Sandras

Gott nytt år

Kategori: Tankar

Åkte med Nettan ut till mamma o pappa igår o åt middag. Alla mammas syskon skulle komma dit. Jättegod mat och mysig kväll på landet.

På vägen ut, E4, så hade det skett en olycka:( och vi åkte förbi en liten hög lixom. Med filtar. Sen stack det ut en arm under filten.. På riktigt. En person omkom eller om det va fler under filtarna är oklart. Otäckt. Fy. Dagen innan nyår o allt.

Från det ena.

Nu ska jag jobba. Vi har öppet till 2 idag så den här dagen kommer gå fort. Sen ska jag fira nyår med skumpa, inte sj uppe ifjällen som ja tänkte mig, utan med ett 10 tal sköna människor :D och så ska jag va Supersöt i klänning.

Ha en fantastisk kväll kära ni <3 2012 är på ingång..

Ja ska börja träna skivstång igen nästa år. Det finns en störtlöjlig anledning till varför jag inte har tränat det på hela hösten. En anledning som ja inte ens kan skriva här för ni kommer ta det på helt fel sätt hahaa alltså det är ju kul men ni skulle inte förstå :D nog om detta.

Jag är redo för 12 och allt va det innebär.

Gott nytt år!!

Blåbärsscones

Kategori: Tankar

Det har vart en bra dag. Lång. Men bra dag. Fy sjutton va vi säljer rea alltså. Det går bra nu kompis :D Boort med allt fult. In med vårkläderna. Ju mer ni handlar desto mer snyggt får vi plats med ;) vi satte ner all Pieces till 70% idag dvs vinteracc + smycken så att ni vet lixom. Hiiii.

Äntligen! Fick vi tid att ses. Jag Rebecca Åsa och Linda. Jenny har redan åkt till gbg igen. Men vi åt iaf lunch idag o löste lite världsproblem :p

När kl slog 18 fick ja stänga och gå hem. Elin har vart på besök med sina supergoda och nybakat blåbärsscones. Testa dom :) ja drack kamomillte och Elin tog glöggte. Sen löste vi reprismord till CSI. Såklart.

Nu ska ja läsa ett kap i min nya smarta bok innan ja somnar. Och ägna en tanke åt allt bra idag.
Godnatt då.

Naturreservat

Kategori: Tankar

Häromdagen eller rättare sagt på juldagsdagen åkte vi till navsjön och vandrade. 8 kilometer i skogen. Det va jätteskönt.

Har inte tänkte så myk på det här med skog och vandring men det är ju bra för själen sånt här. Det är är en skön kontrast till mitt liv. Vi fikade på hälften av sträckan med varm choklad.

Det va minsann inte sista gången jag va i skogen. Testa kompisar! Långt ifrån smink och fina kläder. Ja e skogsmulle nu :)

Ledig

Kategori: Tankar

Efter två intensiva dagar med rea i lite kaos på jobbet va det skönt i få en ledig dag idag.

Avslutade gårdagen med ett Medelpass. Det här passet har ja aldrig kunnat gå på tidige pga av jobb så passa på nu när det är julschema. Klart det passet med bäst musik märks att ledaren är yngre än majoriteten. Ska gå på hennes igen :) Man kanske skulle bli medelinstruktör så ja kan välja musik då skulle ja ta swedish house Mafia - antidote ;) Lätt!

Började med sovis imorse. Grannen nedanför hade fest igår...en tis?! Okejdå.. Och det krossades en ruta i huset. Perfekt.

Sen upp och göra sig iordning för pw runt brandholmen med elin och lunch på Hellmans. Såklart. Vi avslutade md lite stanmys. Fin dag <3 väldigt fin.

Juldagen

Kategori: Tankar

Efter att ha gått ut på krogen varje år på juldagen sen jag va 18 kände vi helt enkelt inte för att trängas med alla som va ute.

Så vi bojkottade allt och bokade bord på fika. Jag Elin l Elin s och Louise :D toppen! Vi träffa myk vänner som hade valt samma som vi.

Middagen va god och rödvinet lika så :) 3 flaskor beställdes, allltså vi dela, och ja sen va man lite dragen ;)

Tiden sprang iväg. Men kl 12 kände vi att det va dags att dra hem. Man ska gå när man har som roligast sägs det.

Upp och jobba sen på Annadagen - inga problem. Alls :) Resorb är grejen!

Hade en sessa på soffan oxå. Mysigt med vänner som sover över.

Victorias secret

Kategori: Tankar

Precis kollat årets show. Jag ser mig själv som vacker men dom här tjejerna är otroligt vackra. Perfektion alltså. Jag blir avundsjuk. Men jag älskar showen. Den sprider glädje :)

Jag har bara kollat på tv idag efter jobbet. Så skönt. Och fixat lite med alla julklapparna jag fick och sen tog jag hem en vikvägg från jobbet idag. Tanken är att kanske använda den som en sänggavel men tills dess fick den helt enkelt agera vikvägg...till mitt låtsas sovrum. Superfint :)

Ett par SATC avsnitt och te nu innan sova. Puss

Gud jul önskar Ella <3

Kategori: Tankar

Firade med familjen hos mina äldsta kusiner. Myk julklappar blev det. Smycken böcker sällskapsspel kroppsvård väska skidjacka kläder pyjamas träningbyxor m m Helnöjd alltså!

Myste med lillella hela dagen. Kenzo är kär i Ella. Vill gärna pussa på henne men då blir hon lite ledsen i 5 sekunder sen glad tjej igen :)

Dan före doppardan

Kategori: Tankar

Dagen före julafton. Så skönt att slippa stressa med allt idag. För jag är klar med i stort sätt allt.

Det blir en egofm för min del. Långpromenad runt brandholmen med musik, måla naglarna , göra benen mjuka och lena sen. Noppa ögonbryn och sånna andra tjejiga saker som man mår bra av.

Hinna ut på stan en sväng oxå men bara handla sånt som jag behöver ;) och sen jobba 13-19.

Vi hade verkligen jättemysigt hos Nettan igår. Och lägenheten va oxå fantastiskt mysig.

Hela familjen va med och vi åt gröt och skinkmacka. Hade inte förväntat mig någon julklapp för vi gör det mest för Ilze eftersom hon är så myk yngre.

Men hon hade vart o shoppat jättefina glasskålar som Marcus och ja fick.så rart alltså.

Igår kom Josse hem från USA. Ska vara "hemma" en hel v :D

Lilla julafton

Kategori: Tankar

Det är strul som Emma hade sagt ;) våran scanner har vart offline på jobbet. Dt här är inte till våran försäljningsfördel kan jag lova.

Men imorse fick ja reda på att problemet är löst. Ta i trä.. Förstå om vi hade behövt knappa in allt på annandagen. Årets största försäljningsdag o allt. Panik.

Hunnit med en pw runt Ringvägen med Maria och nu har jag ätit min underbara carbonara o ska gå till jobbet.

Ikväll ska vi fira lilla julafton med min yngsta kusin Ilze och fina moster Nettan. Dom är som min lillasyster och storasyster som ja aldrig fick kan man säga :)

Dom har för övrigt flyttat till en lägenhet supernära mig och dt gör mig glad att ja har gångasavstånd till mina nära o kära <3

Lycka!

Kalla fakta

Kategori: Tankar

Programmet handlade om svenskar som jobbar i Oslo. Över 70 000 i norge och 50 000 i Oslo..

Ja va tvungen o kolla på den här dokumentären eftersom många drar dit. Alla utom jag. Har inget behov.

man tjänar bra med pengar. Svenskar har hög arbetsmoral och ett gott rykte. norska ungdomar däremot vill inte ha jobb inom service/restaurang så då är dt klart att marknaden ropar efter arbetskraft.

Utbildning och förväntningarna att man arbetar inom dt området är högt på norska ungdomar. alla lever dock inte upp till förväntningarna så det här blir då Oslos baksida, man faller utanför - missbruk. myk och öppet missbruk.

Det va en bra dokumentär!

Storstädning de luxe

Kategori: Tankar

Sorry grannarna. Mina docka går på för fullt. Högt. Det är myk roligare o städa då :D snart luktar hela lägis Ajax.

Men allvar pw hinner jag inte. Nog för att man ska va optimist men ja e ingen duracellkanin. Hejdå hejdå pw. Medelpads kl 18.

Nu kommer alla människor hem. Julrn är ett ända stor kramkalas och ja är bjuden. Idag kommer Elin S hem. Hi. <3

Sov sött

Kategori: Tankar

Tlööött! Har kikat på favvoprogrammet CSI. In my mind. Kanal 9 kör repriser mån-tor. I mitt nästa liv ska ja bli en CSI :) på riktigt.

Tänkte sova snart. Upp och storstäda lägenheten julfin imorn. Jag ska även hinna tvätta 5 maskiner, gå till tempo o handla och gå en 30 min pw imorn innan kl 13 för då ska jag jobba. Hejja mig. Liiiiiv!

20/12-11

Kategori: Tankar

Jag är hemma på lunchis. Idag har vi öppet till 19 (och alla andra dagar den här v oxå) så jag tycker att ja är värd en tim lunch. Så, så fick dt bli!

Snart jul men snart är även mellandagarna här vilket betyder realisation.

Kan viska om att listorna har kommit med vilka plagg som är med och det kommer vara 50% på alla rea. Myk bra tycker jag så det inte är massa olika priser. Så kom i tid för mån kl 10 börjar kaoset. Kaos på ett bra sätt :)

Godsaker

Kategori: Tankar

Först hade vi strölöst här ute på landet. Klassiker. Så nån middag blev dt inte. Men hämtapizza. Va synd. verkligen jättesynd :P

vi har bakat knäck som aldrig förr. Vart jättegoda. Perfekt mjuka/hårda men pappret fastnar lixom på dom så vi får göra nya haha fam Gustavsson mitt i julstöket jaja...:D

Granen är iaf klädd. Med bravur alltså. Guld och rött. Finfint.

Frukost/brunch

Kategori: Tankar

Louise och jag gick till voyage imorse o åt deras goda frukost :) värt varje krona. Vi gick säkert 3-4 ggr och tog frukost. Har man inte hamnat i frukosthimlen när man får marängsvisch (stavning på det där?) till efterrätt. Fint.

Helt plötsligt hade det gått tre timmar. Tiden har en tendens att flyga iväg när jag umgås med henne <3

Sen tog vi en sväng på stan och nu har jag inhandlat alla julklapparna. Klar! köpte även vit sprayfärg ska pyssla lite med lite väggord som jag har.

Tack för idag louise :D

Lördag

Kategori: Tankar

Mötte upp Linda och Angelika på stan idag innan jobbet. Uppdrag klänning! Jag har redan min dress till jul/nyår men Linda ville ha ngt snyggt till juldagen. Men vi hitta Inge dock.

Juldagen är för övrigt lite omstrukturerad. För festa måste man ju göra på ett eller annat sätt när det är hemvändarkväll lixom mem efter alla våra juldagar vet vi oxå att man typ ihjältrampad på krogen. Men Det blir det här:)

Jobbat har jag oxå gjort idag. Slagit in massa klappar och myst runt med alla kunder. Det är alltid kul att jobba i butik men extra kul vid jul.

En lugn lörkväll va precis va som jag behövde så det fick det bli. Glöggte SOLO (underbart att prenumerera på en tidning) och kika på så myk bättre. Sista avsnittet.

Imorn ska jag upp o dejta Favvolouise redan 9.30 :) berättar imorgon!

Puss o kram

Bullhjälpare <3

Kategori: Tankar

Har kollat på svenska hjältar och gråtit i två timmar. Vilka fantastiska människor det finns. All heder till er. Kan en liten tjej sälja bullar för 10 kr och rädda barn i Afrika så kan alla göra något.

Rensning pågår

Kategori: Tankar

Igår va jag på hellmans med Maria efter jobbet. Det va så länge sen och den här fikan uppskattade jag verkligen. Tog en laxmacka med färskost. God var den. Pratade i flera timmar o löste lite världsproblem och så. Tack tjejen :)

Träna hant vi inte men däremot en pw runt Ringvägen. Oxå skönt . Kikade på Grimm och somna sen i soffan.

Fredag idag: ja rensar. Tidigare i våras tog jag tag i skiten. Eller det va faktiskt maria som hjälpte mig för kunde inte börja lixom. Tre högar sa hon "släng spara kasta" plagg efter plagg gick vi igenom galge och hylla efter varandra.

Jag har slängt och sålt kläder i ett drygt ett halvår.. Och nu är det dags för smycken och sjalar. Jag rensar allt nu och det är så skönt. Så myk pengar som man har spenderat. Skulle vart svinrik annars ju ;)

Så det va det.. Nu har ni hört en shoppoholics bekännelser haha

Snart dra till jobbet o slå in julklappar.

Nyklippt

Kategori: Tankar

Linda är så duktig vet precis hur jag vill ha mitt hår. "Tjockt, fylligt och fräscht lixom" haha brukar säga så. Så nu är jag julfin. Ska bara slänga i en toning oxå men när ska jag ha tid med det..?!

Lite lunch nu och sen iväg o jobba.

Dagens citat: om man visste hur myk ens tankar styr ens liv så skulle man inte tänka en ända ond tanke. Word!

Avslut: puss <3

Tjejkväll

Kategori: Tankar

Efter jobbet hoppa jag på bussen till spindelplan. Man åker ju aldrig buss så knappt ja visste vart jag skulle av men dt löste sig.

Hade köpt med mig vita tulpaner som en försenad inflyttningspresent(dom har bott i huset 2 år.. )och Julblomma.

Carina o Patrik bor verkligen i ett hus. Ett jättefint stort hus. Wow! Så Carina hade fixat lite julmat o annat gott. Har haft en väldigt trevlig kväll med Carina och Lina. Och Ludwig såklart som precis har lärt sig gå. Oxå wow:)

Totalt två wow.

Ny dag

Kategori: Tankar

Ligger fortfarande i sängen. Adventsljusen är tända och jag njuter av sovmorgon. Planen va pw med Louise nu på morgonen men våran lust dog igår när dt spöregna ute.

På tal och regn och mörker. Det är ju faktiskt ingen rolig tid nu. Mörkt när man går upp mörkt när man kommer hem. tacka vet ja sommar då kan man va ute länge och njuta.

Jag är myk mer spontan på sommaren, dyker det upp ngt kul ja då gör man det. Nu känns hemmakvällar mer på tapeten.

Hade ett långt samtal med Marcus att man mår ju ärligt talat bättre när dt är ljust och solen skiner. Man går lixom lite på sparlåga kom vi fram till.

Träning botar kom vi på. Marcus har börjat träna igen. Det är riktigt kul när han berättar ingående och exalterat vad och hur han tränar. Bra Marcus! Jag blir glad. Vissa har lättare än andra att bygga muskler, han är en sån, så han är snart på banan igen.

P.s. Idag släpps biljetterna till Coldplay 30 augusti. Snälla underbara fantastiska tomten ge mig en biljett i julklapp. När ska jag få uppleva dom? Egentligen.

Våran Londontjej såg dom häromdagen. Kul! Vi fick iaf en liten film på "dom bästa" gruppen på what's appen. Kan man va glad för lite kan man va glad för myk :)

Kvällsfilm

Kategori: Tankar

Efter jobb är skönt att sjunka ner i soffan med te och twilight på kanal5! Kan se första filmen om och om igen utan i tröttna. jag gillar allt med den helt enkelt.

Glad Lucia

Kategori: Tankar

Lucia utan snö. Det får gå ändå. Undra om dt blir en vit jul?

Gick o la mig kl 9 igår. Med huvudvärk och allt. Men nu mår ja bättre. Det va ju bra.. Spänningshuvudvärk.

Ska upp o välja vad jag ska klä mig i idag på jobbet. Vit enkel skjorta kanske. Vi fick ett ryck igår så började hänga om butiken tänkte fortsätta med det idag.

Jag har köpt skidjacka :) eller mamma har köpt.. Gick relativt smärtfritt. Man måste ju va snygg när man ska till alperna.

All This Way

Kategori: Tankar

Men 11 är snart slut kom ja på. Bara ett par v kvar.

ligger o funderar på vad som har hänt och va som inte har hänt under året.. Va som har fått mig o storle(även om det inte är så svårt ler åt det mesta)

Vilka fina och lyckliga stunder man har haft. Va som gav fjärilar. Gitarrer o fina armar vinner (generellt alltså)men dt visste ni ju redan.

Va som har gjort mig mindre glad. Ledsen. Och Arg. Faktiskt. Vilka nya underbara människor man har träffat och lärt känna under året. Vilka man ska glömma. Vilka som har kommit hem. vilka som finns djupt djupt i mitt hjärta.

Vart jag har rest o vad ja upplevt. Vart ja ska resa i framtiden. Typ nästa år. 2012 är framtid. Eller hur!?

Vad jag har lärt mig. Va jag har kvar att lära. Vad jag kan förändra. Va jag Inte vill förändra det som jag är nöjd med. Känner mig själv väldigt väl. Jag är stolt över den där Sandra. Du ska oxå vara stolt över dig sj!

Fotvård

Kategori: Tankar

En gång om året går jag till en fotvårdsspecialist. Fossingarna blir som helt nya. Men man måste själv underhålla dom under året. Så det har jag gjort idag. Fotsalt i varmt vatten, fil, salva o lite annat grejjs. Ikväll ska dom ja måla naglarna vinröda :)

Man lägger gärna pengar på att fixa händerna snygga men många glömmer bort fötterna. Minst lika viktigt.

Tänk va myk stryk dom får ta, dom bär ändå upp hel din kropp..varje dag. Varje år. Dom behöver omvårdnad.

Är det alltså därför killar ofta sover med strumpor på för att dom slarvar med filningen haha;)

Alperna

Kategori: Tankar

2012 ser bra ut so far..

Jag börjar med lite semester. 23 mars blir det skidsemester i österrikiska alperna :D Wiee! Ska bli riktigt kul.

Bussresa, så ändå hållhaken är att det blir minst 20 pers annars blir resan inställd. Vore väldigt trist alltså. Då blir det nödlösning..

Det är säkert 10 år sen jag va i alperna. Då i Schweiz och Verbier med Emma:) det va coolt o åka på 3500 m höjd. Puckelpist ska tilläggas ;) då ligger Åreskutan i lä.

Så nu behöver jag verkligen nya skidkläder. Blir att besöka alla stadens sportbutiker.

Julbakning

Kategori: Tankar

Pepparkaksbakning idag:) har gjort änglar och prinsessor. Superfina!

Jag är ledig i helgen och det är verkligen jätteskönt. Va på julpasset igår på Friskis.blandning av alla klasser. Jädrar 80 min o idag känns det i mina armar och ben kan ja lova. Styrkan är inte på top just nu. Får bli ett nyårslöften kanske.

Marielle ska firas i Sthlm ikväll. En hel massa tjejer ska till henne. Men ja va tvungen o avboka.

Idolfinal

Kategori: Tankar

Amanda Fondell är mim vinnare. Alla gånger. Grym tjej alltså.

Jag lever

Kategori: Tankar

Musik musik musik! Kan inte leva utan. Det är typ som min täckmantel. Blundar och försvinner iväg en stund.

Och kramarna. Kan ja inte heller leva utan. Om någon klappar lite i mitt långa hår samtidigt kan dt inte bli bättre.

Fin ekvation. Musik + kram + klapp = sant. Sorry jag svamlar bara. Men ja tror ni förstår grejen.

Fundrar lite på en helt ny blogg. Ungefär som "nytt år ny blogg.." fin slogan. ska brainstorma lite namn. Puss

Paus

Kategori: Tankar

Hej kompisar!

Det blir bloggpaus. Vi hörs om en vecka eller två. Vi hörs på självaste tomtedagen. Eller nästa år.

Ledig

Kategori: Tankar

Tog en rejäl sovmorgon imorse. Värd det tycker jag. Men sen upp och äta stadig frukost o ut på stan. Klappjakt! Igen. Köpt några till nu så det tar sig;) lite kvar bara! Sett så fina kläder till Ella! Ska springa till Lindex o tigga kartonger.

Även hunnit tvätta och gå till second handbutiken. Nu dricks det kaffe och bara njuter faktiskt. Tänkte spela super Mario. Skönt. Träna borde jag göra men faktum kvarstår, jag gillar inte riktigt passen som är på mån. Hm!?

Sen vare nyhår snart! Jag är så dålig på att planera sånt. Det är faktiskt en liten brist hos mig. Det ända jag vet är att jag ska vara ursöt i klänning:D Man tycker att det är god tid till nyår men sen är man där lixom. Sen är nyår generellt överskattat. Tycker jag. Skulle lika gärna kunna placera mig långt uppe i fjällen nånstans med min skumpa. Själv. Men inte ensam. Det är en viss skillnad där.

Men nu så kanske det finns lite planer, 4 veckor. innan. Framsteg. Och hopp om planeringsframtiden he det här kan bli riktigt nice. Men vi får se va ja bestämmer mig för och hur saker o ting löser sig. Förhoppningsvis till det bästa. Då mår man bra <3

Kärlekssmart

Kategori: Tankar

"Hela 62 % av alla tjejer håller koll på sina ex via Facebook. Helt okej. Men om du har svårt att komma över honom så kan det bli jobbigt. Om du inte kan undvika att följa hans uppdateringar så va snäll mot dig själv och ta bort honom som vän. Ditt hjärta kommer läka snabbare"

Va har vi sagt tjejer dt här med o va naiva! Inse förändringen för han va garanterat inte värd dig ändå du vet <3

Julbord #2

Kategori: Tankar

Yes julbord igår igen. Andra I ordningen för i år. Den här gången på Voyage med VM. Vi hade riktigt trevligt. alla va så nöjda med kvällen. Ullis och Therese skulle festa vidare men jag kände inte för nån extraordinär utgång.

Jag valde mjukisbyxor, film, godisstämplar och kramigt sällskap istället. Trivdes bra.

Jobbat idag. Att slå in julklappar är kuuul:D alla blir lite extra rara vid jul. Kunderna är lite mer lättcharmade då.

Hemåt sen. Fixa o trixa för glöggafton med la familia, favvo moster o Ilze. Hade lyckas få med det viktigaste på en glöggkväll. Så mysigt att ha alla hos mig<3 sen spela vi Wii - Just dance! Jag dör tur att man vågar bjuda på sig själv alltså:)

Ett gått skratt förlänger livet.

En helkväll

Kategori: Tankar

två jobbpass igår(trodde på riktigt att jag skulle somna på cykeln igår när ja åkte till maxi) men jag kom fram! sen hemåt och bli snygg för VM.

Efter allt detta kom Linda med bil och plocka upp mig för att åka i handla( återigen Maxi) det är så himla kul att mina arbetskamrater inte känner igen mig i mina vanliga kläder haha jag köpte verkligen en hel låda med juleskum :D

Drog ner på stan i skildes åt en stund för att köpa hämtmat. Linda sushi och jag Rhodos. Vi sjönk ner i soffan med mat, årgångsglögg, tomteskum, lussekatter och ben&jerrys. En riktigt skön fredag.

Sen kika vi Idol såklart. Jag undrar fortfarande hur jag aldrig har lyckas höra den först låten som Robin sjöng - dedication to my ex. Dödsskön ju!

Sådär, min fredag. Slutet gott...<3 nu upp och jobba igen. Känner mig som ekorren i hjulet. Typ.

Grimm

Kategori: Tankar

Sitter o kollar på nya serien Grimm på 6. Har ni sett den!?Tycker att den är helt ok. Om man nu gillar konstiga odjur som begår mord. Kolla vet ja!

Och alltså Känslan när man sitter där i soffan och kommer på att jag har värsta gräddtårta i kylen från mammas kalas. Det mina kompisar är lycka! :D

Fick träffa både Ella, Maja och en ny liten valp i släkten i tisdags. Han heter Gallas. Mina kusiners nya lilla vovve. Supersöt. Prinsess Ella kan gå nu om man håller henne i händerna. Hon va Så fin i sitt lilla rosa hårband <3

Jag har vart så otroligt trött idag och frusen. Vart på två jobb idag. Trots dunjacka och dubbla tröjor så fryser hela kroppen när man måste cykla så här på vintern. Efter VM passet va tanken intervall/flex som ja älskar men inte en chans. Gick hem o sov 2 timmar. Sen blev jag lite piggare o slog in en julklapp. Mys. Du kan va mys..

Nu börjar Grimm igen...hi.