Sandras

The end

Kategori: Tankar

Årets sista dag. De är verkligen som dom säger - dagarna kan vara långa ibland rent av astråkiga men åren är korta. 
 
Med de sagt vill jag att ni tar vara på dom bra sakerna som händer och tar lärdom av dom svåra och tråkiga. Jag vill att ni härdar ut om ni har har dålig dag eller period.. För sen blir de bättre. Och jag hoppas att ni har skrivit era mål med nästa år, vi kommer ingenstans utan mål. Det blir lite plattfall. Inget är gratis, vi har heller inte tid att vänta på att något dyker upp. Vad önskar du dig inför ditt nya år? Bara DU kan veta vad du vill. Och bara du kan se till att det händer. Steg 1 är att TRO på att du kommer att lyckas. Steg 2 är att våga. 
 
Jag har skrivit mina mål som jag vill bocka av under 2013. Det är stora och små mål. Jag kan ge exempel på två små. Det första är att jag ska börja träna mera yoga. Den träningen kan jag tycka är lite underskattad idag men om man pratar med riktiga yogamänniskor så kan de verkligen förändra liv. Lite som hokuspokus ungefär. Och så får man en tajt kropp på köpet haha De andra är att jag ska resa till minst en ny plats. De målet är bestående, de följer alltid med varje år. Upplevelser berikar nämligen. Jag har även några personliga mål men dom är just personliga tyvärr.. 
 
Sen tror jag att mitt 13 kommer att handla mycket om jobb, inte så otippat eftersom jag ska börja ett nytt om en månad. Wiee!! Sen tror jag även att det kommer att handla om lägenheter. Om investeringar helt enkelt. Jag vill verkligen äga saker. Låter det konstigt?
 
MEN det viktigaste av allt är att vi får ha hälsan med oss och kära vänner och familj brevid oss. Om man har de så har man man mycket. Eller nej då har vi mest. Ingenting vara för evigt. Nånting kan hända när som helst men jag är nästan helt 100 på att de inte är idag eller morgon :) Nu vart det lite carpe diem av det hela menmen..
 
Nu mina vänner har vi bara festen kvar. Ikväll kommer jag att fira mitt år och allt det jag har gjort. Jag kommer att skåla i många glas skumpa. Du har bara en men en stor uppgift idag, du har ett ansvar och de är bara att ha så j*vla kul. Och det är inga svårigheter. Va snygga ikväll, om du har lösögonfrallor hemma - släng på dom oxå.
 
Sen när du vaknar imorn sådär lycklig är det ett nytt år och då kör vi igen med full fart. Vissa saker kasnke hör till 12, låt dom göra det då för det finns en mening med de oxå, för nu är det ett nytt kapitel som ska skrivas i ditt underbar liv:)
 
Hejdå vi ses nästa år (om ni fortfarande vill läsa min blogg såklart) och gott nytt år för tusan! Nu ska jag träna med världens bästa mamma <3
 

Överenergi

Kategori: Tankar

Och där va strumbyxorna inköpta oxå. Jag har faktiskt två par för annars går dom väl sönder en kvart efter jag kommit till festen. De är lite mitt liv nämligen. Så jag har helgarderat.  
 
Förkylningen känns mycket bättre, vilket är skönt och därav överenergin. Min prommenad vart nästan springa. Nu har jag ätit ägglunch och tänker gå och köra ett kickpass och de lutar att jag kör pt cirkel oxå. Jag har lite av träningsabstinens nu.
 
Mamma fick ett träningskort på sunlight i julklapp(min brorsa oxå för övrigt) så nu ska vi gå på en klass imorn med två instruktörer och en blanding mellan massor med olika träningsformer. De kommer bli kul + att jag får de bästa träningssällskapet. 
 
 

Våren är på ingång

Kategori: Tankar

Igår kom hmkatalogen i brevlådan. Den lättar verkligen upp vilket tråkigt väder som helst, vi går mot ljusare tider och det känns riktigt skönt tycker jag. För jag erkänner, imorse va det inte så skönt på prommenaden. Regn, snö, blåst, motvind och ingen räddade mig. Alls. Kändes som jag fick en timmes peeling i ansiktet. Väldigt obekvämt men desto skönare när man kom in igen. Så jag är nöjd ändå.
 
Nåväl, jag har redan hittat massa snygga plagg som gärna får flytta in hos mig. Dom enkla och bekväma kläderna är dom allra bästa för mig. För känner man sig bekväm så utstrålar man det oxå. Winwin.
 
 
Fina vår - du och jag kommer att bli bra kompisar.

Middag för 3

Kategori:

Igår träffade jag dom här rara tjejerna för lite middag. Blev faktiskt fika igen. Vi gillar ju o hänga där. Men den här gången blev de Loka som dryck till maten..

Snart är det vardag igen.. Åh kan inte alla bara bo här, jobba här, trivas här och aldrig åka tillbaka till sina städer så skulle jag bli väldigt glader tjej för jag tycker om att ha alla runt omkring mig. Tack på förhand.

Den som har vänner är rik utan attt veta om det <3 

Smytitt

Kategori:

Nyårsklänningen. Kommer att se ut som en liten långhårig bakelse haha men på ett bra sätt såklart.

Ledig

Kategori: Tankar

Det är så fantastiskt skönt att vara ledig. Jag njuter verkligen av varje minut. Igår va väl mest en liten pina (sjukt sliten) men de va då de. Imorse va jag på min pwrunda runt brandholmen. Prceis som gamla tider. Då man hade tid att gå på morgonen eftersom man började jobba vid lunch om dagarna. Sen blev blåbärssmoothie till frukost. Lyxfrukost och läsa sn i lugn och ro. 
 
Vad gjorde jag på juldagen förrsten?
 
Drog till Robin och Lousie och drack lite innan klockan blev 8 då vi hade bord bokat på Fika. Kvällens tips. Klassiker. Träffade myk trevligt folk. Tiden spnag iväg. Vips va klockan 2. Det sägs ju att tiden gör de, går snabbt alltså, när man har roligt:) Nu har vi bara den stooora festen kvar. Nyår kommer bli så sjukt kul!
 
Lyckades ta mig ur sängen igår för att möta mina älskingar Rebecca, Åsa, Linda och Jenny. Linda mådde inte heller så bra hahah brunch blev det iallafall. Den studen med dessa männsikor gör mig lite lyckligare <3
 
Sladda in på mitt andra hem Hm vå vägen hem och hittade lite snyggt förstås. Jag är guldkund på HM! Säg inte de till nån. Råkade gå in på Ver Moda oxå. Ångest. Tunn rea tyckete jag. Jag vände på klacken och gick därifrån. Väl hemma rev jag runt bland mina filmer och hittade Mean girls. Den fick de bli haha 
 
Men nu är det torsdag jag fortsätter min lilla tour. Ska träffa Maria idag för hellmansfika. Bäst att passa på att träffa vänner nu när man har tid. 
 
Dagens minus - halsont. Vilken gjorde mig tvungen att avboka PT cirker ikväll :( typiskt. Aja bättre imorn.
 
 
 

Slööö

Kategori:

Helt förstörd sen gårdagen. Om man festar med Robin och Louise får man räkna med huvudvärk med stot h och frossa men vad gör de när jag hade riktigt trevlig juldagskväll.

Jag måste gå och köpa en pizza alltså.

Uppesittarkväll

Kategori:

Är de dan förde dan så måste man tyvärr spela Bingolotto. Ingen tycker att de är kul men jag gillar traditionen så därför har jag köpte en lott och hoppas på storvinst..!

Lördag

Kategori: Tankar

Idag hade jag då bokat tid hos massören klockan 10.00 Jag går till Veronica på Kumari. 30 minuters total avslappning är en invenstering, kostar 320 kr så de är inte mycket pengar tycker jag. Det är en tröja mindre och jag behöver ändå inga mer tröjer.. och sen lurande hon på mig en olja som doftar citrus för min kropp va lite torr av vintern. Tydligen.
 
Sprang sen runt som idiot på stan. För jag va inte klar med julklapparna. Såklart. Men nu är alla inslagna iallafall. Jättelånga köer i butikerna och träffade lite bekanta som man inte ser så ofta bland annat Bettan min chef på Glitter. De va ett kärt återssende. Kul att se att hon och familjen mår bra <3
 
Sen träffade jag Elin. Är så glad att hon är hemma faktiskt. Vi gick lite på stan och hamnade sen på Hellmans för en mysig fika. Dom dagarna när man bara kan sitta och chilla är få nuförtiden. Blev upphämtad av pappa och nu är jag på landet. Vi har ätit middag och druckit vin till de. Väntar på att granen ska komma in så jag får klä den fin med glitter och röda kulor.
 
Köpte två julklappar till mig själv på stan - ett silverarmband på Lava och en leopardmönstrad blus på HM. Jag va tvungen. 
 
Nu är det jul igen.
 
 

Semester

Kategori: Tankar

Å vilken fin rubrik. Semester. Ledig 21 december - 2 januari. För jag har verkligen jobbat de här året så jag är värd ledigt nu.  Men låt oss blicka tillbaka till typ april. Jag kommer fortfarande ihåg mina fina delmål som jag satte upp för mig själv då.
 
Sen har det bara rullat på och se så bra det blev:) Men jag lär mig fortfarande nya saker varje dag på de där bygget. Jaha kan man göra så? Och det där hade jag ingen aning om? Och det är just den delen, förutom att hjälpa kunden såklart, att man aldrig blir fullärd.
 
Och sen rätt vare är så svänger livet litegrann. Något nytt kommer upp.
 
Det dyker upp en interntjänst vilket jag får komma på en intevju för och har nu fått reda på att jag har fått jobbet. Så från 1 februari kommer jag att arbeta som skadereglerare i andra sidan av byggnaden. Roligt. Att ha jobbat på sälj innan har verkligen sina fördelar, jag kan alla produkter; bil, civil, person och de är på KC allt börjar. Är du rätt försäkrad? Och de är nu de forstätter då kunden ska använda sig utav försäkringen. Spännnade. Det kommer bli utbildning och jag är astaggad för 13.
 
Eller som en rar sa - du har inte sökt, de är din prestation som har tagit dig hit. Jag börjar äntligen tro att så är fallet. Kommer dock sakna bästa gruppen för jag tycker om mina nuvarande arbetskamrater sjukt myk <3 Godnatt.

An unexpected journey

Kategori: Tankar

Jag har vart på bio med Marcus och en polare till honom ikväll. Hobbit. Riktigt bra. Tre timmar lång men kändes inte som tre timmar. Nu får vi väta ett helt år på andra filmen. Se den!
 

Godnatt

Kategori:

Astrött! Jul med Ernst fick bli de sista gör ikväll. Imorn är det fredag mina vänner.

2012 i bilder

Kategori:

Gick igenom bilder från mob, de här är lite av vad som har hänt under året.

1. Vann högsta vinsten på ett vinlotteri 2. Läste bok

3. Bytte gym4.Va på min första firmafest på Munchenbryggeriet 

1. Påskpresent 2. Införskaffade löparkläder i våras(cerise såklart)

3. Gick ca 749 st pw varav 740 runt branholmen haha 4. Ella fyllde 1 prinsessår

1. Besökte Varberg och bodde på Spa Kurorten; fantastsk helg med familjen.

2. Åt för myk godis de här årewt oxå (hopplös) 3. London - Hyde Park 2 året i rad. Fy farao va lerigt de va. aldrig varit så skitig alltså. 4. Drog till Mallis - Cala Millor (längtar till sommaren nu - vart bär de av nästa år?)

1. Tog lite egokort 2. Fyllde år.. 3. Plockade svamp. 4 Köpte 42 tv

1. Gjorde om hemma 2. Fixade med nagellack 3. två av födelsedagspresterna. 4 Va på min livs första konferense - hade sjukt kul :)

1. Sorterade papper hemma. Livsprojekt. 2 AW 3. Ego 4. "Välkommen till nya jobbet" - blomma

1. Ilze konfirmerar sig. 2. Vårfint i slottet 3. Kusinbarn nr 3, Lilla Nora kommer till världen.

4. Favvohunden Kenzo

1. säljvinster 2. Spårar ur totalt med lösa sudoko. 3 Plockar vinbär hemma. 4. Sommardag

1. Shopping från London 2. Melodfestivalen

2. Min SISTA shopping på Vm med personalrabatt haha 3. Ellas 1 års kalas

Kanske kommer mer bilder för de har hänt så himla myk mer nu när man går tillbaka i arkivet.

Onsdag

Kategori:

Kväll igen. dagarna går så fort. Har jobbat 10-18.30 idag. Ringer ganska myk tycker jag för att vara dagarna precis innan jul och allt. Men de är ju bra gör de är ju därför vi är där - för att hjälpa till.

Gjorde en kycklinggryta till middag,men om ja ska va ärlig så va ju ungefär 0 i hungrigsgrad. Men jag måste ha matlåda imorn så de va därför ja ordna.

Sen ringde jag mamma, vi diskuterade vad hon behöver köpa hem för ingredienser så ja kan julbaka på lördag:) pysselpyssel. Sen ska vi klä granen och dricka glögg. Mysigt med jul.

Har även gjort en fördelar/nackdelar - lista för en sak. Jag gör ofta sånna listor när jag behöver ta beslut. Summan är att även den här gången väger fördelar mer. Bra då vet vi de oxå.

Men innan ja kan ta jul ska de jobbas två dagar till. Fullt ös! Sovmorgon till 10.30 imorn. Nice.

Snart får jag träffa massa fina vänner oxå. De är nog de bästa med den här tiden - nu kommer alla hem. Och kroppen blir lycklig(are)

Det finns ett ordspråk som ni säkert vet - hellre några nära än många bekanta. Jag tror att ni alla delar den uppfattningen om vad riktig vänskap är.

Löning på fredag :D

De va allt som jag hade skriva om inget egentligen. Nu ska jag kolla på Greys igen. Puss.

Nytt

Kategori:

Kan passa på att visa lite nya kläder garderober från förra helgen! Den vita toppen är redan en favorit. Sånna plagg som de nästan står mitt namn på. Kan va något att klä sin kropp i på juldagen.

Årets julfest

Kategori:

I fredags va vi hembjudna till Anki på fest! Hon bjöd på glögg, gröt, skinksmörgås, ost och kex. Och vin såklart. Här sparar vi inte på ngt :) mycket skratt och härligt sällskap. Jag tycker om min grupp mycket.

Alla skulle ha med sig 2 julklappar vardera och så slog vi tärning hur många man fick, roligast va när man får sno från alla andra. Kul lek faktiskt.

Snäll som Marcus är kommer han och hämtar mig och Sarah rätt skapligt ändå för jag skulle upp och jobba i lördags.

Vilodag

Kategori:

Har sovit väldigt dåligt inatt och haft ont magen så jag har vart hemma från jobbet idag. Avbokade båda träningspassen ikväll oxå, hade bokat in mig på Styrkemix 45 min och Power kick 30 min kroppen säger nej. Va iof på ett tufft pass igår, så är rätt nöjd ändå.

Nu mår jag ändå bättre så de känns bra, mycket tack vare elins samtal. Jag har precis sträckläst Tyra Sjöstedts självbiografi. Lättläst, inspirerande och intressant. Läs den tycker jag.

Nu ska jag kolla på Klappjakten. De är de bästa med julen, samma gamla vanliga julfilmer på tv år efter år, filmer som mom har sett 167 ggr tidigare men de är väl nånting med de där ordet tradition antar jag. 

Du är vacker.

Godnatt

Kategori:

Luciadagen

Kategori: Tankar

11 dagar kvar till julafton. Kollat och lyssnat på nyhetsmorgon med luciasång. De är ju mysigt! Vart på en kall prommenad och nu dricks första koppen kaffe. Blir kvällsjobb till 19 idag men då får man även sovmorogn till 10.30 så dekänns mer än okej. 
 
Om jag ska va ärlig så hade jag en dålig dag igår. Eller den började på de sättet sen är ju finessen att den bara kan bli bättre och de vart den verkligen. Så då vart jag glad igen:)
 
Men jag har ett problem. Faktikst. Att jag tar livet på lite för stort allvar ibland. Kan inte allt få vara lite lagom istället? Behöver de alltid vara allvar? För vad gör de om hundra år iallafall? 
 
När man har en sån dag är det viktigt att ta hand om sig själv lite extra så därför bokade jag in en massagtid till nästa helg. Jag tycker om belöningar och sen körde jag ännu hårdare på träningen igår. Känndes som ja kunde hålla på i flera timmar. Jag hade 45 riktigt roliga och intensiva minuter. 
 
Och sen är Juldagen planerad och klar nu oxå så nu känns de ännu bättre. Så summan av allt de här så vart inte gårdagen så himla tokig ändå. 
 
Nu gör vi bästa av den här dagen! Ps julbocken är nerbrunnen i år igen. Humor. Stackars julbocken.
 
 
 
 

Alesso

Kategori:

Drar till solskenet med här låten på repeat. Idag har jag massor av energi som måste ut på träningen..

SOS1

Kategori: Tankar

Vi vann!!! Eller ja vi kom faktiskt på delad första plats med en säljgrupp från Sthlm om rätt ska va rätt! Känns rikigt bra! För vi har kämpat. Vi är så himla duktiga:) Vi firade med prinsesstårta till eftermiddagsfikat.
 
Vad är då vinsten? De är en hotellövernattning någon gång i början av nästa år med extra allt på Clarion sign hotel! Vi är rikigt glada över de här och de är framförallt ett vackert avslut på ett bättre 2012. 
 
Det är bevisat att ansträngning ger utdelning. Det känns som en bra lärdom att ta med mig till nästa år. 
 
Men nu är jag så trött så ja knappt vet vad jag heter längre. Jobbat, tvättat, tränat, fixat ärenden på stan och lagat middag. Liiiv. Jag dör. Godnatt alltså. Jag kommer sova gott i natt.
 
 

Kvällsmusik

Kategori:

Vecka 50.

Kategori: Tankar

Godmorgon! 
 
Idag ska jag jobba ett pass 11.30-20. Ganska sent om ni frågar mig, har en förmåga ett bli trött efter kl 6 men ibland får man inte schematiderna som man önskar även om man oftast får de. Jag har iallafall vart ut i snöstormen och gått en sväng. Det va ju inte kallt alls bara väldigt snöigt. Och sen är det skönt att rensa tankarna lite. Jag har oxå planerat hela den här veckan. Den kommer gå fort. Jobbar även lördag och sen är det massor annat som ska styras efter jobbet så nu kör vi.  
 
Nu är det bara två veckor kvar till julledigheten, 12 dagars ledigt, från nästa fredag. Fantastiskt. De fick man missan inte vara när man jobbade inom Handels. Så de här kommer att bli första året som jag inte börjar jobba klockan 7.00 Annandag jul.(oftast ganska sliten tyvärr) Jag slipper hysterin som är den dagen. Amen.
 
Förresten jag håller på att skriva en årssammanfattning. Jag är i valet och kvalet om jag ska lägga ut den på bloggen. Jag skriver om en månad i taget nämligen så den är redigt lång. Men den är så himla personlig så de känns inte riktigt aktuellt. Försöker att inte vara så personlig på här för de är så många som läser men de har hänt så mycket de här året både med mig själv och händelser i sig som jag skulle kunna tänka mig att dela med mig av. Vi får se.

Hejdåhejdå.

Cross Tabata Traning

Kategori: Tankar

Va på gymmet nu ikväll och körde ett pass. Hade aldrig vart med på den här klassen tidigare men idag fick jag för mig att jag skulle testa. De va tufft och intensivt. Jag har redan ont i låren så ja räknar med träningsvärk imorn. Efter passet blev det självklart bubbelbad. Det är underbart att kliva ner där när man har kämpat sig svettig en timme. Bästa belöningen faktiskt.
 
Såhär beskriver dom passet på hemsidan:
 
"Rolig och effektiv högintensiv fuktionell träning för hela kroppen. Varje pass/vecka ser olika ut och vi gör tex ett givet antal övningar så fort som möjligt, eller så har vi en given tid under vilken du ska utföra så många varv du kan av ett visst antal övningar. Variationen i övningarna är central. Vi gör ibland tunga lyft, ibland lätta, ibland många eller få repetitioner och så vidare. Vi använder oss bland annat av hopprep, kettlebells , skivstänger och den egna kroppsvikten. Det här är ett pass där du kan se hur du utvecklas vecka för vecka eftersom du kommer få bättre rörlighet, orka lägga på tyngre vikter och göra fler repetitioner av de olika övningarna"
 
För övrigt att byta gym som jag gjorde i början av året måste va ett av dom bättre valen av alla val som jag har gjort i år. Träningen är en stor del av min fritid så då är de värt dom där extra hundralapparna varje månad.

-16

Kategori: Tankar

Ganska friskt ute nu måste jag säga. Planen va en timme runt brandholmen men kortade ner till 30 min. Och på den tiden hant mina ögonfransar bli helt vita. Jag såg jätterolig ut. Men de va skönt ändå.
 
Sov faktikst till klockan 9 idag. Där ser man. Min kropp är så van att gå upp tidigt varje morgon så inte ens på helgerna behöver ja så mycket mer somn. Hela jag går på rutin känns de som. 
 
Men nu värmer jag iallafall upp mig lite med en kopp te ska snart göra mig lite söt och gå till Voyage och träffa Linda. Idag blir det hotellfrukost. För de är vi värde och mysigt oxå. Hörs sen. Puss.

Vi 5

Kategori:

Nu vill jag bara hylla dessa tjejer!

Fy farao vilka bra vänner och människor de här är! Här kör vi våra helt egna race i helt olika städer; Göteborg, London, Södertälje, Nyköping och Stockholm:) Vilket driv vi har. Allihoppa. Framgång.

Vi ses dock allt för sällan (chattar desto mer) men vänskapen är så stark som klarar vilken snöstorm som helst.

Och jag älskar er.

Lycka för mig är att jag få vara eran vän. Tack.

Pannkakor

Kategori: Tankar

Jag har haft lite ont i ryggen ett par dagar. Det brukar ja inte ha. Skumt. Tror att jag har lite dålig hållning när jag sitter vid mitt skrivbord om dagarna. Har stått upp två dagar nu så nu känns det bättre igen. Då va de löst. Så bra!
 
Igår fixade jag middagen till e och mig. Lax. Det vart väldigt gott. Vi zappade lite på tv, fotboll..(!) och vänner då vart jag nöjd-are :) finns de bara en tv så får man ju kopromissa lixom. Sen somna vi.
 
Men nu ska jag ordna pannkakor MED grädde och kolla på Project runway på Play. Missade finalen i måndags, även om aftonbladet avslöjade vinnaren för mig, för jag körde ett danspass efter pilates nämligen. 
 
Sovmorgon till 10 imorn...får se om dom har röjt undan snön eller om man får plocka fram längskidorna. Det är ett senare problem. puss!
 
 

12.12.05

Kategori: Tankar

Onsdag.
 
Men på allvar. Hur mycket kan de snöa egentligen. Fattar igenting. Såklart de är lite mysigt på sitt sätt. Men de kan väl bara vara litegrann på marken. Inte som imorse, stans drivor hela vägen till jobbet, en strecka som tar 10 min till fots tog en halvtimme för mig att ta mig fram idag. Och blåste, gärna motvind. Det är ju inte klokt. Nä min lilla kropp är inte riktigt rustad för sånt här. Wellwell. Färdiggnällt. Jag kom ju fram tillslut :)
 
På tal om snö.
 
Vi har fixat stuga i fjällen. Min semester har blivit beviljad så vi dammar Björnrike v.6. Så himla härligt. Björnriket är bra, fina nedfarter faktikst och så ligger de nära Vemdalen som vi oxå vart i ett par gånger så det blir toppen. Men jag ser oxå framemot att bara åka iväg och mysa i en fjällensuga med varm choklad, en bok och öppen spis. Det är fridfullt. Så det ska bli riktigt kul och så har man något att se fram emot efter nyåret. 
 

50 års kalas

Kategori: Tankar

Jaa som sagt helgen som va sprnag iväg som vanligt, 3654 saker att göra. I lördags va ja uppe med tidigt lovade att haka på marcus och shoppa till kvällen. Vi sprang på en asfin naturvit tröjja på JC. Han passade verkligen jättebra i den. Min fina lillebror. Sen är han oxå lite seg som vanligt och har inte köpt någon present till mamma än...så då fick vi springa runt och fixa de. Sen i väg till Citygross och köpa hela lagret tårtor känndes det som. Vidare hem till jönåker och börja förbereda allt för kl 15 va de öppet hus för alla gäster. Tur att vi bor stort. Ett 50 tal skulle få plats att äta. Jag hade kökstjänsten nästan hela kvällen tillsammans med marcus och ilze. 
 
Det kul att träffa så många släktingar och vänner till familjen på en och samma gång <3 Mamma va nöjd med kvällen och de va de allra viktigaste för mig. 
       

Vilar

Kategori:

Helt slut. Måndag = vardag vilket betyder tvättaoch veckohandla. Men nu ligger jag här och vilar ett slag. Hittade en gammal lista på Spotify. Jag har tydligen döpt den till Soft en gång i tiden. Perfekt för ögonblicket. Jag softar. Men bara en kvart till. Ska halka i väg till Solskenet och träna pilates. Ni vet den där stora bollen.

Tiden går så fort. Snart är de lördag.
Ge mig imorn. Mysigt. Pysselpyssel:)

Dålig uppdatering

Kategori:

Ok va ni läser och inget skriver jag. Har verkligen inte haft tid i helgen. Ska skriva fint inlägg till er Imorn för nu ska sessan sova <3 jobb jobb imorn. Ni kör vi. Puss