Sandras

Grattis

Kategori: Tankar

Idag är det en stor dag. Min underbara mamma fyller 50 år! De här är en person som alltid finns vid min sida, som skrattar när jag är glad och som stöttar mig när jag är ledsen. Hon förstår mig som ingen annan gör. Hon är en sann ängel och jag älskar henne tusen gånger om. Min morfar fyller också år idag. Eller skulle ha fyllt 76 år om jag inte missminner mig. Men han är en annan typ av ängel som ser oss från himmlen. Grattis morfar. 
 
Mamma fick permission från sitt jobb idag dagen till ära men de har inte vi andra i familjen haft. Så vi har vart på Marsviken nu ikväll och ätit julbord. Årets första julbord. Vi slog ihop födelsedagsmiddag och julbordet i år för att tiden räcker verkligen inte till. December kommer gå fort... Flaggan stog iaf på bordet när vi kom och vi betsällde in lite skumpa som fördrink. Maten smakade väldigt bra. Nu känner jag mig sjukt mätt av all lax och knäck. 
 
Nu ska jag äntligen få sova. Imorn börjar jag kl 8. Sen är det helg :) fullspäckad sådan men det är bara roligt! Natti.

Pyssel

Kategori:

Första advent i helgen så nu åker ljusen fram. Nedräkning till julen börjar nu. Och så har de snöat idag. De va bra tajming.

Tre bra saker

Kategori: Tankar

Ja och så kom den där dagen. Ibland brister de. Man försöker verkligen, alltså verkligen gör sitt yttersta för att tillgodose en människa på andra sidan telefonen. Informationen vill lixom inte gå in och man ser inte mitt engegemang överhuvudtaget. Det här caset slutar med att jag förklarar lugnt att jag kommer att lägga på. Det va en lång historia,ca 2 timmars jobb, kort. Men ja kan inte sluta undra! VARFÖR irriterar man sig på så små saker när de finns riktiga problem. Allvarliga problem. Det är inte rimligt.
 
Fina dag. 
 
Men sen blir det bättre. Djupa andetag, underbara kollegor och lite sälj så känner jag mig trots att rätt så glad igen. Så de är ju bra. Efter jobbet cyklar jag raka vägen till Nagelbaren för klippeliklipp. Snäll som Linn va kunde hon jobba över lite så ja kunde få en tid. De va väldigt snällt faktiskt. Efter de kom Marcus och hämta mig och vi åkte och storhandla. De va ju de där med bil. Kanske kan va bra att ha en jäkel.. jag vill ha en svart Polo.
 
Så ikväll är de en alldeles perfekt dag för SATC boxen. De är en sån dag. En vän som aldrig sviker. 
 
Men bara för att de här vart ett ganska deppigt inlägg så måste jag skriva 3 bra saker med den här dagen.
1. Jag har klippt mig så nu är jag bra söt igen.
2. Min kyl och frys är överfull med massa matvaror. 
3. Jag har fått ett sånt fint mail av min kollega Hanna så jag blev alldeles varm i kroppen. Så de kan man ta fram när det blåser kallt.
4. Min bror som ställer upp för mig i ur och skur. Nu vart de visst 4 saker men de är ju bara fördelaktigt. 

Lana del rey

Kategori:

Godnatt. Jag ska somna till de här bra albumet. Lyssna bara på ex. Born to die och Ride. Vackert och mystiskt.

Välj bort det som stör dig

Kategori: Tankar

Börjar veckan med en lite sovmorgon. Kommer att jobba 9-17.30 idag. Men usch vädret idag är ju inte så lockande tyvärr. Regn och rusk. Får bli en varm tröjja idag. Det är fördelen. Man träffar ju aldrig kunder så man kan ha väligt bekväma kläder på sig. 
 
Den här veckan kommer att gå i en väldig fart. Det är nånting efter jobbet varje dag som man ska pyssla med. Min träning kommer bli lite lidandes hela veckan men så blir det ibland för det händer massa annat mysigt. Bland annat så fyller mamma 50, jag ska klippa mig och ikväll ska jag hem till E och få lite mat i mig. Han har planerat saffranspasta. Låter väldigt intressant och gott framförallt. Nästan lite juligt med saffran. Trevligt ska de bli iallafall så nu får gärna klockan bli 18. 
 
Först lite frukost bestående av ägg, kaffe och leverpastejsmacka och sen tar vi tag i den här veckan och måndagen!
Som sagt inställning är allt. Det kommer att bli en BRA vecka. För om du tänker efter, du som läser har ingenting att klaga på egentligen. Det är bara småsaker. Tänk på allt fantastiskt som du har i livet. Och gör som jag, välj bort det som stör dig. Då blir man glad. <3

We come We rave We dance

Kategori: Tankar

Godkväll! 
 
Beck - den svaga länken har nyss börjat. Söndagsfilmen. Solsidan har också varit. Älskar Solsidan. 
 
Jag har haft en så himla bra långhelg. Tåget va i tid till Sthlm i fredags så ja kom upp vid lunch och gick en liten shoppingrunda. Som alla andra en löningsdag. Alltså utbudet är så stort så jag hittade inte så mycket som jag ville. Men kom iallafall hem med 3 nagellack, en guldig sporttop, en svart blus med nitar från Gina, en halsduk, en cool ring och en tavla från Lagerhouse. Så ok lite hitta jag visst ;) Men inte så mycket kläder. Wellwell. Sen gick jag till systemet. Jag fick stå i kö för att komma in på systemet. Haha. Sjukaste på länge tycker jag. 
 
Sen träffade jag Marielle. Vi köpte med oss thai hem från ett ställe som heter Pong. Det va så gott! Sen skålade vi i ett glas vin innan vi vart hämtade och skjutsade till en förfest. Och sen till arenan. Jag är tack vare spelningen i fredags lite lyckligare i kroppen. Ni som inte va där. Förlåt men fail <3 Det här kommer bli någonting att berätta för barnbarnen.
 
En lunch med min Emma va bokad i lördags innan jag skulle dra hem men vi fick tyvärr avboka den. Jättetråkigt. Inte så ofta man är i sthlm men ibland kommer annat emellan så ja tog ett tidigare tåg hem. Köpte en kaffe och kanelbulle på pressbyråon och hade mysstund på tåget.
 
Igår eftermiddag tog jag mig ut till landet med inköpt SOLO tidning. Blev en glöggkväll med pappa framför Så mycket bättre. Mamma va på galej med hela Västerport nämligen Tog en långpw i förmiddags och kollade på X factor. Alltså HUR kunde Malcolm åka ut? Oxå sjukt. Bara för de har jag lyssnat på alla hans låtar hela dagen, sympatilyssna. Typ. Nu hejjar jag på Awa. Hon är duktig. 
 
Har vart på Sunlight och kört "Söndagstema"  idag va det Zumba. Va ganska svårt men kul pass! Det är så skönt och vara där på söndagar för de är nästan inga där. Så jag hade en hel bubbelpool för mig själv sen efter passet. Så avslappnade och laddade om för kommande vecka. Vi hörs imorn för jag har mer att prata om.
 
Nu blir det lite mera glögg innan sova. Natti. 

Middag

Kategori:

Är ute på landet och ska snart äta söndagsmiddag med min fina familj <3 fläskfilé och potatis/rotfrukter i ugn. Härlig söndag.

Jag är lycklig

Kategori:

Fy fasen va bra dom va igår. Ren lycka att fått va där och uppleva de! Ord täcker inte.

SHM

Kategori: Tankar

Godmorgon!
 
Vaknade med ett stort leende. För de första är jag ledig! Så himla skön kännsla. Har redan vart på på pw, att bara få ta en liten runda och gå hem och dicka sitt kaffe i lugn och ro framför morgontv de är lycka. Det är verkligen dom små sakerna som gör de. 
 
Som igår, slapp jag dona med middagen. Jag kom hem från jobbet vid 5, lagom trött tjej som man är efter 8 timmar, och gick till dukat bord och jättegod mat och väldigt trevligt sällskap. Självklart kommer jag att bjuda igen på min mat en annan dag :) Sen hyrde vi film och gick hem till mig. Bra torsdag!
 
Men nu är de fredag och vi har en historisk dag framför oss! SHM på Friends arena ikväll kommer banne mig bli magisk. Har läst Aftonbladet nu på morgonen och konserten fick högsta betyg. Men jag är långt ifrån ensam att gå ikväll bara ifrån mitt arbetslag har jag, Jens, Yusuf och Marcus tagit ledigt för att gå på det här haha tur att vi har sån underbar chef som låter oss göra det här. Resten av gänget får sälja som bara den så vi inte tappar i tävlingen. För jag har faktiskt inte tid idag ;)
 
Låt mig citera Aftonbladet : "Extas är en sliten beskrivning. Ordet används alldeles för ofta. Men här, under Swedish House Mafias dj-set, är det nästan en underdrift. Redan första låten är ett extranummer. Redan där, när "Greyhound" varvar upp på allvar, slår mätarna i taket. Och under resten av showen sker det så ofta att ordet nästan tappar sin betydelse"
 
Nu ska jag göra mig iordning för att jag tänkte ta ett tidigt tåg och passa på att shoppa när jag ändå är i Sthlm. Löning idag. Underbart! Sen möter min fina vän Marielle mig på stan, vi åker hem till henne och hennes pojkvän och taggar till.
 
Bättre start på helgen får man leta efter!

Adlibris

Kategori:

Hämtade ut dom här två böckerna idag! Streckläsning.

Happy people..

Kategori: Tankar

Har jobbat 8-16.30 idag. Tiden gick fort idag. Vips så va de dags att gå hem. Säljmässigt är jag oxå nöjd. Vi är totalt 4 säljgrupper. Två stycken i nyk och två i sthlm. Och vi har just nu en grupptävling som sträcker sig över 10 veckor. Vinsten är en lyxhelg med sitt team i Sthlm. VI SKA VINNA! Alla är astaggade. Sthlm tror att dom är så överlägsna därför vore de extra roligt om vi vann + att de skulle stärka oss som arbetslag. Vi ligger just nu lika med grupp 3. Nu kör vi.
 
Efter jobbet kom mamma upp och drack en kopp kaffe, och lämnade en matlåda, satt och pratade nån timme. Älskar hennes sällskap. Och så hade hon köpt med sig en för god bulle från fiket. 
 
Sen va de dags för powerkick. Tufft men de är lika bra att köra de jobbiga passet så här på en måndag - riktig rivstart på veckan. Hemmåt sen och pratat med Marielle, så nu har vi planerat fredagen. Vi har lite nedräkning nu. SHM. Hon och jag på den här konserten är ett vinnande koncept alltså. Musik är lycka. Är ju ledig på fredag eller jag har använt en av mina "tre arbetsfria dagar". Dom här dagarna brinner inne iallafall om man inte använder dom på ett år. Vilken förmån att ens ha dom tycker jag, de gör ju så att jag kan spara en semesterdag istället. Winwin. 
 
Förresten, jag fick en ny biobiljett idag haha så nu är jag glad igen :D
 
Det har vart en bara måndag, som avslutades med Project runway och favvo CSI, och om de redan känns så här bra så är det bra odds för resten av veckan!
 
puss och godnatt.
 
 
 
 
Inställning mina vänner. Där har vi de. Där har vi tråden. Hejdåhejdå.

Hemmakväll

Kategori: Tankar

Efter bion ringde jag E och vi möttes upp vid videobutiken. Filmkväll och godis. Förstås. Massa godis. Så blir de när man får välja varannan och när man gillar olika. Vi gillar några samma. Så de vart en heldel över till mig i morse - godisfrukost. Har fortfarande kvar de blir bra de till Solsidan. 
 
Iallafall, vi stannde till vid chilinamnam på väg hem till mig. Vi va hungriga oxå så tog hem lite tahi. Thai är en vinnare men de va inte filmen som jag valde. Katastrof. Alltså be mig aldrig mer att besluta sånt. Haha. Vi stängde av och kolla på en film på tv istället. Zorro. Bättre. Tiden bara spang iväg. Antar att de går de när har trevligt tillsammans. 

Twilight

Kategori: Tankar

Igår va de allts dags för part two. Karro och Sarah hämtade upp mig sen åkte vi tillsammans till bion. De va fullsatt i salongen, hade ioför sig inte förväntat mig något annat. Vem vill inte se sista filmen. Jag tycker att den va jättebra. 2 timmar gick på 15 min. Ungefär så kände jag. Men jag tror att antingen älskar man dom här filmerna eller så gör man de inte. Men nu är den kärlekshistorien slut för alltid. Det va ett bra slut, hade blivit arg om de inte va de. 
 
Ett stor minus dock för att min biobijett som jag har fått på jobbet tydligen redan hade använts i Malmö i somras sa kassörskan. Förstod ingenting. De värsta va att hon va sådär dömmande som om jag skulle sitta hemma på min kammare och göra fejkbiljetter. Ser jag verkligen ut som nån som skulle gåra sånt. Aja jag la ner striden men ändå de va en dålig kundresa. Strul. 
 
Nu får vi se fram emot Hobbit i början av december. Ryktas om en triologi. Hoppas. 
 
 
 

Så mycket bättre

Kategori: Tankar

Jag gillar så mycket bättre så mycket. Men den jag tycker är allra bäst är enligt mig Darin. Han gör verkligen jättefins tolkningar. Dom går lite på repat nu och Astrologen som han gjorde igår va inte sämre. Han är duktig.
 
"En framåt person som har en hög ambition. En lycklig framtid astrologen spår. Du är den vackraste jag mött."
 
 
 

Godmorgon

Kategori:

Nyss vart på Pw i skogen med hunden. Mim hund är kär i skogen. Nu fortsätter jag dagen framför tv. Fy farao va man uppskattar att va ledig en veckodag nu förtiden.

HELG

Kategori:

Och däär tog jag helg. Har vart en fullspäckad vecka som vanligt. Så tanken på sovmorgon imorn är inte fel. Har nyss kommit hem till mamma o pappa. Mamma är oxå ledig imorn så de blir massa mys :)

Sovmorgon

Kategori: Tankar

Idag börjar jag 10.30-19. Nyss kommit hem från liten pw på ett par kilometer. Det räcker med en liten sväng för att man ska vakna till. Dricker en kopp kaffe och har lärt mig tack vare nyhetsmorgon att man kan använda ett gammalt bananskal för att snygga till skona...okej. 
 
Marcus va här och åt middag igår. En jättebra stategi. Han fixar med alla mina elektroniska grejjer och ja donar med maten. Mycket roligare att ha sällskap vid middagen. Som mitt bredband som nu är installerat och klart. Va fort de går nu. Lite skillnad från mitt mobila som ja aldrig mer vill se. Men de är ngt fel med min dator så klart.. Hm. Den är lixom inte bra. Så nästa steg är väl att byta ut den oxå. De här året har jag bytt ut all min elektronik i slottet. Bara datorn kvar nu. Men nu har jag bra grejjer som håller. 
 
En god nyhet. Den här veckan har tre lediga dagar. Fredag, lördag och söndag. Skulle ha jobbat lördag nämligen men en kollega ville byta så de är klart jag ställer upp för laget. Jag gör de för hennes skull. Att hjälpa andra har man alla gånger igen vid ett senare tillfälle. De är jag övertygad om. 
 
Nu ska jag gör mig söt och äta frukost. Nog för att jag förespråkar havregrynsgröt på morgon men handen på hjärtat ibland vill man ha variation. Så jag varvar för tillfället med dagarna med lätt vaniljyoghurt/all bran och fulkornsbröd med leverpastej. Och andra veckan kan ja varava med 2 ägg och te. Så ser morgonrutinerna ut just nu. 
 

Kid Cudi

Kategori:

Farsdag

Kategori:

Tog med oss pappa på bio. Bond -skyfall. Ja tycker att den bra. Nu ska jag läsa lite och sova. Måndag imorn. Nu kör vi.

Flashback

Kategori:

En kompis la upp en bild på en låt av dead by april på instagram. Så ja va bara tvungen att sätta igång den listan. En liten rättelse. Den totalt sönderspelade listan.

Goddag Flashback. På riktigt. Åh herregud. 

Sorry for everything. Losing you. What can I say. Tänk att musik kan en så stor inverkan på känslor och minnen. Sånt är både bra och dåligt.

Spelkväll

Kategori:

Vi spela spel, drack årets glögg, åt godis och massa annat igår. De är ungefär vad man orkar ta sig för efter en veckas jobb. Susade hem vid 00 och somna sött.

Tack för att jag har så fina människor vid min sida. De är lycka de.

Nu ska jag upp och iväg och se ilzes innebandymatch i sporthallen. Vad gör man inte för lilltjejen (som inte är så liten längre)

Sen kramas och med Linda och Åsa. Hellmansfika. Finns de ngt bättre. <3

Sen fest hos Marcus och ev en liten utgång på de. Får se om jag orkar.

Livet är inte så tokigt.

8/11

Kategori:

Livet.

Fy farao va seg jag va imorse. Kändes som natten tog högst 1 min. Sov som en sessa. Började 8.30 imorse till 16.55 för att vara sådär exakt. Iväg och upp på stan för att fixa viktigt ärende. Hem. Bytte och kuta till Sunlight. Pr challenge 60 min. De va ett bra pass. Men jag är lite halvblod med min prestation. Styrkan är inte min starkaste sida om man säger så. Kan bli bättre.

Ducheliduch nu och laga middag. Hittade ett nytt kycklingrecept på arla appen så de ska jag göra. Avslutar med Revenge. Sen börjar dagen om.

Livet punkt

Sova

Kategori:

Upp i ottan i morgon för att besöka min tandhygenist Monica kl 7. Tack vara Trobergs tandvård kan jag tycka att de är liiiiite, pyttekul att gå dit. Fanns en tid då ja har ångest flera dagar innan ett besök.

Men de va på folktandvården. Innan ja upptäckte privat tandvård. Monica tycker om mig. Ja känner de. Och ja tycker om henne. De är ju bra. Att man tycker om varann.

Sen jobba kväll 10.30-19. Med TC mellan 10.30-12.

Twilight

Kategori:

Maraton o tre dagar på tv. Kommer ihåg när ja såg första filmen allra första gången. Förtrollad. Och nästa vecka har fjärde premiär. Bio med Karro och Sarah är redan planerat. Viktigt.

Halloween

Kategori: Tankar

Här kommer typ en sammanfattning på min helg.
 
Åkte raka vägen hem med marcus i fredags till dukat tacobord. Jag bara åt och åt och åt.. Tacos satt fint i fredags. Tacos är iof alltid fint. Fint fredagsmys. däckade i soffan och kikade på x factor. Sov kvar på landet och vakande utvilad och fixade kaffe på sängen. Lördag när de är som allra bäst om ja får säga det själv. Tog på mig pwkläder och gick en vända på ett par kilometer. Mötte farmor på vägen oxå :) 
 
Jag åt rostat bröd och jordgubbskräm till frukost. Så onyttigt och så fantstiskt gott på en och samma gång. På helgen får man lyxa till de lite. Havregrynsgröt är till för vardagrna så man orkar prestera. 
 
Åkte till stan och sprang in på hm. Kom ut med 3 klänningar. En till julafton och två till nyårsfesten. Ska lämna tillbaka den ena men ja kunde verkligen inte bestämma mig där och då lixom. Då är de där med öppet köp en ganska bra uppfinnning. För ja tänkte så här. Tiden går fort. Veckorna springer iväg. Vardagen med jobb avlöser den andra. Så nu fanns de mina storlekar så då fick dom följa med hem. Väldigt nöjd faktiskt.
 
Sen hem och fixa sig för kvällen. Hant färga ögonbryn och måla naglarna. Hade en skön eftermiddag som fortsatte i de onyttigaste tecknen. Hämtpizza. Love it. Sen gjorde jag mig redo för att gå och möta upp Ida och Kemal för att sen gå till festen hos Hanna. De va en riktgit bra annordnad fest. Och mycket folk. De va bra folk. De va riktigt trevligt så är väldigt glad för att jag betsämde mig för att gå dit. Mera sånna fester tack.
 
Alla forstatte hemmafesten men jag tänkte nu när jag ändå festar vilket blir rätt sällan nuförtidien tycker jag själv så vill ja gå på krogen oxå. Allt på en gång. Så ja beställde taxi och mötte upp fina marielle, mickis och sofie på nere på stan. Kön till cd va fööör lång. så varför inte olerys. Sagt och gjort. Jag gillar de, lite annat typ av folk som hänger där. På ett bra sätt alltså. Ibland är de najs att bara beställa en drink, hänga och snacka. Tror jag ska införa de mera.
 
Traskade hemmåt tog lite pizza och somnade mer än nöjd med kvällen. Faktum är att jag är mer än nöjd med hela helgen. Kommer avsluta med Solsidan och en kopp te. Nu är de ny vecka och nya möjligheter. Som man säger.
 
Sen ska orkanen Sandy sova haha
 
                               
                                                                          pumpa

Solig söndag

Kategori:

Vi har ingen tid att förlora. Aningen sliten sen gårdagen. Nu är jag påväg ut till landet. "Lilla" trädgården ska bli fri från löv sen ska jag gå till kyrkogården och tända ett värdefullt ljus.

Va ska du göra idag?

Världens bästa brorsa

Kategori:

Marcus är för bra. Vilken tur jag har en teknisk brorsa. Ja är så dålig på sånt. Våhar inte röranånting haha Så dealen va jag fixar middag och han beställer bredband (blev tydligen fiber 10/10) frågor på de? ja betalar bara.. och sen installera min nya mobil.

Och nu är allt klart. Bredbandet sätta igång om en vecka och Nu sitter ja här med min nya fina vita iPhone 5 och ler lite smått för ja är redan kär i den. Allt är kvar från förra mobilen. Skönt när saker flyter på. Hoppas ja kan sälja min 4 till en kollega. Fix och trix.

Innan allt de här fick jag träffa Joline för mysig hellmansfika efter jobbet <3 jag är så stolt över henne. Så Duktig! Nu har vi båda satt punkt på Vero Moda. För alltid.