Sandras

Hej bloggen

Kategori:

Förlåt att jag är så himla usel på att skriva. Men jag har verkligen inte haft tid. Alls. Igår till exempel jobbade jag 8-19.30 alla andra dagar har jag vart fullt upp efter jobbet. Men idag, slutar jag 12. Sen ska jag till banken ordna med sista bet för lägenheten sen får jag nycklarna. Vilken lycka.

Fick en inflyttningsblomma av underbara Helena från min förra grupp igår. Blev så himla glad. Hon är som en extramamma och de värmer hjärtat.

Imorn ska vi fira Marcus som fyller 25 och pappa som blir 54. Storkalas.

Vi hörs i helgen. Ska försöka skriva mer om allt då för nu ska jag cykla till jobbet.

Hejhej.

Godmorgon måndag

Kategori:

Kalt

Kategori:

Mitt lilla slott börjar mer och mer likna ett skal..

Hej helgen

Kategori:

Känner mig väldigt nöjd med veckan. Imorn ska de bli skönt med sovmorgon. Nu behöver kroppen vila upp sig lite.

Blir förhoppningsvis en lunch på stan imorn med Marcus. Sen väntas schlager och grillning med min underbara moster och kusin. <3 har längtar hela veckan.

Idag kom taxfreekatalogen och de betyder att de snart är dags för semester!!!

Gick till Gina Tricot och köpta två toppar efter jobbet. Som en liten veckoslutsbelöning.

Sen är midsommar så gott som planerad nu oxå :) de va en liten sammanfattning om livet just nu.

Soma move

Kategori:

Va på världens svettigast pass igår. Dom har lanserat soma move på Sunlight. Trodde inte de skulle vara så himla jobbigt alltså. Men bra träning för hela kroppen.

Mitt kort går ut där sista maj. Sen får vi se hur hösten ser ut men Hälsomagasinet lockar lite nu när de blir nya lokaler och jag bor på andra sidan stan.

Men ja kom på att jag kan skaffa ett klippning på Sunlight så kan ja bubbla och går på dom bästa passen där oxå. Bra plan.

Den här veckan går i ett kan man säga. Idag efter jobbet va jag på bankmöte. Vi har pratat amortering och lån. Vi har kommit fram till att rörlig ränta är bäst för mig. Sagt och gjort.

Flytten är så nära nu! Min nuvarande lägenhet börjar likna mer och mer en kartong.

Och imorn ska jag ordna med min nya hemförsäkring. Då går man bara in till avdelningen bredvid. Jag kommer att ge Helena ett gratissälj har ja bestämt mig för, för så mycket som hon har hjälpt mig när jag jobbade där inne. Hon värd den här pinnen + att jag vet att saker blir rätt och riktigt.

Fix med andra ord men kul :)

Plötsligt händer de haha

Kategori:

Nu kör vi..

Kategori:

Tisdag

Kategori:

Jag vågar nog säga att det här känns som årets första sommardag:) som tidigare nämnt jobbar jag kväll idag 11.30-20 men trots de så vaknade jag astidigt..

Därför snöra jag på mig mina lysaprikosa skor och gick Pw och då fick jag sommar-dag-känslan.

Ett samtal med Elin gjorde morgonen än bättre. Ägg och blåbärssmoothie blev frukosten och nu är jag redo.

Blåsig söndag

Kategori: Tankar

Det var värst vad det har blåst idag. Men hittade trots allt lite lä för att äta frukost ute imosre. Har även bakat en marmorerad sockerkaka idag till eftermiddagsfikat.
 
Ska snart sätta igång favoritserien och dricka nya ramlösa med smak av kiwi.. men innan dess tänkte jag skriva lite om hur veckan ser ut. 
 
Jobb måndag - onsdag. Ledig på torsdag efetrsom det är röd dag och på fredag är det jourdag vilket betyder en arbetstid mellan 8-12. Soft! På tisdag ska jag även jobba min första kväll på den här nya avdelningenvilket kommer att gå galant, så det innebär sovmorgon oxå.
 
Imornkväll är tanken att jag ska springa med louise på ekensberg. På onsdag har jag bokat yoga och sen blir det säkert mera löpning/pw när jag är ledig. 
 
Men den bästa motionen kommer jag att få på lördag. Då ska mamma och jag göra den årliga shopping inför resan i Norrköping. Dagen då man får köpa precis vad man vill! 
 
Jag ska även hinna tömma min nyvarande hall eftersom den ska bli ommålad och få nytt golv. Så då kommer det springa lite hantverkare här. Min brorsa är glad som får fint tills han flyttar in. Blev själv lite sugen på att måla om en hylla som jag har på vinden till vitt. Kanske ska ordna med de på torsdag när man är ledig? Lite oklart vart jag skulle ha den i nya lägenheten, eventuellt balkongen. 
 
Det finns och göra.
 

Vårfest

Kategori: Tankar

Igår åkte ett gäng glada nyköpingsbor från jobbet till Ifs årliga vårfest på Munchenbryggeriet. En lyckad tillställning där det hade samlats drygt 500 pers från företaget. Vi fick välkomstdrink, buffe och efterrätt. Det bjöds på liveuppträdanden och dinkbiljetter. Fanns inget att klaga på. Rakt igenom jättetrevlig kväll med underbara kollegor. Alla dansade och var så glada sen gick bussen tillbaka till stan på natten. Väldigt smidigt.
 
Idag blev det en spontan fika i solen på Louise på stan. Det är bra att vara spontan :) Det va en fin start på dagen. Gick sen och hämtade bilnyckeln för jag va tvungen att åka och införskaffa mig flera flyttkartonger. Man har mer grejjer än vad man tror. 
 
Tiden går så fort, nu är vi i maj månad och det är endast ett par veckor kvar tills flytt och jag är så himla förväntansfull alltså. Det kommer att bli bra och jag är övertygad om att jag kommer att trivas utmärkt.
 
för att bli lite mer allvarlig nu.
 
Min magkänsla är inte fyskam. Känner den något så är det oftast så oxå. Och nu säger den något som jag inte gillade alls om jag ska va ärlig. Då får det vara om jag säger så.
 
nog om det allvarliga.
 
Det är heller inte många veckor kvar tills jag får resa bort heller. Endast 36 dagar kvar sen går flyget tidigt på morgonen den 9 juni till Menorca. Hotellområdet ser så fint och fridfullt ut. Får lite samm kännsla som när vi var på Skiathos och hotellet låg högt upp men vacker utsikt och så lugnt och skönt. Skiathos kan jag verkligen rekommenader som resmål. Men iallafall jag är så värd den här kommande veckan i solen och jag ser verkligen att menorca har potential för en härlig semester.
 
 
                                   tänk på vad du säger så att du inte säger vad du tänker 

Sommarfavoriter

Kategori:

Fina naglar och samtal från Elin gjorde min kväll <3

Succé

Kategori:

Är inne i en bakperiod. Kul att prova nya recept. Dom här blev väldigt goda. Chokladcupkakes med vaniljfrosting och riven choklad.