Sandras

Och så lite kaffe...

Kategori: Tankar

Och så va den helgen över oxå. Men de har vart en skön och nykter helg. Igårkväll åt vi räkor. Mysigt och framför allt gott. Somnade dock tidigit i soffan sen och blev väckt med kaffe på sängen i morse. Sen åt mamma och jag frukost och gick ut på promenad med kenzo. Vi såg 3 älgar. Mamma är livrädd för dom men dom är dubbelt så rädda för oss så dom älga iväg...haha kul. Älgjakten börjar imorn för övrigt.
 
Sen tog vi årets sista kaffe (igen) ute i solen innan vi plockade ihop alla 100 sorters utemöbler... Grejjer och blommer överallt känns de som. Fast på ett bra sätt. 
 
Sen va de solsidan premiär ikväll oxå. Fint de ääär! Men nu får de räcka för ikväll börjar iof 11 imorn för en kollega ville byta pass. Klart man ställer upp för laget. Då hinner jag ordna lite på stan innan jobbet. Ska fixa lite inför fredagen nämligen. 
 
Annars då?!
 
Jomen ja har fått mig ett par, tre tankeställare. Faktiskt. Ja känner ungefär såhär om en de ena. Om man ska förändra någonting kan man inte stå med ena benet kvar. Jag är verkligen påväg åt ett håll. Ett annat håll. 
 
osv.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: