Sandras

Replay

Kategori: Tankar

Alltså kommer ni ihåg dom här gamla "Replay" skivorna som man skulle ha o lyssna på innan Tryck/GT lr ngt :p

Iallafall

Den är låten dök upp på jobbet idag så vad göra? Fram med Shazam o dt visa sig vara helt ok Ny Replaylåt. Nostalgi. Typ.

The awakening

Kategori: Tankar

jag vet precis vad jag mår fantastiskt bra av och således inte. Jag vet vad, tillochmed vilka, jag behöver och inte behöver

Vet ni?

När man vet allt dt här blir saker o ting väldigt lätt o okomplicerat

Say something now

Kategori: Tankar

Det har verkligen vart en skön helg. min faster o farbror va hemma hos min föräldrar på middag igår. Marcus och ja åkte ut o joinade. Jättetrevligt o supergod mat.

Sen kika vi kort. Från olika resor. Min släktningar hyrde en bil o åkte genom Italien i våras. Annorlunda o väldigt fin resa som dom gjorde. Vet ni ja har aldrig vart i italien. Dåååligt!! Ja har bestämt för att åka till rom i vår:)

Sov kvar o vakna som en sessa. Hela dagen har vart riktigt chill. Läst kollat serier osv Men sen blev det stan o flexpass. Det är ett perfekt pass på sön. kvällen avslutades med te hos Linda o första twilight. Vi måste ju förbereda oss mentalt inför den 16!!

.....Hemmakvällar är bra;)

Julkänsla

Kategori: Tankar

Fick sån jul-mysighets-känsla så ja va tvungen o gå o köpa em tidning för att få mera inspiration. alla fina dukningar o inredningar som finns. Julpyntet är väldigt sparsamt i min lägenhet men dt jag har är väldigt stilrent o väl utvalt. Färger som silver, vitt o lite rött såklart passar mig. Fint ska fint ha<3

Rosa lördag

Kategori: Tankar

Idag är det rosa lördag på stan. Alla gallerior har det som tema. Världens bästa tema tycker jag. Smart tema. Ska snart gå till jobbet. det är ett par dagar kvar på okt o nu hoppas ja att alla ni kära bloggläsare har skänkt ett litet bidrag. <3

Fredagsmys!

Kategori: Tankar

Jag är så trött. Tur att jag är ledig..på söndag. Nu behöver jag vila mig. Men jag är rätt bra på att känna när kroppen behöver vila. Dt är en bra egenskap att kunna känna det för det finns så många som bara kör på o inte lyssnar till signalerna. Inte bra. Hälsan först vänner.

Nyss kommit hem o landat i soffan. Vart lång dag. Dubbeljobb så va uppe väldigt tidigt imorse men nu är det fre och fredagsmys i allra högsta grad. Ska byta om till mjukisbyxorna o gå till Maria. Ikväll blir dt fläskfilé!

På tal om mys.. Här är mina nya tofflor inköpta på Ullared :p

Melissa H

Kategori: Tankar

Tänk att hon kommer till stan o att jag ska se henne då. Av den tanken blir man helt klart lite lyckligare. Du är nog den.

Hemmåt

Kategori: Tankar

Vi hant med lunchen men med nöd och näppe ;) nu är dt hemförd som gäller vilken dag alltså 6 timmar där inne springer iväg. Men ja har vart duktig o nästan bara handlat sånt jag behöver:p
+ för att jag fick lite kändisspotting Ola-Conny och Morgan. Dom förgyller ju vardagen om ngt haha

På väg

Kategori: Tankar

Godmorgon friends. Trött satan men Nuså är mamma o ja på g till Ullared haha förra åter vare så himla myk folk där så man inte ens hant äta lunch.. Vi planerat att försöka hinna dt i år:p Vi är iaf framme om en timme ungefär.

<3

Rast!

Kategori: Tankar

Dricker mitt kvällskaffe här på maxi. 3 timmar kvar... Blev dubbeljobb idag oxå. Hejja mig. Lustigt att jag hjälpte samma kund nere på stan idag o samma här ikv:) Sen hem o sova dirr eftersom jag ska gå upp kl 4 inatt.

Bas

Kategori: Tankar

Min nya top som ja köpte igår. 199 kr vm. Lite kortare modell o finns i 4 färger.

Snart torsdag...

Kategori: Tankar

...ordet som kommer beskriva i övermorgon är hysteri. På ett bra sätt haha

Nog för att dt är två månader kvar till jul men ja började fundera på va jag ska ge mig själv i julklapp? Va är min högsta önskan..? Förra året slog jag in ett Wii.

Kanske ansiktsbehandling? Ja försöker göra en behandlig om året. Ofta på hösten för du behöver huden extra omvårdnad men jag har inte hunnit gjort någon i år än. Eller spa? Rent materialistiskt behöver ja inget. Även om dt är kul. Eller en till tatuering? ;)

Kom på att ja aldrig visa min fiiina tatu här på bloggen. Den är inte stor, ett par cm, men den hör verkligen hemma på min fot. För mig symboliserar den här mod och kärlek. Såklart. Två väldigt viktiga delar i livet. <3

Två flugor..

Kategori: Tankar

Lunch. Har varit hos skräddaren o lämnat reklamationer o då passa ja på o lämna "att sälja" hos min second handbutik. Hur myk kan man sälja i egentligen? Dt tar aldrig slut här hemma..

Sweet dreams

Kategori: Tankar

Jobbajobbajobba! Det va den måndagen. Har inte hänt så myk idag om ja ska va ärlig mer än jobb. Vi fick säkert 500 godispåsar idag som vi ska dela på klubbdagen på tors. Riiktigt goda!

Gick en långpw tidigt imorse. Å så skönt! Garva satan till knappen o hakim på nrj. Då är inte mina charmiga skrattgropar långt borta när ja lyssnar på dom;)

Pratat med Elin ikväll. Hon förstår ALLT! dt är därför jag tycker om henne så myk.

Nja inte så vettigt inlägg idag.. snart är dt tor och då ska ja gå upp sviiintidigt. Tell you later!

Tänkvärt

Kategori: Tankar

- bara för att vi tänker på ett visst sätt, betyder inte det att det är på det sättet. Tankar är inte fakta. Tänkandet och verkligheten är inte samma sak. Tankarna utgör alltid en konstruktion av verkligheten. Oavsett om vi tänker positivt eller negativt handlar det om tolkningar.

Tänk på det här alla kompisar där ute när ni analyserar. Saker.

Födelsedagskalas

Kategori: Tankar

Igår firade vi linns födelsedag. Hon bjöd på mototskaka och tårtor. Mums. Jag va nykter igår medan alla andra drack vin men så här dagen efter känns dt jättebra. Man blir ju så seg lixom. Det va iaf en väldigt trevlig kväll igår :) tack!

Nu ska jag jobba ett par timmar. Packa upp lite nyheter och förbereda butiken för löning. Efter jobb blir det söndagsmiddag hos mamma och pappa<3 sen avslutar mamma och ja med träning ikväll.

Lördag

Kategori: Tankar

Kanske världens bästa namn på en dag Lördag. Jag gick upp rätt tidigt. Hatar att stressa, så himla ovärt, så långfrukost framför Nyhetsmorgon tända ljus och Gaddafi o hans häftiga polare fick det bli. Den här v som gick har gått i ett kan man säga. Jobbat väldigt myk o än är ja inte klar :)

Frekvällen spenderades först på Friskis. Ett medelpass. Jättebra pass. Brukar aldrig träna på fredagar men så fick dt bli eftersom ja bara hann med ett annat i v. Så sagt och gjort.

Sen handlade Maria o ja tacos på tempo och hade myskväll hemma hos mig framför idol. Vi avslutade med en varm stor kopp te. Superrart. Va nära att vi somna under varsin filt men icke;)

Nu ska jag välja kläder till jobbet. Slutar 2 redan så då ska jag passa på att träffa favvolinda o fika på hellmans<3

Sen får vi se vad kvällen erbjuder!

Film

Kategori: Tankar

En dag - boken alltså, har blivit film. Premiär förra v. Jag har läst den och den är hur bra som heeelst. Måste gå o se den på bio. Dt är lite igenkänningsfaktor där när man läser boken.. dt är vackert.väldigt vackert. Men faktum är att jag har tröttnat. På riktigt..:/

Loreen

Kategori: Tankar

Jättebra låt. Citat Marcus"du dödar dina låtar Sandra" I know. Sån är jag. Lyssnar tills jag inte vill längre. Och sen när ja har tröttnat och hittar den igen efter en tid så finns det alltid ngt fint minne till den. Förknippar ofta en låt till ngt. en tanke, känsla, händelse va som helst..

Alltså afton ikväll va lite konstig i början. Ett pass jag inte kört tidigare o va nära o gå från klassen men sen hände ngt fick sån inspiration. Sättet ledaren prata och en låt som gick upp o ner i rytm. kanske kommer det här passet stå för minnet till Loreen-Sober. Vem vet.

ICA

Kategori: Tankar

Nyss hemkommen från jobbet. Det har vart en jättebra dag idag. Jag va på den avdelningen jag älskar mest. Barn/babykläder. Började i ena hörnet o dt sluta med att jag gjorde om alltihop. Hann inte klart men Pia fortsatte :) dt är otroligt rara arbetskamrater där uppe. Kärleksfulla.

Nu ska dt ätas lite innan afrodansen. Sprang på Andrea på jobbet oxå och jag ska nog lyckas locka med henne på dansen nån dag :)

Lite skillnad på outfit mellan mina jobb. Va tvungen o leta fram pannbandet imorse. Och paraply. Spöregn.. Kul.

Värsta pojkvänsakademin

Kategori: Tankar

Ja alltså ska man skratta lr gråta till den nya serien på 3!? Omognare killar får man ju leta efter. Vuxna människor..

Från det ena

Mest regnat idag. Riktigt ruggigt höstväder. Fast mysigt oxå. Therese och jag gjorde butiken så fin så fin. Vi fick inga varor idag o tur är ju det för vi svämmar över på lillalillalillalilla lagret. Går iväg myk rea iaf. Skönt. Bort med det gamla.

Imorn är det dags för lite maxi igen. Antar att det blir mera jul. Det är bra o ha ett jobb som man får välja tider själv på. Imorgon passade 9-15 bra för mig då hinner ja träna på kvällen :)

Mid season sale

Kategori: Tankar

Jag har snurrat in mig 3 gosvarv i duntäcket, tänt miljoner ljus och kikar CSI.

Vi har mid season sale nu på vm. Fyndade två stickade tröjor. Så himla billigt ju. men det är inte kläder ja behöver utan en kaffebryggare, min har gått sönder...Inge frukostkaffe här inte.

Måndag morgon

Kategori: Tankar

Godmorgon kompisar!

Nu är ja på hemmaplan igen. Jag kan sammanfatta min helg sådär: Underbar. Elin och jag hunnit med allt möjligt. Vi har tagit vara på all tid vill jag lova. Så när jag klev av tåget igår va jag faktiskt lite lyckligare. Vilken skön känsla alltså. Elin är en stor del av hela mitt liv. På riktigt <3

Kom hem igår till min lägenhet. Städad o fin. Städar alltid innan jag åker iväg någonstans så det är topnoch när ja anländer hem igen. Jag älskar min lägenhet.

Tände lite ljus, åt choklad och planerade veckan. När ja åker bort har jag alltid med mig block och penna. Man får alltid nya intryck och inspiration när man är borta men det är svårt att komma ihåg allt så då skriver jag ner allt där. Det är verkligen en bra grej:) Den här veckan iaf kommer bestå av mest jobb på tvp ställen, faktiskt 9 dagar i streck till nästa tor när ja ska ut på äventyr igen men bara över dagen ;)

Börjar kl 12 idag så jag valde att gå en låång prommenad nu på morgonen istället för o träna ikväll. det va jätteskönt vart sådär röd om mina kinder ni vet. Kallt och friskt. Dags för vinterjackan snart..

Hemfärd

Kategori: Tankar

Mysigt o åka tåg. Sitter o lyssnar igenom Coldplays nya skiva Mylo xyloto som jag inte har en aning om va det betyder men det gör absolut ingeting för dom är tamme tusan helt fantastiska den här gången oxå. <3

Avenyn

Kategori: Tankar

Sitter o myser med Jenny och Dallas the dog:)

Advanceyoga

Kategori: Tankar

Tidig sönmorgon men en väldigt harmonisk morgon. Vi har sovit som sessor inatt oxå och nu är det dags för en yogatimme på Sats Landala med världens bästa instruktör Elin Sjöberg. Min kropp har aldrig varit så mjuk och smidig ;)

Fikapaus

Kategori: Tankar

Frukost

Kategori: Tankar

Efter en skön natts sömn har vi ätit frukost och ska göra oss redo för en heldag med shopping! hoppas men hittar något riktigt fint(är nog inga problem) solen skiner och jag tror inte att jag vill åka hem imorn.

Puss på dig

Espressohouse

Kategori: Tankar

Kvällste innan bion börjar. Här mår man bra :)

Nästa Skövde

Kategori: Tankar

Snart framme. Cosmoläsning och kvalitetstid med mig själv :) snart ska dt kramas med Elin.

Mot Katrineholm!

Kategori: Tankar

Lite trött tjej. Köper kaffe på pressbyrån när jag kommer till stationen. Å vilken Braaa helg jag ska ha:)

Godnatt

Kategori: Tankar

Har inte så myk o skriva mer än godnatt min skatt.

Det har vart en vanlig jobbardag idag. Men dt är faktiskt då man mår som bäst. När man får delar av sömn kost motion och aktivitet. Kosten bör ja bli lite bättre med. Äter gör jag. Såklart. Men är inte stans bästa kock men ja försöker o dt duger i min värld :)

Göteborg tidigt imorgon så nu måste jag sova. Men mob är ju med så blogg blir dt i helgen ändå ni vet;)

Applåder

Kategori: Tankar

"tack för jättebra service o du har säkert hört dt förr men du har ett världens vackraste leende"

- en rar kund på VM som värmde hjärtat idag :)

True Love Way

Kategori: Tankar

jag är väldigt nöjd med dagen. Tidigt imorse började jag att packa upp julen på maxi.Jul!? Men hösten då! tiden sprang iväg o sen vare dags o åka hem för att byta om för nästa jobb.

Ullis o ja fick ett ryck att hänga om. Vi gör om hela tiden:) men dt så kul med dek. Ett ganska stressigt jobb men kreativt och inspirerande.

Kör en liknade dag imorgon oxå ska hinna packa weekendbagen med! Wiie.

Favvolåt

Kategori: Tankar

Lyssnat tusen gånger. Blir tusen till. Vacker.

Natti

Kategori: Tankar

Måste sova redan nu. Skönt. Blir en lång dag imorgon. Jobba på två ställen men dt blir bra :) sen efterlängtad träning! Puss

Hemma på lunch

Kategori: Tankar

Det bästa med att någon kommer hem från en resa är alla kramarna man får. Man måste lixom ta igen för en hel vecka då. Sånt gillar jag.

Dt näst bästa är presenterna. Faktiskt. Eftersom man inte riktigt kan ladda upp bild än... Så får ja helt enkelt berätta att det va en stor Toblerone och en Gucci parfym. Jättetack :)

Citat

Kategori: Tankar

"kan man vara glad åt lite har man myk att vara glad åt"

Test

Kategori: Tankar

Nu funkar appen :D

<3

Kategori: Tankar

Bloggen vill fortfarande inte som jag vill.. Det är iaf en ny vecka nu. Förra veckan va helt enkelt förra veckan... Idag är jag ledig och har fixat huset tills m&p landar ikväll. Jobbar tis ons tor både på vm och maxi. har tagit två morgonpass där. kommer bara hinna med ett träningspass den här veckan och det får bli på ons. men sen packar jag och drar med ett tidigt tåg på fremorgon. tack och hej..

Keep Calm And Have A Cupcake

Kategori: Tankar

bloggappen funkar inte. jätesynd. "felaktigt anrop" hemsidan är oxå lite knas just nu. jag delar in allt i stycken men det blir inte sååå. but wyh? ni får leva med att layouten är lite ful.jätteful. hela den här v har vart lite knas. faktiskt. jag känner mig lite ut och in. bakofram. har typ bott i en väska. fram och tillbaka. nyk jönåker. jönåker nyk. självklart tar jag mitt ansvar att vakta hunden men det tar så myk tiiiiid från min tid. sen har ju jag lite allergi mot pälsisar. inte så myk men jag märker av det. dagens guldstjärna går till nettan. min moster storasyser och extramamma på en och samma gång. hon finns där precis hela tiden om man behöver henne <3 jag längtar till på fredag. för då har jag semester i tre dagar! smiter iväg till göteborg och bara chillar. jag behöver semester. inte för den delen att jag jobbar för myk men pga av andra grejjer som slukar lite för myk energi för att jag ska va så fantastikst glad. imorn ska jag söka ett jobb. mest en intresseanmälan, söka kan man alltid göra, men skulle jag bli erbjuden en tjänst även om jag vet att det skulle innebära några mindre timmar så skulle ja jag ta den utan tvekan. nog om detta igår va det tjejkväll hos louise:D helskön kväll med dipp grönsaker godis chirre och vin. såklart. ja louise angelica simone och cissi hade så trevligt. det kommer bli mera tjejkvällar. ingen va taggade för krogen heller. krogen är värdelös. klart man kan få lust att dansa o så... men då går jag hellre ut nån gång ibland och glänser lite extraextra istället;) puss

Lycklig hund

Kategori: Tankar

Tänk om man va hund då får man simma bland höstlöven:)

Motion

Kategori: Tankar

Om man inte känner sig riktigt topnoch så är dt bästabästabästa att motionera. Och musik! Helt klart musik.och värdefulla relationer. Helt klart vänner och familj! Och shoppa och...en massa annat.

Men motion iallafall. Det frigör serotonin som dämpar neg tankar och sen frisätts ju endorfiner hormonet som lugnar kroppen o skapar lyckokänslor.

För alla har dom, inte bara tjejer killar oxå, perioderna när man inte är topnoch. Men som tur är är det oxå skönt att veta att dom är övergående :)

Kenzo o ja har vart ute o gått en timme nu o dt känns genast hur bra som helst. Nu ska dt jobbas snart sen träna medel ikväll. Hoppas få träffa Maria och Frida på samma pass.

Bara 9 dagar kvar till Göteborg! Jag längtar :)

Godmorgon!

Kategori: Tankar

Jag har vaknat på helt fel sida :( blev inte bättre när ja fick höra nyss att det är strålande sol o världens finaste hotell på Cypern.. Varför är inte jag där? Dt är nu jag gärna packar o draaaar. Värdelöst. Händer ju ändå inget...

Träningsvärk har jag oxå.åhh.

Bättre imorn. Jag drar ut på landet med hund o favvomarcus 2 nätter efter mina jobbpass. känner inte för att jobba heller. Jag känner för en kram eller två. Två blir bra.

Tja vi hörs en annan dag. En vacker dag.

Efter 10

Kategori: Tankar

Ni vet ju redan att jag gillar efter 10 väldigt myk. Idag va dt debatt om ilska. Jag blir inte arg ofta. Alls. Men för en tid sen rann det över.

Vi tar dt från början. Jag tror att jag är skonad. Dt händer men dt är sällan att någon är "vrång" mot mig. Säkert för att jag helt enkelt behandlar andra som ja själv vill bli behandlad. Jag låter mig själv heller inte påverkas av andra. Jag är väldigt ödmjuk och ser mig själv som väldigt rar tjej mot dom som förtjänar det.

Men en tjej, för en tid sen, gav mig ungefär 0,00 i respekt. Vi hade en bra relation. Men i samma stund som du gjorde så här dog den. Och dt är absolut inget jag sörjer idag.

Ja har mina tankar till varför men ja har fortfarande inte fått någon förklaring men tack iallafall för att du gjorde mig till en starkare tjej!

Idag är en gåva

Kategori: Tankar

Godmorgon favvosar:D

Sessan har nyss vaknat. Ligger här i fluffsängen o njuter av att jag är ledig idag. Tänk om någon va här bredvid mig då hade man njutit ännu mer.

Har lite småsaker på agendan idag. Inte så stora uppdrag. Små. Ett är att färga håret. Skulle gjort dt förra v.. Och träna förstås. Dt lutar mot affrodans med Violeta. Körde medel igårkväll så dt känns inte aktuellt.

Annars den här veckan har jag ett litet ansvar. Hundvakt. Mamma o pappa åker till Cypern ikväll. Va sååå nära att haka på men ja va ju där förra sommaren så jag valde att lägga pengar på annat den här hösten. Jag älskar Kenzo väldigt myk men att ha hund på heltid skulle aldrig funka i mitt liv. Ärligt men sant! Dt räcker med att låna honom ibland.

"jag älskar dig men jag älskar mig själv mer" - Samantha Jones SATC

SATC

Kategori: Tankar

Kollar första filmen som går på tv. Man mår så bra i själen av sex and the city. Så enkelt är det. Tror jag är inne på tredje varvet. lr ngt. av boxen. <3

Rosa Månad

Kategori: Tankar

Nu är det okt. Och om ni ska göra en sak den här månaden så är det att köpa rosa bandet. 25 kr har alla över och det drabbar ingen fattig och det går till en väldigt bra sak! Jag har redan köpt ett. Såklart. Och det sitter på kylskåpet. För gör ingen tabbe och plocka fram ett gammalt band från förra året eller året därpå.... för dom pengarna har vi ju redan använt. Ding ding!!! Det behövs nya pengar nu till ny forskning och alla drabbade. Köp Köp Köp! Vart ni köper bandet är upp till var och en men gör det gärna på Lindex ;)

Lyx!

Kategori: Tankar

Hotellfrukost med favvolinda :D perfekt början på dagen!

Eat Pray Love

Kategori: Tankar

Härlig lördag. Jobbardag imorn så jag valde en lugn lör. Såg nyss klart den här filmen. Bra bra freelgoodfilm!! Kompisar, dt är meditation som gäller. Resten löser sig <3

Pw

Kategori: Tankar

Sommarpromenad 1 okt. Ja njuter i nuet.

Nytt i garderoben

Kategori: Tankar

Från vm!