Sandras

Karnevalsyra

Kategori: Tankar

Bäst! Alltså verkligen bästa helgen. hjärta.
fredag. jag, marielle, elin s, maria, linda och rebecca gick till victor och festade innan det va dags för krogen.
tellus blir bra när dem får ha hela parken och festa i. Träffade massa rart folk och jag dansade och kramades. 
tänkte tare ganska lugnt i fredags så man inte va helt förstörd på lördagen lixom. gick väl sådär alltså...eller vad sägs om det här sms av R på lör "skjut mig i huvudet vad jag är bakis" lika bra att köra :)

för igår på dagen hade vi socialiserings dag. Det är inte ofta nuförtiden som jag, rebecca, linda, jenny och åsa lyckas träffas alla på en och samma gång så det här slog vi slag i saken om och hade helt enkelt en heldag(bakis) på stan. Vi började på helllmans förstås kl 11. Laxbagel it is! ni ska få ett insidertips av mig/oss nu. Gå och ät bagel skapligt på daganrna för då får man mest lax och mest philadelfiaost. mums!

sen shopping såklart. linda och jag gick lös på lite armband och ringar o så på hm. sen nagellack och skor. sen hamna vi på mq. har pillat för många ggr på en peak tröjja. Tänk er blå/vit randig med krage. Nu ären min och jag är en nöööjd konsumt. den passar så bra på mig. jag blir stilig sägs det ;P

sen kolla vi lite stånden..jaaa det heter faktiskt så. köpte remmar. mums igen. sen fick vi nån ide om att åka karusell...bakis. först vart vi inte så värst impande "det här gick ju inte så fort"
sen herregud vare gick fort och snurrade. vi skrek och skrattade konstant i tio minuter. extremt kul men vi har ju alltid kul (:

sen hem och taktikvila. sliiiten. dog i två timmar sen påt igen, middag med elin och vidare till jenny. Lite fuck the dealer och ja va kalas igen. mera dans och kramar. sen vingla tre sessor hemmåt och somna sött.

va har hänt idag då? lyckasdes klä på mig och gå till videobutiken. film är det bästa. ringde över maria så film har vi underhållit oss med idag. mys.

det va allt. har jag sagt att sommaren'10 är världens bästa sommar. tål att upprepas. hejja sommar'10.

puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: