Sandras

Say Hello To Goodbye

Kategori: Tankar

lite ändringar i planeringen. pluggar idag o på tors. har redan pluggat en stund, ja vaknar tidgt bara för att ja har såndär inre stress i mig. usch för inre stress. hant inte träna igår heller, tvungen att hjälpa marcus skriva cv. va gör man inte för honom. cv vart bra, lillebror va nöjd. nu ska han ha det här jobbet. så är det bara.

ja köpt min julklapp igår. Ja kommer spela Wii hela julen och ja gillart (: nästa vecka på tors har ja jullov. sjuuukt skönt. kan ni förstå att ja ska va ledig annandag jul i år? har ALDRIG hänt tidigare. nää upp klockan 6, bakis och fin för att börja märka ner varor. Men inte i år. I år ska det festas liiite mera helt enkelt med alla underbara som är hemma <3 linda har redan paxat en sovplats, det finns några kvar raringar!

nää, fixa sig lite grann. måste dra till skolan o fixa en sak. Idag är det förresten workshop där. För nya elever i vår. kommer i håg när ja skulle dit, på workshop. extremt nervös men det enda jag tänkte va "Nu kör vi sandra". ja körde.

sen ett annat väldigt viktigt ärende, sen handla, sen asplugga. Ja vill gå på aerobics ikväll. ja ska träna.

puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: