Sandras

Veckan I Sin Helhet

Kategori: Tankar

Praktiken är avklarad för den här gången. 3 v går ändå fort. på ngt konstigt sätt. Men ja har kommit på att det inte känns som praktik längre, mer som ett jobb. Och tanken på att ja kunde ha tjänat en hel massa dollar på tre veckor...känns sådär. Nu vill ja nog börja jobbba igen. Hinner det med, ska ju jobba resten av livet lixom.

Hant även med vipkvällen på cubus och vero moda. Blev ett par svarta skinnshorts på första och en svart blus/top på vm. nöjd. + kramar av joline.

sen Ullared. Hej o hå va myk folk. Sjukt. stop så fort man kom innanför entren. Men själva utflyften i sig väger upp all hysteri och sen har ja ju gjort en hel del fynd vill ja lova. (: men någon lunch fanns dt inte tid för, en kaffe i farten va all man hant med trots 6 timmar effektiv shoppingtid. som sagt sjukt. sjukt på ett bra sätt.

sen har ja träffat jenny. igår. stadenmys och iphoneskola. det är ju så myk finesser på den hära mobilen. det bästa är ju att jag snart får träffa fröken igen efetrsom det vankas en weekend till goa göteborg inomm snar framtid. wieee.

klackarna fick vila igår. haloween till trots. min mage sa att ja måste prioritera plugget även om ja va lite danssugen men tellus står väl där det står ett tag till. I guess. blev vin och suergod middag hemma på landet. ja somna i soffan...trött tjej.

det ända som grämer mig lite är att ja endast hant träna i måndags...vart tartiden vägen alltså? det blir det ändring på nästa vecka men ja kompensera med en pw nu på morgonen och nu är det plugg som gäller och att hälsa på marcus ikväll (:

så där ja, nu har ja bloggat för ett helt år. typ. puss

Kommentarer


Kommentera inlägget här: