Sandras

Livsregler..

Kategori:

Hejhej

Kategori:

Söndagskväll igen. Dricker en kopp te och kollar på repriser av Solsidan.

Tog med mig mamma och kollade på balkongmöbler idag. De är inte billigt med balkongmöbler tycker jag. Dom måste även vara snygga och praktiska samtidigt. Nog för jag har en relativt stor yta men inte hur stor som helst så de måste va smarta grejjer.

Sen har jag ordnat med elgrill och en tvättmaskin. Fixa och trixa.

Sen gjorde jag en hallonpaj till efterrätt idag. Jättegod och uppskattad :)

Vädret blev lite bättre nu på em så mamma och jag tog filt, kudde och varsin madrass och myste i solen på deras balkong. Tror tom att jag fick lite färg i ansiktet.

Har hunnit med lite annan shopping igår oxå och även lite träning i helgen.

Nu ska det jobbas måndag och tisdag sen är man ledig på onsdag minsann!

Idag

Kategori:

Ibland säger kroppen nej och då måste den vila. Nu är den pigg igen. Mamma har vart här och gjort mig sällskap. Nu ska jag äta de här!

En kram

Kategori:

Till min brorsa! Tänk om alla hade en Marcus som lillebror. Då hade världen vart lite vackrare <3

Mot ny adress

Kategori:

Det närmare sig med stora steg. Jag vill flytta nu alltså. Börja ett nytt kapitel.

Jag vet allvarligt talat inte hur jag ska göra med bloggen. Känns som jag inte behöver den längre. Kanske stänger ner butiken i samband med flytt. Den kanske hör till mitt liv som har vart här. Vi får se.

Nu ska byta om till träningskläder. Karro och jag ska köra spinning snart och bubbla efteråt.

Godmorgon

Kategori:

Sitter här med kaffekoppen och försöker ladda mentalt. Min tandläkare tycker att det är dags för årlig kontroll. Tycker inte jag men jag går dit ändå tydligen.

Väljer att fokusera på Louise och min joggingtur ikväll. Tar med mig träningskläderna till jobbet så bytet vi om hos henne så drar vi ut dirr efter :)

Kvällsnöjet

Kategori:

Googla olika elhandelsbolag.... liiiiv :/ tur att det ligger en 200 g chokladkaka med apelsinsmak bredvid mig.

Tja

Kategori:

Har inte så myk och säga ikväll. Men måndag är iallfall klar och så även power kickpasset.

Jag skulle vilja spola tiden sisodär en månad. Ja de skulle jag vilja. kan nån fixa de. Godnatt.

Nytt

Kategori:

Corallfärgade promenadskor från Stadium, blus från Cubus och tröja från Cubus. Tre nya favoriter i garderoben.

Inredning

Kategori:

Dom första detaljerna är inköpta till nya lägenheten. Jag har mycket planer och det kommer att bli så fint när jag väl är klar. Här får ni se en liten skymt av grejjerna.

<3

Kategori:

Imorn blir det en sväng till Norrköping :) kanske hittat nånting fint till lägenheten. Annars i helgen ska jag ta mig ut på en springtur bland annat.

VS

Kategori:

Läste att Victorias secret har öppnat på Arlanda! Vilken tur att jag ska dit i juni! Här ska inköpas fina skönhetsprodukter.

Ingen återbäring

Kategori:

När hela världen får tillbaka på skatten hit och dit får jag gladeligen betala tillbaka. Inga konstigheter men de gör inget. Har fått tillbaka en gång i livet, året då jag pluggade. Då har man ju så himla låg skatt.

Däremot vet jag att jag kommer få tillbaka från nästa eftersom jag ska skatta på boendet nu vilket man får dra av på deklarationen :) får nog ta hjälp av pappas revisor till sånt så saker blir rätt.

Ikväll har jag, Karin och Josefin vart på yoga oxå. Det va skönt och alla tre höll på att somna under avslappningen. Trötta tjejer :) nu ska jag bosätta mig i soffan resten av ons timmar.

Löpning

Kategori:

Blev en springtur på kvällskvisten. Va min fina kollega och vän Teresa som gav mig energi att ge mig i spåret. Gick jättebra, lätt på foten. Löpning känns inte jobbigt mer som avslappning.

Måndag

Kategori:

Idag har jag fått höra av två olika kunder att dom tyckte att jag verkligen va på rätt plats för att dom kände sig väl omhändertagna. Då blir man så glad. Jag som bara tar hand om kunderna och hjälper dom bästa sätt. Jag tror att jag hjälper och fixar bra.

Vi har sällan kundbesök på vårt kontor men ibland kommer de några. Idag kom en dam som jag fick hjälpa och det gick jättebra :)

Sen är jag väldigt stolt över min mamma idag. Det räcker så. Vi möttes upp och gick till Sunlight och körde PT power.

En bra dag.

Tankekraft

Kategori:

Åh ja som har varit så himla i fin fas en längre tid. Jag mår så himla bra. Därför blir de så trist när man känner sig lite ur fas. Det drar nog över snart.

Men ibland kan saker bara fastna i mina tankar som i förlängningen leder till ångest. Förstår ni vad jag menar?

Men då är det jätteviktigt att tänka att tankar bara är tankar och att det inte är verkligheten. Det är svinlångt ifrån verkligheten.

Men varför har man då, många som jag, så svårt för att sluta tänka?

Pw och sommarplågan?

Kategori:

Packar

Kategori:

Nu va första kartongen packad. Snart sätter vi punkt för fruängsgatan. Vemodigt men rätt för ibland måste man sätta punkter i livet.

Hejsan

Kategori:

Känner att jag måste göra ett inlägg nu. Dagen har vart toppen. Soligt och fint väder när man vaknar. Ja blir glad. Svarta trenchen och ny hallonröd blus åkte fram ur garderoben :)

Nu ikväll tog Louise och jag på oss löparskona och joggade årets första runda. Nog va vi båda trötta efter jobbet men vi fick ny energi så vi sprang på bra tycker jag.

Första som sagt men inte sista, tänk när ja flyttar då har vi ännu närmre till varann för sånt här. Ikväll va hon så snäll och skjutsade hem mig efteråt <3 godnatt.

Annans och jordgubbar

Kategori:

En underbar påskhelg

Kategori: Tankar

Finns inte så mycket att klaga på nu, eller alltså de skulle väl vara det här med Nordkorea. Jag tycker att det är lite läskigt. Varför håller han på med sånna där hot mot Sydkorea och USA? Va är det för storhetsvansinne killen har fått? Sluta. Han har ju ändå ingen chans. Men tanken på ett tredje världskrig känns inte helt ok. Men de kommer garanterat inte hända...
 
Jaja, tillbaka till det roliga i livet :) I lördags va Elin på påskmiddag hos mig. Lite senare kom även Linda och Jenny! Så himla kul att träffa alla tre. Rikig vänskap och jag älskar er alla! Sen gick vi faktiskt till krogen. Tanken va en cider på Olearys men på riktigt den kön kändes inte helt hundra. Rockbaren...nej tack. Så då va det bara CD kvar. Jenny hade inte vart där på fyra år och jag har inte vart där på över ett halvår haha. Men de va faktikst kul! Mycket folk och trevligt folk. Jag är helnöjd med min påskafton.
 
I går förmiddag åkte jag ut på landet. Började med lite frukost sen tog vi med hunden på prommenad. Solen har visat sin bästa sida i dagarna två så vi har suttit och njutit vid husväggen idag och igår. Igår hade vi även påskmiddag hela familjen med lax, sill, ägg och allt annat som hör till. Fick STÖRSTA påskägget och till kvällen kom mammas brorsa Tobbe och Agge med sina hundar och hälsade på oss.
 
Eftersom det vart sommartid natten till söndagen och klockan tack vare det blev 4 innan jag la mig efter krogen så va jag riktigt trött igår, absolut inte bakis, de är verkligen inte värt att dricka sig full och va bakis en hel dag . Tiden är för dyrbar och jag hade så kul ändå med lagom rose i kroppen och en lite shot :) men jag va dock jättetrött så la mig i soffan, kollade på Djävulen bär prada som gick på kanal 7 och somnade sött under filten ganska tidigt.
 
Idag vakande jag utvilad, serverad kaffe på sängen och sen gick på pw igen resten av dagen har vi enbart chillat i solen och ätit köttfärspaj till lunch och glass till efterrätt.
 
Påsken är snart slut, kunde inte haft en bättre ledighet och jag känner mig redo för ny vecka imorn!