Sandras

Hejsan

Kategori:

Fy farao vad jag maxade på träningen ikväll. Jag ska då inte bada i vassen i sommar haha Ja kunde inte ta ut mig en millimeter till i slutet av passet. Sånt gör mig lycklig. Hade massor med energi i kroppen och Annelie alltså, det går inte att stå stilla. Så kul!

Jag ska gå och lägga mig nu, jag behöver vara utvilad så man kan och orkar prestera bra på dagarna.

Ska läsa igenom ett kompendium som heter "Sammanställning och tolkning av praxis avseende vållande".. blir nog inte svårt att somna ikväll. skämt och sido.

Fredag är de som bekant oxå imorn. En middag med Louise på Fika är på agendan. En tvåmans aw ungefär, de blir jättebra. Hon får jobba till 19 och jag 16. Louise vänskap betyder väldigt mycket för mig. Puss

Mitt i veckan

Kategori:

Man märker verkligen skillnad nu på morgonen, att det börjar bli ljusare ute, man behöver lixom inte tända någon lampa utan bara dra upp gardinerna så ser man solen skina (oftast). Bara en sån sak gör att man vill gå upp och ta tag i dagarna. Att ha ca 10 min till jobbet är helt perfekt då får man frisk luft så att man orkar en hel dag. 

Att kontoret ligger i hamanen är ju heller inte en nackdel på den här tiden av året och tiden som kommer nu framöver. En liten prommenad på lunchen gör gott för kropp och själ och snart kan vi äta ute uppe på ballkongen. 

Utbildningen som vi har nu rullar på. Det är mycket papper, många regler och en heldel undantag att ta hänsyn till när man ska göra vållandebedömmingar. Man är som en liten utredare, vilket jag tycker är roligt. Jag tror att jag kommer att bli en bra skadereglerare om jag får jobba ett tag. Magkänslan säger någonting om det. Egentligen, från att var butsiktjej i 100 år till att bli skadereglerare, hur gick de till? De va ju de där med livet att det svänger ibland och tar andra vändningar och ofta till de bättre.

Idag har min hyresvärd vart här oxå som för övrigt tyckte att min lägnhet va jättefin och skulle själv kunna tänka sig att bo här sa han. Nåväl taket ska målas i hallen och jag ska även få nytt golv där. Wiee! Sen ska det in en fläkt i köket mot ett litet tillägg i hyran men de är de värt eftersom jag lagar mycket käk.

Sen drog jag upp till Maxi och lämnade mitt passerkort och lite nycklar. Ett år senare... inga konstigheter. Hade helt glömt bort de då allt låg i en låda. Känns bra att ha lämnat tillbaka de ur säkerhetssynpunkt och jag kommer ju faktikst inte arbeta där mer. 

Bokrean som jag hade laddat för resluterade i en bok. Zlatans bok. Inte för att fotboll intresserad mig megamycket men självbiografier gör de desto mer. Människoöden är intressant. Sen köpte jag en ny bok Wallflower. Har skrivits mycket om den och den har sålts i över en miljon ex i USA och nu har den kommit till Sverige. Jag tror på den här. 

Kunde inte låta bli att köpa vita tulpaner när jag var och storhandlade och även en bukett till mamma som tack för lånet av bilen och för att de är vår och för att hon är bäst <3  

Utbildning

Kategori:

Då kör vi tre dagars vållandeutbildning!

Nytt i garderoben

Kategori: Tankar

Tack för en sån trevlig kväll i går. Maten va jättegod och alltid så kul att träffa tjejerna. Elin vek av efter middagen men Emma och ja kände oss inte riktigt klara så vi gick vidare och tog ett glas vin på Riche.
 
Sen åkte vi hem till Emmas och Staffans lägenhet i Sundbyberg och åt lite chirre och somnade kort efter de sött. Det gjordes en lyxfrukost imorse innan det va dags att åka hem igen. De behöver inte vara mer än såhär. En god middag, lite fredagsvin i goda vänners lag. Det är inga konstigheter, inga alls
 
Kunde givetvis inte låta bli att springa en timme på stan innan tåget söderöver, införskaffade mig en skinnjacka och en bikini. För det är enligt min "big day lite" - app endast 106 dagar kvar till Menorca. Ps jag tycker att jackan är finare i verkligheten. Riktigt fint figursydd på ryggen oxå.
 

Girls

Kategori: Tankar

Jag som älskar sex and the city kan nu se den här serien i stället. Går på svt 2 på tisdagar 22.30. Annars gör man som jag och kollar på repriserna som sänds på play. Missa inte - jag gillar den här serien.
 

Egentid

Kategori:

På tåget mot Stockholm. Ska träffa mina underbara vänner Elin och Emma. Vi har bokat bord på East. Middag och flera timmars prat. Härlig kväll.

Men först lite lugnochro tid på tåget med candy crush. Totalt beroendeframkallande spel. Är på level 30 :)

13.02.21

Kategori: Tankar

Hejsan! Jag känner att ni väntar på en uppdatering så den kommer här. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja..så vi börjar väl från början.
 
Förra fredagen va jag på AW. Bowling i två timmar och middag på Crazy cow. Jättetrevlig kväll :) Jag tog klassisk plankstek och god chokladkaka till efterrätt. Och vin förstås. Allt va så gott. Jag blev lite besviken på mig själv för jag har aldrig ätit där tidagre. Man tänker inte riktigt på den restaurangen. Så det va första men inte sista gången som jag va där. 
 
Vad har hänt i veckan då?

Dagarna går för himla fort alltås. Jag har ändå lyxschema änsålänge, 9-16 och den tiden springer i väg. Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag trodde att jag hade runt 60 mail i inkorgen. Hade nästan rätt, jag har gått igenom 200 mail. Jag tycker att den siffran är lagom men nu är det gjort, sorterat och läst.
 
Utbildningen går framåt men jag längtar till känslan när de flyter på. Som ett vatten. Jag gör alltid mitt bästa alla och jag lär mig nya saker alla dagar. Det går från klarhet till klarhet vilket känns bra samtidigt som vissa dagar går bättre än andra.
 
Annars då?

Har tränat varanan dag den här veckan. Söndag, tisdag och torsdag. Man får inte glömma bort attt kroppen måste få tid att återhämta sig oxå. I tisdags tog Marcus med mig till gymmet. Här ska ordnas till med mina armar och idag blev det step. Va riktigt trött efter jobbet men jag hade ändå energi som ville ut och då är träningen allra bästa sättet.
 
Det ironiska var att instruktören började med att hon behövde hjälp av en annan instruktör med hennes headset och då så min instruktör "everyday is a school day.." De fick på något sätt knyta ihop tankar och veckan. Behöver jag nämna att jag gjorde ett väldigt bra steppass efter dom ledorden! 

Hej.

Kategori:

Är kass på att uppdatera just nu känner jag, sa försöka ikväll! Håll till godo. Snart är de fre, dags för en sväng till Stockholm igen :)

Bonus

Kategori:

Någonting ska man väl ha för att man shoppar så flitigt :) Tack Hm.

Alla hjärtans dag

Kategori: Tankar

Hej. Jag är så sjukt trött så orkar knappt skriva någonting men jag gör de ändå.. Utbildningen rullar på. Vi lusläser dessa villkor, det kursiva. Men de går verkligen bra, hänger med på de mesta. Klart att man springer på lite frågetecken men då rätar vi ut dom.
 
Imorn är det fredag vilket betyder att kontorservice kommer och ska ställa dit mitt skrivbord. Topp! Allt står i en liten prydlig hög just nu. Mailen har jag inte kunnat kolla på ca två veckor så ja kan tänka mig att de ligger ca 50 - 60 mail i inkorgen. Vi löser de. Nu vill jag organisera och göra mig hemmastadd. 
 
Imornkväll är det gruppaktivitet, de kommer att bli roligt :D återkommer om de på lördag.
 
Annars då...alla hjärtans dag hela dagen. De är väl även idag som man kommer på att man saknar någon att fira den med. Så jag tänker ge all kärlek till vänner, familj och mig själv! Hur man då firar den här dagen är lite olika, jag gjorde de på gymmet, alltså ganska romantiskt ändå för dom bjöd på godis i receptionen haha Men steppen va sa himla BRA. Alla borde träna med Annelie! Hon är bra på allt och jag blir inspirerad av henne. Gillar sånna människor. Programmet va lite klurigt och lurigt (vilket jag tycker att dom ska va) och kul! Lite house i högtalarna kan man träna hur länge som helst.
 
Känslan av att känna sig lugn, bra och nöjd väger självklart upp det rosa hjärtat.. Godnatt. 
 
 

Fettistisdag

Kategori:

Jag hoppas ni har ätit semlor idag! På jobbet fanns det självklart semlor till fikat. Extremt många semlor. Här snålar vi inte. Dom var färska och alldeles underbara. Jag har vilodag från träning idag, musklerna måste få återhämta sig med jämna mellanrum men imorn har jag bokat in mig på yoga och på torsdag ett steppass. Såg ni nya serien Arrow förra tisdagen by the way? Ganska bra ändå så de blir de och kolla på den ikväll ist.

Jag lyckades med bedriften att ta mitt första samtal idag. Jag vart så stolt över mig själv och de gick rätt så bra. Alla blev så glada och jag belönades med en biobiljett minsann. Sen körde jag vidare eftersom jag fick lite hybris haha och gjorde även ett säljtips i ett ett annat samtl och då blev jag belönad med en menybiljett. Resten av veckan kommer jag att sitta på föreläsning, så ingen telefon bara anteckna och lyssna massor. 

CSI

Kategori:

Vecka 7

Kategori: Tankar

Ny vecka igen. Dagen har gått i rasande fart. Tog modet och började att knappa medan min kollega bredvid mig pratade med kunden på andra sidan. Tyckte jag fixade de där rätt så bra så jag är nöjd med prestationen. Små steg är bra steg.
 
Viktor och jag blev även bjuda på lunch idag av våran ledare. Mycket snällt, så det va en kombination av lunch och möte. Smart att slå ihop dom två faktiskt. Det gäller att jobba effektivt på skador. Det är mer jobb där men vi har fortfarande lika många timmar på dygnet som alla andra. 
 
Hem sen och slänga på kaffet till mig och mamma. Blev aningen sen men de gick precis. Sen va vi laddade för pt power. Tufft och skönt att ha en sånt pass avklarat för veckan. 
 
Nu har jag gjort i ordning en laxrätt. Aldrig gjort tidgare så jag hoppas på att de blir gott. De är ju lite av ett mål jag har att laga en ny rätt i veckan för att få variation här i livet.
 
Hoppas ni är nöjda med eran dag, nu är man värd soffan resten av den här kvällen! 

Kattäventyr

Kategori:

Hon drar hemifrån när familjen åker på semester sen kommer hon inte hem förrän dom har gjort de. Konstigt.

Inför spinning

Kategori:

Klockan 5 då kör vi. Idag har jag mycket energi känner jag. Har lite uppvärmning här hemma med den här låten!

Mmm.. Mango

Kategori:

Man borde köpa mango oftare fr de är ju så gott. Tips om ni inte visste är att skala med en potatisskalare och sen karva runt kärnan med kniv så man får av allt de godaste.

En kall dag

Kategori: Tankar

Hej alla glada!
 
Det är återigen söndag, de är kallt som f*n tycker jag ute. Dock bara minus 5 men kallt ändå. Någon mer än jag som längtar till våren? Va tvungen att räkna ner hur många dagar den är kvar till 9 juni. Om exakt 119 dagar åker jag till värmen. Jag har också kollat i almanackan vilka veckor som jag vill önska ha semester på i år. Listorna ligger redan ute så de ska jag komma igåg att fylla i imorgon. Framförhållning är bra.
 
Idag blir det mest massa pyssel här hemma och dubbelpass senare ikväll. Efter de kryper jag troligtvis ner i bubbelpoolen. Fick för mig att städa lite i garderoberna oxå, de känns så bra när de är ordning där. Om någon månad kan man börja ta fram alla vårklädern igen vilket betyder rensa, slänga och sälja höstkläder. Det var det, nu ska jag ta en kopp te så man får upp värmen. Ha en fin söndag. 

Ha en trevlig kväll!

Kategori:

Första veckan

Kategori: Tankar

Jag packade ihop en väska och tog mig ut på landet. Familjen kommer hem först ikväll från fjällen så jag har hela huset för mig själv. De va helt igensnöat här på gården så tro det eller ej men jag tog fram snöskotten och började att göra fint. De va tungt men jag gjorde en liten ruta lixom så att dom kan kan komma ner med bilen iaf. Blev så fint så men de jobbet känns lite förgäves nu när de snöar igen. Jag är dock väldigt nöjd med min insats ändå. 
 
Jag är även nöjd med min första vecka som skadereglerare.
 
Visserligen så har jag endast suttit på medlyssning mån-fre men de är inte så bara för att de är ca 30 nya kollegor som man ska lära känna, man ska komma in i en ny grupp och samtidigt hitta sin egen plats i den gruppen. Sen ska man givetvis lära sig så mycket som möjligt när den personen som jag sitter på medlyssning med jobbar med kunderna. Jag frågar och antecknar så mycket som jag kan och har lärt mig mycket på den här veckan tycker jag. 
 
Det är en födel att ha jobbat på KC innan för nu har man ändå relativt stor koll på hur man ska göra för de är fortfarande samma system man jobbar i. När jag började på sälj därimot hade jag ingen aning om nånting. Jag va helt nollställd. Exempel; hur ska jag kunna prata, lyssna, knappa och skriva anteckningar bredvid samtidigt? Men de löste sig oxå efter ett tag men ja kommer aldrig glömma när jag tog mitt första samtal. Så stolt. Ordet tålamod har jag fått använt mig utav och vill man så går det är mottot. Word.
 
Men nu när jag är på skador är de såklart massor med nya rutiner och fakta som ska fastna men min magkänsla säger mig att de här kommer att bli hur bra som, helst om jag får jobba ett tag. Det hela känns rätt på något sätt och de gör mig lugn.
 
Nu kom jag och tänka på en sak, tänk om jag hade trampat runt på VM fortfarande - då hade jag inte utvecklats eller vunnit nånting av de här. Tragiska lilla tanke. De ja vill säga är, om ni får chansen ta den den va de än gäller. Stort som smått.
 
Nu ska jag gå till farmor och göra henne sällskap en stund. Hon skulle bjuda mig på middag och de tackar man inte nej till!
 

Fredagsgodis

Kategori:

Och där vart de fredag oxå. Kontrasterna är stora, förra fredagen bodde jag på lyxhotell och nu ligger ja här med en stor skål med godis men känslan är samma lika. Härlig.

Nytt

Kategori:

Ska läsa några rader i min bok innan ja somnar, vilket jag gör om ungefär två min. På tal om annat, halva skadeservice är sjuka så jag hoppas jag klarar mig från sjukdom. Tror jag gör de för mitt immunförsvar är relativt bra ändå tycker jag. Fast allt är ju relativt här i världen.

Här är mina senaste inköp! Jackan skulle ja ha beställt från nätet men jag va såklart för seg eftersom alla små stl va helt slut.

Gjorde en vild chansning och kollade om hm, av någon hundradels anledning hade fått den till butik. Oddsen va emot mig. Men där fanns den banne mig. SÅLD! Sitter så fint så ja tänkte köpa den andra färgkombinationen oxå men där sa jag ifrån till mig själv.

Den blå blusen är från Lindex och är även den redan en favorit.

Godnatt

Kategori:

Va och fikade med Simone och bebismagen idag efter jobbet. Vi beställde god macka med färskost och en varsin äppelpaj med nötblandning till efterrätt. Mysig eftermiddag.

Min plan va ett danspass nu ikväll men kroppen ville verkligen inte träna. Jag frågade kroppen men den sa nej så jag avbokade faktiskt. Va trots allt på spinning igår. Idag kände jag mer för att bara vara hemma och fixa.

Ringde till fjällen oxå och frågade hur de va med familjen där uppe. Va bra åkning tydligen. Skönt för dom att få lite semester <3

Klockan är inte ens 22 men jag är extremt trött. Trots att jag har förmånen att bara jobba 9-16 nu under utbildningsperioden så är ja ändå trötter. Men de är roligt så nu ska jag ladda om för nästa dag. Kram.

Menorca

Kategori: Tankar

Va kul att de har kommit en decimeter nysnö idag.. Hoppas de smälter bort lika fort som de kom. Så just nu känns de väldigt bra att vi har bokat en resa till värmen. Visserligen 4 månader kvar men tiden går fort, närmare bestämt 9 juni åker vi till Menorca inte Mallorca, där har vi redan varit ett par gånger, i Alcudia och Cala Millor. Utan nu bestämde vi oss för Menorca och ett område som heter Cala´n Bosch. Själva ön är betydligt mindre och det är ett lugnare resmål än vad vi har rest till tidigare men vi är nyfikna på den och den ska vara full av möjligheter så vi tror att de här och att de kommer att passa oss bra. Hotellet ser också väldigt fint ut, gångavstånd till stranden och cirka 300 meter in centrum.
 
Det känns bra att ha någonting att se fram emot när det snöar.
 
 
 

Stockholm

Kategori:

Jobbade bara ett par timmar i fredags sen åt vi lunch och klev på tåget till Stockholm. Vi vann som bekant en säljtävling tidigare i höstas som skulle bli av då i fredags. Vi fick checka in på Hotel Clarion sign vid tre och gjorde oss hemmastadda på rummen.

Sen hade vi tillgång till relaxavdelningen med tofflor och en 5 ggr så stor badrock (inga konstigheter) Vi spenaderade eftermiddagen där allihoppa, pratade, skrattade och åt massor av goda frukter. De orginella med de här spat är att dom har en utomhuspool på 8 våningen. Där kan man alltså bada även om de är nollgradigt ute i luften. Så där satt vi, 35 grader i vattnet, med en kall öl och njöt av utsikten över stan. De va faktiskt nice.

 Sen gjorde vi oss redo för kvällen. Alla va så fina och uppklädda. Killarna hade klätt sig i kavaj såklart. Vi gick ner till lobbyn och mötte upp våra kollegor från säljgrupp 3. Roligt att träffa dom och lära känna dom när man i vanliga fall enbart talar i telefon och ser handläggarkoder när vi arbetar i försäkringarna. Alltid trevligt med ett ansikte på personerna!

Taxin som skulle ta oss till söder blev en limousine. Hade aldrig åkt någon tidigare så de va en upplevelse i sig. Middagen åt vi tillsammans båda grupperna på Brasseri Le Rouge.

Tack. Jag kunde inte ha fått ett bättre avslut! 

Snö of Sweden

Kategori:

Dom här fina blommorna och armbandet fick jag i torsdags eftersom de va min sista dag. Jag hade köpt svinmyk godis till alla, verkligen rågad korg som va slut på par timmar haha vi gillar godis.

Sen hade hela min grupp gemensam fika på eftermiddag och Anki hade ordnat med fikabröd. Så himla rara och stort tack igen för armbandet, de passar verkligen mig perfekt :)

Voyage

Kategori:

Så va det söndag igen, men en bra söndag. Har suttit på Voyage i tre timmar och ätit deras frukost med Robin och Louise. Vi tog marängswish (stavning?) två gånger. Jag känner mig på riktigt en aning halv utan dom här två människorna i mitt liv. Sen drog Robin hem och stekte kyckling och vi fortsatte en vända på stan. Fick med mig några plagg hem. Nu ska jag göra matlista och sen är de snart dags för träning, cykel 30 och rygg/mage 25 min. 

Kom på till min förfäran att jag har glömt att visa vad som köptes i Göteborg. Nedan ser ni resultatet.

Hörs snart igen!

1. T-shirt Gina Tricot 199:- 2. Tunika HM 149:-

3. Tröja Gina Tricot 199.- 4. Cardigan Gina Tricot 149:-

1. Halsband HM 99:- 2. Sporttop Cubus 99 :-

3. Tröja Gina Tricot 199:- 4. Svarta mjukisbyxor HM 199:- och Löpartröja 249:-

Hej

Kategori:

Skulle bara säga att jag lever. Den här veckan har gått i typ 200. Skriver mer sen, nyss kommit från Stockholm nu ska ja bota huvudvärken.