolf? Söderköping och smultronstället? Att vila ögonen på jogersö? ojoj va varmt det vart..well hello haha ta båten ut på havet? äta jordbubbar och glass? eller bara dricka kvällskaffet i hamocken?
kan det vara alla kramarna? skulle kunna vara blinkningarna?

nej vänta...kan det va david guetta och gettin over you eller we no speak no americano eller swedish house mafia eller självaste mr O. Linnros?

Ååå alla dagar, kvällar, nätter...allt.

Eller kan det va all dans? kan det va karnevalen när hela bandet va hemma? kan det va när vi åkte karusell asbakis på karnevalen? linda, ja o åsa skriker som om det brann samtigt som vi skrattde så vi dog... kan det va godisremmarna? kanske, för jag gillar ju godis. myk.

det skulle helt enkelt kunna vara så att det är närvaron. närvaron av alla underbara vänner och familj. Kan det va alla nya vänner jag har lärt känna i sommar? eller kompisar som jag har fått tillbaka kontakten med? hmmm oklart

vad har har varit bäst? egentligen?

men vad händer nu? ska man bara lägga allt som har hänt i sommar till handligarna? sätta punkt även där. Låta allt det fantastiska bli minnen. Minnen som man kan plocka fram och prata om 2015 typ. "Sommaren 2010..det var då som...bla bla"

till sist i detta lååånga inlägg

om ni får möjligheten, gör som jag. bestäm er för att va lediga en sommar och kör bara, har visserligen jobbat 10 dagar men men. nu är jag sjukt redo för hösten och väldigt utvilad. Vi kickar igång skolan imorgon med projektledning. Ska bli välidgt intressant och lärorikt. hej framtid.

avslutar med lite bilder från min oas på landet hos mina färäldrar. puss alltså.

Dancing On My Own

Kategori: Tankar

Igår va vi hos ida h och drack lite vin på ballkongen. Inget regn, ingen blåst, ingenting så då passa vi på att tända ljusen, poppa popcorn, hälla upp rose och vira in oss i filtar. Där satt vi och hade en riktig tjejkväll! Några gick vidare till hörnan, andra inte. Inte jag. Hemmåt till fruängsgatan minsann men hur nöjd som helst.

Vaknade imorse av sms. "hur ser dagen ut? stadenmys och fika? (:" jamen självklart! Men först pw såklart. Eller det blev fakiskt spinga av. Har inte sprungit sen...sist. men det gick jättebra. Det fanns där lixom. Tror det har nånting med bra grundkondition att göra? undra om jag ska springa imorn oxå? hmm sover på saken. men skönt vare i regnet. Och regn är verkligen det bästa springvädret. regn och dead by april då springer man och inge annat.

sen ut på stan och möta elin l. köpte en jäätttefin kavaj på hm. Svart, lite kortare med puffärm. 299:- FYND! pillade på en kakigrön jacka med...det va ju verkligen inte jackor jag behövde men njaa kostade ju bara 400 så det kanske blir ett köp till. Hittade även lite födelsedagspresten till mig själv :P jag brukar göra såhär, ta kort med mobilen och visa mamma allt fint. blir spännande den 27:de.

Elin s kom med tåget från gbg och nu är fröken på skavsta och imorn i turkiet. hon bara far och flänger ;) jag hant träffa henne som tur var.
blir bara lite avis men samtidgt så har ju jag haft mitt roliga på cypern.

Annars då?

inge vinande ikväll. orkar inte. är hemma. dancing on my own. skönt faktikst. tvättat och så, säkert fem maskiner och målat naglarna i mintgrönt. Hur fint som helst förstås.

nu ska jag dricka te. lite höstigt över det hela men te får det bli och mörk choklad. 72 %. det är bra choklad. tänkte va lite nostalgisk och kolla på SATC, första filmen och somna i soffan under mitt duntäcke. mysigt är förnamnet. kunde va mysigare såklart men det är en annan rar historia. ha en grym lördagkväll i neonljuset. 

ska ha mobilen nära mig, kanske får rycka ut och möta maria inatt om hon inte tar taxi. vill inte att hon går hem själv så ja kanske ger mig ut på cykeltur runt halv tre, vi får se. jag är väldigt mån om mina vänner. borde alla va.

hjärta rå!

Vilja Bli

Kategori: Tankar

Oskar Linnros och jag går och sover nu.
hela "vilja bli" är ju bara helt fantastisk.
får lixom inte nog. Fint är vare är.

Natti!

Släkten Är Bäst

Kategori: Tankar

Grattis Nettan! Fast igår, min raraste moster fyllde år igår.
Hon kände inte för att fira sig själv sådär jättemyk så hon, ilze och mamma gick ut och åt iställte.
Bara vi. Dessa tre personerna får mig att må sådär bra ni vet.
Vi är likadana allihoppa fast det skiljer massa år i ålder. Vi är likadana på ett väldigt bra sätt.
Ja tror att vi skrattde mest hela kvällen. Vi avslutade med kaffe, kramar hos mig.
Perfekt kväll om jag får säga mitt.

Faktum är att vi har ganska många i våran släkt som fyller i min månad, augusti
men det va bara en liten parentes.
En anna liten parentes är att jag i dagarna kommer att få mitt första kusinbarn, även den i augusti.
Augustibarn är vi allihoppa. Grattis igen bästa moster.

kunde inte somna inatt..hmm..vred och vände mig hit och dit.
Tror att det beror på värmen i lägenheten 
Men jag somna tillslut trots allt.

Inte så myk strandenväder idag? Vad kan man göra i regn?
Jag ska ringa maria tror jag. En fika på stan i regn är inte fel.


Nettan & mamma ; lillasyster och storastyster

 
Favoritkusinen och jag

HM

Kategori: Tankar

Sitter och bläddrar i HM katalogen. Dags att uppdatera garderoben. In med nya träningskläder, finaste underkläder, toppar, mmm randigt och sjalar...mera sjalar och halsdukar till samlingen.
höstkläder är kul! höstkläder betyder nystart. Här är lite av allt som jag hittade..

  
          
  
                                 redan inköpt :)
   
                                                                  Jag gillar puffärm
  

  
 Måste ha alltså!         Till bröllopet i oktober?

Iphone Vs Samsung

Kategori: Tankar

Snart får jag skaffa ny mobil. Tur det för min är kass. Har vart från första början.
Men vilken ska jag ha, va helt inne på Experia först men nu 4 an eller Wave. Det va en väldigt trevlig männsika på telia som ville visa allt om Wave så nu vart det lite svårt men nån blir det iaf.
Om jag skulle fråga Linda så vet jag nog redan svaret ;)




Glam

Kategori: Tankar

Årets minigolfmatch har ägt rum. Jag mot erik.
Jag förlora, men glass och trevligt sällskap väger upp (:
Vi kom överens om att allt under 100 är bra poäng. bra idé.

Igår va Elin L och jag på hamnmaggasinet och åt grekisk sallad och drock vin i sensommarsolen.
Det va varmt igår. Det va sommar igår. Våran plan va filmmys hemma hos mig.
Men det går inte att vara i min lgh när det är så varmt. 800 grader ni vet.
Sen begav vi oss till östra bergen och adde. Väldigt trevlig fest.
Drinkar och In Flames.
Jag gillart.
Sen tellus. Även den här lördagnatten lyckades vi spela in en liten video på hemvägen. haha sjukt kul dagen efter. man garvar typ ihjäl sig. väl på hemmaplan plockade vi fram kladdkakan ur kylen. ljuvligt gott.

Idag. Segaste tjejen i universum. Hade en prinsessa på soffan.
hon va oxå seg. hi. två sega sessor på samma gång :)
gick till öster och hyrde filmer och vart i svalsta och ätit tårtan.
bara natten kvar och med en nybäddad säng så kommer jag somna sött.

summa summarum: minigolf, sol, drinkar och kramar är bra grejjer. natti alla.

Avatar

Kategori: Tankar

Ja veeet. är kanske lite efter man jag har faktikst inte sett Avatar förrän nu.
Har legat och kollat på den nu på fm. Alltså sjukt bra film!
En annan som jag gärna vill se är Inception! Nån som känner för lite bio med sandy? Jaaa (:
På tal om film. Ni har väll inte missat att Facebook ska bli film. premiär i oktober har jag hört.
Bra/dålig återstår att se.

Dags att laga lite mat då och bjuda Marcus. Då blir han glad! puss

Dags För Egoboost

Kategori: Tankar

läste en artikel i tidningen nyss, tänkte dela med mig om vad det stod. Håll till godo tjejer ;)
om ni vill läsa hela atikeln hänvisar ja till aftonbladet.

1. Omvärdera begreppet
Bli tillfreds med begreppet. Först steget för att egoboosta sig själv är att omvärdera begreppet ego och fylla det med något positivt. Det går att hitta ett sunt mellanläge där man varken är en grå mus eller blir en hopplös människa som alla tar omvägar kring. Ego kan oxå betyda att man tar för sig, vet sitt värde och står upp för sina åsikter samtidigt som man är bra på att samspela med andra.

2. Välj en förebild
Skaffa bra förebilder. Vem kan naturligt det som jag vill kunna? Välj ut någon eller några personer, kändis eller ur din omgivning, och fråga dig hur han/hon hade gjort i olika situationer. välj sedan ut det som passar dig.

3. Välj en dålig förebild
Låter lite konstigt... men känner du någon konstant negativ människa eller någon som bara trycker ner sig själv hela tiden? Det kan oxå ge dig tankeställare och ideér om hur du borde göra istället. Observera din omgivning!

4. Ta små steg
Börja egoträna i små steg.. Prova att exempelvis säga "nej, det passar inte mig just nu" Sätt upp gränser för omgivningen om du hellre vill gå och träna än lyssna på någons ältande.

5. Stå på dig
...och fortsätt med större. Stå på dig istället för att hålla med alla andra. I skolan eller på jobbet: ta på dig ett projekt eller driv en fråga trots att det känns lite läskigt.

Ha en underbar fredagkväll. puss

Blomstertjej

Kategori: Tankar

Jag är blommig ikväll. Väntar på elin sen traskar vi till maria för god mat och lite vin (:
Ska bli så trevligt så!

Here I Am

Kategori: Tankar

Solen visar sig idag. Vaknade hemma hemma i "mitt rum" som har blivit ett gästrum.
Åkte ut på landet igår em. Tänk er revbenspjäll a la mamma. Gott.

Tänkte rulla fram solsängen och äta frukosten ute med SN och min pocketbok i solen.
Drar mig in till stan lite senare. Pw står på schemat och sen göra sig söt för tjejkvällen.
Kan inte bli så myk bättre alltså (:

Hare king tjingeling. haha. kul tjej.

Peak Performence

Kategori: Tankar

Startade med en pw med maria. Alltid lika skönt!
Nu är morgondagen planerad oxå, det är ju trots allt lill lördag :)
Cyklade till öb. Brukar ta en vända dit nån gång ibland. Köpte faktikst fina fyrkatiga tallrikar.
Tanken är att ha dem som uppläggningsfat.

bilden får va liggandes....tydligen. här är den iaf. love it, bor nästan i den!


Karnevalsyra

Kategori: Tankar

Bäst! Alltså verkligen bästa helgen. hjärta.
fredag. jag, marielle, elin s, maria, linda och rebecca gick till victor och festade innan det va dags för krogen.
tellus blir bra när dem får ha hela parken och festa i. Träffade massa rart folk och jag dansade och kramades. 
tänkte tare ganska lugnt i fredags så man inte va helt förstörd på lördagen lixom. gick väl sådär alltså...eller vad sägs om det här sms av R på lör "skjut mig i huvudet vad jag är bakis" lika bra att köra :)

för igår på dagen hade vi socialiserings dag. Det är inte ofta nuförtiden som jag, rebecca, linda, jenny och åsa lyckas träffas alla på en och samma gång så det här slog vi slag i saken om och hade helt enkelt en heldag(bakis) på stan. Vi började på helllmans förstås kl 11. Laxbagel it is! ni ska få ett insidertips av mig/oss nu. Gå och ät bagel skapligt på daganrna för då får man mest lax och mest philadelfiaost. mums!

sen shopping såklart. linda och jag gick lös på lite armband och ringar o så på hm. sen nagellack och skor. sen hamna vi på mq. har pillat för många ggr på en peak tröjja. Tänk er blå/vit randig med krage. Nu ären min och jag är en nöööjd konsumt. den passar så bra på mig. jag blir stilig sägs det ;P

sen kolla vi lite stånden..jaaa det heter faktiskt så. köpte remmar. mums igen. sen fick vi nån ide om att åka karusell...bakis. först vart vi inte så värst impande "det här gick ju inte så fort"
sen herregud vare gick fort och snurrade. vi skrek och skrattade konstant i tio minuter. extremt kul men vi har ju alltid kul (:

sen hem och taktikvila. sliiiten. dog i två timmar sen påt igen, middag med elin och vidare till jenny. Lite fuck the dealer och ja va kalas igen. mera dans och kramar. sen vingla tre sessor hemmåt och somna sött.

va har hänt idag då? lyckasdes klä på mig och gå till videobutiken. film är det bästa. ringde över maria så film har vi underhållit oss med idag. mys.

det va allt. har jag sagt att sommaren'10 är världens bästa sommar. tål att upprepas. hejja sommar'10.

puss

Lunch

Kategori: Tankar

Dags för att luncha lite med farmor (:

I Lördags...

Kategori: Tankar

va jag på den här roliga festen. Myk dans och massa rara tjejej.
Hanna K hade lärt sig en dans på en afterbeach.
Inte svår alls men desto roligare. Alla kan delta i den här dansen. Dubbel*4, enkel*4, knä, klapp och snuurrrr! Klockrent. Och väl ute på krogen ville alla lära sig.

till saken

det va roligt i lördags men det kommer bli ännu roligre den här helgen! Tänkte köra en dubbel bara för att jag kan ;)

Smultronstället

Kategori: Tankar

Det hör till att åka dit en gång varje sommar. Tradition ni vet.
Så i söndagskväll va jag, mamma, pappa och kenzo på smultronstället.
Dem bjöd på hundglass. Väldigt snällt!

bilder finns på dem fina glassarna men det är så segt att ladda upp bilder häääär.
kanske tar tag i det sen.

nu ska jag snart cykla i väg en sväng i regnet. carpe diem ni vet. men jag hatar att cykla i regn.
man blir deppig av att cykla i regn.
ge mig väldens bästa kommande helg, en hel bunnt med kramar och underbara rosévin istället. tack på förhand.

undra om det är svårt att dela sig själv på två? skulle behöva göra det på ett smidigt sätt

hjärtan.

En Liten Kvällsrebus

Kategori: Tankar

Jag Är Storasyster. Oxå.

Kategori: Tankar

Bland är jag sandy. Bland är ja prinsessa. Ibland är jag en tjejkompis. Ibland killkompis.
En dotter. "lilla matte" till hunden. En powerwalkare. Anställd. En student och ibland är jag även storasyster.


Idag fick jag helt enkelt strunta i sandy och vara storasyster.
komma med kloka ord och lösnigar ni vet. Det är mitt jobb som storasyster. 
för marcus är ju faktisk jag, fast kille...ni förstår...så dt är självklart att jag finns där precis så myk som han finns där för mig

Vilka olika personener är ni förresten?

I vilket fall som helst sammlas alla personener ihop som en gemensam nämnare i slutet och blir: jag

övrigt: fiii fan vad myk sniglar det va runt brandholmen idag

Sommraregn

Kategori: Tankar

Jag tror det kommer regna hela dagen. Jag känner det på mig.
Därför tänker jag gå och hyra en massa filmer nu. Raaaaart i regnet.

Har hittat min  kabel till kameran nu oxå så snart blir det lite sommarpics från bla ett ställe som jag va på för en vecka sen (: