Sandras

Sommar I Sikte

Kategori: Tankar

dagen har rullat på i en salig fart. joline och jag fick upp en hel del nyheter idag och ändrade om lite. vi är så produktiva när vi sätter igång, en ide leder ofta till en annan. hur ska jag klara mig... <3

jag sprang upp till gina på lunchen, köpte såna där bandeau toppar. 59 kr/st. en svart och en vit. alltid bra att ha i garderoben. nu kanske inte jag är sådär supertuff och bara har den men under transparanta kläder är det finfint.
och sen tänkte jag att dom får följa med till grekland oxå! snaaaart sitter jag på balkongen med en drink!

riktigt trött tjej efter stängning idag men jag tackar aldrig nej med en pw med rara louise! så himla skönt att komma ut när man vart inne hela dagen. det va en ljummen sommarkväll runt brandholmen. vi kom på att vi vill göra så myk, hur ska vi hinna. tur att sommaren är lång o att den knappt har börjat :) förra sommaren va så bra frågan är om den här kan bli bättre?! jag bestämmer att den kan det.

natti! imorn fm ska jag låna bilen oh fixa o trixa med lite saker. puss

Ella <3

Kategori: Tankar

helgen har varit braaaa! jobbat hlea helgen, men hant med att festa igår iaf. vi va på förfest hos sanny. trevligt! sen c&d. massor med folk och jättevarmt. herregud, man skulle ju uppskatta ac alltså.

marielle va hemma, planen va att jag skulle möta upp henne ute men vi såg aldrig varandra förrän i dörren när dt va dags o gå ut. huvudsaken ja fick krama henne : )

men är verkligen helnöjd med gårdagen, bra folk, roligt folk! jag gillar det.

det är rart. puss.

efter jobbet idag blev jag hämtad av marcus och sen åkte vi till svalsta o firade mors dag med kusiner och m&p. ett gäng ananaspajer och jordgubbstårta senare va ja belåten. men det bästa va ändå Ella. Andra gången jag träffar henne, jag är lika kär. Vuxit men fortfarande liten tjej med dom största blå ögonen o världens längsta fransar. bebisar brukar inte va direkt fina faktiskt men det här är en vacker bebis.

dt är så patetiskt så man blir ju nästan arg.

Nytt

Kategori: Tankar

blev en hel del handla av häromdagen. kul! älskar dom marinblå shortsen.
nu ska jag snart checka in på vero moda och ikväll kan det bli ett besök på krogen. är lite sugen faktiskt. 


 

Härlig Morgon

Kategori: Tankar

Inte så dumt att öppna dörren och vakna till det här fina vädret imorse!
det är så grönt överallt. sommrarna är fina.



Måste visa en bild på Kenzo, han hade vart på hundspa. Klippning, badning, filat sina klor. Han luktade parfym och man ser verkligen på honom att han känner sig lite extra snygg. Det lilla gula på hans huvud är en gul rosett som han fick när han varit där. snygghund!

En Vanlig Dag

Kategori: Tankar

jobbat och slitit idag. så här är det, maxi kanske inte är min livsplan när det gäller karriär (vilket dom vet) Men personalen som jobbar på special är helt underbara. så myk kärlek. alla blir så himla glada när jag kommer o gästspelar lite då och då :) så drivet är helt enkelt arbetskamraterna, fria händer och pengar. jag har alltid gillat pengar. när jag va liten va det till exempel alltid jag som fixade gräsmattorna här hemma, 100 kr per gång. sen förde jag lite bokföring över det där. blev även en hel del målande, fanns alltid ngt att måla. många bäckar små.. 

idag fick vi en ny klänning på baby. en klänning bidrog till att jag hängde om hela babyavdelningen. det är så kul att hänga om! sen när jag va klar där susade jag nerför backen och iväg till nästa jobb. En helt vanlig dag med andra ord!

för övrigt fick vi in ett fint sommarlinne på VM idag med en axel ni vet. leopard och i schiffongtyg. 150 :- jag hängde undan ett...såklart..

jag har hamnat på landet ikväll. ska sova här inatt för mamma och jag ska upp skapligt och iväg till norrkpg imorn. det ska handlas sommarkläder till resan om man nu hittar ngt. mysigt ska det bli i vilket fall. luncha och fika. jaa en riktig tjejdag!

nu ska jag undersöka hotellutbuden vid arlanda så kasnke pappa slipper stiga upp i ottan med oss. vi får se.
ha en braaaa kväll!

puss på dig

Amazing

Kategori: Tankar

sry har inte haft tid att skriva dom senaste dagarna. vad hände i helgen? jag jobbade, lör och söndag. i fredags efter jag hade stängt gick jag hem o dog. huvudvärk från halv 2 till 20 va inte så skönt. anatr att dt va pga av lite stress blandat med lite annat. så sessan somna tidigt i soffan.

vaknade pigg på lör iaf. våran stereo på jobbet är trasig. nhäää? suck! man är så van med musiken men sen kom joline med räddningen. eller rättare sagt jesper fick komma o dona lite. Killar kan :) en kabel och lite inställningar senare kunde vi lyssna från mobilerna. YES!!!! ren lycka.

sen på kvällen cyklade jag till joline. grillning i parken och rosé. väldigt gott måste jag säga. blev lite småkallt så flyttade in rätt snart. men vilken kul kväll jag hade. alltid trevligt att träffa nytt folk :) alltså det va länge sen jag skrattade så myk, det gick inte att inte skratta. underbart! sen vare det där med killar som spelar guitarr. sluta ;)
jag hoppade över utgången, krogen finns kvar. jag va så nöjd så med kvällen ändå.

söndag: fick äntligen tid för att träffa min elin efter jobbet. vi gick en pw sen hämta vi thai. mums! oxå väldigt mysig kväll. vi satt och pratade och flumma i timmar ;) det är rart det! sent om sido avslutade jag söndagen med prommis med mohamed innan han drog till olso igen. oxå rart.

ska sova snart, kör delade turer imorn med precis som idag! jag ÄLSKAR stockholmsbacken. verkligen. puss.

Favvo M

Kategori: Tankar

invetering idag då, vi började tidigt minsann 7 för att vi ska ha tiden att hinna klart innan öppning. ullis och jag gjorde den noggrannaste inv ever idag. så nästa gång kommer den att bli perfekt. inga diffar här inte. va rätt trött när ja kom hem halv 7 men lite mat så va man pigg igen.

sprang på en favvoperson idag efter jobbet. marcus! har inte sett han på flera veckor ju. saknar honom. vi är ett bra team, lillbrosan och jag. inte för att han är så liten varken till ålder lr längden, alla har alltid trott att han är storebror men men glad blev jag iaf! omringa dig av människor som ger dig såndär härlig energi. då mår man.

nu: sova. ska jobba på maxi kl 8 imornbitti sen hem vid lunch o rusa in i duchen o vidare till vm. kläderna är redan framtagna så man slipper sånt problem lagom till nästa jobb. sen är det helg, det blir bra ;)

PUSS

What The Hell

Kategori: Tankar

sähär dåligt vill jag aldrig mera sova. ska pipa iväg o skaffa elin klings tidning STYLE BY #2 o försöka sova.
godnatt då.

i helgen kommer elin hem! det här är min favvobild. sommartjejer.

My Heart Is Refusing Me

Kategori: Tankar

på begäran av louise. "uppdatera bloggen". I will. allt för dig vännen ;)

nu ska vi se hur min lördag blev. det blev först jobba av. sen träffa ja marielle.
efetrsom vi inte befinner oss i nån storstad. alls. så stänger ju allt 4. så då går man till voyage.
rätt soft att sitta ute där kom vi på. det va verkligen ett halvår sen hon och jag sågs. två timmar kändes som 5 min. naww fina tjej.

sen hem och slänga sig i duschen. på med sötansiktet och föna frillan. allltså jag är så snabb nu förtiden att fixa mig. hemligheten? bra hy och bra hår! tog första bästa tunikan som dök upp i min megagardrobsrensning. hur fin som helst. men totalt glömt bort i allt kaos som det har varit i garderoberna... och converse och skinnjacka försås. classic! redo för ifallatt det blir dansa av. lite mellokoll hos lousie sen blev det mera fest hos ida h.

efter lite tvekande på utgång så tänkte jag, va fasen jag har ju faktiskt duschat, klart jag ska ut!! sagt och gjort...vi gjorde ett tappert försök på tellus men njaa det kändes inte ok, nog för att jag såg ngt fint men vi drog vidare till C&D. gräset är ju alltid grönare sägs det..

Bättre! myk folk! och när hörde man Pakito senast. 2005! eller leila k lixom... men det gör inge. sjukt kul, svettigt men helt klart aslyckad kväll. kan tänka mig att gå ut igen. faktiskt.

igår va det återigen måndag. jobbbbaaaa! sen pass. medel 75. å herregud. va inte magen redo för beachen tidigare så blev den det. inte nog med det, pw med maria direkt efter. sen sov jag gott...

vem kunde ana att det skulle gå såhär? allra minst jag. antar att det är som sången. som allt annat. det är myk sånger i mitt liv.

va långt det blev men hoppas du är nöjd med uppdateringen louise <3

Popular

Kategori: Tankar

idag har jag ungefär 0 i röstförmåga. men vad gör det om 100 år... och jag är helt säker på att den här röstförmågan är resultatet av en BRA kväll! bortsätt från det är ja pigg och fräsch idag. mer om gårdagen ikväll kanske för nu ska jag sälja kläder.

...it´s possible

En Dag...

Kategori: Tankar

fick en tanke igår men jag avstyrde. alltså varför skulle jag?

jag har lyckats dra mig upp från min sköööna sessasäng. jag har skaffat liiite vuxenpoäng idagarna, SN i 3 månader. mamma o pappa fick ett sommarerbjudande att ge bort tidningen till "en vän". jag är vännen för 59. man tackar. så tidningen och kaffe. (och kladdkaka. scchhhh;) fint.

hade världens konsitgaste dröm inatt, den innehöll en magastor studsmatta, ett lepsyl och en underbar klasskompis. haha. sjukt. på ett bra sätt. lepsylet antar jag va med för att jag är BESATT av produkten. klasskompisen för att ja saknar honom massvis men studsmattan? fattar ingenting.

börjar jobbardagen klockan 12 sen ska jag fika med marielle som är hemma i helgen. det är rar tjej om nåt och skrattar gör vi i princip hela tiden när vi ses. hon bor på söder nu förresten, känns som alla hamnar uppe i stan tillslut. ett natuligt steg. ALLA möts där. som en ända stor jättereunion.

får se om tiden räcker till för en löptur i ikväll oxå innan första glaset rosé ska avnjutas. är lite sugen på dans men vi får se, är ju inte direkt så att man missar ngt. been there... det här kommer iaf bli en bra dag. 

tillsist skulle jag vilja skicka lite kärlek till Gbg. ska verkligen försöka ta mig ner i sommar <3

What About My Dreams

Kategori: Tankar

igår vare ju onsdag. alla vet ju vad det betyder i mitt liv. ledighetsliv. skönt liv :)
jag hade faktiskt en väldigt bra dag. handlade lite, sen låg jag nere på innegården o solade mig.
har man en innergård mitt i stan så ska den väll användas oxå. förstås.

men sen. så mötte jag upp louise. vi började på aktersnurran och mjukglass med minimaränger. söta maränger faktikst. sen pw style runt brandholmen och tillbaka upp på stan en bit. man kan verkligen gå hur långt som helst när man går två.

och idag på min morgonrunda sprang jag på carina med bebis ludwig och lina och hennes lillsessa tilda. tilda är så rar, rosa kläder och blont hår. hon blev lite kär i mina turkosa naglar. jag blev kär i henne.

idag gick jag utanför boxen så att säga...hant nog inte med själv att tänka jag sa bara "jag är intresserad..." och tack vare att jag sa så här har jag gått runt med små leenden hela kvällen. ibland är det skönt o släppa tanken, jag börjar förstå att det blir bra ändå. det va ingen big deal. alls. men på rätt väg tror jag. det måste det ha vart eftersom jag ler åt det. MEN med dom bästa peppande tjejerna i världen blir saker o ting inte lika svåra. kärlek. 

för övrigt

skulle ja i princip kunna döda för att få åka till london o se swedish house mafia. drömma får man va? en del av drömmen slår in iaf, för jag ska ju till london i sommar :)

Hjärtan

Kategori: Tankar

jag är på gång nu. jag känner det. snart så. hejja.

är inte världen bra liten? eller är det bara nyköping som är pyttelitet. alla känner alla? känns som alla är släkt med alla. oxå? nej det är inte så bra.

sitter o återupplivar sommaren 10 med tinie tempha - pass out. den är bra faktiskt. väldigt myk 10 där. MEN
den egentliga anledningen till varför jag lyssnar är för att spotify har blockerat ALLA mina favvo snart. "uppgradera gärna till premium så kan lyssna mer än 5 ggr..." 

alltså - ngn/ngt är för snygg för mig! det satt långt inne att skriva, ta det bara som en jätterar komplimang från mig :D

natti blogg-läsar-gänget. puss oxå.

Finns Det En Så Finns Det Flera

Kategori: Tankar

jag har har vart ledig i helgen. det är skönt. solat mig lite, fast jag har ju lite svårt för att bli brun, mest röd, jag hon som måste ha spf 20 ni vet... och fräknar. när solen kommer på näsan kommer fräknar. tur att det bara är lite fräknar. på riktigt tycker ja inte att brunast är snyggast, är rätt färgstark ändå :P

nu ska jag dra till jobbet, ikväll ska det tränas. puls, springa eller pw det återstår att se. men träna ska jag. då mår man bra.

jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte

jag vill shoppa. en massa saker. ge mig massvis med pengar. är det bara jag som har haft så himla myk konstiga utgifter senaste tiden. vad hände? att plugga skadar sparkontona, det är svårt att kunna sätta stillbaka när man har lånat därifrån när man pluggar. jag vill inte behöva prioritera vad jag ska köpa. men jag valde att plugga vilket va helt rätt men nu måste jag prioritera ett tag.

jag vet inte. puss

Satan I Gatan

Kategori: Tankar

vilken härlig dag det är idag. nu ska jag ut i solen igen. även jag skulle vilja bli lite brun iaf..
det är bra o grunda lite inför semestern. det närmar sig. ingen är lyckligare än jag för dt.



Tatuering

Kategori: Tankar

Tanken har slagit mig tidigare. Att jag vill ha en tatuering. Sen kom jag på att nej det vill ja inte alls ha. Fint på andra men inte på mig. Nu är ja lite tillbaka i den första tanken, det kanske visst är snyggt på mig?

imorse innan jobbet va mamma här och bokstavligt talat räddade mina fönster. tvätta dom alltså. nu ser jag ut, dom glänser verkligen. så just nu andas min lägenhet vår och storstädning. allt i hela lägenheten doftar ajax.

efter jobbet, lååång och skön pw med louise <3

What´s Uuuuup!

Kategori: Tankar

jag kanske va en utav dom sista i universum som skaffade whats up?!
linda va t o m tvungen o ta ton. ha "sandra, du måste fixa. du har missat hela konversationen" ;)

PANIK!

Vilken konversation? har ja missat ngt asviktigt här?

lika bra, lika bäst o fixa appen. ibland är det bara så svåååårt att få tummen ur lixom... känner ni igen er?
Så nu har jag dom där. I en lite grupp kallad "dom bästa" tom åsa från london är med. är inte det underbart! har skriver vi allt och inget. I landsproblem, hur vi mår, hur vi inte mår, livsviktiga saker och oviktiga saker och så vidare... uppdaterade o klara om allas 5 liv. det allra viktigaste är att dom finns där. I den lilla "dom bästa" gruppen. Bara ett knapptryck ifrån. Då mår man.

KÄRLEK ALLTSÅ.

Magazine

Kategori: Tankar

Ni får ni säga och tycka lite vad ni vill om den här tjejen... MEN innan ni yttrar er så kan ni ha i åtanke att hon äger fyra egenstarade företag och sitt första starade hon när hon va 16 år. coolt faktiskt. 

jag har iaf köpt hennes tidning som lanserades idag. den ska vara väldigt inriktad på karriär. gillar verkligen att läsa om människor som inspirerar och som har lyckats med det dom gör. tidningen trycker oxå på att drömma och att våga göra verklighet av sina drömmar.

för jag hoppas att alla ni som läser min blogg har drömmar och mål i livet? så vem vet, jag kanske får köpa eran tidning en vacker dag.. puss o godnatt

 

Love In Rain

Kategori: Tankar

jag somna på soffan igårkväll. Tlötttt. mitt i CSI oxå. Orutin. Missade hela upplösningen men åhh.

har precis kommit hem från en springtur. nog för att det snöar??/regnar idag men det är det bästa löpvädret. på riktigt.. lite frukost på det här så ska man nog klara den här dagen med. finns det ngt godare än Keso o avocado på knäckemacka + vaniljyoghurt. love it.

snart iväg och vika kläder igen. och ikväll ett medelpass. hejja mig. 

för övrigt: det blev ingen volangbikini. kändes inte helt hundra. men sprang på en annan. tycker att utbudet är lite si och så i år. kollat överallt. hm, gina, lindex, jc. you name it. men den här känns iaf bra och sitter framförallt braaa. färgen blev lite weird på bilden, den är mer lila i verkligheten. nu kan jag åka till stranden.




  

Löpträning

Kategori: Tankar

friskis va stängt idag. trist. men då kom jag på att jag ska testa o springa, gör jag inte så ofta. inte så långt alls, bara ett par kilometer. det får räcka annars blir jag lite uttråkad. men det gick ju hur bra som helst. min grundkondition måste vara helt ok kom jag på. härligt. det blir mera springa av men då måste jag köpa ett par löparskor... det här med bra skor alltså...suck men bra trots allt.

har jag sagt förresten att jag sprang tjejmilen på lite drygt en timme. bakis. dagen efter min arton årsdag. det va en spännande upplevelse :P 

så ut på vägarna med bästa musiken och spring vettja! jag har blivit kär. i musik. igen. i veronica maggios nya album. jag blir lätt kär i musik. så nu blir det myk maggio. mums!