Sandras

Betald

Kategori: Tankar

Nu är hela resan betald och klar. Värd varenda krona även om den vart lite dyr.. Men vad gör de om hundra år?!

Jag längtar ihjäl mig nu till 23 juni. En vecka då min största ansträngning är att ta mig till hotellfrukosten på morgonen och sen vidare i flipflopp ner till stranden i finaste bikinin.

Skööönt! <3 <3

Streckläsning

Kategori: Tankar

VU

Kategori: Tankar

Idag har hela if nyk, många medarbetare är det, vart på Pelles lust hus från kl 2. Vi har haft avrapportering av VU (verksamhetsutveckling) hela em. Spännande att lyssna på alla idéer.

Så nu har man fått träffa ledningsgruppen oxå. Efter det fick vi buffé och dessert. Mums. Slipper laga mat ikväll;) Himla skönt alltså.

Idag insåg jag faktiskt på riktigt hur framgångsrika vi är. Det är kul att vara en del av allt. Det går åt myk energi det ska jag inte sticka under stolen med och jag är helt slut när jag kommer hem från jobbet men det är för att jag verkligen gör mitt yttersta för att lära mig och bli så bra som möjligt.

På fredag är tanken att vi ska ha TC(träningscenter) med Ronja :)) ser fram emot de. Allt som gör mig till en bättre säljare är bra grejjer.

Regn ikväll betyder tv heeeela kvällen. Rart.

Söndagsmiddag på Forsen

Kategori: Tankar

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1096453/images/2012/pic_199503673.jpg" class="image">

22 årig bröllopsdag

Kategori: Tankar

M&p firar bröllopsdag idag 22 år! Många fina år. Vek mig av skratt när dom berätta att jag 3 år gammal skulle sitta själv längst bak i kyrkan. Man såg bara en liten vitt hatt sticka upp bland bänkarna haha Självständig och envis redan då:)

Ny säng

Kategori: Tankar

Jag slog till. Har funderat länge nog. Allt tog 20 min. Snabbt och lätt. Fick ett helt ok pris ändå tycker jag.

Blev en mjuk gavel med vitt tyg. Den ska specialbeställas så den kommer om ett par veckor:)) fint blir det iaf!

Sovmorgon

Kategori: Tankar

Att sova till halv 9 är väldigt bra för att vara jag:) så det känns skönt att få vila ut lite. nu ligger jag i sängen och dricker den absoluta bästa kaffet, Morgonkaffet!

Tvättmaskinerna är igång, lägenheten ska städas, mat ska handlas, EM ska ev besökas. Jag är ju på sängjakt (fortfarande) har vart det väldigt längesen nu känns det som. Men jag blir på riktigt för snål för sängar är inte billigt alltså.. Bara en gavel kostar ett par tusen. Vi får se.

Snart efterlängtad pw med Nettan. Hon hade knallat runt "hälsoslingan" häromdagen så den får de bli med favvomoster<3

Igår firade vi min kusins flickvän 30 år minsann. Riktigt trevlig kväll! God italiensk buffé och rödvin. Ella växer. Världens snällaste tjej <3

Annars då, jag lämnar ut direktnummer hej vilt på jobbet till kunder som ringer och blev kallad "serviceminded" och "charmtroll" av två andra kunder igår haha charmtroll lixom tack då:)

jag börjar sakta men säkert slappna av lite på jobbet. Men Det är otroligt myk att sätta sig i men man kommer långt på vilja och tillit här i livet <3 sen har jag läst att det tar 10 000 timmar att bli expert på någonting så jag måste ha lite tålamod oxå.. Den biten jobbar jag på.

Ha en mysig lördag alla fina readers.

Fredag

Kategori: Tankar

Ska bli skönt med två lediga dagar nu känner jag. Veckan har gått lite upp och lite ner. Och när det gör det sover jag dåligt. Sömnen som är asviktig för att orka.

För det mesta älskar jag den där fantastiska tjejen Sandra men i henne finns det oxå en lite jobbig åskådare som dyker upp titt som tätt. Fröken Prestationsångest. Va gör du i min lilla kropp!?

????

Kategori: Tankar

Vad är att lyckas? Egentligen?...

Löparkompis sökes!

Kategori: Tankar

Jag är verkligen inne i ett springflow alltså:)) Ett par km räcker. Det får inte bli för långt för då kommer jag tröttna..
Känner mig själv väldigt väl.

Sen är risken att man skadar sig oxå högre om man kör får hårt. Vill inte ha ont i mina benhinnor som jag kan få ibland.

Så haka på om du orkar vettja:)

Måndag

Kategori: Tankar

Alltså annelies konditionsaerobic gör vilken sessa som helst lycklig:)) när jag blir stor ska jag bli lika grym som hon. Hennes pass gjorde min dag lite bättre..

Utvärdering

Kategori: Tankar

Har vart på pw med Louise idag. Är så glad att hon finns. En genuint underbar tjej<3 det va riktigt skönt ute!

Ha haft en spiknykter helg. Vilket känns bra fick räcka med förra:P

Om jag ska va ärlig så är jag lite ut banan. Men bara lite. Och då är det extra viktigt att ta hand om sig själv. Så därför gick jag till hm och köpte två superfina sandra-plagg. 149 st.

Nu längtar jag extra myk till sommar så jag kan matcha med jenasshorts. Mamma påminde mig idag "snart gumman får vi åka utomlands och njuta en hel vecka"

Har funderat på lite olika saker. Jag kanske har varit naiv. Vill inte va det. Ovärt. Bättre att inse och förändra istället. Förändringar är bra.

Jag saknar min vän Elin. Hon bor så långt borta ibland<3

Hunger games

Kategori: Tankar

Vart ute på en springtur. Va lite motvind men kändes bra ändå.

Lite dusch och nagalevård snart och sen ska jag se nya serien Alcatraz som jag missa i måndags.

Då vart man bjuden bio istället hunger games :) helt ok. Påminner om Twilight på något sätt tyckte jag. Utan vampyrer. Så den kan jag rekommendera.

Löpning

Kategori: Tankar

Blev en springtur efter jobbet hant inte till passet. Stress är tabu i mitt liv så jag ringde snällt och avboka. Men springa gick riktigt bra. Det va kul:) och värsta bra grejjen när man sitter framför dator 8 tim. ska passa på att ta lite fler rundor i helgen.

Tack Elin för art du är mitt största stöd <3

Jag måste lära mig en sak: att man inte kan allt på en gång. Jag har alltid haft lite svårt för att se mina bra prestationer som jag gör/gjort.

För om jag tänker efter har jag åstadkommit mycket som jag är stolt över men problemet är att jag inte alltid ser att det bra nog.

Ska sova på saken. Och drömma om andra saker. Fina saker.

Hej!

Kategori: Tankar

Gud va dålig jag är på att blogga. Men hela påskhelgen har gott i ett vill jag lova. Dagarna sprang iväg. Men jag har haft en riktigt bra påsk:) ska berätta mera.

Måste sova nu.. Upp kl 6. Börjar så sakta bli van med dom här tidiga uppstigningarna.

Sitter iaf själv på telefon nu:)) wow!! Det va mitt andra delmål. Det går bra nu. Gjort de två dagar nu. Myk frågor från alla kunder och myk som jag ska veta..
Men ett samtal i taget. Och jag lär mig nya grejjer varje dag.

"tack för ett väldigt trevligt bemötande" sa en kund idag måste betyda ngt bra iaf;)

Tack våran handledare och min forna EIME3-klasskamrat Frick för att han springer runt och hjälper oss nya när vi ser ut som frågetecken haha Han är väldigt duktig. Guldstjärna till honom:D

Vart på flow Tonic och rygg/mage ikväll en timme styrka så det lär ju känns imorn planen är pt power 75 imorn det ska jag orka - riktigt tufft pass. Men kuuuligt!!

<3<3

Kenzo

Kategori: Tankar

Glad påsk

Kategori: Tankar

Långfredagen

Kategori: Tankar

Härliga ledighet. Elin kom på besök till mig imorse. 2 månader sen vi sågs så det va ett kärt återseende :) vi gjorde scones och drack kaffe. gott va det!

Nu har jag ätit fläskfilé hemma hos mamma och pappa och dricker ett glas rött. Har en väldigt skön dag utan några måsten. Frihet.

Va i svalats igår och åt middag. Min faster är grym på mat. Så det vart en modern påskbuffe. Åt hur myk som helst och somna jag i en fåtölj haha matkoma or What:)

Jag va lika trött som Ella igår. Hon kryper runt nu och leker. Pekar och donar. Världens charmigaste prinsessa. Vi byggde lite klossar och läste lite bok. Jag tycker om henne väldigt myk<3

Jag ser fram emot morgondagen :D

Framgång

Kategori: Tankar

Jag dör av trötthet. Trodde det va ngt sjukt skämt att klockan ringde imorse. Sen är ja så fullproppad med info om typ allt som ökar på tröttheten. Givetvis på ett bra sätt men ändå handen på hjärtat jag är värld vin nu alltså. Och cider. Dubbelt:)) jag ska vara allt utom nykter på lör. Näråå;) inte så farligt. Men lite farligt. Kanske. Haha jag ska riktigt roligt.

Nu ska jag taktikvila 30 min och duscha mig söt och gå till fika.lillördag och allt. Träffa Marielle och gänget:)) kulkulkul!! Jag har Saknat henne. Förstås<33

Nöjd tjej

Kategori: Tankar

Va duktigt nervös idag alltså. Hade bestämt mig för att ta första samtalet idag. Och jag fixa de:)!!! Tänk va nöjd man bli över sånna här små saker.

man sitter visserligen inte helt själv jag pratade och en kollega knappade på datorn men de här är stort alltså!! Ett delmål.

Man måste bara över tröskeln sen går det fort. Men jag pratade CS direkt:D vilken är en stjärna i kanten! Snart sitter jag vid min egna dator. Mitt mål är nästa vecka. Hejja delmål. Hejja mig!!

Ska bli riktigt skönt att gå o träna nu. 45 min Zumba och 30 min styrkemix.

Kram

Hejsan

Kategori: Tankar

Godmorgon! Det är snö ute. Typiskt april. Men men det löser sig. Snön brukar ju inte ligga kvar så länge om den kommer nu. Det är bra. Ska traska till jobb snart. Sista dagen som vi nya börjar kl 9 imorn blir det 8-16.30. 8 är ganska tdigt känner jag rent spontant men man får väl gå och knoppa tidigare antar jag så ska det säkert gå bra.
Men det är kortvecka. Jag är verkligen ledig fredag lördag söndag måndag. OTROLIGT! och fantstiskt:)) Sen är dt ju påsk som sagt. hem kommer folk! då blir jag glad. Elin kommer onsdag och även marielle. Jag har saknat dom och Jag ska krama på dom. Så får det bli.
Ikväll ska jag träna. Haft en veckas uppehåll så det kanske kommer att kännas imorn. Dubbelpass. Konditionsaerobic och mage/rygg. ha en bra dag. <3<3

Nytt

Kategori: Tankar

Om man nu ska ut och springa så ska man man springa snyggt alltså:) nytt löparset fick det bli idag! Nu är jag redo