Sandras

Indestructible

Kategori: Tankar

alla mina pärlörhängen försvinner så lätt. mina största är borta. mina mindre stora, mina mindre o mina små. man vaknar så är dem bara borta. ja kan ju inte gå runt med en pärla heller <3

Årshoroskop

Kategori: Tankar

"Sensommaren blir passionerad"

KÄRLEK
2011 blandar lek och allvar på ett trevligt sätt. Våren blir ganska romantisk, sensommaren blir passionerad och hösten flirtig. Har du en partner redan gäller det att denne klarar av att hänga med i svängarna – annars börjar du fundera på om inte gräset är grönare någon annan stans. Du har ganska ont om tålamod, du är nyfiken och sugen på förnyelse. Det här året har du riktigt roligt och kanske förbättrar du ditt kärleksliv på sikt. Du har nu chansen att lära dig mer om hur du vill att dina relationer ska se ut.

ÄVENTYR
Här går det undan. Du hinner nästan inte med någon vardag, och detta trots att du strävar efter lugn och ro hela första halvåret. Det är en kamp som du förlorar, för här blir det inte rofyllt, snarare blir du bombarderad med allting från festinbjudningar till resmöjligheter. Även din karriär kan ta ett kliv i en totalt oväntad riktning, och vill du ha omväxling kan du hjälpa ödet på traven genom att söka riktigt udda jobb. I år är du idérik, spontan, utåtriktad, tvärsäker, nyfiken och humoristisk. Gott om både framgång och bakslag.

PENGAR
På ekonomifronten ser det riktigt ljust ut redan från årets början. Visst blir det lite trassligt i kassan några gånger under året, men i stort sett går det framåt. Förmodligen höjer du dina inkomster en bra bit. Det är också sannolikt att det dyker upp sidoinkomster. En del beror på turen (det kan till exempel vara spelvinster) medan andra är en följd av att du är påhittig, kreativ och framåt. Sammantaget blir det ett riktigt bra år med de allra bästa nyheterna i augusti och september. Den här hösten blir minnesvärd på många sätt.

Spring

Kategori: Tankar

äntligen. vårkläder. tänk er att snart är det vår och nu ska garderoben uppdateras. försås. mmm randigt. hela jag är randig. preppy är fatastiskt. det här bara lite som ja hitta i nya hm katalogen. så himla jag alltså. alltihoppa. det lyser sandy om allt.

  

  

  

  

  


  

fina vän

Kategori: Tankar

nu är hon på g till gbg igen. tiden går så fort ni vet. för fort. ledsamt. allt går för fort. ja är halv utan elin. bjuder på en bild från summer '10. min bästa sommar. för alltid. precis så som elin är för mig. min bästa för alltid. oavsett milsavstånd. ja får en väl värd anledning o fara fram o tillbaka till göteborg :)

stör ej

Kategori: Tankar

jag skriver hemtenta i lager och avtal/arbetsrätt. inlämning på nyårsafton lixom..?

juldagen

Kategori: Tankar

i lör vart det festa av. är de nån gång det ska festas så är det på juldagen. massvis med folk. va på tellus kl 22 redan. har väll aldrig hänt tidgare. förfesten blev hos laura med ca 20 andra glada människor :) skön förfest!

linda mötte jag upp i kön. kärt återseende. åå Lusen. det va många återseenden. det är det charmiga med juldagen, man träffar många kompisar ute lixom o man kan mingla o krams hur myk som heslt. 

 vi valde att köa strax efter ett. färdigdansat ni vet.

jobbade 11-16 igår. herregud. why? tröttast i stan. somna dirr när ja kom hem halv 5. vakan en sväng vid 21. åt ett äpple, prata med mammsen fast ja kommer inte ihåg va vi prata om sen somna ja igen.

snart är året slut. tack 2010. eller ngt. kan ni känna som jag att vissa saker hör till 2010. att vissa saker ska stanna kvar där o inte följa med in i nya året även om man inte alltid vill. egentligen. <33

jag är faktiskt förväntansfull över 2011. ngt kommer hända? men vad? o kommer ja bli en bra chef? ja tror faktiskt det, hade aldrig påbörjat ubt om jag inte trodde på mig själv. man är aldrig fullärd men snart har jag det som behövs för att påbörja allt.

en sak är iaf säker. jag kommer göra allt för att den nya året ska bli mitt bästa år. ingen får stoppa dig heller. bara du vet vad du mår allra bäst av.

CSI triologin är slut nu. dags o sova igen. jag älskar CSI. jobba imorn. natti.

något fint

Kategori: Tankar

Julafton

Kategori: Tankar

bästa dagen. alltid sådär pirrig. som ett barn. det är ngt alldelles speciellt på den här dagen. dagen började med mysfika på sängen. mums. med tända ljus. en långprommenad med mamma senare vare dags för grötfrukost.

har redan fått försmak på julklapparna, strumpbyxor och en mascara. mamma kan hon :) och hostmedicin.
klänningen sitter på. den är fin. ja är fin idag. söt faktikst. dagen till ära lixom.

men julen är inte bara klänningar, mascara lr julklappar. inte hostmedicin helller för den delen. julen är nära och kära. julen är rar. jätterar. ta hand om varandra lite extra idag. kramas gärna en kram till. slösa med kramar. man får det.

så. god jul alla mina bästa.

Lilla Granen

Kategori: Tankar

granen va sjuk så den fick vi slänga ut. den lukta inte hallon och barrade för myk för att vara gran. så den åkte ut. farmor o ja va på granjakt. gick sädär alltså. jag och granbranschen är en dålig kombo men ja såg iaf att ingen va fin nog för oss. så vad göra? pling. vi tar in utegranen. klart.

annars då? jag är jättejättejätteförkyld o hostig tjej. så det är granen o jag som är sjuka.

Svart, vitt och allt däremellan

Kategori: Tankar

trodde bara att mitt hjärta hade plats för oskar linnros men nu måste jag, ja måste lämna plats åt en till. så myk plats som daniel adams-ray förtjänar för hans skiva är grym. gryningspyromanen är långt ifrån dålig. bäst just prcis nu.

Juligt fin

Kategori: Tankar

ska dona med mitt hår idag. julfin ni vet. mitt hår är väldigt tacksamt. en toning så äre klart. skönt för jag orkar faktikst inte fixa o trixa med det. det bara är lixom.

hunden o jag ska på pw nu. har träningsvila iaf den här v så prommenaderna blir extra långa. när man är van o träna 4/v o helt plötsligt inte gör det nu eftersom jag är på semester känns jättekonstigt

idag landar den här finingen på arlanda <3omöjligt

Kategori: Tankar

jag kan inte. besvara. jag kan inte besvara. det skulle va fel bara. jag har försökt, verkligen försökt. en ärlig chans ni vet. jag är obesvarlig. om man känner efter. noga. vet man om ngt är rätt/fel. på sätt o vis känns det lite ledsamt.

En Gåva

Kategori: Tankar

pw är avklarad. det va skönt men inte jätteskönt, snöstorm. lite väl myk snö nu tycker jag men men va gör det om hundra år? igår va ja hemma, helt själv. både maria och therese försökte locka med fester men ja hade redan bestämt mig lixom. blev ett gäng filmer ist, ensam hemma 2, narnia, grinchen, götakanal 1, en lysande jul och nu på fm har ja sett en galen jul. bara massa klassiker. hur rart som helst och precis så som det ska vara när det är jul.

ska packa och åka ut på landet idag. min oas. att åka till m&p är som att åka på semester. nu ska det firas jul. på riktigt. ikväll ska vi göra knäck. så, vad ska packas? myskläder, fina klänningen, min dator, SATC boxen, hemtentan i lagar och avtal och julklappar. såklart. 

vi har en scooter, fråga mig inte varför vi har det...men det finns en scooter hemma och jag ska nog åka lite när vi har så häääär myk snö (: det sjukt kul att åka pulka bakom en scooter. fina liv.

från det ena

en klasskompis sa "tacka aldrig nej till en gåva sandy!" Senad är grym o en av dem ja har kommit närmast i klassen. tack. på riktigt. för att ja har fått lära känna dig.

jag är iaf tjejen som måste städa innan ja åker bort nånstans. ska va rent och fräscht när ja kommer hem. så det ska ja göra nu. stääääda.

sådär, vi ses på landet! men som sagt bilar finns om jag får vänner och stadenabstinens ni vet.

Stadenmys

Kategori: Tankar

jag älskar mina vänner. idag ska jag få krama en tjej, elin l är hemma nu (: nu kommer det trilla in folk i dagarna från div städer och länder. Och. det gör mig glad. glad i kroppen. alla är hemma, fast bara nästan alla. ett par viktiga personer kommer saknas. hjärtan.

Right above it

Kategori: Tankar

mysfika med carina igår. på hellmans. det är babybooooom i mitt liv tror jag. carina ska få sin bebis typ imorn nä men i januari (: hon är så fint gravid, bara en liten mage. ja ska oxå bli fint gravid. inte sådär överstor och svullen i ansiktet. det är mitt krav som tjej :P 

förresten, våra babgels är bortagna på hellmans. haaalllåå? wyh? "nya tider" fick jag som svar. kasnke det, men vi älskar våra bagels speciellet nu när ALLA kommer hem o vill äta dem. nu tappar dem ju massa försäljning.

köpte första julklappen igår. har många kvar att köpa. så det blur stan idag. tänkte försöka vara så effektiv som möjligt och inte bara köpa grejjer till mig själv ;)

först en pw tänkte jag så att man får lite luft och massa skön energi av knappen o hakim på NRJ.

hörs sen. puss

Jullov

Kategori: Tankar

imorn. efter genomgången av en hemtentaa i lagar o avtal har jag jullov. tjoho (: glädjehopp! jullov är fint ord. det är bara massa positivt med det ordet. jag har tappat lite motivation dem senaste veckorna i skolan. bevis på att prinsesskroppen behöver vila nu. massa sova av, tidningar, prommenader och filmer.

på sön är tanken att jag ska packa ihop grejjer o flytta ut på landet en sväng. nån vecka kanske. bästa e ju att ja har bil då, måste ja ha eftersom ja ska jobba oxå några dagar nästa vecka. vi ska iaf va hemma i jul och ja måste hjälpa mamma o göra fint. hon hinner inte allt själv du vet så som hon jobbar i juletider.  

jag är konstig

Kategori: Tankar

jag är konstig på ett bra sätt. ja är en tänkare. analyserare. ja kan vrida och dona om saker flera ggr. faktiskt. är det en bra förmåga eller en dålig förmåga? den känns, rent spontantant, rätt kass. är det bara ja i hela världen som analyserar? samtidigt går ja myk på min intution, det är inte ofta den ljuger för mig här i livet. men iaf, någon av dem där bästa som jag har sa bra grejjer som jag ska tänka på. du känner mig ganska väl du.

träning snart. kombipass. step-aerobic. puss

Glöggkväll

Kategori: Tankar

igår hade jag glöggbjudning. tobbe, agge, sofie, cim, marcus, mamma o pappa. dennis jobba kväll tyvärr, annars hade vi alla vart samlade i min stoooora lägenhet.

jag bjöd på på årsts glögg. såklart. med saffran. helt ok. men vanlig hederlig "barnglögg" är bäst. mina egenbakade peppisar och mammas lussebullar. gott. väldigt trevlig tredje advent med delar av släkten.

jag tycker om min släkt, dem är rara (:

working girl

Kategori: Tankar

8-17 maaaaxi
23 - 03.00.. ? tellus
8-17 maxi(igen)

min helg vart jobbarhelg. har tagit en taktikvila, hoppa in i dusch snaart. jag vikkar ikväll för sötis therese i garderoben. självklart ställer ja upp för laget för ja vet att hon skulle ställa upp för mitt lag. vi är lagmedlemmar <3 det här kommer jag klara bra efter en lite genomgång såklart.

tror ja kommer va lite tröttis imornkväll men då somnar man sött iaf.

dt e trots allt lör. vinet fick ja igår. rött valde maria o ha men ja kan lixom inte få nog av Like a G6. dt blir repeat på den. aa så får det bli. sååå, hoppas du får en soft lörkväll. puss

Allting Börjar om

Kategori: Tankar

på med hoffmaestro så man vaknar ni vet. åhh har ont i huvudet :/ sista praktikdagen idag. fort går det, tre veckor rusar iväg. lite bra är att ja får lön för halva dagen. alltid nåt.
måste anse mig så gått som klar med projektet oxå. finputsat på powerponit och analysen nu på morgonen.

snart jul. ja önskar mig en bil o en kram av tomten.
 

Standing Outside looking in

Kategori: Tankar

bra o ha saker att se fram emot. sägs det...
dags för äventyr. hoppas dt blir aaaaaaav. ja, jenny, rebecca, linda, åsa gör dt igen. vi är Oslagbara.
äventyr. allt är ett äventyr.

nu träning, redan vart på pw med mamma. tränat är....fint o se på. att känna på. typ. meeeera träning nu alltså. puss

En God Morgon

Kategori: Tankar

mm kaffe på sängen. ompysslad. så som det alltid ska vara. alltid du vet. för alltid.

Just A dream

Kategori: Tankar

"det är lätt när det är rätt och det är rätt när det är lätt"

man ska aldrig vara blåögd. du ljuger man för sig själv.
skulle aldrig ljuga för mig sj. tycker om mig själv för myk lixom.
är du blåögd?

Brunis

Kategori: Tankar

dags att planera sommarens resa. hmm vart vill ja åka ?Alltså

Kategori: Tankar

alltså

Min Klänning

Kategori: Tankar

Har ju glömt o visa min jul och nyårsaftonsklänning.
det får bli samma, tycker att den passar till både tillfällena.

för övrigt har hm.com en jättestor rea nu. massor med fint finns det.Lördag

Kategori: Tankar


julbordet va väldigt lyckat. vi åt och drack precis hur myk vi ville (:
gratis är godast!
sen fest. sen tellus. mums. <3

Say Hello To Goodbye

Kategori: Tankar

lite ändringar i planeringen. pluggar idag o på tors. har redan pluggat en stund, ja vaknar tidgt bara för att ja har såndär inre stress i mig. usch för inre stress. hant inte träna igår heller, tvungen att hjälpa marcus skriva cv. va gör man inte för honom. cv vart bra, lillebror va nöjd. nu ska han ha det här jobbet. så är det bara.

ja köpt min julklapp igår. Ja kommer spela Wii hela julen och ja gillart (: nästa vecka på tors har ja jullov. sjuuukt skönt. kan ni förstå att ja ska va ledig annandag jul i år? har ALDRIG hänt tidigare. nää upp klockan 6, bakis och fin för att börja märka ner varor. Men inte i år. I år ska det festas liiite mera helt enkelt med alla underbara som är hemma <3 linda har redan paxat en sovplats, det finns några kvar raringar!

nää, fixa sig lite grann. måste dra till skolan o fixa en sak. Idag är det förresten workshop där. För nya elever i vår. kommer i håg när ja skulle dit, på workshop. extremt nervös men det enda jag tänkte va "Nu kör vi sandra". ja körde.

sen ett annat väldigt viktigt ärende, sen handla, sen asplugga. Ja vill gå på aerobics ikväll. ja ska träna.

puss

Fading

Kategori: Tankar

Ja dööör....satans projekt :/ ska snart göra mig söt iaf. julbord nr 2. på Öster malma med....ica. wooop! allihoppa. spännande. undra om man känner igen människorna i icke arbetskläder? under om dem känner igen mig? kom på mig själv på krogen en gång när ja hade gått förbi..."aaaha det måste vart han på maxi...." så kan det gå.

men vi ska tydligen va tillbaka i stan vid 22. dumt o gå hem då kan ja tycka, kankse blir att möta upp lite rart folk o dansa vidare... vi får se :) puss.

All I Need Is You

Kategori: Tankar

Idol har ju gjort en låt. Idol allstarts 2010. Lite julmusik över det hela. Låten är ganska rar tycker jag. På tal om jul, det är snart julafton. Ska köpa mig en egen julklapp på måndag... undanlagd och klar. vit såklart så att den passar min lägenhet :)  

På söndag blir det julbakning med mamma, pepperkakor såklart. Nu ska jag ta på mig mjukiströjjan och gå till maria. Fredagsmys. vad annars ? puss

Iaktagen Ni Vet

Kategori: Tankar

Man känner ju när man är iaktagen. När man låssas om som att man inte märker nåt, sån iaktagelse. Idag iaf på ica så står det två killar längre bort. Dom iaktar. jag, ignorerar. totalt. typ, som om det regnar. när regnar det inomhus sist?! sen iaf kommer dom fram, en kläcker ur sig "hade jag intte varit så blyg hade jag kysst dig för att du va väldigt vacker" komiskt. för att ja tycker inte att ja är det minsta vacker på praktiken. tro mig. man kan inte va vacker i två stl för stora brallor, för stor röd t-shirt, stans utslitnaste tygskor och en såndär toffs på huvudet som man typ har när man är bakis... antingen va dem ironiska lr så har dt nåt med mammas ord "allt klär en skönhet" att göra. det är en tonlkningsfråga. ja tror på det förstnämda.

nu ska jag träna. medelpass. puss

För Mycket

Kategori: Tankar

Nä det går inge bra... med pluggandet. känns som det är lite för mycket, lite för rörigt med ekonomin nu. FPAT, BPAT, P-tal hit och dit... ok, ett sak i taget. det kommer bli bra. måste bli bra. känns som vi är på nån typ av upploppsbanan till allt...vill ha flaggan i topp lixom. ja kan inte rå för det, klart man har press på sig, alltid vart en sån prestationsprinsessa. ja har blivit bättre, men hon tittar fram ibland. typ nu. bara ett projekt kvar efter det här ju.. dumma prinsessa.

blir man lyckigare av ett vg:n? ehhh nej!

Bruno Mars

Kategori: Tankar

Ååå det är såå bra. om ni inte gillar den här alltså... Bruno Mars - Grenade. Skön!

det är bara - 20 idag. inte så farligt. har vart värre. en gång i fjällen hade vi - 35 men vi drog ut i backen ändå.

tänkte gå till gymmet redan nu. tanken va  skivstång kl 5 men ja har ångrat mig, kör mitt nu på morgonen istället... sen plugga. have a great day. Mmm bruno mars. mums! puss.