Sandras

Mera Bloggning

Kategori:

I helgen har ju verkligen vädret varit fantastiskt. Sol och värme därav minus på bloggningen, har lixom inte varit läge för det. Är så nöjd att jag fick vara ledig hela helgen. Men inte har jag legat på latsidan inte, nehedu. Donat i trädgården och jag Rebecca, jag har klippt gräs. Lika snygg den här gången haha ja spana nästan efter dig om du skulle ploppa upp med kameran nånstans. Fashion big no :D

Men jag har inte bara skitat ner mig i helgen. Fest igår. Hade några söta flickor här på besök. Vin och brända popcorn. Och jag har snusat för första och sista gången i mitt liv igår, 5 sekunder haha Sen fick jag panik alltså. Kul upplevelse. Till Tellus. Bamsekö som vanligt, tur att man slipper den... det va en helt ok kväll. Blev intes å myk dansa av som va min plan men trevligt ändå såklart.

Nu ska jag dricka upp mitt te, bädda rent och krypa ner i sängen. Natti!

Kram på er

Landet I Sig

Kategori:

När det är sommar och solen skiner är det inte så dumt att bo på landet trots allt. Där kan man verkligen göra vad som helst, se ut som sju svåra år och bara koppla bort jobb och njuta fullt ut. Här sitter jag i solen och viftar på mina nymålade tånaglar och läser TopHälsa. Gillar den tidningen skarpt.

Blommer Och Blader

Kategori:

Marcus och jag sladda in (alltså verkligen sladda in) på Blomsterlandet idag. När man är lite småborta läs bakis kan man få för sig lite grejjer och idag fick jag för mig att köpa en vas och en vattenväxt. Blev ju hur bra som helst i mitt kitchen. Jag har inga blommor för övrigt men den här rackarn klarar sig sj i stort sätt. Fiiint sörru!

Mors Dag

Kategori:

Den har firats såklart. Middag, lax hos farmor sen tårta hemma hos oss i kvällssolen. Jag gav mamma en liten scrap book; en bok om henne som jag har pysslat ihop. Hon vart tårögd. Vackert. Det gäller ju att vinna paket tävlingen ;) ja vann.




Trädgårdsmästare

Kategori:

Då va man trädgårdsmästare oxå. Här har ni mig mitt bland ett hav av utemöbler. Allt ska tvättas och skrubbas, har lite och göra med andra ord. Jag bjussar på en bild. Belöningen blir fläskfile och jordgubbar till efterrätt :D snart blir det avfärd till stan. Iväll blire vin och dans minsann. Nähepp back to work than.

Hultsfred

Kategori:

Generellt sett så är jag inte så myk "hultsfredig" av mig, lera och tälta är inte riktigt min melodi. Vart ska man föna håret lixom haha Men nu kommer ju verkligen The Killers dit. Alltså detta band är otroligt bra tycker jag. Fenomenalt är det rätta ordet. Man blir aldrig trött på deras låtar, går att spala om och om igen hur många ggr som helst. Kan man inte bara få gå och se på dom?! Typ dagspass lr nåt?

Mot Stranden

Kategori:

Resa Alanya - Turkiet

Ojojoj

Kategori:

Dåligt med uppdatering från min sida igår. Inte mitt fel, beror på att jag jobbade 12,5 timma. Började 9.00. Inventering + min lilllla sysselsättning efter det gjorde så att jag kom hem till mamma och pappa 23.30. Liv!!!! Maida och jag sa att nästa gång ska vi inventera på morgon ist. För man blir sjukt flummig när klockan blir 22 .00 och då ringer regionschefen. Det ända jag får fram när jag svarar i telefonen är. " Hej det sandra" och verkligen ett asgarv. Ingen jättegullig röst med "Hej och välkommen till vero moda" här inte.

Idag äre äntligen fredag och jag tar välförtjänad helg idag kl 17. Efter 10 dagars jobb ska det blir riktigt skönt och vara ledig lördag och söndag. Fantastiskt. Det ska bli sommarvärme och sol båda dagarna. Det ska jag ta vara på. Imorn äre fest. Efter min förra helgs osociala lördag känner jag att jag är redo att ta igen det nu.

Förresten, jag är nyklippt vill jag lova. Therese gjorde ett utmärkt jobb. Håll i er, hela 5 cm på längde. Vågat och lite upplikt fram. Ingen känner igen mig nu ;)

Kramar!

Audrey Hepburn

Kategori:

                 

Audrey Hepburn, egentligen Audrey Kathleen Ruston, född 4 maj 1929 i Bryssel, Belgien, död 20 januari 1993 i Tolochenaz, Schweiz, var en amerikansk skådespelare av brittisk-nederländsk börd. Hon vann bland annat en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i filmen Prinsessa på vift (1953). Hon var under senare delen av sitt liv UNICEF-ambassadör.


I filmen Prinsessa på vift visar Audrey Hepburn upp ett exempel på The New Look. The New Look innebar mycket feminina linjer och avspeglar sig i den smala midjan, den tämligen betonade bysten och den långa kjolen med generös vidd. Vid sitt bröllop med Mel Ferrer den 25 september 1954 bar hon en klänning från Pierre Balmain. Vid hennes sons dop 1960 bar både mor och son kläder från Givenchy, likaså när hon gifte sig med Andrea Dotti 1969. Efter giftermålet med Dotti upptäckte hon Valentino som också blev en god vän likaså modeskaparen och prinsessan Irene Galitzine. På 1980-talet klädde hon sig i Ralph Lauren

               .  

Klippning

Kategori:

Ikväll ska jag bli snygg i håret. Min privata frisör T kommer på besök. Usch jag ser inte riktigt klok ut i huvudet, det är därför jag har uppsatt så myk just nu. Får lixom ingen bukt på det.... det är bara jäääättelångt. Men det ska det bli ändring på,. Vem vet ni kanske inte kommer känna igen mig imorn. Hon ska även dona till Rebecca och Jenny när hon ändå är igång, Det här blir bra.

Har lånat bilen nu på fm för att ta mig till Öb. Vart är glamouren i Öb egentligen? Ingentstans men dom har billigt tvättmedel. Efetr det ett litet uppdrag. Sen blir det jobb igen. En helt vanlig dag i ett helt vanligt liv....

Tradera...

Kategori:

Ojoj vad jag slänger in inlägg så här på kvällskvisten. Har inte haft möjlighet att blogga på hela dagen där av denna uppsjö av bloggning.

Iaf tänkte ta upp det här med tradera. Kul och användbar uppfinning. Har lyckats klicka hem en fantastisk plånbok därifrån. Satt verkligen och klockade sluttiden och då vann jag allt den här med orginalförpackning, papper och stämplar. Jag behöver aldrig mera köpa en plånbok.

Men sen då. Så himmla jobbigt att alltid sitta och klocka varje gång man hittar ngt bra. Har lagt relativt höga maxbud på fin fina väskor vill jag lova men så blir man överbjuden när man tror att man har vunnit loppet. Det är inte kul. Hur mycket är en väska  värd egentligen? Vill inte spåra ur lixom.... Ge mig mina väskor tack!

Nu äre dags för skönhetssömn, en dag imorgon oxå. Kram på er!

lyxig svart chanel plånbok

Citat

Kategori:

" Tänk på vad du säger, så att du inte säger vad du tänker "

Bästa Nettan

Kategori:

Hyllar min moster idag. Hon är underbar. Jag var och hälsade på dom ikväll för att få lite kvalitsetstid. Hon ställer upp i ur och skur. Förstår mig som ingen annan gör. Jag ser inte henne som min moster utan som en storasyster. Jag kan fråga och prata med henne om precis vad som helst. Vilket liten klippa. Tack för att du är DU :)  




Min Dag

Kategori:

Försov mig - rusar till jobbet - packar REA - Lunchar(nachotallrik) - shopping - plussar dagen - bankar - postar brev - hemköp - äter en banan - tränar (helt slut) - möter Maida/Medina - tvättar 2 maskiner - duchar - äter - SATC - hänger tvätt - läser bloggar - bloggar - fönar håret - Nu loggar jag ut - GODNATT.

Lycka

Kategori:

Idag är det den bästa dagen på hela månaden - LÖN! Ren lycka. Trist att man jobbar hela dagen så man hinner väl inte bränna så myk. Men en sak är klar, det blir en snabb lunch. Då får ja lite tid över för att shoppa. Bra plan. Tänkte faktiskt äta lunch ute idag, bara för att lyxa lite. Vardagslyx!


Söndagkväll

Kategori:

Då var man nyduchad och insmord. Skönt. Även nymålade naglar, "sophisticated susanna" - det finaste lacket just nu tycker jag, från hm. Ist för ansiktsmask tog jag en olja som sitter över natten, tränger ner längre än vanlig nattkräm och återfuktar från andra hudlagret. Ger lyster och bebismjuk hy imorgon. Lite SATC på det så är jag mer än nöjd.

Godnatt!

Magkänsla

Kategori:

Det här med magkänsla är ju ett trevligt fenomen. Oftast stämmer min, vad det än gäller. Som om man är cynsk eller nåt. Men jag antar att det beror på att man känner sig själv och andra väldigt bra. Om en sån känsla upstår är dt lika bra och ta reda på om det stämmer dirket. Då slipper man fundera och man undgår även trista missförstånd.

Puss på dig ;)

H&M

Kategori:


Tror att jag ska beställa den här! Tycker att den är riktig fin och tror att den skulle passa bra på mig.
Ska ja slå till? Hi

             




Trötter

Kategori:

Jag gick o la mig skapligt igår efetr filmen men ändå är jag trött. Konstigt... Hade en jätteotäck dröm oxå. Inte ok :/ tur att jag vaknade.

Nu är det bara och kliva in i duchen och snygga till sig(försöka iaf) för att bege sig till worket. Inte jättekul att alltid jobba helger. Tur att det är ob. Man blir lite gladare av det. Blir nog rätt lugnt på stan, både fre-lör va bra. Men jag reflekterade att många hanlade med låssas pengar.... Jag ska iaf packa ner massa gammalt skit till en annan butik. Underbart!

Ikväll blire träna av. Kl 6 kör vi. Har legat lite på latsidan hela veckan, tar igen det idag. Det är nog ändå det bästa med att inte festa på en lördag, man är pigg och fräsch och man kan verkligen gå och träna.

Festinvation

Kategori:

Sitter och kollar på vimmelbilder från Tellus. Alltså, fasiken vad folk festar egentligen. Man tycks alltid ha ngt att fira.

Annat var det på min tid. Jag och mina vänner gick väl ut ngn gång ibland. Väldigt sällan och oftast nykter va man oxå sen dröjde det säkert fleeera månader innan nästa fest. Satt och förfesta till musik med volym 10 som allra högsta. Ev köpte man en cider ute bara för att man ville vara lite häftig. Klackade lite på dansgolvet och gick hem 1 timme innan stängning. Raka vägen hem. Ingen fyllepizza och ingen efterfest.

Hahah eller inte hoppas ni insåg min ironi där :) skulle det se ut så här är det ju ingen ide att festa över huvudtaget. Skare va så skare. Ha askul lördagkväll!!!

Men om sanningen ska fram så känner jag mig sjukt opepp, sattsar på nästa helg och tänker faktiskt vara socialt missanpassad ikväll och vara hemme. Hemma i min älskade lgh och glo på film. Fick tips om att "Taken" ska vara riktigt bra. Har hyrt den. Den, jordgubbar och glass så kommer det här bli en skön kväll även för min del.

Grattis till maria b som fyller år idag :)

Kram på er

Fik@

Kategori:

Kickoff middag med jobbet igår och inspark för den nya tjejen. Nu är hon officiellt en av oss :) Jag åt pasta med biff (såklart) vitt vin till det och cheesecake med hallonsås som efterätt. Otroligt gott alltihoppa. Ja tackar för en ytterst trevlig kväll.

Wooo Fredag

Kategori:

Nyss vaknat. Aningens tröttis, det får bli en prommenad med hunden så är man dödspigg sen. Snälla jag vill inte ha regn idag! Ge mig sol, sol, sol.

Börjar kl 1 idag. Undra om det blir ngt drag på stan? Enligt statistiken kan man jämföra just den här klämmdagen med annandag jul.... yes, det är sant. Storhelg. Vi får se hur det blir med den saken :)

Ikväll befinner jag mig på Fik@. Middag med jobbet. Så gott så.

Ha en fantastisk fredag!

Gårdagen

Kategori:

Kvällen blev som planerad dvs jättetrevlig. Vädret höll uppe så det blev grillning i Marias föräldras villa. T:s och mitt kött verkligen perfekt grillat. Mumma!

                                            
Grillmästarna :)

Lite lagom glada betsällde vi en taxi till krogen. Helt ok med folk för att vara en onsdag. Jag är aldrig ute i veckorna annars, detta var ett undantag,  men därför känns det som det är söndag idag. Men icke, helgen ligger framför oss. Wiee! Vi får se vad den har att erbjuda... Kl blev 2 och jag gick hem. Blev följd av två kompisar, vilka gentlemän. Tack!! Alldeless för feg för att gå själv i mörker.

Vad har jag då gjort idag? Jo, jobbat såklart och satt ihop ett litet sånghäfte till pappsa 50 års fest om ett par veckor. Pyssel och knåp. Herregud, krävs myk planering för ett sånt här jättekalas. Vi pratar om drygt 100 pers, mat, sång och levande musik, överraskningar, pynta och doningar. Men han är värld ett riktigt party. Jag ska tydligen vara mingelfotograf he det här kommer bli så bra.

Kram på er!

Glad Igen

Kategori:


Jag va inte sandy igår. Idag är jag på banan igen :)  Happy!



 inom parentes : strunta i att det står 9 mars på bilden...

Ryck Upp Mig

Kategori:

Har legat i soffan på tok för länge nu. Lyckast äta lunch. Bra sandra! Ska ta tag i mig själv. Att det regnar gör inte saken bättre. Måste ta mig ut på stan och fixa lite ärenden. Palla! Känns lite bättre när jag vet att jag ska möta upp Therese :) Sen får det nog bli en springtur....långt. Ibland kan man springa hur långt som helst, idag är en sån dag.

Kvällen kommer dock bli riktigt trevlig! Födelsedagsfest hos B. Massa glada tjejer kommer dit. grillning och dyligt. Kul! Sen är det faktiskt röd dag imorn ju så kvällen slutar säkert på krogen. Jag börjar inte förrän halv 12 imorn, inga problem.

SATC

Kategori:

Sex and the city kan få vem som helst på bra humör. Tack, precis vad jag behöver idag. Här ska jag sitta hela dagen och tycka synd om mig själv. Så får det bli och så får det vara!

Jaha...

Kategori:

Det var det. Skitliv. Jag måste: Inse - ändra - kontrollera = asbra resultat. Det här fixar jag. Jag måste fixa det här. I´m a fighter. Inga problem.


 Deppig tjej

Usch!!!

Kategori:

Jag har en liiiiten, liiiten och i mina ögon helt obetydlig bisyssla - städning! Det pysslar jag med 2 kvällar i veckan. Har nyss varit där och de är det tråkigaste jag vet. Ja dör. Visst det känns lika bra och skönt när det är klart, sjukt lätta pengar men själva grejjen att ta sig dit, till råga på allt är det i jönåker. Om vi ska se till ngt positivt är det väl för att jag får träffa mamma när jag ändå är i krokarna men annars är det typ självmord. Kan dom inte bara säga att jag städar så himmla dåligt så jag får sparken. För då skulle jag säga, "ni kan inte sparka mig, jag säger upp mig" vikken lättnad det skulle vara alltså....

Goddag!

Kategori:

Weeeiii, dags för powerwalk ala sandy. Raska steg skare vara. Inte jätteskönt väder men vad gör det blir och ta på sig en extra tröja tror jag.

Kul att man vaknar av ett sms från Trobergs tandvård. Som en liten påminnelse om vad som komma skall imorgon...dom gör verkligen allt för att jag inte ska "glömma" bort tiden. Sorry om ja ältar de här med tandis men alltså det är inte särskilt kul. Dyrt är det oxå!

Go for the goal JENNY!

Kram på er

Inget Cubus

Kategori:

En gång för alla, nej jag ska inte söka! Men jag var bra nära :)

Mina tankar: När man söker måste man ändå utgå ifrån att man får jobbet. Det självförtroendet ska alla ha tycker jag. Har en plan och då skulle det vara på gränsen om man hinner bli fast. Bättre med tjänstledigt. Det skulle också förstöra min semester i sommar totalt. Det känns lite som jag skulle söka bara för att jag kan. Men varför bryta ngt man trivs med bara för att? + att jag vill ha samma befattning som nu + tänk om jag skulle trivas så bra som gör att jag inte går efter min plan, vikket personligt nederlag. En kär vän sa "myk vill ha mer" stämmer säkert. Jag dras till butiker, som en magnet. Jag chillar och bygger VM ist och beskådar från andra sidan av gallerian.

Men här har vi anledningarna till varför jag bör söka:
* mera erfarenheter på cv
* nya kontakter för framtiden
* lära känna nya människor
* nya uppgifter
* nya ansvar
* större ftg/avdelningar att ta tag i.

Power

Kategori:

Känns ganska bra och veta att man har det. Makt i en fråga. Man har ngt och säga till om. Att ens ord väger tungt. Att veta att man är oslagbar. Man litar på ens omdömme och låter mig påverka. Som att sväva lite på vågen. En gyllene våg. Någon som känner samma lika? It feels great!

Ny Vecka

Kategori:

å så skönt jag har sovit inatt. Djupt, känndes som natten bara var en timme. Ville inte gå upp när klockan ringde.

Kom på att jag börjar 9 idag istället för halv 10. Måste förbereda inför vårat beskök av våran mechendaiser som kommer idag. Så himmla kul att hänga om. Butiken blir fräsch och kunderna tror att vi har fått in massa nya varor men det vi har gjort är att bytt plats på gamla varor....fantastikst! Dessutom ska jag ha en till provanställning idag. Tjejen i lör var jätteduktig, snabblärd vi får se hur det går idag :)

Dag har jag på mig svarta tights, beige kofta och en blå/vitt randig top. Ett par tygskor på de så blir det en bekväm måndag.

Puss och kram ses på stan

Fight

Kategori:

Vi bråka verkligen. På ett bra sätt. Driver du med mig, driver jag självklart tillbaka med dig. Kul. Game on.

Seg

Kategori:

Då vart det kväller. Åkte ut med Marcus till m&p. Som körde på tok för fort men hårdrock på högsta volym. Gäller att hålla i sig, vägra ta hänsyn till att jag är bakis. La mig till rätta på veranden i solen och där låg jag, helt utslagen vill ja lova. Jätteseg. Märks att man böjar bli äldre, man pallar inte lika myk....

Blev söndagsstek som planerat. Perfekt. Och en matlåda till morgondagen. Mamma är bäst! Massa med fikabröd och kaffe på det. Äter är typ det ända man gör hemma hos dom.

Va tvungen att ta hem en ny skiva. Har inte gjort det på sjukt länge.... Musik är en stor del av mitt liv. Man blir glad av musik.

När jag kom in till stan kände jag att jag inte ville sitta inne i lgh när solen skiner. Pallra mig över till Larsson. Hennes syster och hennes ursöta bebis hugo kom oxå förbi. När det kommer en sån charmig kille kan inte låta bli att längta lite efter en egen bebis. Inte för att jag ska skaffa nån men ändå moderskännslorna finns där.
 
Sen blev vi sjukt sugna på glass. Raka vägen till hemköp och hem till moi för att se gossip girl (jenny har bara 1,2,4)

Ska krama kuden nu, dödstrött, tillsmammans med min bästa ipod.

xoxo

Söndag

Kategori:

Igår vart det lite festligheter hos T. Vin och lite schlager. På tal om schlager - lägg ner skiten. Kostar bara en himmla massa pengar och sverige vinner aldrig heller, det spelar ingen roll vad vi har för bidrag. Allt är bara väldigt trist!

Vidare till Tellus. Vi dansade och dansade. Hade trevligt. Det var inte en sån där helt fantastiskt rolig kväll på krogen, men den får duga. Musiken va bra och huvudsaken man är i trevligt sällskap :)

Nu ska jag packa min lilla väska och dra ut på landet, och där ska jag sitta. I solen. Hela dagen.

städningen är godkänd

Matfusk

Kategori:

Tanken på att laga mat idag fanns inte. På tok för ansträngande för att vara idag. Ibland vill man bara ha mat nu. Direkt och då tar man till matfusk, i det här fallet Herr Pizza. Jag vänder på ordningen och äter det nu ist för efter krogen inatt. Det låter bättre då, jag grundar bra lixom. Då vart det helt plötsligt godkänt med en pizza.

Rise And Shine

Kategori:

Usch, har hostat till och från hela natten. Inte ok så jag har inte sovit så värst skönt inatt. 

Igår var iaf en rikitgt trevlig kväll. Efter jobbet sprang jag hem och svira om och sen gick jag till tellus. Träffade Rebecca och Jenny där och avnjöt en utsökt afterwork. Italiensk buffé är inte illa. Det bästa med buffé är ju att man får äta precis hur myk man vill och det passar ju mig. Glufset själv :) Vi hade inte setts på länge och då kan ni ju tänka er att våra munnar gick i ett hela tiden. Myk och prata om. Efter det blev det en liten promenad ner till hamnen.

Idag ska jag ha en ny tjej som ska provjobba hos oss. Spännande :) Likaså ska jag ha en på måndag. Spännande :) Det står mellan dom två som får tjänsten. Vi får se vem det bli, lite upp till bevis nu när dom har en dag var och imponera på. Jag ska ta dom under mina vingar och lära dom allt jag kan haha

Kram på er alla.

Soft Fredag

Kategori:

Har yogat som vanligt. Höll på att försova mig, ajaj...vakande 10 över 7. Yogan börjar halv 8. Slänger i mig en banan och hoppar på cykeln. Jag hant dit iaf. Fick ett sms inatt, trodde att jag skulle gå upp, det är nog där det vart fel i mitt system och för att jag försov mig. Jag skyller på dig :) Om nu tänker vissa, hur kan man vakna av ett sms? Vilket gör att jag kommer på en asrolig grej som hände i Umeå. Jag måste berätta :)

Vi kommer hem från krogen. Jag och linda sover i soffan. Becca och larsson i sängen. Lindas alarm ringer på mob. Jag vaknar givetvis och så även R. Som ställer sig upp i en snabb rörelse, rakt upp bara och glor på mig. L hör absolut ingenting av alarmet, totaldeckad, trorts att mob ligger 10 cm från hennes öra och här snackar vi höööög volym. Jenny hör absolut ingenting, dvala. Jag drar mitt stå till stacken och stänger av mob för att ingen gör det. Ja lyckades tydlingen bara trycka snooze för snart går larmet igen. Jag är bara lite irriterad på ett bra sätt för att ingen hör som vanligt förutom R haha som reser sig igen i en snabb rörelse men den här gången från golvet och säger rakt ut " oj, det här känns inte rätt...jag tror att jag går i sömnen" Även jag va lite halvborta och svarar endast "ja, det gör du". Dunk ner och somna om.

Antagligen trodde R att hon skulle gå upp för att hinna med bussen hem för hon skulle åka tidigare än oss andra därav denna sömngång. Samtidgt som jag tyckte att det verkade lite konstigt om hon skulle gå utan och säga hejdå. Men R tyckte att golvet var så myk skönare och placerade sig bara där ist. Sötan då! Kommer aldrig att glömma det här :) Det var det.

Jag fredagsfestar med nybakade scones idag. Mumma! Ikväll ska jag ha det riktigt trevligt.

Kram på er


Kenzos Dag

Kategori:

Idag fyller min hund två år. Åren går ju sjukt fort. Vi var en typisk kattfamilj som ALDRIG skulle ha en hund men sen besökte vi en kennel bara för att titta på golden valpar. Vi hant knappt komma in så vare kört. Pappa var såld direkt. På bilden är Kenzo (även kallad kungen) bara nio veckor och nyss hemkommen till sin nya familj. Han är en helt underbar och väldigt omtyckt  vovvsing.

Torsdag It Is

Kategori:

Uppställning hos elin kl 9. Promenad va på dagorningen. Bandholmen runt. Tar ca 1 timme. Lagom. Elin bad mig stanna upp och lukta på blommorna. Hon är så mysig. "Naturbarn" var hennes egna ord :) Jag gillar henne. Jag drog in doften och det var sommar  i mina sinnen.. snart, snart är det dags för hamnen igen.

Känner att min hals gör mera ont idag. Så det är bara o plocka fram bafucinen. Jag tänker verkligen inte gå o bli sjuk nu. Hur kul skulle det vara! Nej, det har jag inte tid med.

På jobbet är vi ifull gång och leta personal inför sommaren. Intervjuer hit, intevjuer dit... Sry men vissa CV blir hyllvärmare direkt. Hon måste ha lite av allt. Tror vi har hittat en tjej. Men sen måste vi ha en till, extra. Hon måste ha viljan lika myk som maida och jag. Maida litar till 150 på mig när hon ska på semester och jag måste känna att den nya finns där för mig. Att driva en butik är lättare sagt än gjort. Här är samarbete och kundservice a och o. Jag är redo!

Förresten alla nya och befintliga medlemmar 10 % på valfri vara med början idag:) erbjudandet gäller tor-sön!

Kram på er alla!

Tapetångest

Kategori:

Den här tapeten(överst) vill jag ha på en utav mina väggar. Vit i botten med jättefina blommor i svart och silver. Passar väldigt bra och den är riktigt sandra över den. Eller så kommer jag tönta ur och välja den andra lite mera nedtonade vita fina med skiftningar i medaljonger som trots allt är snygg i sin enkelhet. Svåra beslut. I-landsproblem.

Sen kommer vi till målning. Jag tänker måla sj. Miss handy women. Inte för att jag gick bygg direkt men hur svårt kan det vara egentligen? Spackla, grunda, måla uppifrån och ner ett par ggr. Sen är det ju klart :) Det här kan bara bli hur bra som helst. Har en kusin på holmgrens, väldigt passade vill jag lova. Ska snacka med honom om ytterligare experttips.

  


Home Sweet Home

Kategori:

Började halv 11 så jag fick sluta halv 3 idag. Bra tid :) vi fick myk gjort samtidigt som vi klarade målet. Vi är nöjda!
Nu är det bara middagen och träningen kvar då. Har liiiite ont i halsen men inte sådär fasligt så att ja skippar träningen. Snart är det helg igen, tiden går sjukt snabbt. Helgen är fortfarnde lite oklar men det är ju bara ons, lill lördag. Sverige vann ju deltävlingen igår så det blir troligtvis schlager bla men vi får se, det är bevisat att det spontana oftast blir roligast .

Kram på er

Flashback

Kategori:

Åååå vad jag längtar till sommaren nu. Kom och tänka på räkbåten. Då äre fasiken sommar på allvar när man lättar ankar och skalar räkor. Det har blivit som en tradition. En sommartradition. Man drar ihop massa kompisar och har en sjukt trevlig kväll på sjön.


   
 
 

Statistikkoll

Kategori:

Sitter och kollar statistiken över min blogg, alltså hur många det är som läser min lilla blogg. Blir glatt överaskad för det är verkligen folk som läser. Kul!

Men undra vilka det är? Jag vet att jag har mina trogna vapendragare såklart men sen då? Resten? Tänk om DU läser? Vilket leder mig in på nästa fråga, varför skulle du läsa?

Men men, roligt är det i vilket fall. Jag hoppas givetvis att ni gillar det som skrivs och att statistiken blir ännu högre!

Citat

Kategori:

"om du ser en människa utan leende, ge personen ditt"

Har varit på en riktig sandra-power-walk. Sköönt! Bäst att passa på när väl solen skiner :) Man blir på så myk bättre humör när det är bra väder. Är glad idag. Ingenting är omöjligt just nu, just idag.

Jag, linda, åsa, larsson och becca har startat en ny mysig traditon. Den kallas för söndagsuppdatering på facebook. Så fint! Etersom linda bor i umeå och åsa i london gäller det att göra så gott man kan för att hålla kontakten. Och det här är sjukt bra sätt. Vi skriver vad som har hänt just den här veckan. På så sätt har vi stenkoll. Me like!

Kramar!

The City

Kategori:

Om det skulle vara så att jag inte svarar i mob eller inte öppnar när du knackar på min lgh så beror det troligtvis på att jag är FAST framför den här serien. Lovely!!

Photo:

Tränad

Kategori:

Tog tag i mig själv. Höll på att dö efter middagen. Skulle ha gått på passet kl 18 men råkade missa det. Fick ångest och drog på mig kläderna o drog ner til kl 19. Lika varmt idag. Eller hur maria b? Hilde kan det där med att fixa bra pass:)

Jag kör på i egen takt. Kollar lite snett framför mig och ser en medelålders eller nej, förlåt, tant. Och inte vikken tant som helst, nejdå en vältränad sådan. Kan inte riktigt sluta tänka på att hon var så vältränad. Gilla jag inte riktigt. Jag körde lite extra idag bara för att bevisa nåt haha sen tänkte jag att eftersom hon har levt myk längre än mig så har hon haft så myk mera tid på sig att träna, alltså kommer jag oxå se ut som hon när ja blir rynkig(eller så lurar jag mig sj) Jag ska iof aldrig bli rynkig men det är en annan sak för jag som make up artist vore rynkor typ självmord... aja från det ena till det andra det här är iaf  min teori ang snyggtanten.

Vill Inte

Kategori:

Jag har en liten fobi och den stavs T A N D L Ä K A R E N. Jag gillar det inte. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Men jag har ett knep. Min ipod är min räddning. Högsta volym, ja blundar och sen kör vi. Dom får knacka mig på axeln om dom vill mig ngt. Och dom är smarta också, dom vet att jag jobbar nere på stan. Därför har dom lagt besöken tidigt på morgonen, kl 8 för att jag verkligen ska ha möjligheten att komma. Allt för att jag inte ska kunna avboka.

Upplägget

Kategori:

Ekonomi
Bruttovinstpåverkan
Lagerekonomi
Försäljnigs-/inköpsekonomi
Budgetering
Data och IT i butiken
Företagsekonomi

Marknadsföring / Försäljning
Branschkunskap
En modell för butikens marknadbearbetning
Försäljning och kundbemötande

Pesonal
Personalekonomi
Ledarskap
Personlig utveckling

LIA
Lärande i arbete

Änglar Och Demoner

Kategori:

Jag tänkte börja sträckläsa den här boken nu. Filmen har premiär den 13 maj och jag måste läsa den innan jag ser den på bio. Har hört att den här boken ska vara ännu bättre än da vinci koden och om så är fallet så måste den vara sjukt bra med tanke på att just da vinci koden var riktgit spännande och väl genomtänkt från början till slutet. Filmen va förstås inte lika bra men så är det ju alltid på ngt sätt.

Så Här Är Det...

Kategori:

....som säljare vill man helt enkelt ite ha returer på en söndag. Så enkelt är det punkt Välkommen åter imorgon. Tack

Regnigt

Kategori:

Gillar inte regn, skare vara nödvändigt o regna? Och det dåliga vädret ska tydligen hålla i sig ett par dagar till...

Igår var jag och socialiserade hos min moster och morbror. Jag gillar min släkt, den är skön :) Det bjöds på olika bärpajer med vaniljsås. Mums. Senare även vitt vin. 

En av mina kusiner frågade om jag ville hänga på med ut på krogen, men icke...hade planerat att inte vistas där i helgen och jag stod fast på min sak. O såhär iefterhand gjorde jag helt rätt. För jag hade en rolig kväll med massa skratt i ett väldigt trevligt sällskap. 

Nu ska snygga till mig lite nu, dags o vika kläder igen.

Kram på er!

Godmorgon

Kategori:

Nyss vaknat. Gårdagen vart den lugnaste på länge. Var trött så drog ner rullgardinerna redan kl 22. Japp, det är sant...kalla mig trälig lr tråkig men duntäcket lockade väldigt myk. Hade en jättekonstig drömm inatt, sen vakande jag av att det ösregande ute. Undra vad drömmen betydde? 

Fanns överhuvudtaget inget att se på tv igår och hockeyn dissade jag för läääänge sen. Hörde på nyheterna att dom förlora iaf...räcker för mig.

Sitter och dricker morgonkaffet, det viktigaste på dagen. Sen är man lätt på banan igen.


Jobbar 11-15 idag. Larsson vill du ta en fika efter work? Undra vad man ska ha på sig idag då?...har inget att ta på mig....;) Andra kollar planlösning i lgh, när jag letar kollar jag på hur många garderober det finns...minst 4 måste jag bara ha sen får man komma på egna smarta förvaringsmöjligheter.

Kram på er!

För Snäll?

Kategori:

Kan man verkligen vara det? För snäll? Vill inte alla vara snälla? Jag har nämligen hört det tidigare och hörde det senast idag. 

- Sandra, du för snäll. Jag tar det som en komplimang tror jag...jag vet inte....är det en komplimang? Kanske måste sätta ner foten gällande just den här situationen/frågan just den här gången. Svårt när hjärtat säger en annan sak.

PS: glömde visst att skriva att mina nyshoppade byxor kommer från Vero Moda. Givetvis ;)

New

Kategori:

Köpte dom här leggingsen idag. Jag har snart alla färger och modeller i fenomenet jeansleggings. Passar till allt. Perfekt. Borde kanske inte köpa flera men dom får nästan skylla sig lite själva när dom typ är gratis. Ord.pris 259,95....Taget!.
 
Dom landa i veckan så om det är ngn som blir sugen så gäller det att handla snabbt för dom här kommer gå som smör i solskenet :)

Yoga

Kategori:

Har varit på min yoga lektion. Halv 8 ska man vara där. Lite tidigt men yoga ska utföras tidgit (och barfota) på morgonen när kroppen fortfarande vilar typ. Jätteskönt! Balansen är min styrka men det här med andingen kan jag lite problem med, samma sak när jag styrketränar...öva, öva, öva.  

Min elin går på samma pass. Efteråt satt vi och prata och prata och prata, tiden bara sprang iväg...helt plötsligt hade det gått en timme. Herregud. Det blir såhär när man inte ses så ofta :)

Nu ska jag äta upp gröten och bege mig ut på stan och köpa mig någe snyggt. Det är fredag, då får man köpa ngt och för att det är jag värd. Ha en fantastisk bra dag!

Kunder...

Kategori:

När jag bodde hemma hade jag och mamma en liten intern tävling om vem som hade haft den konstigaste kunden under dagen.

Idag vann jag! Det kom in en kvinna som undrade om man hon fick låna hem kläder?? - Låna?? jag såg verkligen ut som ett stort frågetecken. - Du får KÖPA på öppet köp. - Jaha, ok...

Det roligaste var att hon såg så förvånad ut när hon fick veta att hon va tvungen och betala för kläderna....man slutar aldrig att förvånas vill jag lova. 1-0 till mig.

Citat

Kategori:

"Stirra dig inte blind på en stängd dörr, det kan finnas en öppen bredvid"

God Morgon

Kategori:

Vaknade utvilad och pigg idag. Dags att klä på sig I poden och bege sig ut på morgonprommenad innan jobbet. Så skönt och en jättebra start på dagen.

Ha en bra torsdag!

Renovering?

Kategori:

Är sjukt sugen på att renovera i lgh. Helvitt i rummet som resten är. Rent och snyggt. Sen en fondtapet på "tv väggen". Kanske ngt fint mönster, färg? Tål att funderas lite på. Så är det ngn som vill tjäna lite extra pengar och som verkligen kan tapetser får ni gärna höra av er :) 

Vill även lägga nytt golv i hallen. M&p fick lite över när dom dona hemma i villan, kankse kan ta det... Sätta upp en hylla på badrummet, fixa spotlampan i hallen och köpa en ny soffa. Min soffa är inte helt 100.

Nu kanske dt låter som om min lgh är den mest risiga/omoderna i hela stan men ja hoppas att dom som har varit hos mig kan intyga att så inte riktigt är fallet;:) Men iaf som ni förstår har jag lite mission på gång. Alltid kul med lite förändring. En sak i taget. När jag ändå är igång tänkte jag bygga på en balkong till min balkongdörr... Det här blir bra.

Det Var Det

Kategori:

Idag har man varit ledig minsann, skönt. Men inte har väl jag legat på latsidan för det. Tvättat, städat hela lgh + bäddat rent. Mys! Allt är nu tiptop hos mig.

Svira om för att möta upp bästa "dreamteam" Therese på stan. Blev en fika med massor av skvaller. Vi har alltid myk och beta av så att säga. Jättetrevligt :) Vi passa på att ta en vända på stan men vi var duktiga och hålla hårt i plånboken. Vi är så duktiga!

Nu har man även bockat av ett medel/puls pass. Herregud. Idag vart jag verkligen svettig alltså, brukar bara komma in i annan andning annars när jag tränar haha men det känns bra nu har jag gjort mitt för den här onsdagen. Klàrt!

Goda Grannar

Kategori:

Har dom raraste grannarna. Häromdagen stod jag o föna svallet i godan ro och vad händer? Jo det blir gärna stömavbrott. PANIK! 20 min kvar tills jag skulle vara på jobbet och de här med föning är en stor del av mit liv.

Ringer hyresvärden, inget svar, ringer lillebror, inget svar. Får en ide, jag går in och frågar om min granne har ström...det hade dom givietvis. Men så snälla som dom är hjälper dom mig. Tydlig en propp som typ brunnit upp. Hur ska man veta det lixom? till mitt försvar "pappa har inte lärt mig det". "Men det är ingen fara vännen, det här fixar sig" Träffade på de underbara paret i trapphuset och dom säger "hur gick det sen, hant du till jobbet?. det är bara att du ringer på igen lilla gumman så vi hjälper dig så gärna igen, vad det nu än gäller" Dom bryr sig verkligen, tror jag ska baka en kaka till dom. Kärlek  till dom!

Kreativitet

Kategori:

Becca satte ribban. När vi kom upp till U hade hon och linda haft en pysselstund. Larsson och jag ville inte vara sämre:) Här är resultatet. Persolingt och det bästa är att kedjan är i silver så jag kan använda det hur myk som helst.

Är Hos Mamma Ikväll

Kategori:

Mamma

I din kropp har vi börjat
vårt liv kära mor
Du är platsen där kärlek
och omtanke bor
I din närhet finns alltid
en plats som är varm
när vi var små och fick tröst vid din barm.

Du är en klippa
en fristad i hamn
När det stormat finns du alltid
med vidöppen famn

Vi kan lugnt konstatera
med facit i hand att
Du är och förblir världens
finaste Mamma

Perspektivo

Kategori:

Som vanligt när jag är på resande fot får jag perspektiv på min tillvaro. Och den här gången var naturligtvis inget undantag, det räckte med att åka till norrland för att komma till samma slutsats. Vad kommer jag då fram till?! Jo kort och gott, jag är klar med Nypan. När man är borta tänker man inte överhuvudtaget på ngt/ngn. Ban bara kör och njuter av varje min. I like it :)

Är såklart nöjd och glad över mitt jobb, vänner och familjen. Är ingen utam någon av Er. Men sen då? var finns själva spänningen i staden? Ingenstans. Vart finns utmaningen? Ingenstans. Dött lopp. Nee dags o tag tag lite i sig sj. Gå en ky utbildning som ett delmål, få mera kontakter och "kött på benen", göra praktik i en storstad och på så viss klämma sig in på arbetsmarknaden. Detta är planen! Kapisch?!

Tonårsliv

Kategori:

Har suttit och kollat på ettan och Tonårsliv. Intressant och lärorikt program, man får följa 3 tjejer i 18 års åldern i deras vardag. Ena tjejen har en pappa som är alkohlist den andra har haft svår anorexia i 6 år och är långt ifrån frisk än och de tredje blev gravid väldigt ung. Samtliga har skilda föräldrar och den sista bor dessutom hos sin moster med sin bebis.

När jag ser sånna serier blir jag alltid väldigt berörd, samtdigt som jag inte kan låta bli och tänka lite på mig själv och hur glad jag är över att vara skonad över både de ena, andra och det tredje.

Om det är nån som blir lite nyfiken och vill se alla avsnitten så går dom i repris på SVT Play.

New

Kategori:


Lite shopping blev det såklart hos Linda. Det här fick följa med hem i min resväska.


Underbar, randig och stickad tröja från Gina Tricot och en jättesöt klänning från Ichi.


Blommig volangklänning från Gina och haldsband från HM

Umää I En Liten Bildkavalkad

Kategori:

Rådhusparken!













What A Weekend

Kategori:

Hemma igen då. Tiden går så fort när man har roligt. Helgen har ju banne mig varit någe utöver det vanliga. Tur med vädret har vi oxå haft, solen har lyst på oss nästan hela tiden. För att göra en lång historia, ang vad vi har ängnat åt oss till, kort ;

Valborgsmässoafton: Vin, mat och utgång på en klubb som heter Corona.

Fredag: Vinkade av Becca som drog söderöver redan i fredags. Begav oss till Rådhusparken. Myste med en filt och Ben&Jerry glass. Gick till Campus, det va stooort. På campus ligger en även jätteträningsanläggning. Jenny håll på att tappa hakan, här finns allt du kan tänka dig i träningsväg. Kul att se! På kvällen bleb det indisk middag som sen avslutade med bio, Wolverine. Var sekptisk till den men helt klart sevärd.

Lördag: Uppe i ottan, det var shopping på dagordningen. Fokus! Vi hittade både det ena och det andra. Utgång på det, kvällen dansades på Rex. Bra ställe.

Söndag: Och idag gick vi till hotell Plaza för att uvnjuta en väldigt god brunch. Hem till linda för att packa för hemfärd.